Vanlig hår vil bidra til å holde dem friske hår og gi den næringsstoffer, som de trenger.


Hårpleie


 Den dårlige tilstand av håret kan være på grunn av mangel på vitaminer i kroppen. Men ekstern omsorg for dem, som kan omfatte en rekke masker og pleieprodukter, sikrer du at kroppen din til å gi dem de næringsstoffene inne. Du kan ta vitaminer kurset. Ofte gjenspeiler håret usunn livsstil (stress, dårlige vaner, etc.).
 Sørg for å kjøpe en kam som ikke vil skade håret når gre. Det kan være en tre pensel eller børste med naturlig bust, som positivt påvirker håret. Hjemme kan du selvstendig gjennomføre en hodemassasje. Gjør det bedre om natten. Myke bevegelser av pannen på baksiden og fra det ene øret til den andre tilbringer kam gjennom hodebunnen minst 50 ganger.
 Som skrubbe huset før du vasker håret ditt, kan du bruke vanlig bordsalt. En håndfull av salt bør gni forsiktig inn i hodebunnen, og deretter forsiktig skyll med varmt vann. Korn av salt vil stimulere veksten av nye hår og renser hodebunnen av peeling. Etter salt peeling håret er rent og skinnende.
 Etter å ha vasket håret for glans utseende kan skylle eddik med vann forhold på 01:10.
 Ettersom strømmen og gjenvinning ville være den beste ingrediens slik som smør. Noen medisinert olje er bedre å kjøpe på apoteket.
 Jojobaolje - et utmerket verktøy for å gjenopprette hårets struktur. Fukter hodebunnen, godt brukt, og skaper en usynlig film på huden som er godt vasket av, og samtidig la håret mager.
 Burdock olje - fremmer raskere hårvekst, samt gir næring til håret, kan du la oljen på håret selv om natten. Burdock olje med tillegg av rød pepper på aktive follikler, stimulert av utseendet på nye hår.
 Castor olje - styrker hårrøttene skal brukes til håret og vikle hodet i en halv time - time. Den kan brukes både separat og i kombinasjon med andre oljer.
 Coconut Oil - har en solid struktur, men varmen av hendene smelter, så det er lett å påføre. Den samme oljen kan varme opp i et vannbad, og deretter sette på håret og la stå i flere timer. Masker til håret med kokosolje anbefales til bruk før vask og etter, under gre. Et lag med olje for å beskytte håret mot skade under tørke håndkle etter vasking og kjemming.
 Utmerket maske kan være sammensatt av spiseskjeer honning, samme mengde konjakk og et par eggeplommer. Dette er en veldig god nærende agent, en måned bruk denne hår maske vil se sunnere 30%.
 Kefir 200ml blandet med 3 ss kakao 1 ss mandelolje og en eggeplomme. Hode wrap og vikle et håndkle på toppen. Effekten av masken på dagen fantastisk, nydelig volum, lys lukten av sjokolade og fluffy hår.  
 Skjønnhet kvinne gir sjarm, selvtillit, og evnen til å oppnå de fastsatte prioriteringer i livet.


Kombinasjonen av naturlig skjønnhet og feminin makeup


 I ungdomsårene, er unge jenter begynner å bli interessert i kunsten modellering garderobe, studere egenskapene til kosmetisk velge en skikkelig øyenskygge og leppestift.

 Men, for å se bra ut, ikke alene evnen til å kle og sminke road bruk. Å ha et godt utseende, vakre ansikt, lepper, øyne, fremfor alt, må du mestre kunsten av riktig hudpleie og kropp.

 Husk at hvis du ikke er riktig overvåke sin naturlige skjønnhet, ikke at kosmetikk kan ikke fikse sørgelig forfatning.

Kombinasjonen av naturlig skjønnhet og feminin makeup


 I Hollywood årlig rekruttere hær av fagfolk for å støtte utseendet på dine favorittartister, og mange folk knapt tenke på vanskelighetene de gjør det. I moderne kosmetikk, er det mange metoder og teknikker som hjelper en person ser ung og perfekt.

 Alle har en annen ansiktsform, beinstruktur og hud som krever en individuell tilnærming til valg av virkemidler.

 Husk at huden er den viktigste menneskekroppen, den har egenskaper til å puste gjennom porene og overdreven uten skikkelig makeup program, tetter porene, fjerner hudens naturlige behov. Kroppen kan ikke komme gjennom visse områder av huden nødvendige parti av oksygen, noe som negativt påvirker menneskers helse og fører til tap av funksjon av elastisk hud, og som en følge av aldring.  
Årsaker til økt spyttsekresjon
 Spyttsekresjon eller rikelig spyttsekresjon er et symptom på indre menneskelig sykdom, inkludert irritasjon av ett eller flere organer. Den vanligste spytt "renner" dersom det er endring i nyrene, leveren, bukspyttkjertelen, galleblæren, urin og mage-tarmkanalen.
 Hvorfor spyttsekresjon økt nivå?
 Normalt bør spytt nivå være opp til 2 mg hvert 10. minutt. I sunn menneskelig spytt er utgitt som en respons til lukten av mat, smaks analysatorer har nerveender i slimhinnene i munnen. Maksimal stimulering forårsaker rikelig spyttsekresjon: den behagelig lukt, jo mer inflames appetitt, dvs. mage-tarmkanalen forteller oss at han er klar til å gå - du bare begynne å spise.
 Spyttkjertlene jobber ustanselig, de er designet for å fukte munnen samtidig beskytte tørker språk, nesegangene, hals og mandlene. En dag de produserer opp til 2 liter med spytt. Nedgangen spyttsekresjon oppstår under søvn, i løpet av dehydrering og under stress.
 Hva er årsakene til økt spyttsekresjon?
 Irritasjon av indre organer, kan hypersalivation oppstå fra bivirkninger av medikamenter som muskarin, pilokarpin og physostigmin, hvis kroppen er mettet med jod, kvikksølvdamp forgiftning og plantevernmidler hos spedbarn og auditiv nevrome på yazыkohlotochnoy nevralgi. Nesten alle sykdommer forbundet med forstyrrelser i sentralnervesystemet, ledsaget hypersalyvatsyey. Men blant de vanligste lidelser i organismen som helhet er styrket av fordøyelseskjertler (dette er direkte relatert med surhet). Alle avvik i spyttkjertlene er delt inn i flere grupper: den første omfatter sykdommer i munnhulen, den andre - en avvisning av det sentrale nervesystemet, det tredje - stimulering av vagusnerven.
 Sykdommer i munnhulen
 Alle infeksjoner som kommer inn i kroppen gjennom munnen, ledsaget hypersalyvatsyey. Spytt går, det må enten spytte eller svelge (i sistnevnte tilfelle det fører til smerte).
 Bakteriene er avsatt ikke bare på slimhinnen, faller de i spytt kanaler fordi kreft kan inflame og hovne opp. Eventuelle fremmedlegemer som blir inne, inkludert proteser, for første gang vil føre til økt spyttsekresjon. Sykdommer i tenner, tannkjøtt og svelg (stomatitt, gingivitt, angina), vanligvis ledsaget av hyppig og rikelig spyttsekresjon.
 Sykdommer i fordøyelseskanalen
 Funksjonsfeil på magen er skarp og varm mat, sykdommer som gastritt, magesår, godartede svulster, etc. Spytt utgitt refleksivt, hvis dysfunksjon i leveren og bukspyttkjertelen.
 Irritasjon av vagus nerve
 Provosere dette avviket i kroppen kan være når hyppig oppkast eller kvalme. Det er akutt gastritt, galleblæren sykdom, med klimatiske endringer i kvinner, graviditet, i en tidlig fase av Parkinsons sykdom, samt trigeminusnevralgi.
 På klimaks spyttsekresjon er periodisk, økt spyttsekresjon under tidevann observert i 60% av kvinnene.
 Spontan spyttsekresjon oppstår i lammelse person (det kan være et symptom etter ynsultna), i dette tilfelle personen ikke kan svelge i det hele tatt, selv flytende matvarer.
 Hvis du er venstre spytt på en seng etter en natt med søvn, ikke trenger å bekymre deg: noen ganger spyttsekresjon skjer før du våkner. Folk da si at en mann er søt, og dermed sov. Men hvis du begynte å bry sterk utvalg, bedre å oppsøke lege, som, etter å ha analysert spytt bestemme den egentlige årsaken hipersalyvatsiyi.  
Kolitt på høyre side
 Av permanent knivstikking smerter i sin høyre side med årsaken umiddelbar tilgang til en lege. Kolikk komme plutselig og begrense fysisk aktivitet, slik at personen til å slutte å sitte ned eller legge seg ned. I høyre side er det slike organer kramper som ikke kan ignoreres:
 - Lever,
 - Galleblæren,
 - Blindtarmbetennelse,
 - Nyre.
 Når smertene er intense, er det vanskelig å holde ut, bør du ringe en ambulanse. Forsinkelse er ikke anbefalt, det kan føre til bukhinnebetennelse i tilfelle av akutt blindtarmbetennelse. Lokalisering av akutte smerter i øvre kvadrant antyder lever kolikk. De er forårsaket av betennelse i leveren (hepatitt) eller blokkering av galleganger (cholelithiasis). Utviklingen av disse sykdommene føre til alvorlige komplikasjoner, så hvis kolitt i høyre side under ribbeina, må vi ta hensyn til tilleggssymptomer. De er ofte forbundet med matinntak, dens fettinnhold og mengde.
 Symptomer på gallestein og akutt hepatitt
 I kolikk obstruksjon av gallegangene ledsaget av oppkast som kan ikke bli enklere. Smerter som stråler til nakke, skulder, rygg, høyre skulder. Raskt utvikle gulsott siden galle ikke passerer gjennom stredet akkumuleres på stedet av blokkeringen. Urin er malt i fargen på øl, men møkk, derimot, er lys. På samme tid en sterk start kløe.
 Steiner i ulike størrelser bevege seg langs kanalene i 12 tolvfingertarmen. Hvis de er store og kan ikke bevege seg uavhengig av hverandre, det er en blokkering, en steinblokker i kanalen, er sprengning kroppen på grunn av opphopning av galle. Denne tilstanden fører til skarpe smerter - kramper. Noen ganger steinen beveger seg uavhengig smerte stopp. Men dette håpet og å tåle smerte kan ikke. Steiner kan være flere, situasjonen bare verre behovet akutt kirurgi. I tilfelle av komplekse form kolecystitt med manglende evne til å frigi kanalen, kan kirurgen velge å fjerne galleblæren.
 Akutt leverkolikk betyr utvikling av inflammasjon infeksiøs natur. Dermed utviklet følgende tilleggssymptomer:
 - Gulsott,
 - Beruselse,
 - Høy temperatur.
 Sykdommen er vanligvis kurert i utnevnelsen av en kompetent pasientbehandling og etterlevelse av reglene. Bør skille akutt av kronisk hepatitt, som er preget av kjedelig, dra smerte, alene og dra dit igjen. Totalt er det flere typer hepatitt oppstår med uttalt symptomer eller ikke.
 Farlig årsak kolikk - akutt blindtarmbetennelse
 Akutte smerter i høyre side kan også indikere betennelse i vedlegg. De vises i stedet for sin beliggenhet og kan bevege seg i øvre høyre kvadrant eller korsrygg. Dette skyldes det faktum at det er forskjellig i lengde (5-15 cm), og er typisk (i høyre iliaca region), eller atypisk (høy eller forskjøvet til midjen). Akutt blindtarmbetennelse er de ulike natur betennelse hos barn, eldre og gravide kvinner.
 Barn underutviklet kropp, og sykdommen utvikler seg raskt. I de eldre og gravide kvinner subtile symptomer eller forskjøvet til baksiden, og det foreligger derfor en fare for innstilling av feil diagnose. De mest vanlige gripes i den høyre side av blindtarmbetennelse ledsages av kvalme, oppkast. I liggende stilling mann kan ikke rulle over til den andre siden; snakke, hoste gjentatte ganger øke smerten.
 Behandling bare operative, mens det utføres umiddelbart. Dette hindrer peritonitt - betennelse i bukhinnen som bryter funksjonene til indre organer. I fravær av øyeblikkelig behandling denne komplikasjonen er dødelig.
 Nyrestein - En annen årsak til kolikk
 Tilstedeværelsen av stener i den høyre nyren forårsaker kolikk i øvre høyre kvadrant. Smerter som stråler til ryggen, noen ganger omringe hennes midje nivå. Stones flytter til ureter og årsaken blokkering og betennelse. Bare en nyre stein (kalkulus vanskelig konsistens) ligger i den nyre cup. I akutte smerter er følgende symptomer:
 - Fravær av vannlating,
 - Hevelse i nyrene.
 Det bemerkes at utillatelig selvakseptsmertestillende under kolikk. Dette kan forvrenge symptomene forstyrre med å sette en lege diagnose.  
Яндекс.Метрика