Hudpleie og hårpleie i vinter
 En gang på gaten kommer kjøling i en kvinnes liv er lagt til problemene forbundet med utseendet. Den vanligste plage - en tørr hud og hår. Selv eier av fet hud kan oppleve sporadiske følelse av tørrhet og flassing. Å bruke mindre tid på å gjenopprette sitt utseende i løpet av våren, er det nødvendig å ta hensyn til hud og hår om vinteren.
 Alle dine handlinger er rettet mot å løse et problem - for å hindre uttørking av huden. Årsaken til denne tilstanden er ikke bare effekten av kald luft, men kunstig oppvarming i hjemmet og på jobb, faller temperaturen når du går fra et varmt hus eller bil på gaten, eller fra kalde til varme. Slike ekstreme forhold fører til ødeleggelsen av fettlaget i huden og redusere dens beskyttelse.
 I dag vil vi se på følgende deler av kroppen, for eksempel:

 Ansiktshuden
 Øyne og lepper
 Lær kroppen
 Hands
 Hår

 ansiktsbehandlinger. I sommer, du skjemme huden forårsaker friske mashed bær og frukt. Vinteren er egnet frosne naturens gaver. Oppmerksom fuktighetsgivende maske med ost, eggeplomme. Om vinteren, huden din olje trenger verktøy for å bidra til å styrke den fatty skjede. Legg til kremer og masker shea smør (shea), gulrot olje eller tre. Dessuten vil du trenge krem ​​med hyaluronsyre, som fukter huden og holder på fuktigheten i lang tid.
 Vintersolen i sin årlige aktiviteten ikke dårligere. For å beskytte huden din alltid kommer til å gå ut, bruker krem. Imidlertid bør det brukes minst en halv time før den går kaldt.
 negler. Om vinteren kan de bli kjedelig og sprøtt. Ja, det er spesielle ernæringsmessige midler, men ikke frata neglepleie og under anvendelse av rettsmidler for huden. [/ Quote]
 hår maske. I sommer du tatt vare på håret for å gi dem ekstra volum og glans. Nå alle krefter tar sikte på å styrke og oppdatere prosedyrer. Hårprodukter bør være næringsrik, rik på retinol (vitamin A) og vitamin E. velge midler, som inkluderer de som inneholder olje (burdock, trinse, shea smør).
 Langvarig iført hodeplagg bidrar til økt produksjon av Talgkjertler sekresjon. Sammen med den økte tørrhet i hodebunnen kan det utløse flass.
Hudpleie og hårpleie i vinter
 En gang i uken bruk sjampo for å vaske håret dyp rengjøring. Bruk ikke bare nærende og fuktighetsgivende sjampo for hyppig vask, men også for hår. Den vanlige situasjonen er med håret i vinter når de begynner elektryzuvatysya. Takle dette fenomenet vil hjelpe silke putevar på puten og få vått hår etter vask silke klut. Hodeplagg må være foret med naturlige stoffer.
 Hår kan ikke vaskes i varmt vann. Faktisk kan dette ikke gjøres i all slags vær, men om vinteren er spesielt skadelig. Ellers vil håret bli sprø. Lavere frekvens av bruk av hårføner, curling og prasochkamy for håret rette. Hvis du trenger å raskt tørt hår, påfør balsam på dem og tørk dem i tørketrommelen sparing modus. Betyr styling skjul for en stund, eller bruk sjelden.
 Her er noen enkle tips vil hjelpe deg å motstå kaldt vær og alltid se uimotståelig.  
 Kvalme - er en reaksjon som er forårsaket av irritasjon i fordøyelsessystemet. I den delen av hjernen som er ansvarlig for oppkast prosessignal på junk food eller mikrober, og umiddelbart, etter ordre, aktivere spyttkjertlene. Spiserøret, men aksepterte livlig nedgang. Således legemet skaper forutsetninger for behandling av mage og hemmer appetitten.
De viktigste årsakene til kvalme

 6 viktigste årsakene til at kvalme hos mennesker
 Oppkast og kvalme - er det ikke alltid enkelt defensiv reaksjon i fordøyelsessystemet. Tilsvarende deres utseende er koblet til, kan være:

 På balansen i sentrum av det indre øret. For eksempel når pumping, væsken i det indre øret varierer rytme ekstern raskachyvanyyam, og menneskelige øyne fokusert på en enkelt gjenstand. Denne ubalansen fører til dannelse av signaler av stresshormoner som forårsaker muskelsammentrekning av magen og til slutt - kvalme.

 Hodepine angrep med myhrenevыh forårsaker også brekninger og kvalme, som kan være forbundet med signale ubalanse i det autonome systemet.

 Kraftig stress og dårlig lukt, også hormonnыy produsere adrenalin, som stimulerer muskel sammentrekning.

 Endringer i hormonnivåene i de tre første månedene av svangerskapet - en viktig årsak til morgenkvalme.

 Hyppige anfall av kvalme er et tegn på alvorlige sykdommer i fordøyelsessystemet, gallestein, gastroenteritt, kolitt og sår, og dermed det er ledsaget av andre symptomer og smerter.

 Et hjerteinfarkt kan også oppleve oppkast angrep.


 Andre årsaker kvalme
 I sykdom stort antall grunner. De kan være abstrakt, f.eks kvalme forårsaket emosjonelle lidelser. Men det kan være ganske bestemt og betong, særlig i den første Tre månedene av svangerskapet. Kvalme forut ofte oppkast. Du kan selv si, oppkast - en glimrende slutt sykdom.
 Det er kvalme og oppkast med eller uten Ménières sykdom - Felles sykdom ører, kvalme, hodepine, smertefull menstruasjon, hodepine, cyster på eggstokkene, overgangsalder. Kvalme kan være en reaksjon på den massive medikamentell behandling.
 Etter å ha spist kvalme kan oppstå på grunn av mange sykdommer. Kvalme etter å spise det som et resultat av noen gastriske sykdommer, tilstedeværelse av halsbrann og magesmerter. Hvis der problemer med leveren eller galleblæren det er kvalme når du spiser med en følelse av bitterhet i munnen og smerter i området i øvre høyre kvadrant. Infeksjonen av tarmen, selvfølgelig, viser seg å forårsake kvalme ca. 1 time etter måltider, og hypotyroidisme - konstant ubehagelige følelser som før spising og etter.
 Den hyppigste og enkel forklaring dukket kvalme - før spist substandard eller utløpt mat. I dette tilfelle, er dette en defensiv reaksjon av kroppen i hvilken del av hjernen som er ansvarlig for oppkast prosessen sendes et signal av dårlig kvalitet mat, og er, aktivering av spyttkjertlene.
 Hvis man får et slikt signal til hjernen, begynner spiserøret for å trekke seg sammen. Og legemet skaper et miljø som ville rense magen. Imidlertid kan dette symptomet tyde på andre problemer i kroppen, som eksperter forteller Vse-Sekrety.ru nedenfor.
De viktigste årsakene til kvalme
 Mage problemer. De fleste lider av funksjonelle sykdommer i magen. Dette betyr at magen utfører sin egen funksjon fullstendig. Et slående eksempel på denne sykdommen - mage dysmotility. I denne sykdommen, er det for følsom. Hvis du spiser noe røykt, krydret, fet, starter kvalme nesten umiddelbart. Økningen av denne sykdommen kan bidra til en systematisk mangel på søvn, tretthet og uregelmessige måltider. Det er en annen sykdom, mage når maten ikke svarer. Det kalles gastrisk atoni. Dette er også dens funksjonelle lidelser. Hva bør gjøres? I slike tilfeller er det bedre å ta medisiner som normaliserer peristaltikk - Reglan, Motilium. Hvis beslag gjenta seg etter å ha spist, umiddelbart å gjelde for en gastroenterolog.
 Tilsvarende kan gjerningsmennene være medisinSom tar en person. Mange legemidler kan være et irritasjonsmoment på mage-tarmkanalen. For eksempel, kan smertestillende medikamenter forårsake kvalme. Muligheten for kvalme øker med økende doser av smertestillende medikamenter som brukes. Også kan irritere magen medisiner som inneholder jern, hormonelle prevensjonsmidler.
 Hos kvinner under graviditet er en tid da det kan spy fra alle noe - for eksempel fra din favoritt parfyme eller dufter av krydder. På den mulige tidlig toxicosis alle vet, det meste av horror venter sine første manifestasjoner. Men noen ganger graviditet fortsetter uten kvalme. Hva bestemmer er kvalme, eller ikke? Hvorfor kvinner tåle morgenkvalme gjøre?
 Det finnes flere alternativer for mulige svar. For eksempel, si våre bestemødre at observasjonene, er det forventet at gutten er syk sterkere. Imidlertid er leverings dagen kommer, og dette tegnet er oppfylt nøyaktig det motsatte.
 Mye mer alvorlig er tilfelle med teoriene til forskerne - de er avhengige av fakta studier, ulike undersøkelser og tester. Veldig interessante poeng oppdaget av forskere fra Canada - barn av mødre som opplever morgenkvalme under svangerskapet, ble etter hvert intellektuelle. Fra synspunkt av forskere, hormoner føre til kvalme, kan positivt påvirke utviklingen av intelligens av barnet. De fleste forskere mener at kvalme nært knyttet til beskyttelse av det voksende fosteret fra uønskede stoffer som kommer inn i kroppen gjennom mat second babyen mor.
De viktigste årsakene til kvalme
 Fordi, i de første månedene av svangerskapet dannet de viktigste organer og systemer for barnet, og med hjelp av toksisitet, mor, er beskyttet mot abort. Men mest mulig grunn - en økning i hormonnivået hos kvinner under graviditet. Følelsesmessig stress og følelser, forresten, bare øke disse effektene. Oppkast og kvalme redusere hormonnivået at barnet ikke trenger vidtynayuchy alle ubrukelige og slik at bare de aller nødvendigste.  
 Lær å våkne opp tidlig i morgen - ingen enkel oppgave, men det er verdt det. Først i de tidlige timer folk kan fokusere veldig raskt, bidrar dette til å maksimere hjernens aktivitet og ensomhet - disse tidene vi er omgitt av mennesker minst i stand til å forebygge. Sekund, enten eller lerke ugle, i alle fall i morgen vil det være en stor styrke av vilje til vanskelig og arbeidskrevende oppgave. Tredje, forbedrer tidlig stige humør, og dermed sette tonen hele dagen.
Hvordan lære å stå opp tidlig om morgenen?

 16 hemmeligheter om hvordan å trene deg opp til å stå opp tidlig

 Oppgi formålet med tidlig utvinning. Du neppe ønsker å våkne opp tidlig hvis du ikke vet nøyaktig for hva det måtte gjøre. Tenk på hva du vil engasjere seg i disse ekstra 2-3 timer av gangen, arbeid, sport, intellektuell utvikling og gjennomføring av huslige plikter, etc. Prøv å ta på denne tiden de fungerer på deg hele tiden glemmer eller er rett og slett ikke nok tid, faktisk er de veldig viktig. Den enkleste måten å formulere formålet med løfte - individuelle entreprenører eller folk som jobber for seg selv, fordi de har mulighet til å jobbe mer mens bruke mye mindre strøm at under lover store inntekter og prospekter. Prøv å velge et mål ikke bare det som er nyttig, men hva annet er ønskelig, og i dette tilfellet, vil økningen være mer munter.

 Lær hvor du tilbringer mesteparten av dagen. Ofte vi bruke all din tid svært irrasjonell måte: lang se på TV, filmer eller TV-serie (før de blir lei), kommunisere med venner (selv timer), utføre typer arbeid (hjemme eller i selskapet), som er lettere, men ikke de så viktig. Endre situasjonen vil logge tid, kan det være en vanlig bærbar PC eller bærbar PC, som vi vil ta opp alle saker som bærer dagen. Og du trenger ikke å ta opp på slutten av dagen (mange kan glemme), og direkte i prosessen. På slutten av den uken du vil, mest sannsynlig, sjokkert resultatene - vet at mesteparten av dagen brukt på meningsløse og unødvendige ting. Og den første morgenen i neste uke, når hjernens aktivitet ved maksimal, vil du ikke engasjere seg i unødvendige saker, som ren bevissthet du rett og slett ikke vil kaste bort tid forgjeves.

 Vær konsekvent og tålmodig. Det er nødvendig å akseptere det faktum at den raske trene deg opp til å stå opp tidlig - er usannsynlig å lykkes, spesielt hvis du er vant til å sove lenge. Ny diett bør inneholde gradvis. For eksempel, hvis du er vant til å stå opp kl 10:00 deretter sette alarmen for 5:00 usannsynlig at du våkner opp, og hvis du gjør dette, vil hele dagen gå overveldet, trøtt og ikke sov. I stedet anbefaler vi begynner å våkne opp hver dag i 5-10 minutter tidligere enn vanlig. Så kanskje i dette tilfellet, du raskt lære å mislykkes tidlig, men kjøpte vane vil være nyttig, og du kan ikke våkne opp veldig tidlig alarm. Slik tålmodighet er nødvendig ikke bare vanedannende, men for å gjøre nye kroppsforhold.

 Skape ideelle forhold for utvinning. Noen ganger forhindre vi mye (eller rettere sagt, ikke bidrar til en tidlig våkne). Først, er temperaturen i leiligheten, bør det ikke være for høy (varme vil erte), men ikke for lavt, eller komme seg ut fra under varme tepper du bare ikke ønsker. I vinter, prøve å ha varme klær ved siden av sengen til ukutatysya raskt dem etter oppvåkning. For det andre bør kjøkkenet alltid være tilgjengelig favoritt te eller kaffe med en deilig (forberedt på forhånd) frokost. Tredje, forberede alt du trenger for arbeid eller for de klasser som du zaymetesya. Det vil si, lage en plan målene i morgen og hele dagen (pre-kveld), forberede de nødvendige dokumenter på bordet og klær som kler. Hvis du liker å spille sport, så må du forberede nødvendig utstyr, klær og mosjon plan.
Hvordan lære å stå opp tidlig om morgenen?
 Tidligere legge seg ned og tilbringe dagen aktiv. Det er enkelt å våkne opp tidligere - du trenger å sove tidligere, men tvinge meg til å gå til sengs tidlig - som svært vanskelig, fordi vanligvis på denne tiden finner vi for seg tusen interessante aktiviteter som ikke er i stand til å gå av, selv om de kanskje ikke å inneholde noen verdi. Avhjelpe situasjonen er ganske enkel, den dagen du må jobbe ikke bare hodet, men også fysisk sliten, gjøre øvelsen ofte gå og ikke være lat utføre oppgaver som krever din fysiske anstrengelser. I dette tilfellet, på slutten av dagen du er rett og slett lei, og du vil bare hotitysya søvn.

 Hemmeligheten alarm. Det kan være enklere - enkelt sagt hverdagslige vekkerklokker til den tiden der du må våkne opp. Men hvis alarmen vil stå rett ved siden av sengen, vil du lett den av og fortsette å inspisere sine drømmer. Avhjelpe situasjonen kan være ganske enkel - å plassere vekkerklokken på et sted hvor du ville være vanskelig å slå den av raskt. For eksempel, i motsatt hjørne av skapet, under sengen eller bord i nærheten av sengen, dekker den med en nøkkel (en nøkkel gjemt be noen fra "hjem"). Generelt, er essensen av denne metoden at hver morgen vil du våkne opp vekkerklokke, som er vanskelig å slå av umiddelbart, så lenge du kommer til å få til det - det er på tide å våkne opp.

 Få noen til å ringe deg. Hvis alarmen ikke er nok overbevisende signal, i stedet den kan bruke sine mobiltelefoner. Spør noen du vekke fra sin telefon, og ikke bare ringe og bare ringe og snakke med deg. Telefonsamtale fører raskt til søvnighet mann, spesielt hvis han er stadig ber om noe eller bedt om å fortelle noe. På Internett utviklet selv en lignende tjeneste, der du kan la ditt telefonnummer og dato / tid som du trenger for å ha vekket. Hvis du lærer å våkne opp med venner, prøve å snakke sammen og kommunisere via telefon i morgen, og dermed gi hverandre å sove og generelle felles innsats vil hjelpe deg raskt integreres i en ny daglig rutine.

 Inviter venner - du våkner. Hvis du ikke bor alene, spør familien din regelmessig vekke deg. Og ikke bare si setningen: «Stå opp, sleepy! "Og det er å sitte der og begynner å snakke med deg, er effekten omtrent det samme som på telefonen, men her problemet er mer at noen er enig med slektninger som bor sammen med deg, så stå opp tidlig, og med kommunisere med deg.

 En radikal måte å oppvåkning. "Computer geni" kom opp med en original måte å vekke den unge generasjonen - de etablere et dataprogram som kjører på et visst punkt datamaskinen og starte helt formatere hele harddisken. Av formatering kan bare være en rekke data i kontinuerlig modus. Ideen med metoden er at nesten alle PC-eieren, er på harddisken rekke viktige filer som i alle fall ikke kan miste, fordi du vil - ikke vil, men må få ut av sengen, og endelig innspill kjører bort søvn.
Hvordan lære å stå opp tidlig om morgenen?
 Ikke spise før sengetid! Spise mat før sengetid lover urolig natt at du neppe vyspitsya, og morgenen vil føle "ødelagt" og sliten. Hvis du har en håpløs situasjon, prøver å spise bare blid mat (frukt og grønnsaker), men ikke kjøttprodukter, godteri eller fet mat.

 Sove på dagtid! I de første månedene av vanlig våkne tidlig, vil du føle litt ubehag hele dagen og alltid vil bøye å sove for å unngå dette, kan du prøve å fordele en dag minst en time om dagen drøm. Det vil muntre opp, og du vil tilbringe kvelden i godt humør, og vil være full styrke.

 Lag en morgen ritual. For eksempel, du stå opp, gå på do, vmyvayetesya, drikk et glass kaldt vann og dusj selv. Hvis disse trinnene vil utføre hver dag, fra den tid produktet som en vane, og selv om vi våknet opp dårlig - på maskinen du vil gå på do, på kjøkkenet, og i dusjen, noe som vil være det siste punktet av oppvåkning. Vi anbefaler sterkt ikke lang zalezhuvatysya i sengen, prøver å tvinge meg selv til å stå opp. Ingenting du ikke lykkes, og faktisk er det farlig, fordi hvis du så våkne opp til en viktig begivenhet, og deretter tilfeldigvis sovner (prøver å våkne opp), noe som resulterer i en høy sannsynlighet for at du sovner.

 "Gulrot og Stick". Tenk for et system med sanksjoner og insentiver, for eksempel feilmodus bøtelagt seg for penger (gi dem et barnehjem) eller arbeid (går til min bestemor til hytta hagen drypp). Hvis du går i motsatt modus, sørg for å "bling" - mer hvile, kjøpe en ønskelig ting eller lenger kommunisere med venner.

 Ta opp en tablett ved sengetid og ikke se på TV. Det store problemet med moderne mennesker er at de leggetid - lese nyheter på nettet, se på filmer, serier eller TV-programmer. Alle de aktive tvinger hjernen til å behandle informasjonen, som senere kan han roe seg ned og sovne. Hvis du ikke kan sovne i stillhet og mørke - prøv å lese en bok, men igjen, det bør ikke være en action romaner, velg noe mer fredelig. Les boken er den beste, ikke en tablett eller e-bok, samt skjermer vil sende ut lys, som igjen irriterer netthinnen. Du kan selv sette avslappende musikk som hun spilte stille i bakgrunnen et sted, men ikke la det når du føler at sovne, eller våkner opp om morgenen, og hodet er hvis jern på natt støy.

 Bruke tradisjonelle metoder for å fylle. Å sove tidligere og våkne opp tidligere, er tradisjonelle healere rådes til å drikke varm melk før du går til sengs og spise et par spiseskjeer honning. Vi vil likevel anbefale å ta en kald dusj, men siste etappen vanning bør være varm vannstråle. Dusj hjelpe deg å fjerne følelser, og du har bedre søvn. Om natten bør du ikke drikke te eller kaffe om morgenen, men det er helt akseptabelt med mindre du har problemer (sykdommer) fra mage-tarmkanalen (mage-tarmkanalen).
Hvordan lære å stå opp tidlig om morgenen?
 Våkne opp på samme tid! Vi presenterer det nye regimet - husk at nå må du velge et bestemt tidsrom, som jevnlig vil få opp. Hvis du er konstant "hoppe" i timer (våkner opp på 5:00 7:00 deretter 9:00), til syvende og sist ikke venne deg til å stå opp tidlig om morgenen.

 Lær tidlig anbefalt av mange kjente og vellykkede mennesker, for eksempel:

 Michael Haas (President Kaffe Starbucks, veldig populært i USA), er han allerede over 15 år gammel våkner klokken fire om morgenen 30 minutter) for å gjøre forretninger.

 Laura VanderkamSom er ekspert i tid ledelse mener at for å bygge en vellykket bedrift kan folk som regelmessig våkner opp om morgenen i de tidlige timer.
Hvordan lære å stå opp tidlig om morgenen?
 Barack Obama dagens amerikanske president, sa at mye av hans suksess i politikken er knyttet til riktig modus av dagen, siden det var han tillot ham å jobbe i de mest produktive.

 Margaret Thatcher Denne berømte kvinne gått sjef Napoleon, som var sover fire timer i døgnet, og hevdet at lang søvn - er en forbrytelse. Margaret sov bare 3-4 timer om dagen, og noen ganger enda mindre, siden hennes dag kan ende når som helst, men bare begynte på 5:00 med et favorittprogram på radio BBC.


 Og når du våkner opp om morgenen?!
Яндекс.Метрика