For mange kvinner, er denne prosedyren obligatorisk og kjent, faktisk noe av det smukke kjønn innrømme hva det tillater deg å føle deg sexy og selvsikker. Derfor bør enhver kvinne noensinne prøver å bruke hårfjerning bikini sone og bestemmer selv - hvor ofte hennes oppførsel. Når det gjelder hygiene denne typen hårfjerning har mange fordeler og fordeler.

Hårfjerning bikini sone i hjemmet


 Men ikke alltid intim hårfjerning var populær i Russland og Europa, kvinner måtte prøve mange andre måter å bli kvitt uønsket hår av varierende grad av effektivitet. Disse var barberhøvler, kremer, lotions, men de er bare på utsiden av håret, mens roten forblir under huden. Effekten vedvarer i lang tid og vokse hår besitteren er ikke fornøyd med sin skjeggstubbene minner stivhet.
 I tillegg er den konstante misbruk epitel barberbladet på huden vises mikro skrape og irritasjon. Etter så mange måter ysprobovannыh hårfjerning har blitt en reell oppdagelse for kvinner.

 Brasiliansk Hårfjerning


 I Brasil, der bikini er ikke bare slags undertøy eller kjole for stranden, men kostymene, intimt område med epilering kvinner møtte mye tidligere. Denne metoden for hårfjerning praktisert der i lang tid, slik at huden forblir glatt i lang tid. Derfor, den tradisjonelle navn - brasiliansk voksing.
 Når roten med brasilianske søstre kom til Amerika, og bestemte seg for å åpne en skjønnhetssalong - som var deres overraskelse da de fikk vite at lokale kvinner aldri har hørt om en slik prosedyre. Med denne historien av brasiliansk hårfjerning i Amerika og Europa, og senere ble utbredt i Russland.

 Brasiliansk hårfjerning hjemme

 Vanligvis er kvinner begynner å bli kjent med denne prosedyren med skjønnhet - en legitim løsning. Først, hårfjerning pleier å gå etter mer eller mindre holdbare barberhøvel - og hårene i slike saker er ganske strenge. Følgelig er fremgangsmåten for hårfjerning smertefulle. Inne er en profesjonell gjøre alt raskt og effektivt, uten unødig frykt og usikkerhet.
 Sekund, konsultasjon vil mestre teknologi og lære nyansene av prosedyren. Dessuten kan du finne ut hva du trenger for å bygge deg en brasiliansk hårfjerning.
Hårfjerning bikini sone i hjemmet

 Tradisjonell hårfjerning kit er voksen inn baller, spesiell skuff for sitt smelte, sparkel for bruk, obezzhyryvayuschyy og beroligende lotion. I tillegg kan det ikke rart være olje for å fjerne voks fra huden.
 Prosessen foregår på følgende måte: først, for å rengjøre og tørke tørr hud brukes obezzhyryvayuschyy lager - nødvendig for å bedre voks klamret seg til huden. Da voksen oppvarmes i et spesielt bad til ønsket konsistens, men ikke å forårsake forbrenninger. Blades voks brukes til problemområder for hårvekst og fryser. Ved bruk av varm voks-strips er ikke nødvendig. Voksing fjerner fingeren - plukket opp kantene og fjernet alt på en gang eller i avdrag.
 For å være i stand til å fjerne voks som dette, må du sette den ganske tykk - ikke glem det. Også koble fra voks fra huden bør være mot hårvekst - det vil gi mer effektiv fjerning. Frykt for smerte helt malplassert - fra høy temperatur porene Utvid og hårfjerning er enklere enn roe huden.
 Etter hoveddelen av prosedyren er fullført - det er nødvendig å rense huden fra rest voks med en spesiell olje. Og - fett beroligende lotion - bruk av vann i de to første timene etter hårfjerning anbefales ikke da det kan føre til rødhet.

 Mulige feil

 Hvis du etter flere behandlinger hårfjerning hud skadet slik at det er blåmerker eller morgener, du gjør noe galt.
 For eksempel, er en vanlig feil å bruke en patron voks papir strimler og Intimate hårfjerning - det er ikke veldig praktisk og svært irriterende for huden - at hårene fjernes, ikke alle sammen, og et par stykker mange ganger. Denne effekten øker smerte og vedlikehold av hudskader.
Hårfjerning bikini sone i hjemmet

 Selv kartridzhnyy Verktøy for hårfjerning voks i en smal dosering er ikke anbefalt for bruk i intimområdet. Selvfølgelig er det veldig praktisk å søke gjennom et smalt hode, men fjerningen forblir uendret. Imidlertid, hvis en kvinne på arten av myk vegetasjon og sjeldne - dette kan være akseptabelt.
 I brasiliansk hårfjerning er en ulempe for noen damer kan det være svært problematisk. Etter uker med perfekt glatthet før eller senere vokse sjeldne og fine hår, og bli kvitt dem på en gang er umulig, hvis du ønsker å fortsette opplevelsen av hårfjerning. Fordi for neste prosedyre hårene må nå Dinah 04:57 millimeter, eller de bare ikke slutte med voks.
 Hvis hårfjerning har ingen effekt, og hårene forblir på plass - kan du ha gått glipp av dette øyeblikket - vente en liten stund og prøv igjen.

 Shuharinh


 Bruk shuharinha eller sukker hårfjerning i underlivet er ikke så utbredt som bruk av voks - men dette alternativet er ikke utelukket. Tross alt, kan dette limet masse fjerne hår på noen hudoverflaten. Gjør deg klar for noen forskjeller av voks prosedyre - som shuharinh ikke involverer bruk av høye temperaturer, er huden ikke rozparytsya, og smerten kan være intens.
 Men du kan si det samme om du bruker voks patron - hvis håret er veldig myk og lett fjernet, kan du prøve shuharinh for brasiliansk hårfjerning. Hvis du er i tvil - ta kontakt med master i kabinen, og så kan du starte prosedyren selv.
 Det er mer enn et år essensielle oljer er på toppen av popularitet.  Dette er ikke overraskende, fordi de essensielle oljer er den virkelige kilden til næringsstoffer for hud, negler og hår. Og, kanskje, nesten hver kvinne før eller senere bestemmer seg for å prøve eteriske oljer.

Aprikos olje for hår


 Innhold:

 •  Historie aprikos olje

 •  Produksjon og nyttige egenskaper av aprikos olje

 •  Søknader

 •  Fordeler aprikos olje for hår

 •  Bruk aprikos olje hjemme


 •  Alle oljer er gode, hver på sin måte, men blant dem er det spesielt som skal noteres. En av disse essensielle oljer - aprikos.

   Historie aprikos olje


   Faktisk har historien av aprikos sin opprinnelse i Armenia, ca to 2000 år siden. Og sannsynligvis fordi dette landet regnes som fødestedet til aprikos. Selv i det latinske ordet aprikos viktig - "armensk eple". Men være at siden det kan, og inntil det begynte mye tidligere - mer enn fem tusen år siden i Sentral-Asia og Kina, er dette hvorfor armenske kjøpmenn og brakte den til Europa.
   Europeere for en god stund selv hadde en idé om hva som er aprikos, og sjelden fruktene av denne fantastiske frukt markeder falt på middelalderens England og Frankrike. De er veldig verdsatt for utmerket smak og ankel fortjent ansett kurativ.
   Da kong Karl I av England for første gang prøvd aprikos, var han så overrasket og fascinert av hans uforlignelige smaken og smak, forbudt selv å handle på markedene aprikoser, og beordret dem til å bringe bare monarshemu bordet!
   Og er det verdt å snakke om hvor kostbar olje av frukten? Det var ikke tilgjengelig for alle, men bare halvparten av en velstående samfunn av antikken.
   Aprikos olje, viktige embetsmenn og forskjellige selgere foreskrevet ved enhver anledning, vanligvis tjene en pen sum for dette.

   Produksjon og nyttige egenskaper av aprikos olje


   Aprikos olje fremstilt ved kaldpresset fra kjerne, alle de kjente aprikos pits. Denne prosessen er svært tidkrevende, men det er implementert i dagens teknologi.
   Sammensetningen av dette produkt er særlig verdifull ved at den omfatter en stor mengde av flerumettede fettsyrer, så vel som tilstedeværelse av vitaminer som A, B, C, F og mange andre like nyttige elementer gjennom hvilke oljen blir benyttet på forskjellige områder.
  Aprikos olje for hår


   Søknader


   En gang i oldtiden den ovenfor, leger brukte aprikos olje som et legemiddel for sår, svulster, for rask helbredelse av sår, sprekker, brannsår, samt øre smerte. Men over tid, da folk oppdaget og andre verdifulle egenskaper av denne oljen, det ble også brukt i kosmetikk.
   Bruk aprikosolje fremmer utmerket forebygging av en rekke sykdommer. Denne vitaminmangel, hjerte-karsystemet, nyrer og mage - tarmkanalen. Det hjelper også med forstoppelse, gastritt, stress, rakitt, diabetes og selv allergier.
   Som det står, aprikos olje, svært allsidig produkt positivt påvirker ulike organer og systemer i kroppen.
   Men spesielt ønsker å nevne virkningen på håret aprikos olje.

   Fordeler aprikos olje for hår


   Hvis du har et problem med hodebunnen - det er tørr eller sensitiv, hvis håret er tørt, skadet, svekket, sliten eller sprø - sørg for å prøve dette midlet. Olje aprikos sannsynligvis vil puste liv i håret ditt, gjør dem skinnende, myk, silkeaktig og elastisk.
   Aprikos olje kombinerer mange nyttige egenskaper, inkludert: anti-inflammatorisk, regenererende, styrkende, antibakterielt og anti-aging.
   Handlinger som gir denne oljen på håret og hodebunnen kan oppsummere en lang tid: ernæring, hydrering, gjenvinning, beskytter hodebunnen mot skadelige miljøfaktorer. Dessuten kan det bli en uunnværlig assistent i sommer, så perfekt reflekterer ultrafiolett lys.
   I dette håret olje danner en usynlig beskyttende film og beholder næringsstoffer og fuktighet i håret.
  Aprikos olje for hår


   Bruk aprikos olje hjemme


   Bruk denne oljen huset er et blunk og helt trygt, fordi det er så mykt at det ikke helserisiko kan brukes for barn.
   Du kan sette en liten mengde olje, ca 3-4 dråper på tuppene av håret før du går til stranden.
   Du kan også legge det til sjampo, som vaske håret. Måle ca 30-40 dråper olje, hell den i flasken med sjampo eller balsam og rør godt.  Således vil håret får mat, vitaminer og beskyttelse.
   Aprikos olje kan brukes både selvstendig og kombinere med andre oljer som du liker best.
   Enorme popularitet denne masken ved hjelp av aprikos olje, er varm olje gnidd inn i hodebunnen med fingrene, som om masserer. Deretter varm hodet i 30-40 minutter, vask deretter håret med sjampo. Denne masken nærer fint hår, hodebunn og positiv effekt på hårvekst.
   Et særtrekk aprikos olje absorberes lett. Dette betyr at det i prinsippet ikke etterlater noen rester, og belaster ikke hår.
   Aprikos olje gir håret en slik innvirkning at ikke engang sammenlignes med ulike kjente og dyre sjampoer. Sporstoffer som er en del av dette miraklet olje, den mest gunstige måten påvirke helsen til håret og hodebunnen generelt.
   Bruken og fordelene av aprikos olje er ganske allsidig, og alle kan finne noe for seg selv individuelt som aprikos olje - et universalmiddel.
   Trekke konklusjoner fra de ovennevnte kan vi trygt si: Apricot olje - et naturlig produkt som absolutt ikke inneholder noen kjemiske eller syntetiske skadelige komponenter. Føl deg fri til å bruke daglig hårpleie, og det vil sikkert gi dem en skinnende utseende og helse!  
  Яндекс.Метрика