Hårfarging
 Hårfarging er svært populært blant fashionistas. Denne metoden gjør det mulig å lage en rekke farger fo utforming mote stilig frisyre. Når koloryrovanyy tilnærmingene er farget i en rekke farger, noe som resulterer i forskjellige hår skimrende toner.
 Farger som brukes som reservert - lys, mørk, rød, og lyse - blå, grønn, lilla. Med fargelegging kan gjøre selv den mest beskjedne jenta i ekstravagant person, kanskje til og med for en natt. Dristige farger oppnås gjennom bruk av spesiell smыvaemoho lett gel.

 Fargelegging lys, mørk og rødt hår


 Blonde hårfarge til å utføre enkle nok. På de enkelte trådene bør bare bruke mørke farger. For lyst hår er ideelle honning-rødt eller rødlige fargetoner. Utmerket utseende brunt og grått hår. Du kan også velge en etterligning brent hår i solen. Velge farger å huske deres harmonisk kombinasjon av farge og øynene.
 Rødt hår kan være dekorert med kontrast tråder "lyse blonde" og "golden kaffe". Rødlig hår farger gir en skimrende effekt, noe som gjør dem visuelt mer omfangsrike og lyse.
Hårfarging

 Mørk hårfarge gjør det mulig å oppnå det beste resultatet etter noen belysning tilbehør. Slik platina hår ser store, røde, brune nyanser. Med denne metoden for farging hår mørke eiere kan legge til ulike nyanser av lys tråder som vil gi bildet av friskhet og ungdom, uten en grunnleggende endring i utseende.
 Male mørkt hår kan skrive "pyramide" - delt inn i soner, og hver malt en annen farge. Du kan gjøre annerledes hårfarge tips blending. Men for mange farger å bruke på mørkt hår er ikke anbefalt.
 Svart hår er også ønskelig å avklare før maling, til maling kom fra. Vinnende ser grå tråder, platina, røde farger og deres nyanser. Interessant frisyre vil se på å legge lette krøller. Farging høydepunkter på svart hår hårklipp skjema gir volum, skjønnhet og pleie.
Hårfarging

 Teknologi farging hår


 Teknologi farging lignende teknologi høydepunkter. Den brukes hovedsakelig male med en spesiell lue eller folie. Master for å bruke folie hever noen hår, justere sin størrelse. For korte og tykke tråder folie mest ideelle. Spesielle caps brukes i forbindelse med et spesielt verktøy som bidrar til å trekke tynne tråder. Denne metoden er mer egnet for de som ønsker å motta som et resultat av myk farge overgang. Brukes som en metode balyazh, Når farge håret fargestoff er brukt uten bruk av caps eller folie.
 For kontrast, volum, anbefales vigør å velge to eller tre av sympatisk tone og legge dem til basen farge. Denne metoden kalles flerfarget maleri. Kombinasjonen av varme farger mørkt hår med lyse toner skape kontrast. Maleri i flere farger håret vil se veldig elegant, og tillater bruk av dristige farger. Hårfarging teknikken innebærer å blande lyse farger med naturlige hårfarge, og skapt av den elegante frisyre. For eksempel, for lekenhet i måten kan du gjøre blå på mørke hårstrå, eller lavendel til lys.

 Farge håret hjemme


 For å gjøre sin egen farge håret hjemme for å kjøpe : Folie, pensel, maling farger nødvendig, speil, beholdere for maling og rengjøring børster, kam, håndkle og klær som kan flekke. Folie bør kuttes opp i biter med en bredde på 10 og en lengde på 20 cm.

 Vurdere hvordan å lage hårfarging


 •  Vi bør starte fra å blande alle komponenter av maling. For ikke å forvirre dem, i hvert kapasitet kan du sette boksen unna.

 •  Separer ønsket størrelse lås, legg den i folie. Land nær røttene bøye seg ned. Malingen nøye, uten å påvirke resten av håret fordelt over hele lengden. Tett vikle folie curl.

 •  Male hvert hårstrå, flytter fra smell til baksiden av hodet. Hårfarging er ønskelig å utføre ulike nyanser slå først fargestoff håret en nyanse, så en annen.

 •  Etter behandling tilnærmingene må vente litt når håret prokrasyatsya. Tids farging angitt på emballasjen maling.

 •  Deretter må du vaske håret. Først fukte dem med varmt vann, deretter grundig skyll maling. Såpe sjampo, hodebunnsmassasje, hårvask. Skyll håret med vann og gjenta prosessen. Det neste trinnet - på håret spesiell balsam (selges sammen med maling i en pakke) eller konvensjonell luftkondisjonering. Hold betyr langt hår og skyll. Tørt håndkle, forsiktig trykke den til trådene. Det anbefales ikke etter inngrepet farging hår ved hjelp av en hårføner, vri eller gni håret. Tørke dem å være forsiktig så du ikke skader strukturen.

 •  Hårpleie etter farging


   Hårfarging innebærer ekstra sensitiv hud. Du må gi grunn oppmerksomhet til riktig omsorg for å holde håret sunt og farge som lyse. Etter hver sjamponering må bruke spesielle balsamer og balsam for farget hår kolorovanoho eller fortrinnsvis med naturlige urteekstrakter, vitaminer, ekstrakter fra tang. Det anbefales også å velge en spesiell sjampo, masker, spray for hårpleie.
   Det er viktig å huske på at røde nyanser og vasket bort raskere enn andre. så å lagre det kreves spesiell omsorg. I tillegg til anleggsmidler, er det anbefalt før du går ut, spesielt om sommeren, zbryzkuvaty frisyre spesiell beskyttende serum c UV - filter for å hindre utbrenthet hår.  
   Når du er sliten og grå dager fått, må du gjøre et sprang eller en liten revolusjon i mitt liv, for å riste meg selv og føle nye følelser, følelser eller humør. Og ikke rart: hvis hun forandret håret, da livet hennes har kommet eller kardinal endringer, og ny frisyre - bare litt trykk til noe nytt og ukjent.
   Vel, hvis du ikke nøle med å gjøre noe ekstravagant og helt i strid med det gjeldende bildet, fremhever - dette er akkurat det du trenger etter en slik prosedyre kan forandre deg til det bedre skånsom og ikke altfor aggressiv måte.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Denne prosedyren er allerede for noen ikke nyheter, høydepunkter var for lenge siden, men ikke gå ut av stilen og heller ikke en sesong, men likevel, tross alt, ifølge eksperter, den har svært mange fordeler fremfor konvensjonelle hårfarging.
   For det første kan denne prosedyren bare lett oppdatere din naturlige hårfarge, gir det en rik glans og glans, foruten tynne lyse strengene gi noen visuell håret volum, veldig sted for de fleste hårklipp.
   Fordi hårfarge blir utført av private tilnærmingene er mye lettere å få til en smidig overgang av toner og nyanser som skaper en livlig og veldig oppdatert bilde.
   En annen klar fordel av prosedyre høydepunkter - er dens praktiske, har håret hennes ikke oppdatert mer enn en gang i 2-3 måneder, gjenvekst av alt hatet "røtter" er mindre merkbar.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Selvfølgelig, er det vanskelig ikke å nevne det faktum at etter alle de individuelle hårstrå farger gir mindre skade enn vanlig maling hele hodet, i tillegg til å fremheve røttene av noen arter og ikke påvirket av maleri, unngå eksponering for kjemiske fargestoffer.
   Uansett, det er en prosedyre som bærer en universell karakter: det kan dekorere en ung jente eller enda eldre kvinne, fordi det kan bidra til lett skjuler enda grå.
   I tillegg underlagt fremhever alle farger håret: mørke, svarte eller brune nyanser perfekt ottenyatsya dine nye tråder.
   Viktigst, har håret blitt forberedt, de må være trimmet og har et sunt utseende, som høydepunktene - er en prosedyre som ikke bare er i stand til å understreke verdighet hår, men også rundt om i verden åpner sine feil, så vær forsiktig.

   De viktigste typer hår veve


   Amerikanske teknologi høydepunkter


   American veve hår tilhører en av de mest populære og vanlige typer prosedyrer, fortsatt, fordi etter håret ser naturlig, men samtidig svært attraktive.
   Av seg selv, er metoden basert på en spesiell teknikk der håret blir levende, og avklart om litt bleket i solen.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   For å få det mest interessante alternativet bør brukes så mye som mulig tett i tone nyanser, ca 4-5 stykker, så håret ditt vil spille virkelig sommer og varme farger.
   En veldig vanlig type amerikansk veve type er California, som også gir håret effekten av "brent krøller i solen", men likevel er annerledes.
 •  California utheving annerledes enn sin naturlige overgang fra mørke røtter til lysere ender som tillater utført profesjonelt i lang tid for å unngå effekten av "regrown røtter. Spesifisiteten av denne teknikk ligger i hennes - malestrøk påføres på håret, uten bruk av folie eller andre enheter som er normalt er behov for en slik fremgangsmåte. Tørking utføres utendørs, er denne myke metoden mer skånsom mot håret og lar deg lage myke og naturlige nyanser overganger tråder.

 •  Hvis Californian utheving utført på mørkt hår, forårsaker dem til å danne gult, honning eller gylne tråder, så denne teknikken kan allerede bli kalt "Venetian" streker. Det legger lett dynamisk og bump din frisyre, glatte linjer og myke overganger observert her. Det eneste viktig å gjette farge for å få maksimal effekt av naturlig brent hår. "

 •  Hva Californian at venetianske utheving - det gjorde de artene som passer absolutt alle jente, langt hår eller kort, lys eller mørk, det eneste viktig å huske at dette ikke er en prosedyre som kan gjøres hjemme ved via kjæresten hvis hun er absolutt ikke tilfeldig være en profesjonell frisør.
   Teknikken er ikke lett, og kan oppnå god effekt bare master med noen praktiske ferdigheter.

   Balyyazh


   En annen teknikk utheving, som er en sonefarge hårstrå, for eksempel, bare for smell, nakke eller templer.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Forresten, nylig det fasjonable og mange av din favoritt jentene "Ombre" er en av de varianter balyyazha. Denne teknikken er vanskelig å kalle naturlig, det er best å asymmetriske og ukonvensjonelle hårklipp. Selvfølgelig, ikke alle på en tør, balyyazh bare egnet for fet og eksentriske jenter.

   Mazhymesh


   Den mest skånsomme måten å fargetråder, som i gjennomføringsprosessen brukes kun bezamiachnyye produkter basert voks. Disse fargene er ikke så mye påvirker strukturen av håret, men fargen kommer ikke så mettet som i tidligere fremgangsmåter, endrer det bare tre farger.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   En slik teknikk er best å bruke jenter med blondt hår av natur, med den hjelpen de gir til sine nye hårfarger og iøynefallende fargede ansikter.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Mazhykontrast


   Fra navnet er det klart at teknologien dramatisk reversere forrige bruker sterke farger for å få lys på mørke hårstrå for å lage såkalte effekten av kontrast.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Crazy Colors


   Igjen for seg selv navnet antyder, er neppe egnet fargealvorlige kvinner eller kvinner som må oppfylle visse kleskode. Snarere, alternativene for kreative hoder: neformatni hårklipp, lyse og fargede tråder som kan gjøres i alle regnbuens farger.
  Streaking på forskjellige hår: mørk, svart, brun (8 bilder)

   Hvordan blir fremhever riktig?


   Faktisk, for å oppnå den ønskede effekt, master ofte bruker to grunnleggende måter: med folie eller et spesielt hodeplagg med hull.
   Bruken av hatter - en måte ganske gamle, slitte på hodet av kunde plastlokk med hull gjennom som en spesiell krok pull strenger, som er malt.
   Den første metoden er mer moderne og komplett, spesiell mester stav velger de enkelte tråder som om gjennom en, og deretter maler dem i hele lengden og pakk inn i folie for en kort periode. Denne metoden er sikkert bedre som mesteren selv ser at slusene må velge i stedet for tilfeldig trekker fra hetten.  
  Яндекс.Метрика