Hva blomst beskytter mot datamaskinen stråling bøker?
 Sammen med datamaskiner som er nær del av våre liv, og det var alle slags legender visstnok overvåke skadelig for menneskers helse, lyser det vår stråling. Og som myter og rykter - kontor liv, hver ansatt på skrivebordet dukket beskyttende amulett - kaktus, som ble antatt å absorbere stråling og hindrer en person syk. Er det virkelig, og om planter for å beskytte kroppen vår mot skadelig stråling lære av denne artikkelen.
 Stråling fra datamaskinen: sannhet og fiksjon
Hva blomst beskytter mot datamaskinen stråling bøker?
 Til tross for alle de fantastiske ideer og myfychnost eksponering av menneskelig dataskjerm, moderne mennesker er ikke forskjellig fra de som levde, sier, under renessansen. De overlever på prinsippet om "better safe than sorry". Derfor, på hver laptop, dataskjermer stasjonære var grønne venner - planter som kan, i henhold til de fleste, for å bevare helsen til de som hele tiden tilbringer tid på flimrende skjerm.
 Vel, forstår først. Først, er et lite stråling ikke skjermen, men fra systemenheten, er det mye mindre enn den varmeste dagen i solen. For det andre, hvis vi får på gaten radioaktive stråler, vil teknikken av røntgenstråler være. Flere år siden, begynte industrien å produsere datamaskiner med minimal elektromagnetiske felt. Enda mer, en mobiltelefon, vi hele tiden legger til øret mens du mottar stråling hundre ganger mer, i mikrobølgeovnen over den i 1000!
 Når vi prøver å overbevise oss om at datamaskinen er dårlig, så bli det, fordi hver tanke er vesentlig, så for psykologisk sikkerhet og komfort vi tilby din grønne arbeidsområdet. Jeg plukket for dette anlegget, mest egnet for rensing av luft, som stadig apparater.
 Blomster i dataområdet
Hva blomst beskytter mot datamaskinen stråling bøker?
 Det har lenge vært detronisert myte superpoleznosty kaktus, fordi han, som alle saftige krever vanning og omsorg, og støvete rom det er en ekstra støvsamlere, så det må vaskes ofte. Men, som en hvilken som helst plante, kaktus produsere oksygen, så det er satt ved siden av skjermen, når frykten stikk.
 Optimale varianten grønne "leger" er: Chlorophytum - blomst i stand til å vie dobbelt så mye oksygen enn andre, Dracaena, som tiltrekker seg støv på bladene som ebonitt stang og gummi plante som ikke slutter å absorbere karbondioksid om natten.
 Å forbedre humøret og ren luft rundt ham plante en krysantemum, som blomstrer i lang tid, krever minimum omsorg og perfekt renser luften for lukt, gir det en naturlig tartness og friskhet høst morgen. Interessant, den neste av Elektriske blomster føler stor, de er tykke, lange blomst, bladene ikke blir gule. Det er sannsynlig at stråling fra programvare beskytter oss er grønn, hva bør minimum antall røntgen eller elektromagnetiske bølger.
 Selv om du ikke tror på den helbredende effekten av blomster nær skjermen, må du huske på at hvis du ikke forstyrrer, derav ingen skade. Uansett, dekorere de interiøret kjedelig kontor, behagelig for øyet og gi humøret et blomstrende utseende. Grønn anses positiv øye hviler på den, kan den slappe av øyet muskler, slik at leger anbefaler bruk av planter i arbeidslivet, og å dra en nærmere titt på dem, ikke glem å vann og spray.  
Hvorfor bloom negler?
 Utseendet til hvite flekker på neglene populært kalt blomstrende negler. Hvis kroppen er hormonell svikt, mangel på vitaminer, tok deg en lang tid sterk antibiotika eller har unormalt i leveren og nyrene, vil neglene være den første til å svare på endringer i samordnet system. Spikeren kan bli ujevn, med langsgående ulikheter og hvite tegninger vil bli plassert over hele overflaten av neglen. Mange folk ikke gi mye vekt blomstring, vurderer det en kosmetisk feil. Kvinner rett og slett male over de hvite flekkene, gjemmer dem under lys manikyr
 Årsaker blomstrende negler
Hvorfor bloom negler?
 1.  Hvite og gule flekker på neglene oppstår fra skade fingre og tær, fra kontakt med grove materialer og etsende væsker. For eksempel, hvis en kvinne renser vasker, toaletter og bad med vaskemidler uten hansker, vil det få stygge negler i noen dager. Under veksten på platen vil farge, og overflaten av spikeren vil bli ujevn.

   Noen som vet hvorfor bloom negler i off-season. Skylde mangel på vitaminer i kroppen, fordi på denne tiden bør være mer oppmerksomme på deres helse og negler til å holde varmt bad med vitamin C. Bare legg noen dråper sitronsaft.

   Krasjer indre organer vises alltid på neglene. Hvis nyrene ikke har tid til å trekke giftstoffer, lider leveren fra en ubalansert kosthold, stadig utvidet skjoldbruskkjertelen, får den personen kryptert signal og negler begynner å blomstre, og ikke bare i armene. Som sykdommen utvikler seg, hull ledsage en person hele tiden, og dette er grunnen til å se en lege for undersøkelse.

   På offentlige steder (sauna, svømmebasseng) kan være infisert av sopp, som spiker blir gul, foliert, stadig skiftende form og blomst.

   Ofte manikyr, spiker bringe dem til avgrensningen av platen, som alltid mangler kraft. Selv lakk og andre belegg for negler tvilsom produksjon kan føre til en allergisk reaksjon, som vises som hvite flekker.
   Hvordan takle problemet med blomstring?
  Hvorfor bloom negler?
   Velstelte hender skjule kvinnens alder, veldig sterk motivasjon til noen få minutter om dagen til å fokusere sin fløyelsmyk håndtaket. Start med å styrke spiker kjøp i butikken hver dag og spesiell væske fett overflaten. Siden det er fargeløs og ligner sammensetningen av lakk, føler dobbel effekt: manikyr er i orden, og returnere helse negler.
   Platen er forsterket ved bruk av salt og urtebad. Alternativ havsalt og innsamling av kamille, plantain, køer og salvie. En måned etter prosedyrer neglene blir jevnere og blomstring forsvinne. Apotekene er mange terapeutiske oljer for å styrke hår, de kommer og polsk, så hver kveld kan brukes denne enkle prosedyren: gjelde på hver negl en slipp-verktøy og god gni det på et sted som er i nærheten av skjellaget.
   Når du skammer gå ut med blomstrende negler kan gjøre Toning manikyr, spiker brukes ikke bare til å rengjøre overflaten av neglen, og et middel for å styrke beriket med vitaminer.
   Når en person har intern problemer, servanter og tonic hjelper bare delvis. Det viser seg at negler kan blomstre på ulike måter, det skjer i tilfelle av patologi i alle organ. Note slag og ovaler, bilder, har en gulaktig fargetone. De indikerer et problem med blodet. Når rødlige flekker - tynnet sine fartøyer, de er veldig svak, er det - et sikkert tegn på at du trenger å styrke kroppen. Svarte merker indikere skade eller funksjonsfeil i leveren. Hvis neglen er brun, ugjennomsiktig og begynner å smuldre, og flekker på siden av det - i begynnelsen av sopp sykdom. Ved langsgående linjer, mangler en person vitamin C og B, hvis kryss - i legemet er det en mangel på kalsium og sink. Hold deg til enhver tid av året vitaminer, sjekk nettet, holde hendene fra tøffe miljøer og prøver hver dag å ta vare på negler.  
Vitaminer for gravide kvinner - en term
 Overdådig vare på babyen kjærlig mor begynte lenge før han ble født - etter å lære om graviditeten, hun radikalt endrer livsstil, gir daglig rutine opp dårlige vaner. Omgår store endringer og kosthold, nå må den inneholde mer enn sporstoffer og vitaminer. Fra dette perspektivet, er det første trimester den mest avgjørende periode, som på dette tidspunktet dannende organer og systemer i ufødte person.
 Vitaminer for mor og foster
 Vitaminer for gravide en term er delt inn i to grupper. Den første inkluderer vitaminer, gunstig for mor, den andre - for fosteret.
 Vitamin E uten grunn kalt vitamin kvinnelig skjønnhet - den har anti-aging effekt, forbedrer hud, hår og negler. Mangel på dette vitaminet tidlig i svangerskapet kan være dødelig, så det er ansvarlig for å opprettholde graviditet og dannelsen av morkaken.
 Vitamin C beskytter den kvinnelige organisme fra luftveiene og virusinfeksjoner, øke immunforsvaret. I tillegg hindrer vitamin C trusselen om abort.
 Vitamin B1 sikrer pålitelig drift av det kardiovaskulære systemet, opplever mer stress under svangerskapet. Like viktig er vitamin B9 (folsyre), som er avgjørende for bloddannelse og vekst av celler. Mangel på folat kan føre til spontanabort, for tidlig fødsel, og postpartum blødning. Viktig for normal drektighet er vitamin B12 - det hindrer anemi og nervøse lidelser. Totaliteten av B-vitaminer letter morgenkvalme, som er brakt videre av svangerskapet.
 I det første trimester fosteret er dannelsen av skjelettet, nervesystemet, visuelle system og skjoldbruskkjertel. Til sin rett med bokmerker og også de nødvendige vitaminer. Således spiller vitamin A en viktig rolle i utviklingen av ben- og nervefibre. Vitaminer E, B9 advare mulige defekter av nevralrøret og hjerne.
 Vitaminer som er spesielt utviklet for første trimester omfatter all nødvendig mor og hennes baby-vitaminer. Den mest kjente amerikanske vant narkotika "Vitrum Prenatal" danske "Multi-tabs Perynatal" Tyske "Prehnavit" Canadian "magen". Blant innenlandske utviklingen i etterspørselen "Complivit Trymestrum 1", "gendevit."
 Vitamin produkter
 Med sterk toxicosis eller hypersensitive noen kvinner blir tvunget til å gi opp multivitaminpreparater. Men alle de nødvendige vitaminer under svangerskapet de kan få fra konvensjonelle produkter inn nok av dem i kostholdet ditt. Dermed kan vitamin A fås fra egg og ost, vitamin B6 og B12 som finnes i kjøtt og marin fisk, folsyre - i valnøtter, epler og sitrus. C-vitamin kroppen vil få surkål, sitron, kjøttkraft hofter.  
Яндекс.Метрика