Høsten ansikt og hender, hår og negler krever spesiell omsorg. Sterk vind, regn, vitaminmangel, mangel på lys, sesongmessige depresjon - alt bidrar til forringelse av helse, inkludert staten vår "ytre skall". Hvordan ta vare på et fall?
 Høsten ansikts

Høst Grooming

 Spesiell oppmerksomhet bør vies høst toning huden. Toner bør ikke inneholde alkohol, men tilstedeværelsen av en komponent, slik som kitosan, allantoin og grønn te er velkommen, fordi disse komponenter bidrar til riktig fuktighet og akselerere regenerering av huden.
 Ved å velge kremen fall hudpleie, ta hensyn til det faktum at han var alltid beskytter og gjenoppretter - dette er kremen vil beskytte huden mot de negative effektene av høstværet. Ansiktskrem i den kalde årstiden bør være mer dristig enn den du brukte i sommer.
 Fra hudirritasjon (rødhet, tørrhet) i høst sesongen gress vel hjelpe. Daisy, har antiseptisk og anti-inflammatorisk agent - en av dem. Kamille kjøttkraft kan brukes som rengjøringsmiddel for fjerning kveld makeup, og du kan fryse og bruke isbiter til hydrat huden, gni ansiktet sitt hver morgen.
Høst Grooming

 Den positive effekten på huden i høst vil vytamynyzyruyuschye maske av bær, frukt og grønnsaker. Høsten er rike epler - så hvorfor ikke bruke dem som et kosmetisk produkt? Tørr hud er godt egnet maske bestående av en revet eple, rømme og olivenolje og fet hud fryder maske av revet eple og eggehvite. Og hvis du kombinerer eplemos med fettfattig ost, kan du få en universell forfriskende maske som passer alle hudtyper.
 God og maske med havregryn, en spiseskje havregryn, hell 3 ss varm melk og flak når dønningene, den resulterende massen bruker på ansiktet og halsen. Havremel maske kan nyte ca 20 minutter, og skyll med varmt vann, påfør på huden nærende krem.
 I sommer hovedregelen var: "Minimum kosmetikk! "Fall i daglig arsenal av kosmetiske produkter returneres foundation krem ​​eller pudder som ikke bare kan lage en perfekt hudfarge og skjule sine feil, men også beskytte huden mot støv og skitt, den negative virkningen av høstvind. Ikke glem hovedregelen: (! Innenfor rimelighetens grenser, selvsagt) jo mer ufyselig vær ute, bør den mer tett lag være fundament

 Høst Care Lip
Høst Grooming

 Nøye bør tas for å ta vare på leppene. Sensitiv hud umiddelbart svare vind høst tørr og sprukken vær. Så du trenger å ta vare på den og begynne å bruke chapstick (leppepomade) langtidsvirkende. Grunnleggende leppestift bør inneholde bivoks og peanøttsmør, og vitamin A, E, F og gruppe B til A lipgloss og leppestifter superustoychyvыh høsten av året skal være forlatt - de bidrar til tørrhet på leppene.
 Høst vakre masker leppe tilberedes hjemme. Sart hud av leppene myke ost, en teskje som er blandet med en liten mengde av fløte og jevnt påført på leppene. God og maske med eplesaus blandet med smør.
 Vind og kulde kan ikke slikke leppene, ellers vil de obvitryuvatysya. Huden glans var alltid godt hydrert, bør du drikke per dag i minst 15 liter væske.

 Høst Pleie Hånd
Høst Grooming

 Sarte huden din trenger også ekstra beskyttelse. Hvis, etter din mening, hansker før du plasserer i høst garderobe, bør du beskytte hendene med en spesiell beskyttende krem ​​- de kan og bør bruke hele dagen. Til huden din ikke blir grovt, vask dem med varmt vann. Bad fra vegetabilske oljer fine glede dine hender på slutten av dagen.
 Vær spesielt oppmerksom på neglene - de er også utsatt for plutselige temperaturfall, noe som resulterer i kan bli sprø og lagdeling. Bruk som en grunnleggende fundamenter betyr å beskytte negler og ikke misbruk betyr neglelakkfjerner, spiker peresushyvayuschymy. I badekaret for hendene, kan du tilsette noen dråper sitron, jod, vitamin A og E - og dermed deg og ta en skikkelig oppmerksomhet til negler.

 Høst fotpleie
Høst Grooming

 Problemet er relevante svette føtter under den kalde årstiden - igjen, på grunn av plutselige endringer i temperatur. I varme støvler eller komfortable støvler på de kalde gatene, men i et varmt kontor av føttene kan begynne å svette. Derfor viktig for høsten fotpleie er deodorant spray eller føtter, samt de fleste sko. Forebygging svette føtter er også riktig valg av sko - foretrekker modeller med naturlige materialer. På kvelden kan du lage et bad med eik bark - betyr at det er fremtredende i kampen mot svetting.

 Høst hår
Høst Grooming

 Høstværet er spesielt farlig for håret. Under påvirkning av sterk vind eller regn kan de bli sprø og pisket, og gjorde morgen legging på den tapende side i den vanskelige kampen mot dårlig vær. Derfor, som et middel for fiksering bør bruke sterke feste spray også ha en beskyttende funksjon. Et must tilbehør i den kjølige sesongen bør være hovedstillingen.
 Hvis du ikke har betalt nok oppmerksomhet til sommeren hårpleie, kanskje de har "glede" du posekshymysya ender som må beskjæres. Nourishing Hair Mask er også en obligatorisk - for matlaging heller blande 50 gram cognac med to eggeplommer.

 Høst Body Care
Høst Grooming

 For vannbehandling høsten av året er det best å bruke naturlig såpe, olje eller krem ​​og dusjsåpe. God melk bad, for sin innrømmelse ikke nødvendigvis kjøpe 50 liter melk, hell i nok vann kopp fløte - myk og fløyelsaktig hud garantert. Restene av solbrenthet kan fjernes med grov skrubb fra havsalt. Etter vann prosedyrer bruke en fuktighetsgivende bodylotion. Høsten er tiden god for slike prosedyrer som thalassoterapi og alger wraps.

 Husk at det er to grunnleggende regler for egenomsorg høsten året: fuktighet og beskyttelse. Husk compliance - og utseendet ditt vil glede deg, uansett hva været. Hold deg vakker når som helst på året!  
 Årsakene til mange korrupt: det er medfødt patologi av syn, økt intraokulært trykk, og betydelig belastning på øynene forårsaket av dataarbeid, og diabetes, og virkningen av stress, alkohol og nikotin.
 Når du føler at du plutselig begynner å miste evnen til å skille små gjenstander som ligger langt unna eller, tvert imot - nær, er det på tide å slå alarm. Hvem vet, hva om det begynner første symptomene på sykdommen øye - nærsynthet eller langsynthet. Et annet alarmerende bjelle - en hyppig angrep eller plutselige hodepine tretthet syn. Svie i øynene kan også være et tegn på sykdom.
 Så så snart du oppdager utseendet av disse symptomene, umiddelbart gå til lege, optiker. Han vil foreskrive behandling og kanskje du vil skrive en resept for kjøp av briller. Fremfor alt, ikke fortvil! Tåkesyn ved første kan være relativt lett å stoppe, du bare gjøre alt på en gang.

 Artikkelen vil bestå av følgende deler:

 Kan forbedre synet hjemme?

 Mat for bedre syn

 Legemidler som forbedrer visjon

 Tradisjonelle metoder for å forbedre tilstanden

 Teknikker (øvelser) for å bedre syn

Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?

 Kan forbedre synet hjemme?
 Utvilsomt, er dette det første spørsmålet som dukker i hodet mann med visjoner problem. Selvfølgelig, bruker briller eller kontaktlinser ingen ønsker. Men myse, prøver å vurdere bokstavene i boken, noen er enige. Derfor, alle som noen gang har oppstått alvorlige øyeproblemer alltid lurt løse dem. Derfor kan vi være mer:
 Først av alt, kan du prøve å korrigere visjon problem hjemme. For dette finnes det spesielle oppgaver.
 For det andre kan du ta spesielle vitaminer, øyedråper innpodet drikke og piller for å gjenopprette visjon.
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 Noen urter også bidra til å bekjempe de gode synsproblemer.
 I spesielt vanskelige tilfeller faktisk ta kontakt med eksperter på laser synskorreksjon eller kirurgi.
 Hvis problemer med øynene du fortsatt liten, kan vi prøve å løse dem selv hjemme. Du kan da trenge noe for å endre ditt vanlige måte av livet - for eksempel for å justere den daglige kosten, bruke mindre tid foran TV og PC, og gjøre øvelser. Dette vi beskriver i detalj nedenfor.

 Mat for bedre syn
 Hva vi spiser spiller en direkte rolle i dannelsen av legemet, holde den i form av kamp og bekjempe visse sykdommer. Av denne grunn en mann som lider av synsproblemer har grundig anmeldt kostholdet ditt og kan fortsette å følge en bestemt diett.
 Selv som barn, har hver enkelt av oss har hørt at gulrot - Den viktigste talsmann for sunt syn. Men ingen er i stand til å håndtere øyeproblemer. Hvilke andre matvarer er bra for sunn funksjon av utsikt?
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 Dette er særlig grønn. Hvem ville trodd at en vanlig blad kål, nepe greener, spinat og brokkoli inneholder vitaminer og mineraler som trengs for å opprettholde sunne øyne? Men disse produktene skryte innhold inkorporerer brorparten av spesialkomponenter - lutein og zeaxanthin, som positivt påvirker netthinnen.
 Nyttig for syn og vil være å spise aprikoser, Pumpkins, meloner og vår favoritt gulrøtter. Disse frukt og grønnsaker er en kilde for beta-karoten - et stoff som er i stand til syntese av vitamin A i det menneskelige legeme. Det antas at dette vitaminet er i stand til å forbedre synet om natten og hjelpe kroppen til forebygging av slike sykdommer som grå stær.
 Det er verdt og forbruk CitrusFordi de er rike på vitamin C. Dette vitamin har gunstige effekter på vaskulære vegger, styrke dem. Men øynene hans - en kropp som er ganske stort antall skip, så det er nødvendig for dem å følge. Etter okulær blodstrøm er viktig for helsen.
 Det er nyttig å bruke blåbær. Som bekreftes av resultatene av en rekke studier, dette bær stor innvirkning på regenerering av netthinnen. Blåbær bidrar til bedre syn, i stand til å gi beskyttelse for våre øyne og optimaliserer blodsirkulasjonen.
 Når synsproblemer ville være bedre å forlate bruken av raffinert Muffin. Snarere er mye mer korrekt vil foret grove brød. Generelt er det antatt at i sykdommer vis er det ønskelig å redusere den såkalte glykemisk indeks. Det kan realisere økt inntak av fullkorn. Og generelt, en høy andel av fiber i helkornbrød, kli i melet, havre, og i andre matvarer - bra for kroppen.
 Bønner og andre belgfrukter trenger også å inkludere i kostholdet ditt. Disse matvarene er rike på sink, uten noe som dine øyne har tungt. Et annet fortrinn av bønner er at det letter penetrering av vitamin A i retina og produksjonen av melanin, som beskytter øynene mot UV. Men kombinert med nok melanin sink bidrar til å forbedre synet i skumring tid.
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 Ikke gjør dette uten nøtter og frø. Disse matvarene er rike på vitamin E, som protektyruet øynene mot grå stær og de skadelige effektene av frie radikaler.
 Vi kan ikke ignorere fisk. Spesielt nyttig for øye fisk laks regnes som rik på omega fettsyrer. Disse stoffene er meget nyttig og viktig for sunn funksjon av øyet.

 Legemidler som forbedrer visjon
 Ikke alltid mulig å løse problemet med syns tidlig. I dette tilfellet er det nødvendig å slå til tradisjonell medisin med sine tabletter, dråper og andre rusmidler. I tradisjonell medisin har sine tilhengere og motstandere. Men hvis du ikke behandler det, noen ganger uten hennes hjelp rett og slett ikke kan gjøre.
 Alle legemidler er delt inn i to grupper - de faktiske farmakologiske midler og kosttilskudd. Mens det tidligere er basert på kjemiske bestanddeler, det sistnevnte er ment å forsterke de indre forsvar av kroppen, og er laget av naturlige ingredienser.
 Snakk om kjemikalier for å forbedre synet. I hovedsak er de delt inn i tre grupper. Den første delen inneholder medisiner, avslappende øyemusklene. Den andre kategorien av narkotika forbedrer resten av nattsyn. Disse stoffene - en ekte tryllestav for folk som ikke kan unngå stor belastning på øynene på dagtid. Endelig omfatter den tredje gruppen av legemidler medikamenter rettet mot optimalisering av tilstanden til netthinnen.
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 Kosttilskudd for forbedring av synet i de fleste tilfeller er egnet for å forebygge sykdom, men kan hjelpe i behandlingen av eksisterende sykdom. Disse stoffene er utformet for å kompensere for mangelen av visse vitaminer, mineraler og andre stoffer som trengs av sunn funksjon av øyet.
 Og alltid huske at behandling kan starte først etter et besøk til legen, optiker. Øyne - et svært viktig organ helserisiko som vi bare ikke riktig! Derfor er initiativet ikke stedet.

 Tradisjonelle metoder for å forbedre tilstanden
 Tradisjonell medisin i mange århundrer av sin eksistens klart å klamre seg til oss hundrevis av oppskrifter som kan bidra til å forbedre tilstanden i våre øyne uten kjemiske stoffer. Her er noen av dem.
 For eksempel anbefaler tradisjonell medisin bruk bad og komprimerer til øyet - Det bidrar til å redusere tretthet og ubehag som ofte vises i vår slutten av dagen. Veldig effektiv kontrast bad. For henne, vil du trenge to boller med kule og varmt vann og bomullspinner. Det bør i sin tur redusere ull i boller og sette øynene dine opp til et halvt minutt.
 Også god kamp av dagen akkumulert trøtt i øynene grøtomslag av revet rå potet. Det er enkelt: å gni skrellet potet tuber i fint rivjern, legg den resulterende slurry på servietter, fest for øynene.
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 Opplevelsen av mange mennesker, utmerket effekt på øynene pakke med teblader. For ham å brygge te, våtservietter i den, deretter sette dem i øynene. Bare husk at denne fremgangsmåten er ikke egnet flavored te og te med kjemiske tilsetningsstoffer.
 Det er mulig tørket øynene med isbiterUtarbeidet brygget med kamille, lime blomster og kornblomster.
 Godt råd til å ta litt inne ingefærInfused vodka.
Hvordan kan vi forbedre synet hjemme?
 I antikken var våre forfedre behandlet med nedsatt syn hardkokte egg. For å gjøre dette, klippe sammen egg, eggeplomme nå, og proteinet ble brukt til øyet slik at hullet på plommen stod for litt over lukkede øyne. Protein bør være varmt og fortsatt ikke røre øyeeplet selv.
 Ochanka - Plant, fra tittelen som viser at det har gunstig effekt på synet. Dette er sant. Tradisjonell medisin anbefaler to ganger daglig vask øyne infusjon av ochanky eller sette dem komprimerer laget av denne planten.
 Du kan også prøve å takle øyeproblemer spise i morgen på tom mage litt kokt lam lever. Hvis du ikke kan kjøpe det, kan du bruke biff leveren.
 Du kan også drikke hundre milliliter aprikos juice to ganger om dagen - dette bidrar til å forbedre synet.
 Viktig for sunt syn med rette ansett heltid gymnastikk. Det er helt sett av øvelser. For eksempel, for å gi øynene en pause, det er nyttig av og til flytte dem fra side til side, så opp og ned 30 ganger.

 Teknikker (øvelser) for å bedre syn
 Det finnes mange forskjellige metoder for optimalisering. Noen av dem tar sikte på å opprettholde den normale funksjon av øyet og forebygging av sykdom, og noen - til å blokkere utviklingen av eksisterende defekter og uregelmessigheter. Hver metode har tilhengere og motstandere, slik at alle velger systemet, som er nærmere ham.
 Nylig, en spesiell system kjent var gjengivelsen av metoden Zhdanov VG Video rekord hans foredrag er fritt tilgjengelig, og du kan finne elektroniske versjoner av foredrag av professor. Det er en av de video kurs:

 Dessuten er en av de kjente fremgangsmåter for forbedring ble utviklet NR Bates. Han introduserte begrepet palmynha og sola, som vel å lindre spenninger og tretthet i øynene.

 ES Avetisov også utviklet sin metode for optimalisering. Det inkluderer tre hovedgrupper av øvelser.
 Metoder Jesse N., J. Rosenblum, Lohtynoy N., K. Mats metode Shichko og mange andre systemer vil også hjelpe deg å gjenvinne årvåkenhet og skarphet.  
Яндекс.Метрика