Hva å drikke halsbrann
 Hva er halsbrann - mange av oss vet førstehånds. Brennende ubehag ofte oppstår etter måltider, under trening, og mens du er i horisontal stilling. Også halsbrann forårsaket av sykdommer i mage-tarmkanalen, og toksisitet hos gravide kvinner.
 Eliminere halsbrann kan bli kvitt de grunner som gjør det. Hvis halsbrann - et midlertidig fenomen, ikke forårsaket av noen sykdom, kan du løse det ved å ta medisiner eller bruke folkemedisin.

 Hva å drikke fra halsbrann, narkotika


 Siden halsbrann forårsaker en skarp frigjøring av mage juice i spiserøret, kan det bli kvitt det ved å ta medisiner som beskytter slimhinnen i spiserøret. Denne såkalte antacida. En av de mest antacids - Hastal.
 En annen effektiv medisin for halsbrann er omez (omeprazol). Omega reduserer produksjonen av mage juice, og følgelig dens utgivelse i spiserøret.
 Nøytralisere påvirkning av magesyren vil også hjelpe slike legemidler som Rennes og Maalox. Under påvirkning av disse stoffene gastrisk surhet er betydelig redusert.
 Det er viktig å huske på at inntak av visse medisiner, er det viktig å fortsette med forsiktighet. Det er best å rådføre seg med eksperter. Det er viktig å huske på at tankeløse medisiner kan gjøre mer skade på kroppen enn halsbrann.

 Hva å drikke Halsbrann: Tips tradisjonell medisin Den mest effektive og, på samme tid betyr tilgjengelig for halsbrann betraktes drikke soda. En svak løsning av natron til lindrer raskt ubehag. Men for å fullt ut bli kvitt halsbrann rette dette fortsatt ikke passer. Dessuten kan også hyppig bruk av soda forstyrre væske- og elektrolyttbalansen i kroppen.

 Snakker om at drikke halsbrann, for ikke å nevne den syreløsning. En svak løsning av eddiksyre eller sitronsyre reduserer symptomene på sure oppstøt.

 Langvarig virkning i lang tid gir vegetabilsk olje. Nok til å ta bare en eller to ts av noe olje og halsbrann gå bort.

 For å bekjempe halsbrann kan også drikke urtete av forskjellige urter. Effektiv er ekstrakter av søt flagg rot, johannesurt, kamille og mynte.

 Tenker at drikke fra halsbrann, ikke glem å være forsiktig. Selv de mest ufarlige rettsmidler for feilaktig bruk kan føre til skader og øke problemet. Det er derfor lurt før behandlingen starter, bør du kontakte legen din først og oppdage de virkelige årsakene til halsbrann.  
Hvordan å behandle halsbrann? Effektive oppskrifter
 Angivelig, alle vet av erfaring hva halsbrann, alle følte det ubehagelig brennende følelse, lokalisert langs løpet av spiserøret. Hvorfor mennesker lider av halsbrann? For å unngå en slik ubehagelig opplevelse? Hvordan du effektivt behandle halsbrann?

 Årsaker


 Ubehag, kalt halsbrann, er det mest sannsynlige årsak, ved innvirkning av syre i spiserøret, særlig dens mucosa. Dette skjer på grunn av ERT (hastroэzofaheanalnыh tilbakeløp). Det er derfor folk som lider hastroэzofahenalnoy reflukssykdom (GERD), regelmessig oppleve halsbrann. Men i alle tilfeller er årsaken til ubehagelige fornemmelser - sykdom. Og hvis fra GERD bør behandles grundig, under medisinsk tilsyn, med sjeldne halsbrann lett å håndtere på egen hånd.

 Hvordan du kan beskytte deg selv


 Før du begynner å behandle halsbrann, er det verdt å vurdere om du kan unngå det. Eksperter har identifisert produkter, hyppig bruk av noe som resulterer i ubehag. Disse er:

 kaffe;

 sjokolade;

 sterk te;

 Citrus;

 alkoholholdige drikker;

 fet mat;

 melkeprodukter;

 krydret krydder og krydder og andre.

 Etter et riktig kosthold, kan du i stor grad redusere sjansen til å oppleve stalking brenning. For å behandle halsbrann, slik som en hvilken som helst annen sykdom i mave-tarmkanalen, er ubrukelig dersom pasienten ikke kleber til dietten.
Hvordan å behandle halsbrann? Effektive oppskrifter
 Forskere har funnet ut at mye mer sannsynlig at lider av halsbrann innbyggere vestlige land enn i øst. Det er fordi kosthold innbyggerne i vestlige land består av skadelige matvarer rike på fett og syrer. Underernæring kombinert med feilmodusene bruker den enkleste maten gir følgende resultat. Nå tenker i øst, er ekskludert fra kostholdet av kjøtt og annen fet mat, derimot, er aktivt spise frukt og grønnsaker, korn og fisk. De er mindre sannsynlig at lider av halsbrann. Dessuten har de den samme hemmeligheten bak et langt liv! Er det ikke et insentiv til å endre matvaner?
 I tillegg til utelukkelse fra kostholdet ovenfor mat, prøver å slutte å røyke. Lag ditt eget kosthold og ikke bryte den spiser 5-8 ganger om dagen i små porsjoner, alltid på samme tid forrige måltid tildele to timer før sengetid. Løstsittende klær.

 Ikke tolerere, og behandle halsbrann


 Hvis halsbrann plager deg ofte, må du huske følgende regler for å hjelpe takle angrep:

 Hvis du føler det kjente brennende følelse, gi opp sporten, ta en stående eller sittende stilling, prøv å i det minste flytte og flex kroppen.

 Kjøpe et hjem kit for antacida eller alginater, er utstedt uten resept. Behandle halsbrann hjemme ved hjelp av disse verktøyene.

 Dersom nødvendige legemidler er ikke for hånden, kan du bruke vanlig kull.

 En time før et måltid, drikke 1/4 til 1/2 kopp varm hydro karbonat eller sulfat mineralvann type "Borjomi", "Kislovodsk selters", "Dilijan", etc. Hvis du kommer til å spise fet mat og redd for halsbrann, drikke mineralvann halv time etter tett mat.

 Slipe kritt og 4 ts Bland smuler med 1 lm. L. Ingefær (roten av denne planten, klar til å spise, kjøpe fra et apotek) og et glass varmt vann. Ta blandingen i stedet for mineralvann 20 minutter før du spiser.

 Hvis brenning - vanlig følelsen du føler deg etter å ha spist, ta kontakt med en gastroenterolog.
Hvordan å behandle halsbrann? Effektive oppskrifter
 Kanskje grunnen for dine problemer - noen sykdom. I tillegg kan legen forskrive mer effektive legemidler mot halsbrann.
 Spis riktig, vil det ikke bare fysisk nytelse, men også skjønnhet, helse og levealder. Deretter behandle halsbrann trenger ikke å - det bare ikke vil bry deg.  
Et effektivt middel for halsbrann
 Årsaker til halsbrann mye, kan det bli økt surhet eller overspising. Å finne årsaken, en lege, og bare da å søke et effektivt middel for halsbrann.
 Halsbrann kalles brennende følelse i den nedre del av spiserøret, og det oppstår når magesyre i spiserøret avgir innholdet.

 Folk effektivt middel for halsbrann Hvis halsbrann er veldig god mat brus (en halv teskje natron oppløst i et glass varmt vann og drikke slurker).

 En annen veldig bra for halsbrann spise noen blader av sorrel eller en fersk gulrøtter eller søt flagg rot ett.

 Et effektivt middel for halsbrann - urte. For å gjøre dette trenger vi 1 ss Banan, en spiseskje Johannesurt, 25 spiseskjeer Kamille - alle fylt med 05 ml kokende vann, la stå i 30 minutter, sil og drikke en spiseskje før måltider.

 Du kan også lage et skjær - for dette trenger vi en liter vodka, to spiseskjeer anis frø, en halv teskje av sitronskall og 300 gram. sukker. I vodka helle potets anis frø og insisterer 30 dager, deretter legge sitronskall og sukker, deretter Sil to ganger og ta to spiseskje etter måltider.

 Den mest effektive middel for halsbrann - Powder kull aske svart poppel og bjørk bark. Kull aske svart poppel og bjørk bark tatt en halv teskje tre ganger om dagen før måltider og vasket ned med et glass vann.

 Hvis du har valgt en utradisjonell metode for å håndtere halsbrann, bør du konsultere legen din, eller selv-medisinering kan føre til flere helseproblemer.

 De som foretrekker den tradisjonelle metoden foreskrevet nevsasыvayuschye syrenøytraliserende som Maalox, Almagel, fofalyuhel, omeprazol, ranitidin, og mange andre. Hvis du - fiende av tabletter, men ikke stoler og folkemedisin, det mest effektive middel for halsbrann for deg er å drikke et glass skummet melk eller varmt mineralvann.

 Anbefalinger for halsbrann med halsbrann bør ikke drikke sterk te eller kaffe.

 med halsbrann kan ikke ta aspirin og ibuprofen.

 Halsbrann kan være forårsaket av røyking eller stress.

 med halsbrann kan ikke gå.

 med halsbrann kan ikke bruke stramme klær.

 med halsbrann ikke spise før sengetid.

 Hvis halsbrann stopper ikke for mer enn tre dager, se en lege umiddelbart.  
Hvordan kurere en sår hals
 Mange mennesker i høst og vinter lider av forkjølelse. Hyppige forkjølelser i hovedsak skje i de pasienter som har et svekket immunforsvar, og en beskyttende reaksjon ikke bekjempe virus og mikrober. Halsen kan bli betent på grunn av nedkjøling selv i fravær av humant immunsvikt. For rask gjenoppretting bør vite alle anbefalinger hvordan å kurere en sår hals.

 Symptomene på sår hals


 Forkjølelse betent hals, mandlene (mandlene). Det er en ubehagelig følelse av å være koma blir smertefullt selv å svelge spytt, følte skrapete, kløende noen ganger. Disse symptomene tyder på en ting - kald ledsaget av betennelse i luftveiene. Til sykdommen ikke er gått inn bronkitt, bør ta alle forholdsregler for en rask utvinning.

 Hvordan kurere en sår hals raskt


 En kald mann med en sår hals bør i de første dagene av sykdom holde sengeleie og drikk rikelig med varm væske. Dette vil øke hastigheten opp exit fra kroppen av malware infeksjon og lette tilstand.
 Siden da, som vidchulosya kløe i halsen, bør du velge den mest trygg og effektiv måte hvordan å kurere en sår hals.

 Den beste og dokumentert behandling for en sår hals er gurgle med furatsillina. Dette verktøyet er sikkert og som er egnet for behandling av barn og gravide kvinner.

 Å redusere hosterefleksen om natten bør drikke et glass varm melk med honning.

 Rask utvinning oppstår hvis sengetid spise en teskje av fett grevling honning og syltetøy det. Dette betyr ikke bare å behandle sår hals og alvorlig hoste, men bronkitt og tuberkulose.

 Det finnes mange metoder for medisinering er ikke hvordan å kurere en sår hals, og de er effektive.

 Vel å skylle munnen med en løsning av natron og en spiseskje salt. Hvis disse midlene er ubehagelig og kan føre til kvalme, skyll, kan du bruke sitronsyre eller sitronsaft.

 Rask utvinning skjer, hvis du har Steam inhalasjon over en kjele med kokte poteter. I stedet kan du bruke en potet avkok av urter eller en enkel varmt vann med tillegg av brus eller essensielle oljer.

 Også ansett som et godt middel svevende føtter og hender i sennep eller avkok av kamille og salvie. Gni brystet og halsen borsuchym fett, blandet med honning.  
Яндекс.Метрика