Hårmasker fra gjær
 Velstelt hår fargestoff enhver kvinne, slik at hver representant vakre halvparten av menneskeheten tar deg tid og penger søker etter effektive måter og midler for hårpleie.
 I industri sjampoer, masker og balsamer, ikke utdaterte tradisjonelle folk rettsmidler, som bekrefter nytten av de mange observasjoner og forskning. En av lederne i hårpleie er gjær. De er rike på aminosyrer, vitamin B, som er ansvarlig for sunt hår, negler og hud, og er sammensatt av naturlig protein. Hår masker fra gjær populært på grunn av sin fleksibilitet, evne til å forbedre utseendet av forskjellige typer av hår.
 1. Hvis du ikke vokser hår, svekket og skadet.
 Oppløse en teskje av gjær med varmt vann til tykk pannekake deig, tilsett halvparten av løk, pisket blender til statlige skap, to spiseskjeer varmet burdock olje, rør. Det ferdige maske satt på hår, forsiktig gni røttene. Holde minst 40 minutter, dekket hodet dusj cap og skjerf. Vask med shampoo.
 2. Vil gi vitalitet dehydrert tørt hår maske med honning.
 Det er nødvendig å oppløse en teskje av gjær med 50 ml varmt vann, legg en skje med honning og vente på starten av gjæring. Påfør blandingen på håret med en børste, holde hetten i 30 minutter, vaske håret på vanlig måte. Maskere gjøre løpet av 10 behandlinger i måneden.
 3. Hvis håret er tynnet den og pisket i endene.
 Spiseskje gjær Hell 50 ml varm melk, tilsett 15 minutter Blandet med en spiseskje olivenolje rå eggeplomme. Påfør masken på hele lengden på håret og skjule dem for 50 minutter under en cap. Vask med shampoo.
 4. Face of gjær bidrar til å bekjempe flass.
 Løs opp gjæren i pivpachky kopp yoghurt og umiddelbart på hår og hodebunn. Dekk med folie tett strikke skjerf på hodet maskelekkasjer. Hold 40-50 minutter, skyll med varmt vann.
 5. Fremmer hårvekst maske med pepper.
 Spiseskje gjær blandes med to spiseskjeer vann pepper skjær. Gni inn i røttene av håret, la stå i 20 minutter under et plastlokk. Vask håret.
 6. For å forbedre tilstanden og utseendet av fett hår.
 Spiseskje gjær blandes med samme mengde varmt vann, tilsett pisket gaffel protein Stir maske satt på hele lengden av håret på timen. Skyll med kaldt vann med såpe.
 Hvis håret ditt trenger bare å opprettholde i god stand, masker heller gjøre det hver uke løpet av 10 økter, gjentas etter seks måneder. Å behandle hår masker bør gjøres minst to ganger i uken i samme takt, gjenta etter 3 måneder.  
Som en fransk flette veve rundt?
 Dette mirakel av frisør som fransk flette - det er tilgjengelig for å lage hjemme. Etter å ha mestret teknikken av veving, basert på det kan skape mange forskjellige frisyrer, klassisk og retro, og de resulterende mesterverk prydet tilbehør får du aristokratiske kjole for kvelden slitasje.
 Visuelle volum - den spesielle verdighet franske fletter "omvendt". Hennes veving krever veldig langt hår, for å lage denne frisyre hår lenge nok til å ha 15-20 cm Som ethvert spytte, kan det være tight-fri, frodig eller uaktsom. Vevd det raskt, avhengig av hvordan du utviklet frisør ferdigheter innen 15-20 minutter av håret ditt vil bli brukt som ønsket frisyre. Ekstra dekorasjon spytte ta litt mer tid.
 Lær fransk flette håret hennes er en snap kontrast, vil dette bidra til vår steg for steg guide med bilder.
 Håret bør være rent, aircondition og behandlet nøye kjemmet. Alle disse spissfindigheter nødvendig for å gjøre tråder glatthet og glans.
 1. Bestem hvilken retning bør gå spytte fremtid: rear, center hode, to på hver side, kobler på baksiden av en eller diagonalt, ned fra tempelet til bunnen av motsatt side.
Som en fransk flette veve rundt?

Som en fransk flette veve rundt?

Som en fransk flette veve rundt?

Som en fransk flette veve rundt?
 I stedet for begynnelsen skille bunt av hår - toppen av hodet eller like over templene. 2. Separert bjelke delt i tre like tråder. Tykkelsen vil avhenge utseende spytte.
Som en fransk flette veve rundt?
 3. Begynn veving til venstre. Ta den første tråden og oversette den til en venn.Som en fransk flette veve rundt?
 4. Ta en lås på høyre side (3) og flytte det inn først. Zahvachuyut tråder bør være den samme tykkelse.Som en fransk flette veve rundt?

Som en fransk flette veve rundt?

Som en fransk flette veve rundt?
 5. På venstre side er separert fra den totale vekten av hårstrået små og fest den til den sentrale kjernen (dannet tråd beveger seg under).
Som en fransk flette veve rundt?
 6. Dermed skille begge sider av hennes hårstrå er de samme tykkelse, feste dem til sentrum, beveger seg under den hver igjen dannet en rokk. Holde dette prinsippet til slutten cover, fikse tape, strikk eller pin fikk håret til ønsket lengde.
 Hvis håret er langt nok, kan hennes hår veve ikke ende ved å plassere den på undersiden av halsen. I dette tilfellet, blir halen henger fritt harmonisk fortsettelse volum frisyre.
Som en fransk flette veve rundt?
 7. Nå pryhladte kam hår fletter på hver side, fikse dem med lakk. Den resulterende overflødig hår pent vennligst opprett etter håret.Som en fransk flette veve rundt?
 Hvis du ønsker å legge til mer hår volum, før opptak ferdige fletter, holder henne i hånden basis, trekk starte hver sløyfe på begge sider. Hengsler ta ut så mye som bred spytte du vil (selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser). Etter å trekke ut av loopen stramme stramt base, fikse håret hennes pin, deretter male, jevner noen slitte hengsler.

Som en fransk flette veve rundt?
 Den resulterende frisyre kan være dekorert med krystaller pins, så er det perfekt supplement kjole. I motsetning veving franske fletter stikke forutsetning: en flette av hår vever gradvis faset ned til halsen, unngå flettede tråder fra bunnen opp.  
Styling middels lengde
 Hår har alltid vært den samme egenskap av kvinnelig skjønnhet, og vakker, sunn og velstelt hår kan fortelle mye om sin eier. I eierne av midten lengde hår styling er mange alternativer som kan raskt og effektivt ikke bare oppdatere bildet, men også radikalt endre det.
 Så for en romantisk middag, perfekt naturlig frodig hår, som kan deles inn i tynne diagonal avskjed. Konkluderer de skal være mot baksiden, fest - blanke klipp, ikke glem å bruke festemidler. Få curvy hår er ikke vanskelig, hvis hånden er en stor diameter curlers.
 Jevnt kjemmet hår er perfekt for forretningsmøter. Å jevne ut litt rigor, kan la noen uflidd hårstrå og resten satt sammen i halen, montert i skulderhøyde.
 Ofte for en rekke frisyrer for middels Hårruller brukes med forskjellige dyser, som på kort tid gjør det mulig å oppnå en kortsiktig effekt perm. Vi bør ikke glemme at ty til bruk av feste betyr bare etter komplette kjøle krøller.
 For å oppnå ønsket resultat hjemme skal ikke bare lære å bruke ulike innholds flaske, krukker og rør, men også å vite prosedyren, som avhenger i stor grad på vellykket hår av middels lengde.
 Konklusjon for middels lengde hår begynner med en grundig sjamponering. Dette vil kreve 50 gram shampoo ble fortynnet med vann i et forhold på 1 til 2, og den resulterende blanding gradvis å helle nedover, utfører masserer huden. Hvis du bruker sjampo direkte på håret, kan det skje uønsket flaking huden forårsaket av ujevn fordeling av komponenter. Når du bruker balsam skal være grundig fordelt over hele lengden på håret hans, og bemerker at de fleste behov for sin innflytelse hårtuppene.
 Hvis krølltenger vurdere søknaden, før kronglete tråd bør være nøye Si skrape. Tuppene på håret må være godt festet og bare da begynne kronglete, alltid sørge for at håret ble anstrengt tilstand.
 Bruk spesielle tenger for retting krever forutgående bruk av verneutstyr som vil beskytte håret mot tørking med varmluft. Prosessen med å rette seg selv er ikke vanskelig, men tar mye tid, slik som å rette bør bare tynne tråder.
 Av spesiell notatet er et spørsmål om valg pins som må være myk. Dette skyldes det faktum at det hyppig bruk av tett og hard-gummi fører til økt skjørhet av hår, og tilstedeværelsen av jernnagler fører til konstant å trekke dem.
 Det finnes en rekke spesielle regler som gjelder festemidler, som ikke bør neglisjert. Hvis det er nødvendig å fikse håret, så er det best å bruke spray påføres fra bunnen opp. Patronene skal være i en avstand på 20-25 cm fra hodet. Ved påføring av lakk på toppen er en "kit" hår som ødelegge den naturlige skjønnheten og fører til hva zmerzlysya strand sag og miste hår prakt.
 Ved avslutningen av håret av middels lengde med skum må være strengt dose nyeste, mengden som ikke skal overstige baller på størrelse med valnøtter. Dreven skum samt topp lakk forårsaket av "vekting" frisyre håret ser fettete og skitne, å miste sin prakt. Skaden til røttene av håret mousse, etterfulgt av tørking i betydelig grad kan øke mengden av hår av middels lengde.  
Яндекс.Метрика