Hårmasker med gelatin
 For alle som ønsker å se velstelt hår og pent være interessert i å vite om gelatin masker for dem. Gelatin brukes til langt hår, men nå ble det populært å bruke gelatin og rehabilitering av hår. Anvendelsen av gelatin som en komponent av hår masker har en rekke fordeler er:
 - Økonomi er gelatin god kvalitet ikke dyrt;
 - Prevalens - ingrediensene for slike masker er veldig lett å finne i en butikk;
 - Sikkerhet - skade håret gelatin er nesten umulig;
 - Enkel i bruk;
 - Gelatin maske erstatter dyrt lamine hår.
 Bruk gelatin maske er enkelt. Det viktigste å vite at du trenger å løse opp gelatin, tillater ikke nærvær av geléklumper i masken. Hvis disse klumper på håret, vil de være vanskelig å bli kvitt. Dette er den eneste vanskelighet ved anvendelse av masken.
 Som for ulempene med gelatin masker, vises de individuelt. Noen ingen glans, noen klump av hår. Men det er sjeldne tilfeller, avhengig av hårtype.
 Hårmasker med gelatin
 1. Spoon gelatin helle tre spiseskjeer med varmt vann, legg en skje med sjampo og røre for å få en homogen masse. Påfør i håret og pakk den inn i folie eller plastpose. Etter en halvtime skyll med varmt vann. Håret blir skinnende, tykkere, velstelt utseende.
 Du kan bruke en lignende oppskrift med tillegg av egg, da effekten vil øke, men håret mykere. I egget inneholder næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene.
 2. Å gi glatt hår, kan du bruke gelatin oppløst i varmt vann til det å legge essensielle oljer som burdock, rosa eller drue. Du kan til og med solsikke eller oliven.
 3. gelatin pakker til 2-3 spiseskjeer med sjampo. Oppløs gelatin, bland i ett kapasitet, slik at en homogen masse. Påfør på håret i 30 minutter, skyll med varmt vann. Fortrinnsvis etter valmuer, ikke bruk hårbalsam.
 For å forsterke effekten:
 Du kan legge til en maske vitaminer, som vitamin A hetteglass eller E. Det kan være komplekse vitaminer for hår. Oppfordret til bruk av honning, melk, ernæringsmessige og vitamin produkter.
 I stedet for vann kan brukes nesle kjøttkraft (for fett hår) eller andre urter, bruk balsamer, balsam, men bare i masken.
 Hår maske vises etter vanskelig og bør være. Hvis håret ditt er magnetisert, bør gelatin dosering endres når hans pick hastighet, effekten er fantastisk!  
 Uansett hvor trist det er, men graviditet er vanligvis alltid ledsaget av en bukett av ulike sykdommer. Dette skyldes det faktum at kroppen gjennomgår forskjellige typer endringer reduseres, og følgelig er en åpen mål for sykdommer. En av disse sykdommene er hemorroider. Mer enn halvparten av den kvinnelige befolkningen i denne perioden lider av det.
Hvordan å behandle hemorroider under graviditet

 De kvinnene som kommer til å føde er ikke første gang, de som alder har gått for tretti eller som har en genetisk disposisjon, er mer utsatt for denne sykdommen. Det finnes mindre risiko for førstegrøden av dem som ikke har helseproblemer. Men risikoen for postpartum inflammasjon av hemorroider er den samme for alle. Hvordan å behandle hemorroider under graviditet? Som med noen sykdom, til det viktigste å finne sine bakenforliggende årsaker og fikse det.

 Årsaker til Hemorroider


 Årsakene til hemorroider som er direkte avhengig av fremtidig mor, og at uten store problemer kan unngås er:

 feil kosthold - vsuhom'yatku snacks, belastningen på magen på grunn av store mengder spist;

 fysisk inaktivitet (stillesittende livsstil) - prosydzhuvannya timer på å se på TV eller datamaskin;

 forstoppelse.

 Unntak er arvelighet, har dette ingenting å gjøre.

 Hemorroider behandling på tidlige stadier


 Det mest irriterende ting er at sykdommen begynner med liten eller ingen symptomer. En kvinne som ikke forekommer, og som allerede har begynt inflammasjon. For å unngå dette, og ikke la hemoroider under svangerskapet gått til den neste, er smertefulle stadiet bør ta forebyggende og følge noen enkle regler.

 Dietten av hemorroider


 Den aller første assistent i behandling av hemoroider i de tidlige stadiene regnes som en diett er det beste middel for hemorroider, som må være en vanlig stol. For en start, da de første vanskeligheter med det, prøv å endre ditt daglige kosthold. Spist mat bør ikke urimelig byrde magesekken, så du bør gi opp alle stivelsesholdige matvarer, krydret, fet, stekt, salt, sterk kaffe og te (og generelt er det ikke de mest nyttige produkter for gravide kvinner). Alle disse produktene er å hindre den frie tømming. Mer informasjon i videoen.

 Hva slags mat å spise når gravid hemorroider


 Du må spise så mye fiber, dvs. frukt, grønnsaker, uraffinert korn, grønnsaker, fersk og tørket nøtter, kli frokostblandinger, tørket frukt, frisk frukt, dill. I moderate mengder er svært nyttig blåbær, ananas og bringebær juice, men ikke bli båret bort av dem, være forsiktig. Vitamin E støtter opp til pari veggene i blodårene, så rå frø, spiret hvete, mandler, spinat, nepe, grønnkål, avokado, persille, oliven, bør ulike vegetabilske oljer være hyppige gjester på bordet.
 Hemorroider under graviditet viktig drikkevann regime. Vi må beskytte oss mot slike drikker som melk, kaffe, hazomistki. De bidrar til forstoppelse.

 Personlig hygiene


 Rengjør anus generelt meget betydelig, og er for interessant stilling spesielt. Det bør vaske hver gang etter tømming av endetarmen. Dersom dette ikke er mulig, bør du alltid bære våtservietter intime eller spesiell bruk fuktet toalettpapir.

 Andre anbefalinger


 Det er verdt å utføre en rekke øvelser som bidrar til akselerasjon av venøs blod i bekken organer. Mer på video.

 Hemorroider Behandling for trinn 2


 Hvis det var slike uttalte symptomer på hemorroider trinn 2 som kløe, svie og smerter i perineum, betyr det at sykdommen har beveget seg i en mer alvorlig form og forsinkelse i sin behandling ikke er mulig. Som i tidligere stadium, utelukker ikke adopsjon av forebyggende tiltak. Men, selvsagt, at de ikke er nok. Du må koble medisinering.
Hvordan å behandle hemorroider under graviditet

 Mange proctology praksis kompleks behandling av hemoroider og hvis du plutselig begynner å ankomme råd om bruk av bad med kamille, kaliumpermanganat eller antiseptisk ennå - ikke lytte til noen. Denne metoden er absolutt effektiv, men ikke i løpet av svangerskap, da det er en risiko for infeksjon fra utsiden inn i vagina. Det er bedre å oppsøke en spesialist og velge en riktig medisinering.
 Det viktigste her er å konsultere og ikke forhaste seg et verktøy som annonserer på TV.

 Typer hemorroider narkotika


 Narkotika ment for å behandle hemorroider under graviditet er delt inn i følgende grupper:
 a) anti-inflammatorisk og forbedre tilstanden til veggene sosudovven og kapillærene;
 b) bidra til venøs tone og lindre hevelse hemorroider;
 c) å normalisere blod viskositet og hindre dannelse av plaque og blodpropper;
 d) krampeløsende og smertestillende;
 d) eliminere anal kløe.
Hvordan å behandle hemorroider under graviditet

 Det finnes mange forskjellige typer fond for å kurere hemoroider under svangerskapet: tabletter, mange kremer som har smertestillende, anti-inflammatorisk, avføringsmiddel og vasokonstriksjonseffekter egenskaper, men fremfor alt dette, selvfølgelig, geleer, kremer og stearinlys.

 De sikreste middel for gravide


 Hvis en gravid kvinne tviler enn kur hemorroider under graviditet, er det ansett som de sikreste stearinlys, som deres virkninger på kroppen er av lokal karakter og vil ikke påvirke verken helsen til fosteret eller moren. Deres viktigste oppgave er å eliminere smerte og hevelse fjerning å lette avføring.
 Ihtiola stearinlys
 Først, for å bli kvitt smertene og betennelse i anus for å fjerne, bør du bruke stearinlys yhtyolom. Deretter kan du enkelt bruke andre typer lys.
 Metyluratsylovыe stearinlys
 Etter anestesi beste metyluratsylovыe stearinlys, de har stor anti-inflammatorisk effekt og akselerere healing av sprekker og induserer immunitet generelt for å bekjempe sykdommen.
 Stearinlys med tindved olje
 Bare for å bremse betennelse flotte lys fra hemorroider med tindved olje, som sammen med smeltet voks og innhylle irriterte områder, og bringer dem ønsket lettelse. De er gode fordi de ikke har noen kontraindikasjoner, bortsett overfølsom, men kan ødelegge klærne oransje pigment.
 Glyserin stearinlys
 Utmerket jobb med selv små sår og mikrosprekker i rektum lys med glyserin. Og så har de også mykgjørende egenskaper, bidrar til å jevne ut avføringen.
 Papaverine stearinlys
 Men den mest allsidige, egnet for kontinuerlig bruk av gravide er papaverin lys fra hemorroider. De gir uvurderlig hjelp for å redusere presset på tarmveggen, og gir smertestillende effekt. Men de fungerer som en antiseptisk og bedøvelse.
 Sette lys trenger å sove den morgenen restene kom ut. I løpet av dagen kan det føre til at noen ubehag. Vanligvis parallelt med stearinlys som hjelpestoff, ved hjelp av gel og salve for hemorroider.

 Hemorroider i de senere stadier


 Alvorlig hemorroider scenen for gravide svært smertefullt, bringer med seg mye ubehag. Dette er dårlig for barnet, som mor er i en konstant tilstand av stress. Og hvis alle de samme det kom til dette, bør behandlingen utføres svært raskt.
Hvordan å behandle hemorroider under graviditet

 Selvfølgelig, så lenge svangerskapet, kirurgi ikke vil gjøre, men proctologist utnevne letter mel kur hemorroider, kanskje rett før operasjonen kommer ikke selv. Men dette betyr ikke at sykdommen "løse" seg selv - vil måtte få medisinsk behandling. En bedre, selvfølgelig, for å forsøke å hindre at denne graden av inflammasjon. Og i alle fall er det ikke nødvendig å medisinere seg selv. Graviditet - er svært alvorlig, og hver av dens effekt bør diskuteres med legen din.  




Яндекс.Метрика