Hårfjerning bikinilinjen
 Dreven vegetasjon på kroppen vakre damene er ikke lenger relevant. Med de nyeste oppfinnelser innen kosmetikk kvinner og jenter kan bli kvitt ulempene forbundet med veksten av hår i armhulene, ben og bikini blir mer avslappet og selvsikker, mer fri, sexy og sensuell. Denne prosedyren, som hårfjerning bikini sone i hjemmet kan jevnt utføre noen av det smukke kjønn. Hvis du stoler bare ekspertene, så vil du komme besøk spesialiserte skjønnhetssalonger.
 Hvordan bli kvitt hår i bikinilinjen?
 Hårfjerning bikiniområdet dyp - er prosessen med å fjerne hår fra intime området. De første øktene vil være smertefullt for pasienten, er det mye mer konkret enn hårfjerning under armene og bena. Imidlertid har denne prosedyren nylig kjøpt slike proporsjoner som snakker om hårfjerning som en enkel "sdyranyy hår" nei. Ladies kaller det ikke bare like glamorøse bikini design, og erfarne skjønnhets kalt dyp brasiliansk hårfjerning. Vi minner om at mote for eksponering av intime kroppsdeler gikk fra Brasil, der to søstre fra denne varme landet åpnet i Manhattan skjønnhetssalong, der først brukt i hårfjerning bikini dyp.
 Bare noen få år siden Thong bli en del av stranden mote, den første drivkraft for hårfjerning på kanten av mini truser. Lagt populariteten til glansede magasiner med vakre nakne modeller, som hver ble følt ønsker frihet og frigjøring, tørst etter nye opplevelser. I dag den minste tegn til vegetasjon i området av kvinner i bikini er ansett som et tegn på dårlig tone.
 Det finnes to typer hårfjerning bikini område: dype og grunne. Komplett hårfjerning innebærer rengjøring av kjønnshår området, store kjønnsleppene og anus. Grunne - fjerne hår fra bikinilinjen. Og hun og den andre prosedyren er ganske smertefull, selv om moderne kosmetikk kan gjøre underverker. Å ikke være redd prosedyrer trenger å lære alt om hvordan du bruker den. Så, gå videre til voksing
 Fjerning barberhøvel
 Den mest "gamle" og testet måte: dere flere ganger i uken barberhøvel barbering uønsket vegetasjon. Det er viktig å vite at de aller håret ikke er skadet på pæren, og bare kuttet på basen. Denne prosedyren - den billigste og mest tilgjengelige. Etter sin regelmessig bruk kan bruke spesielle kosmetiske produkter som treg hårvekst. Denne effekten av barber varer i flere dager. Hvis du bestemmer deg for å dra på ferie, prosedyren som er vist å lede turen, der må du gjenta. Ulempen er at den neste dagen er det en "hard bust" som blir sort mistenkelig fra under trikot. Også oppmerksom idiosynkrasier kremer, irritasjon og rødhet på grunn av barbering.
 I stedet barberhøvel - lotion og krem?
 For de kvinner og jenter som allergifremkallende hud og er ikke følsom for ulike kosmetiske tilsetningsstoffer anbefalte lotions og kremer, der hårene seg bort. Du må sette en spesiell spatel krem ​​på ønsket område av huden og vent noen minutter bare å skylle grundig med vann behandling. Etter kremen håret begynner å vokse etter 3 dager, effektive, smertefri, men ikke for lenge. Husk at hårfjerning krem ​​hår i armhulene og beina er ikke egnet for bikinier, da huden i intime steder mye mer følsomme for det utviklet spesialverktøy. Vær forsiktig når du kjøper. Ulempen med denne metoden er at håret på trange steder er svært vanskelig å rengjøre. Før den første testen med krem, forårsaker den i en liten bikini sone og på å forlate en stund. Hvis det er rødhet, er det best å vurdere en annen måte å behandle hår i bikinilinjen. 
 Voksing - for eller mot?
 Dette materialet som voks, sukker eller karamell, smelte og smøre området for hårfjerning, og deretter dekket med en serviett, la det stivne litt. Så brått hånd voks og hår stakk til det stå til. De sier at de aller Nefertiti hatt en lignende metode for hårfjerning. Voksing er den mest effektive, til tross for den ekstra smerte ubehag, men det er praktisk å hjemme.
 Meget god oppførsel varmt metode for hårfjerning fra området mellom rumpeballene og kjønnsleppene. Gyldigheten av fremgangsmåten - 2-3 uker. Regelmessig denne prosedyren sikrer en reduksjon i hårvekst, kvaliteten på deres fjerning og tynning. Hver gang, ubehag og smerte vil være mindre.
 Photoepilation - dyrt og smertefritt?
 Laser hårfjerning er utført ved å opptre på området obvolosenyya lys og varme. I området for behandling av hår pigment er ødelagt av koagulering av blodkar rundt bulben. Hun kan ikke få nødvendig for hårvekst stoffer og dør gradvis. For hele kurset må gjøres av 10 økter med et intervall på 2-3 måneder. Ulempen med metoden er at i en tid for å løse bikini området er praktisk talt umulig. Hvis du holder en brennende tillatelse, er det best å dra nytte av billigere og, på samme tid, like effektiv metode for hårfjerning.
 Men hvis hensikten er å kvitte seg med hår permanent, kan være et betydelig beløp og tålmodighet. Ny sesong er en prosedyre som er utført og lys vakuum, noe som gjør det mer attraktivt på grunn av minimum av smerte.
 Etter foto-epilering kroppen forbli rød i noen dager. Legene var ganske lang liste med kontraindikasjoner, må du gjøre deg kjent med det hvis det er et ønske om å bruke denne metoden.
 Laser Hårfjerning
 Denne fremgangsmåten er effektiv i mørket vegetasjon på bleke hud. Lasere er ødelagt bare synlig hår og subkutan utdanning som vokser etter laser hårfjerning og en halv uke etter fallet alene. Laseren er helt trygt å bruke etter sin søknad huden blir glatt og spor av påvirkning skjer ikke. Men denne prosedyren er svært dyrt, som parametere er tilsvarende maskinvare kosmetikk og plastisk kirurgi. Blond og brunette denne typen hårfjerning er ikke vist, som den blonde hår Apparat ikke produserer riktig effekt.
 Hårfjerning bikini sone i hjemmet
 Hvis du nøler, på grunn av naturen av hans appell på hårfjerning spesialist, kan du håndtere selv med en tilsvarende prosedyre i hjemmet.
 Hvis du ønsker å behandle sone voks, så Bosh bikiniområdet, deretter desinfisere huden og avfette det. Husk, plukker hår (inkludert hårfjerning voks) er mot deres vekst. Redusere smerte terskel utføres på stedet av huden spenning epilering. Etter inngrepet bikini området kan kjøles ned med isbiter. Hvis du bruker elektroepilyatorom, trenger etter sin søknad ikke glemme den forsiktighet med spesielle fuktighetsgivende agenter.  
Hvordan fjerne rynker under øynene?
 For mange århundrer, og det hundre år - årtusener har mennesker funnet betyr videreføring av ungdom og skjønnhet av dine favoritt kvinner. Forskere og alkymister, farmasøyter domstol og landsbyen healere i alle land og folk kjempet om hvor lenge å holde friskhet av en ung jentes hud og fjerne rynker under begge øynene vakker dame.
 Vi lever i det 21. århundre, men fortsatt usikker på hva skjønnhet vil redde vår skjøre freden. I dag våre kvinner, moderne Cleopatra og Marie Antoinette, ønsker å være vakker og ønskelig. Men rynker rundt øynene, de første klokkene uunngåelig nærmer seg pensjonsalder, før eller senere dukke opp i det hele tatt.
 Bedre senere - si våre damer og gå på leting etter de mest effektive middel for å forlenge ungdom. Noen som leter etter svar på sin bestemors oppskrifter, ett i avansert og mye omtalte midler, andre er sikkert bare radikal kirurgi er i stand til å takle dette problemet. La oss er du og jeg vil gå til denne fascinerende reise inn i verden av skjønnhet.
 Hvorfor rynker under øynene
 Huden rundt øynene er i stand til å fortelle mye om en mann og hans vaner. Hun er veldig mild og ekstremt tynn, også svært utsatt for uttørking lett strukket og sårbare, på grunn av dette øyet raskt dannet rynker.
 Eye ingen talgkjertler, foruten emosjonelle mennesker (blant dem igjen flere vakre damer) ansiktsmusklene flytter oftere. Av denne grunn, og det er første rynker under øynene, pannen og i hjørnene av øynene og rundt munnen - ". Hund lykkelig" folder, populært kalt henholdsvis "kråketær" og
 Forskjellige følelser til side ulike avtrykk i ansiktet vårt. I de mørke folk gjenspeiles i form av rynker mellom øyenbrynene, på en morsom og morsomme - "stråler" rundt øynene. Ringe en annen viktig grunn - interne. Dette refererer til forskjellige typer av forstyrrelser i funksjonen av kroppen, spesielt i sin slagging.
 En annen fremragende russisk kirurg Nikolai Pirogov trygg på at enhver sykdom setter sitt preg på et menneskelig ansikt og utgitt atlas "Face pasienten", der en detaljert beskrivelse av fenomenet.
 Sunn skjønnhet eller god helse?
 Hva Pirogov ment som en vitenskapsmann, som begynner med genetisk forankret i våre menn, de ubevisst oppfatter skjønnhet som et signal om at en potensiell livspartner er sunt, og derfor i stand til å bli gravid, bjørn og bak sunt avkom. Selvfølgelig, menneskelige relasjoner vanskeligere, men ta vare på helsen, og dermed av skjønnhet, ikke forstyrrer.
 Hvis hun led nervøs sjokk eller verre, er alltid i en stressende situasjon, bør det først og fremst ta vare på å fjerne problemet, som røttene til sin bekymring over den forverrede utseende.
 Hvis øynene er konstant - poser, som også er ytterligere strekke huden, og dermed deformeres ledelsen til rynker under øynene, må du ta vare på nyrene. Vel, la oss nevne en sunn livsstil, er det ikke engang diskutert, røyking og alkohol, en gang for alle - tabu!
 Folk rettsmidler mot rynker rundt øynene
 Eye Zone bør aktivt fukte, dette kan hjelpe aloe vera og eteriske oljer av ulike slag.
 Aloe vera - testet folkemedisin. Denne fantastiske planten verdig å leve i hvert hus, er det ikke bare redde i en rekke omstendigheter. Jevnlig zmazuyuchy juice aloe tørke uchastochek huden før sengetid kan meget betydelig forbedre sin tilstand. For å gjøre dette, bare rippe frisk aloe blad og klemme noen dråper på fingertuppene. Pent brukt saften på huden, unngå, selvfølgelig, ta kontakt med øynene.
 En god fuktighetsgivende effekt besitte oljer av aprikos, fersken eller mandel, må de ta ganske litt.
 Maske, jeg vet du!
 Fortsetter samtale om folk rettsmidler, er det umulig å ikke nevne maskene. Den første er kål eller Paris, men skal man dømme etter sammensetningen, opprinnelsen til dette miraklet - Russisk metode eksplisitt. I så fall vil for kål surkål maske trenger to stykker av gasbind bredde av håndflaten, mellom hvilke sette kål, da masken er plassert på pre-renset ansiktet. Hold en pack "tar ca 15 minutter, og skyll masken av med varmt vann.
 Et par enkle seg masker som hjelper bli kvitt rynker under øynene:
 1.  Brød. Massen av hvete brød gnidd med varm melk og forsiktig distribuere rundt øynene. Hold som vanlig fjerdedel av en time, deretter vask med varmt litt vann.

   Honning. Denne masken er litt mer komplisert, men det er søtt! For sin forberedelse bør ta 1 ss. l. honning og mel, tilsatt slått protein til blandingen og bland. Da det hele, som vanlig, er det bare én ting: Hvis stedet for hvetemel til havregryn, deretter prosedyren må ta en time.

   Potet. En annen populær original måte - riv rå poteter, tilsett litt fløte grøt. Blandingen ble påført i 15 minutter.
   Tips: samtidig med ovennevnte masker kan observeres og øvre øyelokk, dekket den med en bomullsdott dyppet i sterk te brygging.
   Skjønnheten bringer kulde og varme
   Det har lenge vært observert gunstige virkninger på huden temperaturendringer. Ikke overse det! Så, i morgen er best å vaske med kaldt vann. Det er nyttig å tørke ansiktet, spesielt rundt øynene isbit. Det kan bare være vann eller frosset lys kjøttkraft av urter gunstige for huden, for eksempel kamille, celandine eller calendula. Interessant og en "oppskrift" ice cube som frosset saltvann, en kopp vann Bland 1/2 teskje bordsalt.
   En god måte er varmt omslag. For å gjøre en kompress, håndkle eller serviett sett, bestående i en stripe bredde på ca 20cm, er det nedsenket i varmt vann, vri godt ut, og deretter påføres ansiktet. Denne pakken kan gjøres på alle ansikter bør holde i 2-3 minutter, og deretter fjerne og hell ansiktet med kaldt vann eller tørk et stykke is. Forresten, masker effektivt pålegge varm hud, og så denne pakken ikke vondt i det forberedende stadium.
   Dette behovet for å vite!
   La oss snakke om avslutningen av de alminnelige regler som skal overholdes hver kvinne i å utføre prosedyrer med huden under øynene, eller fuktighetsgivende, nærende maske, komprimere, etc.
   Som vi har nevnt, er huden rundt øynene spesielt sårbare, og at alle disse manipulasjoner ikke gi motsatt effekt, må du følge noen enkle regler:
  1.  Ikke gå over med sminke og soling.

    Før du påfører masken eller ernæringsmessige midler, bør være grundig, men skånsomt fjerner makeup.

    Massert huden lett fingre, forsiktig legge press på området rundt øyet vekk fra ciliary kanten om en cm.

    Vanligvis naturlig maske brukes i 15 minutter, ikke lenge peretrymuvaty huden hennes.

    Face-lapper med aktive ingredienser holder ikke mer enn 10 minutter, ellers tørker de ut og når du fjerner huden strekkes, og dermed provosere fremveksten av nye rynker.

    Etter fuktighetsgivende behandlinger bør påføres nærende krem.
    På de grunnleggende teknikker i form av plastisk kirurgi her vi ikke vil snakke, de gjør mer og mer populært, ikke bare blant de vakre damene. Ved å se deres utseende og mange moderne mennesker, og er det ikke en skam, slik at alle de ovenfor de kan med hell ta om bord.  
Яндекс.Метрика