Hårfjerning og voksing - hva er forskjellen?
 I menneskekroppen er det mange tynne skjeggstubbene. Noen deler av den er dekket med hår med større tykkelse og fargemetning. Dersom tilstedeværelse av hår på kroppen av gutter ansett helt akseptabelt, da kvinnen skyve noe andre krav. Huden hennes er forpliktet til å være glatt og feilfri. Kanskje bare tilstedeværelse av lys lys pistol som bare ikke legge merke til. Fordi dagens mote innebærer eksponering av hender og føtter. Hva kan vi si om stranden sesongen, når kvinner bærer badedrakter frank å nyte solen, den milde havbrisen og behagelig ånde. Da ser alle sine svakheter detalj, krever bevise ditt bilde til idealet.
 Helt løse problemet med uønsket hår har ennå ikke hvem som helst. Det er ennå ikke oppfunnet metoden fjerner dem permanent. Håret slik innrettet at deres vekst er redusert igjen og igjen. Deres struktur oppdateres nesten usårbar. Kanskje bare midlertidig interferens i sitt arbeid hvis vesentlig påvirke hårsekken, som påvirker dens aktivitet.
 Men med vegetasjon på feil steder ikke slutte å kjempe kvinner i mange århundrer. Alle eksisterende metoder for å håndtere den kan deles i to hovedtyper. Dette voksing og hårfjerning.
 Hva er hårfjerning og hårfjerning
 Voksing innebærer fjerning av håret, som ligger over overflaten av huden. Som for hårsekken, er det fortsatt urørt. Siden denne delen av håret påvirker veksten, etter en viss tid vil det vokse igjen.
 Forskjellen mellom hårfjerning og hårfjerning er at bruk av den første metoden hår fjernes permanent fordi deres rot ødelagt en del som påvirker opphør av vekst.
 Typer hårfjerning
 Voksing kan deles inn i følgende hovedkategorier:
 - Virkningen av en barberhøvel;
 - Bruken av kjemiske Hårfjerningskrem;
 - Bruken av voks.
 Barbering er den billigste, rimelig og enkel måte å fjerne hår. Det kan oppfylle enhver kvinne, uten å ty til mestere i skjønnhetssalonger. Men den "pinnsvin" av håret begynner å dukke opp på den tredje dagen etter inngrepet. Og det blir enda tykkere og grovere. Det er også mulig hudirritasjon i dyrket mark, hvis den har en spesiell følsomhet. Merkbart forekomst og effekt av gås hud.
 Bruk av spesielle Hårfjerningskrem renere fjerner håret for en lengre periode. Men denne metoden fører ofte til hudirritasjon og diverse allergiske reaksjoner.
 Voksing innebærer bruk av voks eller varm form av varme, som består av furuharpiks eller olje og bløtgjøringsmidler som bivoks eller honning. Denne metode opererer på en hud beroligende. Han gir den mest stabile utfallet av alle kjente metoder for hårfjerning. Imidlertid kan det behandlede området i noen dager ikke falme de røde prikkene. I tillegg er denne fremgangsmåte nesten umulig å fjerne meget kort hår, og generelt er det ganske smertefull.
 Typer Hårfjerning
 Fjerning har også en rekke fordeler, blant annet:
 - Hårfjerning ved hjelp av en elektrisk strøm;
 - Anvendelsen av en laserstråle;
 - Fotoepiljatsija;
 - Fjerning enzym;
 - Bruken av ultralyd.
 Hva er forskjellig fra hårfjerning hårfjerning
 Samlet, kan ingen av de eksisterende arter i dag fjerning av uønsket hår ikke garantere deres fullstendig irreversible ødeleggelse. Selvfølgelig observert mest holdbare effekt når du bruker laser hårfjerning og foto-epilering. Han har imidlertid en grense på som bestemmes av seks år. I tillegg er det nødvendig med gjentatt virkning på håret for å oppnå et lignende resultat.
 Imidlertid er denne metode mer holdbare enn voksing. Faktisk, etter håret hennes hadde vokst blir synlige i løpet av få dager. Men de visuelt ser tykkere enn de var før inngrepet.
 De viktigste forskjellene for hårfjerning hårfjerning er som følger:
Hårfjerning og voksing - hva er forskjellen?
 1. Hårfjerning kan skade hårsekken, forårsaker fjerning av hår for en meget lang tid. Med hår hårfjerning ødelagt like over overflaten av huden og begynner å vokse bare tre dager etter inngrepet.
 2. Fjerning er en salong prosedyre som kan gjøres hjemme. Voksing utføres i hytta og hjemme.
 3. Hårfjerning utføres med spesialutstyr og med hjelp av erfarne fagfolk, som innebærer større produksjonskostnader. Voksing kan henrette noen. Det krever ikke ekstra kostnader.
 Epilering eller hårfjerning - noe som er bedre?
 Spesifisere hvordan å eliminere uønsket hår svært individuell. Det bør ta i betraktning egenskapene og de behandlede hudområder. Denne viktige følsomhet, tykkelse og farge, håret i det, og deres økonomiske evner. Hensiktsmessig å bruke ulike metoder i ulike områder av huden.
 Ben bedre håndtere ved hjelp av en barberhøvel eller voks. Området krever en bikini eller en barberhøvel eller elektrisk strøm eller laserstråler. Kjemisk hårfjerning akseptabelt for alle hud med mindre de har en spesiell følsomhet.
 Legg merke til det faktum at for hårfjerning har sine kontraindikasjoner. Det kan gjøres i alle fall hvis en person lider av sykdommer som:
 - Hud sykdom;
 - Åreknuter;
 - Vanskelig flytende hypertensjon;
 - Iskemi;
 - Svulster av ulike typer;
 - Epilepsi;
 - Økt følsomhet for virkningene av lys på huden.
 Som for hårfjerning, er det ikke anbefalt for bruk på hudområder som er spesielt følsomme. Imidlertid kan hudirritasjon unngås ved å bruke et barberblad med en trippel og en spesiell lotion etter barbering.  
Øvelser for slanking ben hjemme
 Vi ønsker alle å være slank og attraktiv, men tid til å besøke sportsdelen vanligvis er ikke nok i det hele tatt. Hvordan vi skal handle i denne vanskelige situasjonen? Svaret er ganske enkelt. Først av alt, ta hensyn til det faktum at den mannlige oppmerksomhet, i de fleste tilfeller, omgjort til lange, slanke ben, glatt defylyruyuschye på fortauet, eller sakte vandre langs stiene i urban park.
 Til beina var slank og vakker, ikke nødvendigvis vanlig fitness klubber eller tempoet selv lange treningsøkter på treningssentre. I stedet kan du gjøre øvelsene hjemme. Selvfølgelig, sportsdelen, vil du møte en profesjonell coach, fullt forberedt på å danne et sett av øvelser, som, etter deres mening, vil tillate å raskt og effektivt å oppnå det ønskede resultat. Det er imidlertid verdt å huske ett enkelt nyanse coach vil være mye mer lønnsomt hvis effekten skal oppnås sakte, fordi i dette tilfellet, "student" vil se resultatene og gi inntekter gym for en lang tid.
 Utbredt misforståelse at slanke og vakre ben kan oppnås bare ved konstant slanking og kirurgi. Det er ikke. Det er et sett av ganske enkel, men på samme tid, vil svært effektive øvelser som ikke bare gjør bena slank, men bidra til å opprettholde resultatene.
 De beste øvelsene for å miste vekt føtter
 Eksperter var slags vurdering, fremhever fem mest enkle, men samtidig, effektive øvelser som kan utføres enkelt hjemme, helt uavhengig. La oss undersøke dem nærmere.
 1. Først av alt, ikke være lat til å gå fort. Det er ikke nødvendig å engasjere seg i et løp, men som nekter å akselerert trinnet er ikke nødvendig. Det er nok til to timer i uken for å bli kvitt ekstra pounds, samtidig bringe mye til den andre kroppen. For eksempel kan du velge en ekstern butikk og gå ham til den raske skritt. På denne tiden, underhudsfett som og forsøker å "pynte" hip forsvinner sporløst, musklene fylt med oksygen, og lungene og hjertet får ganske gode og effektive øvelser.
Øvelser for slanking ben hjemme
 2. Komplekset cardio trening. Først av alt, husk barndom og, selvfølgelig, en av favoritt tidsfordriv - tau. For å oppnå de mest effektive resultater, må du rotere de vanlige hopp tau knebøy med en 12:58. For eksempel, 100 hopp og 50 sit-ups energisk. Etter det, er det anbefalt å gjøre ytterligere 100 hopp og gå direkte til trening av muskler pressen. Gradvis, kan antall hopp og knebøy økes.
 3. aerobic. En av måtene å få en rask og effektive resultater, er det en vanlig dans. Selvfølgelig, dette kalles en vals er vanskelig, men det er å hoppe eller løpe på samme sted, prøver å følge fartsfylt musikalsk komposisjon er fine. Det beste alternativet ville være 10-15 minutter av kraftige bevegelser under heftig musikk som vekslet med noen minutters hvile.
 4. En annen enkel, men svært effektiv øvelse er den såkalte napivprysidannya. Under trening Føttene skal være skulder bredde hverandre fra hverandre. Utfordringen er å etterligne huk på en stol, men på samme tid som å bremse ned i nærheten av setet. Treghetsmoment når overkroppen begynner å gradvis bøy, balansering og lettere belastning å holde det så rett. I utgangspunktet kan denne øvelsen virke veldig komplisert, men gradvis praksis gjør det ganske lett og enkel.
 5. Femte, noe som resulterer i en rangering trening - hoppe høyde. For å utføre denne øvelsen trenger du en stol eller en liten krakk. Kravet er presentert for bare en type elevasjon - god stabilitet. Gjennomsnittlig avstand fra utgangsposisjonen krakk - 30-40 centimeter. Du må hoppe på vei oppover, prøver å børste av hendene så lite som mulig for å redusere belastningen. Gradvis kan du øke høyden på hinderet, eller simulere en slags stang, fordi du ønsker å hoppe. Øvelsen gjentas daglig i 10-15 ganger.
 For å oppnå maksimale resultater på relativt kort tid, bør du glemme om latskap og gjennomføre opplæring i minst 4 dager i uken. Under trening, bør du avstå fra å motta vann og mer mat. Gjøre forskjellige øvelser gap mellom beste for å minimere, slik at bare for trening. Ikke utfør trening "på halv makt", fordi i dette tilfellet, kan resultatene være ganske annerledes og vil ikke møte dine forventninger.
 Her er bare noen av de mest effektive øvelsene du kan gjøre hjemme helt uavhengig av hverandre. Slike fremgangsmåter og systemer er mange. Husk at noen, selv de mest mild stress på musklene påvirker kroppen din.  
Яндекс.Метрика