Hårtap - hvordan å stoppe håravfall
 Hårtap hos menn - et problem spennende om 35% av guttene i alderen 30 år. I en alder av 50 år milepæl, emosjonelle nød om emnet allerede opplever 55% av menn. Mangel på tillit og, ofte, selv depresjon tvunget til å studere folk oppskrifter løsning, kjøpe en masse farmasøytiske legemidler, uendelig gni inn hodebunnen ekstrakter og oljer. Men resultatet sjelden treffer, vedvarer problemet, eller er løsningen?

 Årsaker til hårtap hos menn og metoder for å håndtere håravfall

 Resultatene av moderne medisinsk forskning viser at 95% av tilfellene, årsaken til betydelig poridshannya hår er hår tap - at skallethet.


 Vitenskap antyder to faktorer som påvirker sannsynligheten for manifestasjon av androgen alopeci:

 * Genetisk predisposisjon;
 * Økt sekresjon av det mannlige kjønnshormonet - testosteron (eller sin aktive form - dihydrotestosteron).

 Uansett opprinnelsen til sykdom tradisjonell medisin, og tilbyr tre behandlingstilbud:

 1. transplantasjon eget hår. Cardinal metode som krever kirurgi, og det er derfor en alvorlig belastning for alle systemer. Ulempen er det faktum at resultatene av operasjonen er ikke alltid tilfredsstillende.

 2. Regelmessig laser og injeksjonsbehandling. Faktisk "jobbe" metoden, men ekstremt smertefulle prosedyrer må holde til sin død.

 I kampen for hår tetthet er ikke langt bak og tradisjonell medisin, som når alopecia bruker forskjellige masker, omslag, tinkturer, og andre. I noen tilfeller, bruk av folk rettsmidler gitt resultater - tap ble mindre aktiv, men dessverre er ikke fullt mulig hår restaurering.

 Metoder Tom Hadzherty

 De mest effektive metoder i alle fall er de som er vist på personlig erfaring. I behandling av androgen alopesi er et eksempel på en interessant historie.

 Uten unntak, alle mannlige slektninger Tom Hadzherty med alderen blir helt skallet. Følgelig, ingen overraskelse at og derfor begynte å gå skallet tidlig, var det ikke. For 19 år unge amerikanere fulgte med på de første tegn til hårtap. Tror han trakk seg? Nei! For bilder eldre mann - Portrett av Tom Hadzherty i en alder av 74!

Hårtap - hvordan å stoppe håravfall


 Hvordan gjorde han det? Det faktum at det å se familien til middag, og trakk oppmerksomhet til bevegelsen av håret på hodet. Det er tygge bevegelse ufrivillig tvunget til å flytte deler av hodebunnen, som fortsatt har hår på sidene av ansiktet og tilbake. Som en bodybuilder, hvorfor kunne ikke konkludere med at det i disse områdene på grunn av gjenværende hår muskeltonus, og senere den aktive blodstrømmen til disse områdene. Dermed ble født den nye målet unge menn - "gled opp" muskelhode.

 Anatomiske postulater førte Tom til det neste settet med øvelser for musklene i hodebunnen:

 1. heve øyenbrynene oppover for å redusere frontpartiet muskler;

 2. sommel ører som å redusere nakken (som betyr bringe øre muskelstyrke i bevegelse, hender).

 Det tok ham to uker å mestre teknologi. Dette øvelser han trente hver dag i en halv time. Det var ikke lange resultater. Men det er motivasjon og et ønske om å unngå hårtap observert i familien. Og nå, etter åtte måneder med de første nye hår.

 Fordeler metodikk Tom Hadzherty

 1. Denne tilnærming til problemet - et flott alternativ medisinske behandlinger.

 2. Det faktum at mannlig mønster skallethet - prosessen er reversibel, og ikke-kirurgisk hjelp, har gode nyheter. Like hyggelig og hva øvelser for å utføre ikke trenger å tildele et eget sted å kjøpe spesialutstyr og tid til å trene er lett å identifisere selv de travleste timeplan, kan øvelser gjøres parallelt med andre aktiviteter.

 3. En fin bonus: øvelser for musklene i hodet minimerer rynker.

 Effektiv tillegg til gymnastikk

 Legg merke til illustrasjon av musklene i hodet, nakkemusklene er på om de timelige og frontallappene - der håret er vanligvis ikke gjenstand for tap. Som med hodebunnen? I denne delen av hodet bare noen muskler, sener. Derfor sirkulasjonssystemet er ganske annerledes strømmen til follikler av vitaminer og næringsstoffer betydelig mer beskjeden.

Hårtap - hvordan å stoppe håravfall


 Hvordan påvirker dette området?


 1. Metode Margot

 Denne metoden, oppkalt etter frisøren, utgitt en bok om metoder for å bekjempe hårtap hos menn er en vanlig teknikk for massasje hårbørste. Denne massasjen bør gjøres daglig i 5-10 minutter om morgenen og kvelden. De første resultatene vil være fire måneders varsel. Gi massasje på to måter:

Hårtap - hvordan å stoppe håravfall


 * Comb hodet i den konvensjonelle betydning av fremgangsmåten;
 * Mer intensiv metode: å presse børsten til hodebunnen, hodebunn skift i stedet for å trykke på.

Hårtap - hvordan å stoppe håravfall


 Vær oppmerksom på at intensiv massasje kan føre til hårtap direkte under manipulasjon børste. Ikke vær redd - slippe disse hårene som liksom "venstre" ville hodet snart.

 2. Kontrast helle

 Denne metoden er utviklet for å stoppe håravfall har sin opprinnelse i yoga. Vekslende skyll hodet med varmt og kaldt vann gjør at blodkarene i tone og aktiverer mikrosirkulasjonen.

 3. Honning massasje

 Hodebunnen dekket med honning, trenger du en rask tempo for å sette sin hånd på huden og dra den kraftig. Slutt å bli sterkere hånd vil holde seg til honning manipulasjon vil føre til noe ubehag. Slik aktiv stimulering, i tillegg til å forbedre blodtilførselen til hårsekken vil bidra til å eliminere giftstoffer fra blodårene, og dermed ozdorovyvshy hårsekker.

 4. Vakuum massasje

 Huden er brukt til oljebase Massasje - olje (burdock, sesam, etc.) eller et spesielt verktøy for hårvekst. Er deretter vakuummassasje med krukker av apotek - det skal være "osculum" på huden og i en posisjon til å utføre bevegelsen i retning av hår vekst.

Hårtap - hvordan å stoppe håravfall


 Gravitasjons Theory Vladimir Ermoshkyna

 Settet av tiltakene som er beskrevet ovenfor, ble brukt som en personlig praksis sunn livsstil entusiast - Vladimir Ermoshkyna. Basert på deres analyse og dens gravitasjonsteori ble født mannlig mønster skallethet. Den er basert på følgende prinsipper:

 1. Hårtap oppstår under tyngdekraften fra jorden.

 2. Den menneskelige hode er mye av huden er kontinuerlig utsatt for strekking for livet - den øvre del av hodet.

 3. På grunn av det konstante strekk av fett i dette området blir tynnere, noe som gjør at håret på hodebunnen ubeskyttet.

 Regelmessig bruk av komplekse handlinger - Gymnastikk Tom Hadzherty, alle slags selv-massasje og kontrast Wet positiv effekt på utvinning egenskaper i huden og hårsekkene i problemområdet.

 Men det er en grunnleggende poenget: å gjøre alt som er beskrevet ovenfor må stå hodet ned! Dette forklarer de nesten garantert positive effektene av behandlingene.  
Hvorfor håret falle på kvinner?Håravfall og tynt hår er ganske vanlige problemer som plager damene. Etter utseendet på dem - nøkkelen til suksess i livet. I motsetning til den mannlige befolkning, er kvinner ikke dannes lokale vikene og hårtap vanligvis dekker hele hodet.
Men trøstende faktum at hårtap hos kvinner behandlet mye bedre. La oss prøve å besvare spørsmålet om hvorfor håret falle på kvinner?
Hvor mye hår fall er normalt?
Anses normalt hårtap til hundre om dagen. Imidlertid, for å telle antallet kreves ikke bare etter riper på toppen. De også forbli på klær, gulv og andre elementer, så beregn deres eksakte tap er vanskelig.
For å gjøre dette, det er en annen måte: du bør ta et tynt hårstrå og dra hardt. Hvis du har på hånden er mer enn tre hår er alvorlig grunn til å følge nøye med på helsen din.
Hvorfor håret falle på kvinner?
Etter å avgjøre hvorfor håret faller ut, kan du begynne å håndtere dette problemet. De viktigste faktorene som utløser hårtap, inkluderer følgende:
Den dårlige arvelighet. Skallethet som er arvet kalles androgenetic alopecia. Denne sykdommen er mer vanlig hos menn enn for aktivering sin bør påvirke av androgener (mannlige hormoner genitalia).
Hvis en kvinne er en økning i antallet av disse hormonene i blodet, kan håret lide. Androgener forårsake irreversible endringer i hårsekkene. Denne typen hårtap behandles med hormoner eller hårtransplantasjon.
Stress i form av sterke følelsesmessige opplevelser, fysisk tretthet, konstant mangel på søvn. Under påvirkning av en faktor er ekstrem vasokonstriksjon hode. På dette tidspunkt, stopper hårvekst fordi de er underernært. Hårtap begynner vanligvis noen uker etter lider stress.
Hormonelle områder som oppstår i tilfelle at en kvinnes kropp mannlige hormoner produseres i store mengder. De oppstår etter fødsel, i overgangsalderen, i sykdommer i eggstokkene, binyrene. Kvinner begynner Balding mannlige type.
Dietter og dårlig kosthold, der kroppen ikke mottar næringsstoffer og vitaminer. I dette tilfellet påvirker ikke bare hår og hud, tenner og negler.
Svangerskap og fødsel. Også føre til hårtap på grunn av mangel på vitaminer og mineraler som du trenger å ta en dobbel mengde. I de første månedene etter fødselen den kvinnelige kroppen øker mengden av androgener som forårsaker forringelse av tilførsel av hårsekkene.
Aldring - alle med alderen, mister vi mer hår.
Utsatt sykdom, spesielt hvis ledsaget av feber.
Redusert immunitet.
Seborrhea - en sykdom som oppstår når du endrer talgkjertlene. Det kan være forbundet med overdreven fett eller tørrhet i hodebunnen.
Ugunstige miljøforhold, overdreven eksponering for sollys, ekstreme temperaturer påvirkning, stråling.
Medisiner som lavere blodtrykk.
Hodeskader.
Kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, nervesystemet, endokrine, blod.
Mangel på riktig hårpleie, perm, hyppig farging, føne daglig.
Overført kirurgi under generell anestesi.
Hvorfor faller håret faller ut?
Hårtap øker vanligvis i løpet av høsten. Det varer i opptil to måneder. Dette skyldes det faktum at fallet i kvinner øker produksjonen av androgen og østrogen produksjonen avtar, som normalt stimulerer veksten av hår. I tillegg sommer hår utsatt for intenst sollys.
Sun desiccate dem og gjør det mer sprø. I sin tur, har høstværet håret blåse kaldt og regn. Stopp sesong molt umulig. Imidlertid bør det holdes i denne perioden hår for å minimere dem tap.
Tolkning: hår falle ut (tolkning)
Hårtap i en drøm symboliserer problemer og tapserfaring i det virkelige liv. Jo mer du mister håret i en drøm, jo ​​flere problemer vil du være i nær fremtid. Hvis du drømmer at du falt alt håret barbert skallet eller du, tjæreaktig svart start mister strek.
Hvordan du kan redusere hårtap?
Trenger du å spise riktig og ta vitaminer og mineraler.
Gi opp dårlige vaner og monitor helse.
Vask håret med varmt vann er best, ved hjelp av spesielle rengjøringsmidler som reduserer håravfall. Da bør du skylle håret kokt vann.
Ikke endre sjampo mer enn tre ganger i året.
Uavhengig utføre daglig hodebunnsmassasje.
Ikke gre vått hår.
Sikre at håret etterlengtede ferie. Ikke tørk dem varm tørketrommel. Ikke male dem oftere enn en gang i 2 måneder. Bedtime oppløse håret. Prøv å ikke bruke styling.
Lage masker fra oljer, som kan kjøpes på apotek, for eksempel burdock.  
Яндекс.Метрика