Har ikke alle jenter ønsker å ha en god skinnende hår, fordi de er en av de første attributter av kvinnelig skjønnhet. Men vanligvis denne drømmen, sjelden sant, siden ingen ordentlig vare på håret fort bli tørt, sprøtt og kjedelig.

Hårmasker med sitron


 I dag er det mange omtalte dyre medikamenter som lover å redde deg fra problemer med hår for alltid, men det er verdt å bruke mye penger når det ikke er mindre effektive virkemidler, forberedt du vil trenge ganske mye tid. Disse driftsmidler omfatter i hovedsak ulike hår maske. Dette trenger ikke å kjøpe dem i butikker og apotek, som de beste terapeutiske egenskaper er naturlige produkter, og de fleste av dem hjemme du kan tilberede perfekt for ditt hår maske.
 Sitron, kjent siden antikken for sine medisinske egenskaper. Det er rik på stort antall, det inneholder vitaminer og biologisk aktive stoffer. Det er fordi den kan fjerne hår av mange sykdommer og mangler. Han kommer tilbake så snart som mulig til håret til sin fordums skjønnhet og helse.

 Sitron maske for fet hår


 Ofte jenter lide samme problem som fett hår. Det synes å være om morgenen bare vasket hodet, og konklusjonen av kvelden hadde allerede mistet hele beløpet, og håret var stygg fett blomst. Løsningen på dette problemet på en veldig lett siden det er noen folk rettsmidler for å hjelpe raskt bringer håret til sin normale tilstand.
 En av de mest effektive verktøy i kampen mot fett hår, dette sitron ekstrakt. For å gjøre det, vil du trenger å blande saften av en halv sitron med 100 gram vodka, så la stå 20 minutter. Den resulterende Blandingen skal brukes daglig bare på hårrøttene. Det er viktig å sette verktøyet nøye, med forsiktighet, da det er veldig sterk, og hvis det brukes feil kan overdry skalp.
 Like effektivt verktøy i dette området, er det egg maske på sitron og brandy. Effektiviteten av denne masken er inneholdt i plomme kolesterol, hindrer sebum. For sin forberedelse trenger du ett egg, bland med en teskje av konjakk og sitronsaft. Den resulterende blanding gni masseres inn i hodebunnen, så varmet håndkle og holde i 15 minutter. Skyll hodet med sjampo og balsam.
Hårmasker med sitron

 Sitron maske for tørt hår


 Tørt og sprøtt hår, er et annet problem som møter den moderne jente. Og veldig ofte de får skylden for det som skjedde. Det faktum at vår verden er re-utstyrt med ny teknologi, og det smukke kjønn på jakt etter perfekt frisyre, stadig ty til bruk av vifter, staylerov, curling hår, og er sterkt skade håret vårt, noe som gjør dem tørre og sprø.
 For å holde håret ditt i god stand, ikke bare vaske deres god sjampo, veldig viktig å bruke ekstra omsorg. Det er her du kommer til unnsetning igjen maske basert på sitron.
 Maske for tørt hår med sitron, egg og honning. For sin forberedelse må du blande to teskjeer honning, en eggeplomme, sitronsaft kvartal, all god knock. Videre er det også legge revet hvitløk fedd. Den resulterende blanding ble påført på røttene og hodebunnen i en sirkulær bevegelse. Dette vil øke blodsirkulasjonen og styrke arbeidet i hårsekkene. Denne masken kan stå i et par timer, etter som, for større effektivitet, vaske nesle kjøttkraft.
 Sprø tørt hår lett å gi styrke og glans hvis halv avocado puré i en blender til å få ned og legge tilbake saften av en halv sitron. Blandingen å behandle hele lengden på håret, la stå i 15 minutter, og skyll. Denne masken skal brukes to ganger i uken.
 Å fukte tørt hår grundig visp en eggeplomme, legge til det 1 ss. spoon solsikkeolje lukt, 2 ss sitronsaft og 1 ts hver av henna, skøyter og honning. All mix grundig og påfør over hele lengden på håret. Deretter dekke med et håndkle, holder 50 minutter og vask av med varmt vann.
Hårmasker med sitron

 Sitron Mask for hårvekst


 Langt hår er preparert i uminnelige tider, ble kvinner ansett som den viktigste dekorasjon. Bare det konkludert om helsen til jenta og hennes vitalitet. At eierne av langt og vakkert hår først tok en kone. I dag, har mye endret seg, og nå lengden på håret er ikke av en slik betydning. Til tross for dette, de fleste av damene fortsatt drømmer å ha en lang og tykt hår.
 På hyllene kjente produsenter introdusert produkter som lover å raskt akselerere hårvekst i to og noen ganger tre ganger. Men tror ikke moderne reklame når det er hundrevis av måter bevist engang våre bestemødre.
 Disse mirakuløse egenskaper av masken basert på avkok av burdock rot og sitronsaft. For å forberede dette verktøyet, må du 2 ss tørket burdock rot helle et glass vann og la det småkoke i 10-15 minutter. Da den resulterende buljong infusert i ca 2 timer, og når den er avkjølt, filtrert gjennom to lag osteklede. Det også legge til et halvt glass ferskpresset sitronsaft, og de resulterende massebevegelser massyruyuschym gnidd inn i hårrøttene før vask. Dette betyr ikke bare fremskynde hårvekst, men også bidra til å kvitte seg med flass og mangel på vitaminer.
 For å forberede en effektiv folk rette, må du overleve juice fra en pære. Det også legge til en spiseskje med sitronsaft, kylling eggeplomme, litt burdock olje, sjampo og honning. Alt dette er god knock, deretter et tykt skum. Dan maske etter søknad til vått hår skal være dekket med polyetylen og varmt håndkle for to timer. Deretter vaske din vanlige du sjampo og skyll med brennesle kjøttkraft.
 Hver kvinnelige drømmer har lange, vakre og velstelte negler. Og viktigst av alt, at de er naturlig, like naturlig i dag på toppen av popularitet. Uheldigvis for den moderne kvinne, er det ikke så lett oppgave. Dette har ulike stress, dårlig kosthold, dagens miljø, og så mange jenter foretrekker å vokse negler. Selvfølgelig, det er ikke veldig godt påvirke helsen til negler. Du kan gjøre dem mye sterkere, sunnere og lengre hjemme.

Hvordan å vokse lange negler


 Innhold:

 •  Generelle tips neglepleie

 •  Hjemmelagde oppskrifter for raskere spiker vekst

 •  Hjemmelaget krem ​​for spiker vekst

 •  Vilkår for neglepleie •  Generelle tips neglepleie


   Mat - en av de viktigste faktorene for et sunt utseende av negler. I kosten bør alltid ha en plass produkter, som inneholder en rekke vitaminer, jern, magnesium, kalsium og andre næringsstoffer. De er i slike produkter som ost, kål, ost, melk, sitron. Også til stor nytte for neglene vil massere bruker oliven og mandelolje. Takk til ham, vil du forbedre sirkulasjonen og struktur av spiker. Utmerket alternativ massasje kanskje ut på datamaskinen eller spille piano. Vel påvirker strukturen av spiker sitronsaft. Du bare slippe dem i halv sitron og hold den et par minutter. Etter denne prosedyren, må du passe på å smøre neglene fett krem.
  Hvordan å vokse lange negler


   Hjemmelagde oppskrifter for raskere spiker vekst


   Hvis du utfører grunnleggende anbefalinger om neglepleie, vil sluttresultatet gjøre deg lykkelig. I nær fremtid neglene blir sterkere, blir glatt og lang.

 •  En stor fordel for neglene vil saltvann med jod. Å forberede den, ta 50 gram. salt oppløses i en liter lunkent vann gulvet og slippe litt jod. Dypp neglene i denne løsningen salt og la dem der for en fjerdedel av en time.

 •  Vel påvirke neglene skuffer, ved hjelp av ulike oljer. Oppskrift oljebad enkel. Ricinusolje eller olivenolje varmes, så er det drypper 5-8 dråper av glyserin og jod. I denne løsningen slippe ringblomster i en halv time.

 •  Det vil også være en god effekt, etter bruk av brus bad. Ett glass vann legge 20 gram. brus, holde neglene i denne løsningen for en halv time etter smører sin mandelolje eller fett krem.

 •  Løsninger med havsalt akselerere spiker vekst og styrke dem. Oppskriften er enkel: bare ta 20 gram. havsalt, oppløse den i en liter varmt vann gulvet og hold den i denne løsningen fingertuppene fjerdedel av en time. Dette badet bør gjøres på en dag, slik at resultatet ble observert så tidlig som mulig.

 •  Akselerert vekst av negler av en rekke urteekstrakter. Spesielt bra for veksten av kamille blomster og burdock rot. Trenger urter hell kokende vann og la dem stå i en halv - to timer. For bedre resultater, anbefaler vi 2-3 ganger i uken senket fingertuppene i dette ekstraktet.

 •  Den positive effekten av anvendelsen av kremen av cassis. Forberede det veldig enkelt. Det skal ta to teskjeer mel, 30 gram. bær og en halv spiseskje med krem. Denne blandingen til en jevn røre. Påfør den resulterende krem ​​på fingertuppene, hansker på hendene og la som sådan i 2-3 timer, og helst over natten. I morgen vaske bort restene av de mottatte fra hendene med varmt vann midler.

 •  Bath for den raske veksten av neglene med grapefrukt gi gode resultater. For sin forberedelse trenger vi denne eksotiske fruktkjøtt, 50 oz. glycerol og 50 g. sal ammoniakk. Dette Bland godt og påfør blandingen på neglene. Etter en halv time å vaske hendene med såpe og vann.

 •  Du kan lage like effektiv maske for spiker vekst, mineralvann, sterke teblader og kål juice. 150 ml. juice blandet med 50 ml av sterke teblader og 100 ml vann. I kvartalet, senke fingrene i den resulterende løsning.

 •  Regelmessig bruk av olivenolje eller lakserolje på neglene lette deres rask gjenoppretting og akselerert vekst. Mast olje negleplaten 3-4 ganger i uken og snart neglene blir sterkere, lengre flasse og vokse et par inches.

 •  Til spiker vekst, bruker du følgende maske. For en teskje av rød pepper bland med en skje av noen fete fløte og tilsett noen dråper kokt vann. Varm opp blandingen i et vannbad. Når den kjøles ned å sette på neglene og holde i 20-30 minutter.


 • Hvordan å vokse lange negler


   Hjemmelaget krem ​​for spiker vekst


   Hjemme kan du forberede ikke bare forskjellige bassenger, men kremen. Etter å kjøpe i butikken, vi tviler på det aktuelle produktet og prisen i mange kremer er svært høy. Derfor kan vi dermed gjøre krem ​​og vet nøyaktig hvilke produkter skal være klar.

 •  Krem med glyserin. For å gjøre det, trenger du: salisylsyre og vitamin E, K, 10 dråper, 50 ml rødvin og en teskje av glyserin. Dette bland godt og legg kremen på neglene i 3-4 timer. Resultatet vil overraske deg.

 •  Å forbedre spiker vekst kan tilberedes en krem, en spiseskje med aloe juice, 2 ss knuste kamille blomster og en spiseskje med noe fett krem. La kremen på neglene i 3 timer.

 •  Vitamin krem. Det er utarbeidet på grunnlag av noen næringsstoffer babyen krem. Vitaminene A, D, drops E 15 hver grundig blandet med en spiseskje med krem. Gjelde for negler og la stå i 3 timer. •  Vilkår for neglepleie •  Ikke alltid bruke neglelakk. De trenger oksygen, så noen ganger la neglene uten polsk.

 •  Hver dag for natten smøre nærende neglene krem.- I den kalde årstiden må bruke hansker.

 •  Å rengjøre neglene fra spiker farge, bruke et verktøy som ikke inneholder aceton.


 •  Ved å følge tipsene ovenfor, bruker ulike bassenger og hjemmelaget krem, vil neglene være lang og sterk så snart som mulig.
  Яндекс.Метрика