Hårpleie hjemme
 Hårpleie hjemme - dette er en grunnleggende forutsetning for å opprettholde deres helse og skjønnhet. Spesielt er det relevant i dag, når mange negative faktorer påvirker oss. Mange benytter seg av fagfolk for å gjenopprette eller opprettholde helsen til håret, mens hjemme håret er gjort mye enklere, og det krever ingen spesielle ferdigheter. Hvordan kan jeg ta vare på håret mitt alene vil vi fortelle.


 Hårpleie: grunnleggende regler


 Hår kan ikke vaske hardt vann når du vasker eller fortsetter. Du må heller ikke bruke kaldt eller varmt vann, må det nødvendigvis være i romtemperatur.
 Når du vasker håret bør unngå sterk rubbing av hodebunnen, da dette i stor grad stimulerer produksjonen av fett talgkjertler, som virker positivt for tilstanden til håret. Når det gjelder hyppigheten av sjamponering skal sies at denne prosedyren skal utføres bare ved behov, dvs. når håret er veldig skittent.
 Etter vask håret ikke bør være lang for å holde et håndkle på hodet, men dette er tilfelle, med mindre et verktøy som gir en måte å bruke denne tilstanden. Heller ikke behovet og langt hår med et håndkle for å tørke den fører til en sterk kryss tips.
 Hårpleie hår må inneholde en liste over balsamer. Hvis tørt hår etter vask ved hjelp av en hårføner, er det ønskelig å bruke midler fra termozahysnoyi eiendom. Ikke dårlig ville skje hvis håret er supplert hodemassasje. Sørg for å beskytte håret mot UV-stråling bør brukes gele, mousse eller lakk.
 Hvis du planlegger å endre utseendet på grunn av hårfarging, belysning, perm og så videre, er det ikke nødvendig å gjennomføre slike prosedyrer hjemme. Trenger å kontakte eksperter, som i hjemmet kan føre til stor skade på håret.

 Omsorg for fett hår


 Hjem hår utsatt for oiliness mandater samsvar med de grunnleggende regler - mens sjamponering kan ikke bruke varmt vann. Det oppfordrer aktive talgkjertler, som allerede produserer overskudd av fett.
 Men husker en av de grunnleggende reglene som er omtalt ovenfor, hårpleie og å ikke bruke kaldt vann. Så her må vi finne en middelvei.
 Omsorg Hus for fett hår ved hjelp decoctions og infusjoner av urter som aloe infusjon. Ikke en dårlig virkning er gitt og leire masker, men de kan ikke brukes til endene av håret, er de allerede ganske tørt og krever ekstra energi.

 Omsorg for tørt hår


 Helsehjelp for tørt hår bør bygges i sitt kosthold med vitaminer og viktige mineraler. Det er ikke anbefalt å vaske håret for ofte, og før en slik prosedyre er best gjort hår maske.
 Eksperter anbefaler å vaske og tørke håret filtrert vann å massere regelmessig, og ved hjelp av en hårføner bruke kald modus.

 Omsorg for krøllete hår


 Krøllete hår kan bli delt inn i to soner: den tørre ender og fettete røtter. Fordi håret etter curling er også delt inn i to deler: leire maske for fet røtter og maske ender. Den første er mye lavere fettinnhold, og dermed avlaste, minst, behovet for å ofte vaske håret og bli kvitt den andre skjærings hår.
 Curly (krøllete) hår bør vaskes veldig nøye, sakte, for ikke å provosere aktive talgkjertler og ikke skade ender. Den samme tilnærmingen bør være på håret etter vask, må påføres balsam og hår trygt, uten brå bevegelser tørkes med et håndkle.

 Omsorg for skadet og farget hår


 Slik hår "ikke liker" meget hyppig sjamponering, og de negativt påvirke bruk av shampoo for flass. Først og fremst er det nødvendig å ta vare på fuktighet og beskyttelse mot ultrafiolett stråling. Grer anbefales å bruke et par dråper olje kam med SPF-faktor.
 Ellers bryr skadet (farget) hår som ligner på nasjonale prosedyrer for tørr, som skulle ta seg av metning av vitaminer og mineraler gjennom ulike virkemidler.

 Omsorg for tynt hår


 Hår forlengelse av denne typen bør gjøres med forsiktighet. De blir fort skitten og dermed må bruke ulike verktøy svært ofte. Det er her nødvendig med en delikat tilnærming.
 Prosedyrer skal utføres sakte, ingen brå bevegelser, ble håret ikke skadet. Også, må du ta vare på deres beskyttelse mot alle typer skadelige effekter, igjen gjennom egnede midler til dette formålet. Et utmerket alternativ for omsorg er olje hår maske.

 Omsorg for langt hår


 Tips for håret denne typen er nesten den samme som for krøllete hår, som lange lokker som regel for tørre for fett og ender på basen. Imidlertid har dette håret sine egne nyanser.
 Eksperter anbefaler å vaske hode bruker bare to typer sjampo for fett hår (på bunnen) og tørt hår over hele lengden og i endene). Plus brukes leire masker hårrøttene og tips må periodisk trimmet for å unngå krysset. Det sistnevnte er viktig fordi langt hår er meget vanskelig å utvinne spissene.

 Omsorg for hår forlengelse


 I utgangspunktet utvidelse hårpleie er at til enhver fortsetter ikke å skade kapselen. Det vil si, vasking, tørking (bare et håndkle), grer skal utføres slik at de ikke berøre disse stedene. Om natten bør ta håret i en flette. Først vil det spare deg mest hår, og for det andre, er det tilrådelig å sove sin eier.
 Ved avslutningen av extension hår kan bruke noen enheter, men de bør ikke berøre vedlegget. Midlene også lov heller, men de må være fri for urenheter.
 Skjønnhet og helse av håret ditt!  
Sennep-honning wrapsProblemet med overvekt bekymrer mange mennesker. Det påvirker vårt utseende, forårsaker ulike sykdommer. Kvinner som fikk vekt, ofte lider av cellulitter. Og greide å gå ned i vekt, bli kvitt det lett. Så spørsmålet krever en helhetlig tilnærming, sennep og honning wrap - en av komponentene.

Sennep-honning wraps som en måte å gå ned i vekt

Stadig skjønnhetseksperter for å løse problemet med overvekt anvendes wrap med naturlige ingredienser. En av de mest vanlige og næringsstoffer - honning. Den forbedrer helsen, og når det påføres eksternt en positiv effekt på huden. I tillegg hjelper honning for å gå ned i vekt.
I kosmetiske formål bør bare bruke naturlig honning og å styrke sin innflytelse, legge til ulike komponenter. For eksempel, sennep. Den inneholder mange vitaminer og mineralsyrer, utvider blodkar og bedrer blodsirkulasjonen. I kombinasjon med honning sennep er et effektivt verktøy i kampen mot cellulitter.
Etter sennep-honning wraps porene åpnet og kastet ut alle slags giftstoffer. Selv en prosedyre kan avlaste deg på en til to pounds. Eksperter anbefaler å kombinere honning-sennep wrap med fysiske aktiviteter, og etter en dusj å bruke anti-cellulitt krem.
Prosedyre sennep-honning wraps
Først av alt, må du forberede blandingen og gjøre det en dag før prosedyren, som det må stå. Umiddelbart før behandling huden er renset, godt bosh og behandle henne kratt.
Honning-sennep wrap er utført som følger: problemområder, gjelder en sammensetning av myke sirkelbevegelser. Du slå filmen, tettsittende klær. Mest syntetisk tilnærming, vil det skape de nødvendige betingelsene for isolasjon. Blandingen stå mindre enn en time, og deretter ta en varm dusj. Når det er nødvendig, bruke kremer og lotions som løser resultatet.
Oppskrift sennep-honning wraps
Før du utfører prosedyren, sørg for at det er ingen allergisk reaksjon på honning. Anvende den på synlig område av kroppen og se reaksjonen. Når du forbereder blandingen styrer mengden av sennep, husk at det brenner. Første gang følger god praksis og opphold følelsen ovn, det skal, men ikke mye. Hvis det var en sterk følelse av brenning, skyll blandingen trenger ikke å bli brent. Hvis det ikke er brennende eller den er svak, neste gang du kan øke mengden av sennep.
For honning sennep vikle forbereder en blanding: to spiseskjeer sennep pulver og sukker, en halv teskje eddik og salt. I denne massen legge varmt vann og rør til en jevn røre. Da insisterer på dagtid. Umiddelbart før prosedyren kombinere honning og sennep blandingen i like proporsjoner. Du kan legge til litt olivenolje - det vil mildne effekten av sennep.
Hvis fremgangsmåten ikke er forårsaket ubehag og ubehag etter et par dager av prosedyren kan gjentas. Ellers - tidligst en uke, og samtidig redusere andelen av sennep.
Kontra sennep-honning wraps
Prosedyren er kontraindisert hos noen som kan være allergisk mot blande eller dets komponenter. Du kan ikke legge vekt på skadet hud, vente til alle sår leges. Det også forbudt tilstedeværelsen av akne eller arr. Hvis huden er svært følsom, bør forlate sennep-honning wraps.
Fremgangsmåten er helt kontra hypertensjon, åreknuter, nyresvikt, diabetes, tumor, kardiovaskulær sykdom og eventuelle patologiske tilstander. Graviditet og amming er også strengt kontraindikasjon.
Honning-sennep wraps kan gjøres bare når du er frisk. Og alle dine problemer må bare bestemme prosedyren. Wraps med naturlige og sunne ingredienser gir et positivt resultat, men det bør bli konsolidert. Du trenger ikke glemme om god ernæring og en aktiv livsstil.  
Wedding frisyrer med fletter (foto)Valget av bryllupet frisyrer - ikke mindre ansvarlig klasse enn valg av brudekjole. I denne viktige dagen hver kvinne ønsker å være perfekt og original. Hvis du ikke liker hatske bryllupet frisyrer med krøller, vever fancy i form av blomster, tårn - vil du være et flott alternativ for en brudekjole med en ljå.
Spytte i håret kan fungere som et viktig element og hjelpe. Gitt dette faktum, og det faktum at det er mange typer av flettene er mange å velge mellom det som virkelig er. Hver brud har en sjanse til å finne en passende frisyre med en ljå i sitt bilde.
S bryllup frisyrer med fletter
Wedding frisyrer med fletter (foto)

Hår har lenge vært betraktet som den viktigste rikdom og dekorasjon av hver kvinne. En flettet inn i en flette hår - også et symbol på ære og verdighet. Det er ikke overraskende at de fletter i lange perioder i menneskehetens historie er så populære.
Wedding frisyrer med fletter (foto)

S frisyrer med fletter skyldes ikke bare sin originalitet og skjønnhet, men også enkle implementeringen klassisk stil, som gjør det mulig å lage en god frisyre uten å måtte bruke et stort antall styling, samt verktøy som gir termisk effekt.
Å velge den mest passende type av håret ditt og ditt utseende typen spytte før bryllupet trenger bare å prøve flere alternativer for hår og velge den mest egnede varianter.
Bryllup frisyre gresk skrå
Wedding frisyrer med fletter (foto)

Gresk Spit legge bilde bruden ser av uskyld og perfeksjon. Hennes performancekunstner ikke bruke mer krefter eller tidkrevende, men effekten er virkelig enestående. Den eneste betingelsen - dette er gjort bare for å flette håret som når i det minste lengden av bladene. Hvis du passer dette alternativet bare, og hårlengde er ikke nok, kan du gjøre med styling av utvidede tråder. Å skape en gresk flettene som bryllup frisyrer hårstrå er delt inn i store, sbrыzhyvayutsya styling frisyre. Hvis håret ditt er uregjerlig, i tillegg til sine vind tang gjennomsnittlig diameter. Da passer håret til den ene siden, og zaplitayutsya flettet stramt rundt hodet. Tuppen av spytte krøller sikret med en pinne. Ofte en slik frisyre som passer i farge utfylle brudekjole silkebånd.
Wedding frisyrer med fletter (foto)

Wedding frisyrer med fletter vevd blomster
Wedding frisyrer med fletter (foto)

Veldig imponerende å se bryllupet frisyrer som fletter, kombinert med blomster. Dette alternativet er mest passende frisyre i enkel kjole. Kapteinen kan tillate deg å bruke kunstige blomster, men det er bedre å foretrekke ekte blomster. Så du kan gjøre bildet mer frisk, feminin og elegant. Gi preferanse kan være nesten hvilken som helst farge, avhengig av valgt modus. Det kan være prestekrager og orkideer, roser, magnolia. Antall farger vevd inn musefletter, er også avhengig av valgt modus - blomster kan veves inn i hele lengden musefletter, fletter eller bare pynte side.
Wedding frisyrer med fletter (foto)

De mest passende farger for å dekorere frisyrer med franske fletter. I dette tilfellet er det beste alternativet å bruke små blomsterstander nezabudok eller tusenfryd.

Bryllup frisyrer med elementer Kos

Wedding frisyrer med fletter (foto)

Musefletter kan ikke tjene som grunnlag frisyrer og ekstra dekorativt element. Det finnes mange alternativer. For eksempel kan flette i hennes hårstrå bare være i fronten av hodet, noe som gjør dem en slags ring. Deretter under felgen kan låne et slør.
Dekorer spytte i bryllup hår tilbehør kan være diskret, slik som pinner med små rhinestones. Men ikke overdriv, for ikke å overbelaste håret.  
Яндекс.Метрика