Hudforandringer i 50 år

 Aldersrelaterte forandringer i huden etter 50 år. Programmet for hudpleie etter 50 år.
 Med alderen, er kroppen mer irreversible endringer, som mange kvinner det er vanskelig å tilpasse og justere. Aldrende kroppen, og spesielt dette påvirker tilstanden til huden vår, som også er blitt et alvorlig psykologisk problem. I alle aldre kvinne ønsker å føle seg komfortabel og trygg.
 Selv i voksen alder kan se flott om, selvfølgelig, ta vare på sin helse og utseende. Etter 50 år er bare ikke nok hud daglig rensing og fuktighetsgivende, må det forsvarlig omsorg og mer oppmerksomhet.
 Aldersrelaterte endringer som oppstår hos kvinner over 50 år, først og fremst knyttet til fenomenet overgangsalderen. Derfor forsiktighet må starte deres utseende er behandling av menopausale effekter.
 Etter 50 det er en endring i hormonelle nivåer som påvirker huden og er den viktigste faktoren for aldring. I blodet synker østrogennivået, noe som resulterer i tap av fuktighet, huden blir tynnere, kjertler fet sekresjon minker, det er flekker.
 Det finnes to typer av aldring av huden. Dribnozmorshkuvatyy særegen type lean kvinner, som har en tynn hud. Det manifesterer seg i tørr hud, som er dannet mesh av rynker. Deformasjon typen karakteristiske fyldige damer. I dette tilfellet, en dobbelthake, hevelse i ansiktet, dypere nasolabiale folder, kinn sag og oval ansikt.
? Kollagen kalt fybryllyarnыy protein som danner grunnlaget for bindevev i kroppen og er ansvarlig for hudens styrke og elastisitet.
 Aldrende menn og kvinner er forskjellige. Kvinner i cellene inneholdt mindre androgen enn menn, og dette hormonet påvirker mengden av kollagen i huden, slik at menn er flere kvinner ser yngre ut enn hennes alder. Disse funksjonene i den kvinnelige kroppen i betraktning når du oppretter anti-aging kosmetikk som gjør bedre bruk, kosmetikk og ser etter selv.
 Så hva skjer endringer i huden av kvinner over 50? Sikkerhetsfunksjoner er redusert, huden blir mer tørr enn i tidligere år, også redusert tykkelsen på huden. Dette skyldes en nedgang i nivåene av østrogen blod gjennom huden likner pergament, elastisitet og fuktighet forverres, dannet flekker.
 Fettlaget på ansiktet og halsen blir mindre, men i andre deler av kroppen, men tykkere. Antallet av kollagen og mukopolysa - harydov så som hyaluronsyre, som resulterer i redusert hud turgor, og det sags. Forverres mikrosirkulasjonen, noe som fører til en forverring i stoffet levering av næringsstoffer og oksygen. Fremgangsmåten for utvinning er bremse ned, blir pH forskjøvet til den alkaliske side.
 Utenfor disse endringene skjer i horisontale rynker i pannen og vertikale rynker mezhbrovnыh. Også utelatt øvre og nedre øyelokk, under øyet rynker dannes, mørke ringer og poser samt rundt øynene - "kråke føtter". På nedre øyelokk fett prolaps vises. Over overleppen kan begynne å vokse hår, noen ganger er det økt hårvekst på hake og kinn. Huden senil lentigo framgår (godartet flekker). Rundt dannet radial leppe rynker, hud sag, endre formen på ansiktet, er det en dobbel hake. Mange av disse symptomene oppstår i kvinner er opp til femti år.
 Overgangsalder - alder kvinner hormonelle endringer i kroppen; dette, dessverre, ikke er noe sted. Han er en faktor som fører til endringer i huden, men har også en betydelig innvirkning på tilstanden til organismen som helhet. For mange er klimaks et alvorlig psykologisk test, som er noen ganger vanskelig å håndtere.
 Støtte kroppen i god form for å hjelpe riktig og regelmessig kosthold, fysisk aktivitet og beskyttelse mot negative miljømessige påvirkninger. Men minimum fysisk aktivitet, spise eller omvendt, misbruk kosthold, røyking, alkoholforbruk, hyppig solarium og aktive ansiktsuttrykk påvirke utseendet.

 Grunnleggende regler for hudpleie etter 50 år er:


? behandling av klimakteriet syndrom;
? systematisk rensing av huden ved hjelp av en mild, fukte;
? beskyttelse mot overdreven UV-stråling;
? avslappende behandlinger.
 Overgangsalderen kan være en patologisk problem. Ifølge forskere fra hele verden i behandling av menopausal syndrom patologisk behov mellom 10 og 50% av kvinnene. Ved behandling av klimakteriet syndrom er viktige individuell tilnærming og valg av behandling.
 Behandling av klimakteriet syndrom er å bruke hormonbehandling (HRT), slik at du kan kompensere for mangel av hormoner og forbedre den generelle helsen. Også viktig fysisk aktivitet og et balansert kosthold. I tillegg til behandling av patologiske menopause brukt sedativ (beroligende) behandling, inkludert aromaterapi.
 Aldringsprosessen er irreversibel, og personen kan ikke stoppe eller snu. Men kan vi roe det ned og la huden lenger forbli ung og frisk. Det viktigste her - for å velge riktig hudpleie konsept.
 Dermed omsorg for henne etter 50 først og fremst rettet mot å gjenopprette lipid metabolisme og beskyttelse mot negative miljøfaktorer. Programmet for omsorg for moden hud er basert på dette konseptet og omfatter rensing, toning, fuktighetsgivende og daglige måltider, og intens foryngelse og ekstra mat (2-3 prosedyrer i 7 dager), en permanent beskyttelse mot aggressive miljømessige påvirkninger.  
Hårfjerning voks

 Fjerne uønsket kroppshår bruker voks. Voksing.


 Hårfjerning ved hjelp av voks (vaksynh) har en ulempe - smerter under bruk. Likevel, voks strøk håret, de holde seg til baren og deretter en skarp bevegelse - og som tusenvis av nåler samtidig grave inn i huden.
 De største kosmetiske selskaper i kampen om oppmerksomhet fra kjøpere som ønsker å forbedre sine produkter, noe som gjør den til den mest rimelige, eliminere svakheter og legge verdighet. Fordi voks for hårfjerning ofte inkludere i sin sammensetning av plantekomponenter som fukter og mykgjør huden, og gir en beroligende og antibakteriell virkning på den. Vær oppmerksom på at ved bruk av voks strimler huske alle generelle regler som er nevnt tidligere.
 Voks for hårfjerning er delt inn i varm og varm - ved hjelp av varm voks stor risiko for å brenne huden, sammen med smertefulle følelser er et annet negativt aspekt ved denne metoden. Hot voks vanskeligere å bruke enn varm.
 Deres anvendelser er noe forskjellige fra hverandre. Varm voks er forvarmet til en temperatur på 40 ° C i et vannbad (men vær veldig forsiktig - når de varmes opp over denne temperaturen voks er en stor risiko ikke bare for å oppleve smerte og svie, men få brent!), Deretter jevnt brukt til tibia bruker spader frysing og venter. Varm voks strøk håret, og når avkjølt hår fjernes lett med det eller hånd håndkle.
 Varm voks er også forvarmet og brukes på beinet fra topp til bunn i henhold hårvekst, og deretter sette på huden papirstrimmel, og holde seg til hva hår med voks. Deretter stripe revet fra huden i oppadgående retning.
 Det er klare voks strimler, som tidligere har søkt sammensetning. Visp dem varme varme hender, og deretter strimler satt på huden og også rive, og bevegelsen må være svært rask. Unødvendig å si at voksing er veldig smertefullt? Og forresten, til å bruke voks kan fjerne hår, dens lengde bør være 4-5 mm eller mer, eller hår fjernes helt.
 Ikke bli overrasket over at for en prosedyre vil ikke fjerne dem alle, fordi hver av dem er på et visst stadium i utviklingen, og voks omslutter bare de som allerede er på overflaten og påvirker ikke hår under huden. Endelig siste problemer - hjemme effektiviteten av fremgangsmåten voksing avtar som sin egen oppførsel er vanskelig (for eksempel på baksiden av benet).
 Ved denne prosedyren, er det dens kontraindikasjoner: ikke bruk voks hårfjerning, hvis huden har kutt, sår eller irritert, og eventuelle hudlidelser. Det er ikke anbefalt for økt vaskulær skjørhet eller åreknuter.
 Ufravikelig følges hårfjerning har alltid vært en smerte, så lenge kvinner prøvde å finne en måte å bekjempe den. Selvfølgelig husker utarbeidelsen av huden - det i stor grad bidrar til å redusere ubehag. Dette damp, peeling, og deretter fuktighet. Forresten, for å forhindre forekomsten av inngrodde hår anbefales vanlig hud peeling føtter før neste hårfjerning. I tillegg er dagen før prosedyren ønskelig å gi opp salt, krydret, rikt smaks matvarer, sauser, sennep, alkohol, fordi de øker smerte. Pre hud kan behandles med ice cube "fryse" et kort øyeblikk smertereseptorer og redusere ubehag.
 Det er ganske mange kontraindikasjoner for hårfjerning, og en av dem er den mest alvorlige av alle diabetes mellitus. Det faktum at i denne sykdommen er det betydelige vaskulære forstyrrelser, forverring ernæring av vev, inkludert hud. Dette fører til at det blir tynnere, gjør noen kutt og sår ikke helbrede i lang tid og er tilbøyelige til fester fordi forhøyet blodsukker er en god grobunn for mikroorganismer. Selvfølgelig, ingen kan hindre deg holde hårfjerning hvis du vil, men husk at konsekvensene og komplikasjoner som kan bevise dette manipulasjon, veldig, veldig alvorlig.  
Voksing

 Hva du bør vurdere når du utfører hårfjerning. Riktige kremer

 Barbering


 Den mest enkle og tilgjengelige prosedyre for de fleste kvinner - barbering. Fordelene med denne er brukervennlighet og lav pris i forhold til andre metoder. For tiden er det mange spesielle barbermaskin som gir høy effektivitet med flere kniver, zrizuvalnyh hår nær hudoverflaten), safe og mykgjør huden. I tillegg, hvis du bruker ekstra fasiliteter (slik som barberskum), er prosedyren smertefri, og hår fjernet svært raskt. Ulempene med denne metoden inkluderer hyppig behov for gjentatte prosedyrer (barbering hårene begynner å vokse innen 12 timer, og den påfølgende behov for å barbere en dag), og risikoen for å forårsake kutt og riper som heller uestetisk. I tillegg vet vi at barbering hår skjerpes.
 Det er nå antatt at barbering ikke påvirker tettheten av håret, så det ville være galt å si at etter håret begynner å vokse seg sterkere og tykkere. Bare slutten av lange hår er alltid skadet, tynning, ødelagt, hvorfor ser tynnere og mykere, og etter barbering på en overflate vises glatt hår, stikkende å ta på. Likevel, til tross for alle manglene, det største antall kvinner foretrekker denne metoden fordi den er enkel, rask og kjent.
 Komplikasjoner omfatter barbering kutt og inngrodde hår.
 For å hindre at disse komplikasjonene bør observere grunnleggende regler.
 1. Aldri barbere beina uten først zvolozhyvshy huden, da det truer fremveksten kutt og inngrodde hår. I tillegg til å være nerasparennaya hud er ikke klar for hårfjerning maskin blad vil ikke lett å skli på tørr hud, og derfor uunngåelig glidning, skade, og videre - irritasjon og betennelse i hårsekkene. Så prøver alltid å allokere 10-15 minutter av en kompetent hårfjerning.
 2. aldri barbere mot håret for deres vekst: - først, en smertefull manipulasjon, og for det andre, på grunn av at de er bøyet, noe som resulterer i et stort antall innvokste hår.
 3. Bruk aldri en sløv kniv - ideelt normal maskin bør endre en gang per måned, noe som vil gi en mer effektiv gjennomføring barbering og sikre respekt for huden.
 4. Pass på å bruke flere verktøy for barbering. Skum og gel heve hårene gi jevnere skyve bladet over huden, og noen ganger skape en kjølende effekt som vil gjøre prosedyren morsommere. Moderne geler og andre produkter som inneholder medisinske stoffer, tatt i betraktning den type av huden som bidrar til å fukte den og hindre betennelse. Forresten, kan du bruke etterbarberingsvann kosmetikk som inneholder ingredienser som er fuktighetsgivende, sårheling og antiseptiske egenskaper.

 Riktige kremer


 Riktige kremer - en måte å fjerne hårsekkene uten å skade det. Mange av dem inneholder ingredienser som tregere hårvekst, andre fukte og mykgjøre huden. Enhver krem ​​inneholder kjemiske stoffer, målet som er et protein som danner hår. Ved ødeleggelse av proteinkomponenten av håret lett separeres og fjernes.
 Men ødelegge overflaten av håret krem ​​påvirker ikke rotdomene fordi veksten fortsetter. Til slutt, er resultatet oppnådd etter eksponering krem ​​litt lengre enn barbering, og det sammenlignes med effekten etter hårfjerning.
 Fordelen med slike kremer er full smertefri - det er den eneste måten for hårfjerning som kan kalles hyggelig; I tillegg, ikke etter at håret er tykkere og ikke ohrublyayutsya. Hvis du har en lav smerteterskel og du først bestemmer deg for å fjerne hår (foruten, de er myk og tynn), hårfjerning krem ​​- det er best at vi kan anbefale. Dessverre, den tykke grove hår krem ​​praktisk talt ingen effekt; I tillegg fører det ofte kløe, utslett og andre tegn på en allergisk reaksjon, og derfor krever obligatorisk pre-test.
 Husk at den første krem ​​hårfjerning er svært aggressive kjemikalier, så følger alle anbefalingene for bruken. Noen kvinner i jakten på et resultat som er sikkert "å fjerne alt håret alt, ønsker å holde den på huden lenger enn angitt i bruksanvisningen, og få i en klemme hudirritasjon, og mer - en ekte burn!  
Яндекс.Метрика