Hårmasker hjemme
 Våre hår er svært følsom for negativ påvirkning. Samtidig utgjør de en stor byrde. Ugunstige ytre faktorer som sterk sol, ultrafiolett stråling, støv og forurensninger som påvirker dem nesten hele tiden. For ikke å nevne de måtene vi lever i dem skade. Å liste dem separat er ikke verdt alle hørt om virkningen av fans, hårfarger, lakk og andre avanserte produkter. De representerer ikke en særlig fare, mye mer vi bruker dem riktig. Fordi håret vårt trenger ofte ekstra omsorg.

 Når håret maske?


 På hyllene nå kan du finne et stort utvalg av forskjellige balsam, balsamer, oljer. Listen inkluderer hår maske. Dens innflytelse er mer alvorlig og langvarig enn balsamer, det trenger dypere. Men mesteparten av pengene som vi ser i butikkene - bare kosmetisk. Denne hår maske er utformet for å gi håret et sunt utseende. Ofte er dette nok til å gjøre at håret ser sunt og godt preparerte. Men disse stoffene har ulemper - kvalitet maske er dyrt, og ikke alltid begrunnet sin handling. Spesielt hvis du virkelig ønsker å håndtere problemet med håret ditt, og det er ikke alltid riktig. Så nå ganske populære folk oppskrifter som inneholder kun naturlige ingredienser, som beleilig masker forberede sitt eget hjem, uten noen spesiell innsats.

 Hårmasker hjemme


 De er det mange. Og de har mange fordeler. Hårmasker hjemme er enkel å tilberede. De er dyre, helt naturlig, og virkningen av de mest kraftige komponenter, som de er friske og ikke lagres i lang tid. Noen oppskrifter som er laget hjemmelaget hår maske, veldig gammel, som før, med ingen andre former for omsorg, kvinner nøye utvalgte komponenter for en sterkere effekt. Og forresten, er disse komponentene som brukes i kjøp masker og balsamer, men først og fremst i form av ekstrakter eller ekstrakter.

 Hjemmelagde masker for forskjellige hårtyper


 Det som trengs for å maskere forberedt hjemmelaget den mest positive effekten? Det viktigste - er å vurdere din hårtype. Noen av ingrediensene som utgjør en maske designet for fett hår kan gjøre enda mer tørr tynn og svak. Derfor er den type hår og gjøre avhenge masker.

 Vilkår for bruk masker for hår


 •  Ikke bruk en maske for å rense, nyvasket hår. Men på svært skitne - vel, hjem hår maske  rett og slett ikke fungere.

 •  Hodet etter påfører masken kan dekkes med plastfolie og håndkle varmere det vil handle mer.

 •  Hårmasker hjemme for å forberede kort tid før bruk, er det bedre å ikke holde lenge.

 •  De fleste masker nok til å bruke en gang i uken og minst en gang hver 10. dag. Hvis du ønsker raskere resultater - det to ganger, men ikke mer.

 •  Etter kurset, som vanligvis består av 10 programmer, slik maske anbefales å endre. Du kan til og med gi håret litt tid til å slappe av.

 • Hårmasker hjemme
   Masker for tørt hår


   Slik hår trenger spesielt ekstra omsorg.
   Egg Hair Mask
   For dens fremstilling vil trenge å blande en liten skje eddik, en liten skje glyserin, ett egg og to store skjeer av lakserolje. Masken påføres på håret, gni inn i røttene. Etter 30 minutter, vask håret med sjampo.
   Brød Hair Mask
   Rugbrød bør Smuldre og hell kokende vann. Det bør trekke i ca 2 timer. Slammet ble gnidd inn i røttene og la stå i to timer. Deretter vaske håret godt.
   Honey Mask
   Rør en stor skje honning, aloe stor skje og en eggeplomme. Blandingen påføres på håret i 25 minutter. Da, vel vaske håret, bruke dem én eggeplomme per minutt. Skyll håret. I denne masken kan du fortsatt legge til en liten skje og hvitløk juice, men dette er valgfritt.
   Carnival Mask for Hair
   Bland olivenolje 25 g, 25 g hjul, to små skjeer av bjørk sap og 15 g sjampo. Tross alt, gjelder det på håret gre dem i alle retninger innen 3 minutter. La masken på i 1 time og vasker håret.

   Masker for fett hår


   Honey Mask
   To eggeplommer, bland med 2 store skjeer av honning. Blandingen skal gnis inn i hårrøttene, forsiktig masserer. Denne masken er bra om natten, og i sjampo morgen skylling.
   Kefir Mask
   Veldig enkelt. Kefir eller yoghurt i 10-15 minutter før du vasker håret bør settes på alt håret. Og vask dem som vanlig.

   Masker for kombinert type hår


   I sine eiere fettete håret ved røttene og lavere - tørre. Det er ganske lett å legge merke til et par dager ikke vaske håret. I dette tilfellet, kan du bruke en maske for tørt hår, men ikke berøre håret nær roten. Og hvis du trenger en maske krever gni inn i huden, er det nødvendig å velge alternativet for fett hår og sette den til tørk.

   Hjemmelagde masker for alle typer hår


   Egg Mask for Hair
   I en blanding av eggeplommer og en stor skje vegetabilsk olje, tilsett 3-4 dråper vitamin E og A. Blandingen påføres på håret og la virke i 35-40 minutter. Deretter vaske håret med sjampo.
   Bland majones med en stor skje med en eggeplomme, legg en stor skje med honning og saften av en liten pære. Denne blandingen på håret kan også la over natten. Lukten av løk nøytralisert hvis masken legge frukt eddik.
   Hair Mask med urter
   Med like deler av plantain, salvie, merian og kamille ekstrakt er - en stor spiseskje per kopp kokende vann. I vil gi en infusjoner bør suge svart brød. Kashka sette alt håret og hodebunnen. Etter 15-2 timer godt vasket håret.

   Masker som hjelper med håravfall


   Dette er et problem som møter mange. Hårmasker hjemme hårtap ofte hjelpe. Bare, hvis årsaken er ikke noe mer av et problem.
   Maske for håret med henna
   Bland innholdet i en pose med henna og en hvit (for fett hår), eggeplomme (for tørt hår) eller hele egg (for normalt hår). Blandingen påføres på håret, og la på i 30-60 minutter. Skyll håret.
   Honning Hair Mask
   Opp til to små skjeer av honning, tilsett 2 eggeplommer og 2 ss av burdock litt olje. Blandingen ble satt på hodebunnen i 40 minutter. Vel vaske håret.
   Hvis du bestemmer deg for å forberede håret maske hjemme, gjør det regelmessig. Anvende dem fra tid til annen, kan du ikke se resultater. Men tålmodighet og utholdenhet nødvendigvis lønne seg.  

   Hvordan gjør hår maske gelatin?


  Gelatin Hair Mask
   Gelatin blir oppnådd ved å behandle bindevev består av protein og kollagen. Disse komponentene bidra til å styrke hårets struktur, så hår maske med gelatin nærer og gjenoppretter dem.
   Gelatin hår maske ensbetydende lamine hjemme. Dette stoffet er usynlig film dekker hele overflaten av hvert hår. Med disse verdifulle stoffer som kollagen, protein, fiber, prolin, hydroksyprolin, kalium, kalsium, jern, natrium, fosfor, magnesium, omslutter filmen ikke bare håret, men beskytter og gir næring til dem.

   Effekten av gelatin hår maske


   Fra den første uken i bruk er en signifikant effekt av gelatin maske. Og når du bruker det i lang tid, håret vil vokse bedre, være sunt, skinnende og sterke. Den beskyttende filmen beskytter mot negative faktorer, skadet, split hår glatting, tynn gjør det mer klumpete. I tillegg
   beriker håret med næringsstoffer og holder på fuktigheten inne i håret, og dermed hindre tørrhet og skjørhet. Hair Mask med gelatin har mest gunstig innvirkning på break-up, sichutsya, tynn, skadet, tørt og uregjerlig hår.
   Denne masken er egnet for alle typer hår, noe som gjør det silkemykt, akselererer lydig, skinnende, sunn vekst. Filmen beskytter mot termovozdeystvyya strykejern og hårføner fjerner hår elektrifisering. Og det ikke flyter når den brukes og lett kan fjernes.

   Oppskrifter gelatin masker


   Masken av gelatin bør gjelde i fuktig hår etter 40-60 minutter. Å legge blandingen jevnt på hver curl og hvert hår innhyllet film, bør det gjøre homogen. Gelatin dynket i 15 minutter i kaldt vann, så varmt, ikke kokende vannbad (helst 60 grader), eller sette 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Som sådan, vil alle aktive komponenter jobbe hardere og trenge dypt inn i hårets struktur. Stilles litt avkjølt gelatin håret påføres hele lengden av håret, avtagende fra røttene av 2-3 cm. Styrelederen bør varme, vikle et håndkle og varm det gjennom en varm lufttørker. Etter gang masken vaskes av med varmt vann.

   Vurdere noen oppskrifter gelatin masker


   1. gelatin maske med melk


   Gelatin og naturmelk oppvarmes for å koble til et forhold på 1: 3 (forholdet mellom komponentene som påvirker lengde enn håret lenger ingrediensene trenger mer). Rør og legge kapsler hår "Intensive Nutrition" (kan kjøpes på apotek eller spesialitet butikken). Varme i et vannbad og avkjøl på håret.

   2. Oppskrift geléaktige hår maske mineralvann


   15 gr. gelatin fortynne 45 ml fortsatt mineralvann, rør til en jevn slurry. Smelte i et vannbad, kul og jevnt på håret. I mye vitamin A kan legge sitronsaft eller lavendelolje.

   3. Mask gelatin med fruktjuice


   15 gr. rozmishuyetsya gelatin i 45 ml ferskpresset juice er plassert i et vannbad, og når avkjølt, satt på hodet. Du kan bruke eplejuice, egnet for alle typer hår. For brun perfekt gulrot juice, men for blondiner - sitronsaft fortynnet i vann.

   4. gelatin Hair Mask med mandel, burdock eller lakserolje


   Gelatin blir blandet med kaldt vann i et forhold på 1: 3. I mange lagt mandelolje, avhengig av hårtype. For fet på nummer 1/2 h L., Kles -7 ml for normale - 5 ml, etter smelting i vannbad søke på fuktig hår og la stå i en halv time.

   5. Moisturizing Hair Mask med gelatin


   Bland en spiseskje gelatin mat. l., avkok av kamille, 1 ss. l. (For lyst hår) eller nesle kjøttkraft (for mørkt hår) og naturlig honning 1 ss. l. Gresset bør koke, la stå ca 10 minutter, deretter tappe og kjølig. Når det blandes med gelatin, tilsett honning og rør. Påfør blandingen på hårlengde, rubbing røttene.

   6. gelatin maske for tørt og skadet hår


   Gelatin 5 gr. Rør i 45 ml kaldt vann, tilsett 5 ml naturlig eple cider eddik, rør, varmt vannbad. I den avkjølte væsken å legge 4-5 dråper lavendelolje og søke på håret.

   7. maske som gir volum til håret


   5 g gelatin blandet med 30 ml vann, tilsett 5 g fargeløst henna pulver, sennep 5 g og en eggeplomme. Alle rør godt, hold vannbad, kjølig og søke på håret for en time.

   8. gelatin Hair Mask, utsatt for fett


   15 gr. spiselig gelatin 1 ss balsam for hår (helst "intensiv mat"), 1 eggeplomme, 4. l. presset sitronsaft eller eple cider eddik, bland godt og legg pidihritysya. Etter avkjøling på håret.
   Sett fra den ovenfor omtalte matlaging gelémasker hjemme kan gjøres til det ganske enkelt.

   Fordeler geléaktig hår maske og vurderinger om det


  Gelatin Hair Mask
   Med riktig bruk av eventuelle feil og dårlig ord av geléaktige maske for håret og sier det er umulig å se. Men de fordeler det har for mye: det er alle de ovennevnte virkninger, og tilgjengelighet til komponenter for å maskere sin lave pris, brukervennlighet, lett å vaske og mangel på luktkomponenter.
   Gjennom regelmessig bruk av hår maske vil øke i volum. Men vi må huske på at det er nødvendig å ta en pause i å bruke det, gjør at håret ser ikke tung og rotete.
   Alle vurderinger gelémaske som inneholder bare positive sider. De kvinnene som har opplevd sin effekt, sier:
   - Øke håret volum;
   - Få effekten av laminering hår get glans og glatthet av silke;
   - Håret blir mer føyelig, lettere å gre og gjøre;
   - Hårvekst har akselerert kraftig;
   - Hair ikke lenger tørr, sprø og delt.
   Gjennom regelmessig bruk av gelatin maske hår er mye sunnere, mer skinnende, velstelte og vakre.  
  Яндекс.Метрика