Hårmasker med yoghurtMasker for forskjellige hårtyper med yoghurt er svært populære blant kvinner, spesielt de som liker dristige eksperimenter med hjemmelagde kosmetikk. Hemmeligheten bak denne suksess masker kefir er eksepsjonelle egenskaper av meieriprodukter, har gunstig effekt på utseende og interne strukturen i håret.
Produktet utbredt bruk
Kefir - en gjæret melk produkt som inneholder en stor masse av gunstige bakterier. I sitt hjemland, Kaukasus, kvinner alltid brukt dette produktet for omsorg for hår - kanskje hemmeligheten til vakkert hår, så vanlig i hruzynok eller armyanok?
Masker med yoghurt hår virkelig underverker. De mest kjedelig og livløs låser livne etter det første programmet, og etter et par økter, og de kjente ikke igjen - strålende, vakkert lys. Og alt takket være de helbredende egenskapene til yoghurt masker som passer for absolutt alle typer hår.
Hvilke typer hår passer best maske med yoghurt
Face of butikk eller fra din egen yoghurt utarbeidet i vanlig hjem kan brukes til alle typer låser, men de er nyttige, spesielt i nærvær av fett hår. Det er brukt til håret har tørket yoghurt og avfetting egenskaper. Anbefalte masker av dette meieri produkt for blandet hår. Dette yoghurt blir satt på mer fett røtter. Tørt hår vil takke for kefir maske med tilsetning av vegetabilsk olje eller smør, majones, eggeplomme eller andre komponenter som vil mildne virkningen av yoghurt. For normal hodebunn slike masker gi lydighet, letthet, silkeaktig og volum.
Det er viktig å huske på at den tykkere hår, må mindre fett inneholdes i yoghurt, og vice versa - er egnet for tørt hår melkeprodukt med et høyt fettinnhold.
Oppskrifter masker til håret med yoghurt
Før du bruker yoghurt helst varm (men ikke overdriv det, ellers vil det bli innskrenket) og søke på tørt hår uvasket. For best effekt bør hodet wrap film, polyetylen og dekk med et håndkle. Bjørn maske med yoghurt bør være fra 30 minutter til én time, og deretter å vaske sjampo med balsam.
Kremer med yoghurt maske for tørre tråder gjør dem skinne, noe som gjør dem glatte og lydig. Å lage en maske med fuktighetsgivende effekt, ta deg en eggeplomme halv kopp yoghurt (hvis håret er lang - to eggeplommer og et glass melk produkt), blande og bruke på håret hele. Hvis hodebunnen er veldig tørr, kan du legge til blandingen et par spiseskjeer med majones (helst hjemme).
Hårmasker av yoghurt med tilsatt jojobaolje bra for tørr og for normalt hår. Halv kopp produktet er tatt en spiseskje med jojobaolje (du kan erstatte trinse, burdock hvetekimolje eller oliven). En liten oppvarmede blandingen påføres på håret etter en time hode, som vanlig, vaskes med sjampo.
Masker til hårvekst med tillegg av yoghurt med bakegjær med endelig virkning overlegen til proprietære verktøy for hår. En halv kake bakegjær fortynnes i et halvt glass varm yoghurt. Etter 20 minutter blandingen bør legge en avrundet spiseskje med kakaopulver og bland godt. Den resulterende masse gni håret, spesielt i sine røtter og la stå i en time. Hvis håret ditt er tørt, tilsett en spiseskje med hjemmelaget majones.
Sommer - vitamin tid. På denne tiden av året kan lage en maske av yoghurt med ulike urter. Å forberede maskene må ta bladene av fjellet aske, plantain, mynte, løvetann og brennesle. Greener trenger å vaske, hogge, slik at det stod ut med nok juice. Da den resulterende grønne massen tilsett yoghurt (en halv kopp å bli tatt 3 ss) og gni håret røtter.  
Masker for å styrke håretSunt, langt hår alltid peke til innehavere av femininitet, som er grunnen til at omsorg for dem i verden i dag er så viktig, fordi på hvert trinn venter vi de negative faktorene. Et utmerket verktøy for utvinning av hår - en maske for å styrke hår som gir dem makt. Virkningen av slike midler dekket hele lengden av håret. For å oppnå maksimal effekt masker all bruk er forbudt på rad, er det anbefalt å velge en som gir maksimal effekt.
Generelle anbefalinger for å styrke håret.
Å stoppe håravfall og styrke deres struktur er anbefalt å følge noen råd.
Prøve å vaske håret med varmt vann hvis temperatur svarer til kroppstemperaturen.
Det er ikke anbefalt å vaske håret mitt hver dag, selv om du kjøpte sjampo for daglig bruk. Ellers med håret du skylle all fuktigheten og næringsstoffer, vil røtter svekkes og mister håret naturlig glans.
For svak hår som en skylling anbefales sterkt å bruke vanlig vann fra springen, som inneholder en stor mengde skitt og klor. Den beste bruk for dette formål netto pre-frosset vann. For å gjøre dette, helle vann i en flaske og legg i fryseren. Et par dager senere, fjerne og vente til all rozmerznetsya. Dannet i bunnsedimentet ødelegge og rent vann anvendelse som munnvann.
Unngå å bruke termosredstva for styling og tørker håret. Håravfall og svekkelse fremme ulike typer jern, krølltang, hårføner og mer.
Plukk en kam laget av tre, mellom tennene bør være rikelig med plass.
Oppskrifter masker for å styrke hår
Firming Mask for hår med termoэffektom regnes som den mest effektive. Det kan føre til at hodebunnen blodstrømmen, og dermed betydelig styrket hår som får mer mat.
1. Bland en spiseskje med vann med samme antall infusjoner pepper og olje. Innen en time, holde blandingen på håret og skyll.
Masker for å styrke håret2. Bruk blandingen for å forberede to spiseskjeer med sennep og bland det med samme mengde vann, vegetabilsk olje, sukker og eggeplommer. Sammensetning, utgitt, sette på hårrøttene og hold femten minutter. Dette styrke hår maske er også i stand til å betydelig akselerere sin vekst og fjerne overflødig fett.
3. Hvis du ikke liker varme masker kan også bruke oppskrifter basert på tindved olje. Varm et par spiseskjeer olje, blandet med to dråper sjampo og søke på hårrøttene med en bomullspinne. Pakk håret wrap, deretter et håndkle. Denne masken bør holdes på håret i minst to timer, og skyll det nødvendig og skyll med en blanding av vann og eple cider eddik.
4. Balm fra kakao også perfekt i stand til å styrke håret. Du må blande en teskje kakao med eggeplomme og en halv kopp yoghurt. Noen bruker en blanding av hårrøttene, så alt er tørt, bør du bruke en maske for behandling av hår over hele hodet. Holde masken må være innen en halv time, og deretter bruke en myk baby shampoo for å vaske. For skylling bruk nesle kjøttkraft.
Å behandle fet hår masker som passer for håret styrke, som har en persille eller rugbrød. For tørt hår maske vil komme fra en varm burdock olje, rødbeter og løk. Vi kan også tilby en mer enkel oppskrift - en blanding av olje tistler med eggeplomme. Oljebad hår utrolig nyttig. For å gjøre dette, bland tre spiseskjeer med mandel, burdock eller lakserolje med fem dråper frisk sitron juice.
Hvis du ønsker å lage en maske normalt hår, i stedet for buljong samt oljer som hovedkomponenten anbefalte yoghurt. Ifølge de nasjonale rådene for å sette en maske for å styrke hår trenger en time før sjamponering. Blandingen er gnidd inn i håret forsiktig, ytre bevegelse.  
Hvor raskt bleke tennene hjemme
 Vakkert smil - nøkkelen til attraktivitet og tillit. Mange føler komplekser om "yellow" tenner. Men problemet er lett løses. Denne artikkelen beskriver hvordan du raskt bleke tennene hjemme.

 Hvem kan bleke tennene


 Bleach tenner kan og bør være nesten alle mennesker. Imidlertid er det noen kontraindikasjoner. Først - sensitive emalje. Tannbleking liksom påvirker emalje.
 Sensitive Emalje - et tegn på åpne dentinal tubuli, er bleking i dette tilfellet ikke anbefalt.
 Andre kontraindikasjoner - grå emalje. At det kan være fra fødselen eller som et resultat av å ta noen stoffer (spesielt et barn). Hvis tannemaljen har en gråaktig fargetone, så bleke det rett og slett ikke vil fungere, og styrket innsats for å gjøre det lettere føre til misbruk, så problemet som raskt bleke tennene hjemme er ikke lenger seg selv. Heller ikke vil bleke og tannkroner.

 Hvor raskt bleke tennene hjemme med en spesiell tannkrem


 Hjemme kan du forberede en spesiell lim. Bland natron med hydrogen peroxide og natriumklorid (salt bør være i orden til godt oppløst, eller partikler kan lage riper i emaljen). Nå kashopodibnoyi tekstur og pusse tennene denne lim en hver 2 dager selvfølgelig fortsette i to uker, og deretter stoppet.
 Hvor raskt bleke tennene hjemme? Bare ta brus og legge til sine vanlige tannkrem. Puss tennene blandingen 1 per dag i 2-3 uker.
 Du kan også gni tennene soda for å rense, men uten fanatisme. En utmerket måte er hydrogenperoksyd. Ta 3% peroxide løsning, DAB en bomullspinne og feste til tennene for noen få sekunder.
 Av naturlige midler for bleking inkluderer jordbær (jordbær), sitron og tea tree. Gode ​​tenner gni saften av bær, så det bør være rengjort som vanlig. Du kan tørke av tenner sitron skorpe, men skyll godt med mineralvann. Anbefaler også å pusse tennene tea tree olje: Dette betyr at ingen skade eller tannkjøttet eller emalje.

 Forholdsregler


 Hvis du er bekymret for hvor raskt bleke tennene hjemme, bør du vurdere noen regler. Hvis du bruker peroxide, etter bruk av børste tennene og skylle munnen grundig, ikke svelge. Ikke hold peroxide på tennene i lang tid, ikke bruk løsningen med et høyt innhold (3% er tilstrekkelig, og kan være mindre). Hyppig og økt bruk av bleking kan skade emaljen, ikke overdriv. Bruke bleke kurs midlertidig.  
Яндекс.Метрика