HudkreftMenneskelig hud er et levende naturlig barriere som beskytter kroppen mot skadelige miljøpåvirkninger, miljømessige og ugunstige faktorer. Ondartede svulster i mange land plassert så veldig ofte tilgjengelig kreft. Den komplekse strukturen av huden inneholder celler fra forskjellige vev, noe som lett kan gjennomgå malign transformasjon.

Typer av ondartet hudkreft
Det er tre typer kreft: plateepitelkreft hudkreft, melanom og bazalioma.
Plateepitelkreft hudkreft er en ondartet svulst som starter sin utvikling i epidermis, og deretter slå inn invasiv metastatisk tumor. Denne sykdommen er mer vanlig for menn. Det er i en hvilken som helst del av huden og slimhinner slik som lepper, og på kjønnsorganene. Svulsten kan vokse opp til en centimeter, så blir tett knute, som på kort sikt vokser til størrelsen av en valnøtt. Svulsten kan være enten eksternt eller subkutan, snu til sår. Neste plateepitelkarsinom fører til avbrudd av bein, muskler, og deretter sprer seg til nærliggende organer. State smertefullt, som blir til utmattelse, og det er en vanlig smittsom komplikasjon.
Melanom - en ondartet svulst i hud, som raskt være metastasering. Mye sjeldnere enn kreft og bazalioma flyet. Det er på ethvert sted, ofte dekker spiker overflate. Melanom - en Papuler eller blør litt patetychnыy node mørk brun. Deretter knuter vises over hele kroppen, og metastaser i de indre organer lenge før spaltes først svulst.
Bazylyoma er den mest vanlige ondartede tumor, den starter sin utvikling i typiske basale celler i epidermis og epitel. Svulsten vokser sakte, om et par centimeter i året, men er ledsaget av betennelse, ødeleggelse av vevet rundt svulsten. Metastase mangler. Det svulst i folk pozhylo alder i ansiktet og hodet. Samtidig midten av tumor pauser og kompensert skorpe av blod, som, allograft-avvisning, et blødende sår erosjon eller fremmed. Noen ganger bazylyoma når opp til 10 cm, og ser ut som en flat, skjellete plakett med betydelig virker på huden og ligner på nettstedet, ødelegger en stor pest vev og deretter bein.
Typer av godartet hudkreft
Det er nok av godartede hudkreft, papilloma, lipoma, seboreisk vorte, keratoakantoma, anhyoma, pigmentert nevus og dermatofybroma.
Papyloma - en godartet svulst, som er forbundet med en liten utgravnings epidermis. Det stiger over overflaten av huden, blottet for hår er grå eller brun, vokser meget langsomt i mange år.
Seboreisk vorte - en godartet svulst, som er lik den ytre Papuler eller plakk kupert. Det forekommer hos personer over 50 år er dekket med deler av kroppen og ansiktet. Dimensjoner seboreisk vorter nå 4-5cm.
Dermatofybroma - en godartet svulst som oppstår i ekstremiteter, størrelser - opptil 3 cm. Du kan bli syk uansett alder, antall svulster fra ett til uendelig
Det viktigste for å hindre hudkreft er tidlig diagnose av hudsykdommer.  
Catarrhal refluksøsofagittØsofagitt, en sykdom som i en eller annen i løpet av livet vender 20-25% av folk som ikke tidligere har nevnt i hans fordøyelsesproblemer måte. Den første fasen er den catarrhal øsofagitt reflux - mild sykdom som kunne gå uten riktig behandling i form эrozyynuyu (dype lesjoner av esophageal slimhinnen).
Årsaker til øsofagitt
Vanligvis sykdommen skjer gradvis, men de første symptomene er ofte avskrevet for rik eller akutt middag. Mest kløe i halsen, halsbrann, økt tørre slimhinner og smerte ved svelging kan være på grunn av feil spising. Imidlertid bør det gjentas forekomst av symptomer profesjonell.
Måter av sykdommen er delt inn i tre typer:
- Kjemisk irritasjon - Viser en tendens til å gradvis grunn til å spise salt, bitter, sur mat etc. Avhengighet til røyking, alkohol, sterk kaffe, for kaldt eller varm drikke gradvis skader slimhinnen i spiserøret.
- Mekanisk irritasjon- Preget av en raske fremveksten av klinisk sykdom. Eventuelle faste fiber som passerer gjennom mat veien for arbeid, kan det lett skade. Dårlig tygget mat bolus i stand til å lage riper i veggen av spiserøret, og dermed berede grunnen for fruktbare patogener. De farligste tilfeller av alvorlig skade på komponenter som fisk bein eller shell nøtter.
- Anatomiske defekter- Katarr tilbakeløp oppstår som et resultat av stenose i spiserøret (mat stagnasjon i spiserøret), brokk av membranen i sin mat del. Øsofagitt kan også være på grunn av nylige kirurgi på spiserøret eller underernæring i den postoperative perioden.

Tegn catarrhal øsofagitt

Sykdommen manifesterer symptomer på vekt. Den vanligste er smerte når du spiser eller etter en kort periode etterpå. Kan presentere smerte og brennende følelse bak brystbenet, i noen tilfeller, pasienter klager over en følelse av stagnasjon bolus i overgangsområdet av spiserøret til magen. Når øsofagitt er en stor flatulens mage, som fører til hyppige oppstøt. Følelsen stor smerte dypt i halsen, svelger ofte pasienten. Slike handlinger er registrert ufrivillig hikke og raping luft.
Det er ofte ledsaget av smertefulle catarrhal reflux halsbrann symptomer som er vanskelig å fjerne i lang tid. Hoved feil er at fjerning av utbrudd av halsbrann (kaste syre innholdet i spiserøret), sykdommen ikke stopper. Tvert imot kan slike tiltak ytterligere forverres epitelet i spiserøret.
Metoder for diagnostisering av øsofagitt
Når de første symptomene på reflux catarrhal snarest trenger å se en spesialist. Diagnose "øsofagitt" kan gjøres bare etter en privat samtale med legen, basert på Anamnese tidligere analyser.
Den mest skånsomme måte å studere sykdom er røntgenstråler, som imidlertid ikke er i stand til å beregne alle de fine nyanser av slimhinnen i spiserøret. Esophagoscopy gir mer omfattende data om pasienten, men ofte kontraindisert for bruk individuelt. Mekanisk handling esophagoscopy kan forårsake rvotnuyu reaksjon, takykardi, microdamages epitellaget.
Behandling og forebygging av øsofagitt
Behandling av øsofagitt skjer hovedsakelig gjennom kosten som strengt ment ernæringsfysiolog. Som øsofagitt innebærer å ødelegge integriteten av slimhinnen, bør alle måltider inntas utelukke skarpe, salte, søte og sure matvarer. I løpet av behandlingen bør ikke bruke pickles, sauser, drikke med en utpreget smak, hermetisert, stekt, og krydder og krydder.
I løpet av behandlingen er det viktig å huske på å minimere irritasjon epitel bolus. Produkter må koke eller bake et par og mulig bruk i pulverisert form. En viktig del av dietten av melk grøt vil være i stand til ikke bare forsiktig plassere mat måter, men litt innhylle slimhinne i en relativt kort tid.
Den medisinske behandlingen tildelt av legen. Alle produkter etter type syrenøytraliserende rettet mot full film dekker slimhinner, redusere smerte, redusert friksjon og dermed pasienten utvinning oppstår.
Å ha en positiv løpet av behandlingen, bør pasienten bli husket som den livsstilen øsofagitt kan skje igjen. Å hindre øsofagitt bør reduseres så langt som mulig utløser av faktorer til et minimum. Hver uke kan du gjøre Kefir utslippet dagen. En halv kopp fettfattig yoghurt over natten i stand til ikke bare å helbrede microtrauma slimhinner, men også normalisere fordøyelsen generelt, som vil ha en positiv effekt på hele kroppen.
Øsofagitt - vel etablert i offisielle medisin sykdom. Takk til medisinsk behandling og kosthold, det helt kurert i de første månedene etter diagnose.  
Hudkreft symptomerHudkreft er ansett som en svært farlig sykdom. Det kan forekomme i noen del av huden, tar sin opprinnelse i rodymtsi hvor kreftcellene er disponert for utvikling.
Symptomer på hudkreft
Tegn på sykdommen er veldig tydelig på kroppen. Mest svulst vises på huden, ikke beskyttet av klær. Det bazalnokletochnыe, plateepitel svulster og svulster som utvikler seg fra hårsekker og talgkjertler.
Tilstedeværelsen av kreft kan si slike funksjoner som klumpete utvekster på stedet av føflekker. Lignende fenomener behandler bakteriell sår eller sår. Eldre mennesker bør være spesielt nøye med å overvåke deres hud. Hvis noen endringer i føflekker bør du oppsøke lege.
Tegn på hudkreft, avhengig av de ulike stadier av sykdommen. I de fleste tilfeller først vises forstadier utdanning er videre påvirket av ytre faktorer gå inn kreft.
De viktigste tegn på hudkreft preget av rødhet, flassing, formasjon på stedet av føflekker sår, venøse sår og øke arrdannelse og ytterligere betent, kløe. For å beskytte deg mot denne sykdommen bør unngå eksponering for direkte UV hud. Når sola skinner utenfor, er det anbefalt å bære lukket klær, og ikke gå i solarium.
Hvordan hudkreft
Den viktigste tegn på kreft - hud endring som kan oppdages med en enkel vurdering. Det kan se annerledes ut avhengig av type sykdom.
Bazalioma - de viktigste symptomene:
- Utseende av huden tykk gjennomskinnelig nodule som er langsomt blitt mer
- Hvitaktig fortykket kant utdanning,
- Med knop kan produsere en liten mengde blod
- Noen utdanning etter hvert ta form av arr,
- Bazalioma ikke vanligvis metastasizes og vokser dypere. Hevelse rundt øyne, munn, hode på med utviklingen kan påvirke ytelsen til omkringliggende organer og føre til alvorlige konsekvenser.

Symptomer på Melanom
Melanom utvikler på huden, men muligens danne svulster i slimhinnene. Det kan ta mange former, størrelser og farger. Melanom ofte utvikler seg fra en nevus, dvs. føflekker eller vorter.Det er flere tegn som tyder på at nevus flyttet til melanom:

- Endre farge og størrelse,
- Seals,
- Tegn på betennelse i huden,
- Blødninger, sårdannelse i sentrum av nevi og andre.

Noen ganger melanom utvikler uten noen endringer på huden. Det er preget av følgende symptomer:
- Utseendet av mørkere områder av huden som vokser sakte,
- Spots er heterogene farge,
- Føflekkreft kan fremstå som solid svart kjegle,
- Kløe og rødhet i mørke flekker,
- Bleeding.

Melanom påvirker raskt andre deler av kroppen, så er farligere tumor.
Årsakene til hudkreft
Den grunnleggende forutsetningen for sykdommen er intense og langvarige effekter på huden for direkte sollys. I nesten alle tilfeller er lokalisert svulst i hodet og nakken. De er mest utsatt for sollys.
En annen årsak til hudkreft er effekten av forskjellige kjemikalier med kreftfremkallende virkninger. Disse inkluderer drivstoff og smøremidler, arsen, tjære.
Den tredje grunn - ioniserende stråling, og forskjellige hudskader som fører til arrdannelse, mot hvilken det kan være kreft.
Stadier av hudkreft

Det er fem stadier av svulst utvikling:

- Zero når kreften rammer bare huden og påvirker ikke sine dypere lag. Et besøk til legen på dette stadiet sikrer vellykket utvinning,
- Den første der svulsten penetrerer de nedre lag av huden. Svulsten er fullt dannet, tykkelsen er to millimeter. På dette stadium av kreft er karakterisert ved en lokalisert og ikke la metastaser i lymfeknutene. Pasienten bør være oppmerksomme på medisinsk avtaler, underlagt full overensstemmelse med alle anbefalinger
frihet fra kreft garantert
- Den andre fasen av tumor øker til fire millimeter. Lymfeknuter metastaser har ikke imponert. Pasienten kan føle smerte. Adekvat behandling av hudkreft på dette stadiet sikrer overlevelsen av femti prosent
- For det tredje fasen er preget lymfesystemet, men andre organer har ikke krenket metastaser. Svulsten tar form av sår, hvis kanter som er kupert struktur. Pasienten tidvis feber. Den tredje fasen av kreft er vanskelig å redde en person, men med riktig behandling overlevelsesraten er tretti prosent
- Den fjerde fasen metastasizes i hele kroppen. Tidligere, all den berørte lunge, lever deretter. Sykdommen er preget av konstant blødende magesår, og snart begynner i full rus. I slike tilfeller overlever bare tjue prosent av pasientene.

Behandling av hudkreft
Utvikling av kreft kan være aggressiv eller rask. En fremgangsmåte for behandling av lege valgt basert på typen og graden av sykdommen.
Det finnes to metoder for behandling - strålebehandling og kirurgi. I drift kutte skadet hud og tilstøtende vev, men dette er bare mulig når svulsten er ikke følsomme for strålebehandling blyzkofokusnoyi. I noen tilfeller, det skadde området etter operasjonen nær huden, som utfører plastisk.
For behandling av hudkreft kan brukes gammastråling eller radyonosnыe nål.
Forebygging av sykdom
Først bør huden være beskyttet mot direkte sollys. I tillegg bør man være følges, spesielt ved arbeid i farlige bransjer. Moderne metoder for behandling av forstadier hudsykdommer tillate i tide til å hindre deres utvikling i onkologi.
Det bør se en spesialist dersom:

- Body of utdanning dukket opp i form av knuter eller hud sel,
- I lang tid på å utvikle uleget sår og erosjon, sprekker og andre brudd integritet av huden,
- Dannet nye føflekker og vorter.
Яндекс.Метрика