Hva er hemofiliHemofili er en medfødt sykdom art, hvor det er blodlevring. Personer med denne sykdommen siden fødsels mangler proteiner i kroppen som er ansvarlig for blodpropp.
Det finnes flere typer av denne sykdommen, men det bør bemerkes at det mest vanlige:

- Hemofili A preget av svikt i den åttende koagulasjonsfaktor;
- Hemofili B karakterisert ved svikt i den niende koagulasjonsfaktor.

Ifølge statistikk, oppstår hemofili A en gang i hver 10.000 fødsler. Hyppigheten av forekomst av hemofili seks ganger mindre.
Årsaker til hemofili
Kvinner har to X-kromosomer og menn - ett X og ett Y-kromosom. Fordi det defekte genet ligger på X-kromosomet, og en mann får sin X-kromosom fra mor, hos friske kvinner bærere av genet, gjør muligheten for fødselen av en frisk sønn ikke overstige 50%. For kvinner å arve sykdommen, bør de få to X-kromosomer defekte gener. Ett kromosom som skal overføres fra mor og ett fra far (som må være en hemophiliac). Dermed er hemofili en vanlig sykdom blant menn enn kvinner.
Sykdommen utvikler seg på grunn av et gen defekt i den kvinnelige kromosom, at kvinnen er bærer av den defekte kromosom, og kan gi det videre til ettertiden med en sannsynlighet på 50%.
Eksempel overføring av sykdommen skjer selv i historiske data. Queen Victoria, bærer av sykdommen, ga ham mange kongelige familiene i Europa, inkludert Alex, som er sønn av Nikolaj II av Russland.
Dermed kan vi si at menn ikke kan være bærere av hemofili, fordi de vil alltid være syk, men alle deres døtre til 100% er bærere av hemofili genet. Vanligvis kvinner sjelden lider av denne sykdommen. Ifølge eksperter, den tredje sykdom utvikles som et resultat av mutasjon først oppsto.
Symptomer på hemofili
Den største og viktigste trekk ved hemofili økes blødning i fravær av en hvilken som helst traumer. Mest blødning observeres i store ledd og hjerne.

Også observert blant symptomene på hemofili følgende:

- Selv blåmerker etter mindre skader. Ofte er det stort hematom som krever kirurgisk behandling.
- Blødning kan oppstå på grunn av småskader. For eksempel, blødende tannkjøtt etter tannlegebesøk eller hygieneprosedyrer munnen.
- Blødning inne ledd som legene kalles hemarthrosis. De vanligvis ganske smertefullt, ledsaget av hevelse og deformasjon av felles flater. I de fleste tilfeller, dette patologi krever erstatning for kunstige ledd.
- Overdreven blødende skader. Ofte, blødning i hjernen. Dette er en av de hyppigste dødsårsakene hemofili.
- Du kan også oppmerksom på følgende symptomer som blod i urin og avføring.

Når disse symptomene bør umiddelbart søke legehjelp.
Diagnostisering av hemofili
De viktigste metoder for diagnostisering av denne sykdommen inkluderer en oversikt og kommunikasjon med pasienten, avslører hans medisinske historie (historie). Også gjennomført blodprosent, koagulasjonsfaktorer bestemme og DNA - analyse, som bestemmer gen feil.
Konsekvensene av hemofili
Sykdommen er farlig ikke bare på grunn av de hyppige tilfeller av skader, de fleste som slutter på død på grunn av blødning i hjernen, men også uførhet som følge av alvorlige skader på leddene.
Hemophilia Behandlingen avhenger av pasientens alder, varighet av sykdommen, alvorligheten av sykdommen, og individuell følsomhet for medikamenter og fremgangsmåter. I de fleste tilfeller er behandlingen ikke begrenset til innføring av blod og rehabilitering, som det er behov for kirurgisk inngrep i form av eksisjon og proteseledd dannet hematom.
Holder intramuskulær og subkutan injeksjon hemofili truer også hematomdannelse, anbefales det å bruke intravenøse administrasjonen av narkotika. Det bør være nøye overvåking av pasienter med hemofili, fordi de er mange ganger økt risiko for å pådra sykdommer som hepatitt og HIV - infeksjon.
Pasienter med hemofili bør være i stand til å gi en selv-hjelp, om nødvendig, for å unngå tunge belastninger og situasjoner som kan føre til traumer. Pasienter bør overvåke tilstanden til vener og ikke tar medisiner som reduserer blodkoagulering, som heparin, aspirin, og andre.  
Bulimia nervosaBulimia nervosa nylig betraktet ganske vanlig sykdom.Denne mannen spiseforstyrrelse, ledsaget av overdrevent inntak av mat og deretter indusert oppkast og tar avføringsmidler. Dette er den viktigste funksjonen av sykdommen - anfall av overspising, skiftende ukontrollerbar trang til å rense kroppen for overflødig inntatt mat.
Kategorien mest utsatt for denne sykdommen folk inkludere jenter og unge kvinner. Medic alder tre fargetyper, som ofte viser tegn på bulimi: jenter 15-16 år (oppvekst), 22-25 år (perioden med å lete etter partnere og dannelse av personlighets kvinner) og 27-28 år. Bulimi er ganske alvorlig sykdom, som alene ikke kan overvinne. I tillegg utvikler sykdommen vanligvis i utvikling, slik at mangelen på behandling kan føre til alvorlige konsekvenser.
Årsaker til Bulimia nervosa
Årsakene til denne sykdommen er like i naturen med anoreksi.Bulimi utvikler oftest i damene som gir for mye vekt på utseendet sitt, og spesielt figur. Jenter som naivt å tro at vekten av kroppen lett kan varieres ved å forårsake uopprettelig skade på helse og tilstand av nervesystemet. Ved å ty til metoder som er forårsaket av oppkast, ukontrollert inntak av avføringsmidler og diuretika, forstyrre de fordøyelseskanalen, noe som bidrar til utvikling av ulike sykdommer.
Typisk utvikler bulimi i traumer forbundet med utseendet. Dette kan være gjengjeldt kjærlighet, latterliggjøring jevnaldrende om overdreven fylde, og virkningen av moten. Noen ganger årsaken til sykdommen kan være noen andre opplevelser som til slutt folk prøver å "gripe".Mentaliteten til mange mennesker satt opp slik at i stressende situasjoner de kraftig økt appetitt. Resultat - tvangsmessig overspising, og raske måter å redusere vekten rekruttert.
Blant andre grunner som fører til utvikling av bulimi, kan identifiseres ukontrollerbar trang til å spise eller drikke etter strenge dietter. I sjeldne tilfeller kan det rett og slett kjedsomhet, apati status for en person som ikke vet hva de skal gjøre.
Symptomer på bulimi Nervosa
Symptomer på bulimi inkluderer følgende av pasienten:
- Ukontrollert spise store mengder;
- Svingninger i vekt;
- Misbruk av avføringsmidler;
- Overdreven inntak av vanndrivende medikamenter;
- Fremkall brekninger;
- Plutselige humørsvingninger;
- Hyppig depresjon, depresjon;
- Natt spise;
- For hyppig og aktiv idrett;
- Burst blodårer i øynene;
- Sprakk tannemaljen;
- Tørt og sprøtt hår og negler;
- Åndedretts sykdom (betennelse i mandlene, faryngitt);
- Usunn hud enhet;
- Smerter i magen og tarmene.
Symptomer på bulimi er ikke så lett å kjenne igjen. Pasienter ofte skjule fra folk rundt symptomer på denne sykdommen. Imidlertid kan en tettere relasjon til en kjær være å diagnostisere sykdommen. Dette er viktig fordi hvis ikke straks ta affære og begynne å behandle bulimi kan redusere pasientens helse.Mangel på behandling kan føre til ubehagelige konsekvenser som:
- Utseendet av et mindreverdighetskompleks;
- Konstant skyld;
- Langvarig depresjon;
- Fordøyelsesbesvær;
- Tarmsykdom og mage-tarmkanalen;
- Sykdommer i tannkjøttet og tennene;
- Ubalanse av næringsstoffer i kroppen;
- Sprø negler, hår tap;
- For tidlig aldring.
Behandling av bulimi Nervosa
Til tross for at bulimi synes ikke alvorlig sykdom, er det ganske vanskelig å behandle. Først og fremst er det nødvendig å bestemme årsaken til denne sykdom.Riktig diagnostisert faktorer tillate fremveksten av bulimi korrekt gjøre behandlingsopplegg. Symptomene på sykdommen og den etterfølgende utvinning av legemet bør skje trinnvis, og omfatter både medisinsk og psykiatrisk behandling.
Det viktigste ved behandling av bulimia - en positiv virkning på menneskets nervesystem. Pasienten må delta rådgivning terapeut og oppfordres til å delta i gruppetimer. For det vellykkede resultatet av behandling pasienten trenger støtte fra folk rundt dem, og klassen til personen begynner å innse at han ikke er alene om sine problemer. Også svært viktig er forståelse og omsorg slektninger. Støtte fra familien i stor grad øker sjansene for utvinning, noe som er spesielt nødvendig i alvorlige tilfeller.

Medikamentell behandling innebærer å motta ulike antidepressiva og beroligende medikamenter.
 Medisiner, foreskrevet av legen din, holdt i forbindelse med økter med terapeuten. I tillegg foreskrivere, gir styrkende effekt på kroppen, i noen tilfeller, kan legen foreskriver en bane av vitaminpreparater.
På tidspunktet for behandlingen bør beskytte pasienter mot mulig stress, hjelpe ham akseptere deg selv med alle dine feil. En person som lider av bulimi, er det viktig å formidle at hans tilstand er smertefull og krever korreksjon. Bare ønske at pasienten kan oppnå bedring.  
Müsli: Fordeler og ulemper
 Müsli, som øyeblikkelig havremel korn i form av flak, lange og bli en del av våre liv, frigjør mange husmødre fra langtekkelig prosess med å forberede morgen måltider. Videre har de fleste spiser müsli sikker på at det er gunstig for deres helse og figur. Er det og hva er fordelene og ulempene med frokostblanding?
 Müsli: Historien om
 Kom opp med denne retten, men heller lånt sin sammensetning og oppskrift i en sveitsisk gjeter kjent på tidspunktet naturlege lege Max Bircher-Benner. Han var imponert over historien er ikke munter 70-år gammel mann, gjæter flokken i fjellene, som er foreslått å dele sin måltid. Ifølge den eldste oppskriften mirakuløse slurry av frest hvete, bær og epler skiver, krydret med melk og honning, vedtatt i familien i generasjoner, slik at å opprettholde helse og levealder.
 Driftige lege straks innført en ny rett i dietten til sine pasienter og observerte år etter år for å forbedre sin fysiske tilstand. Det gjenstår bare å legge til at Dr. klinikken var også i Sveits, som i dag er kjent for sine ren fjelluft, gode miljøforhold og naturprodukter, slik at hemmeligheten til pasientens helse Byrhera-Benner som lokale gjetere, ligger ikke bare i ett bruke müsli.
 Den klassiske oppskriften
 Classic (Alpine) oppskrift på granola blanding inkluderer presset korn, frø og frukter. Også i fatet legge friske bær, tørket frukt, nøtter, honning, fylle all melk, juice, yoghurt eller yoghurt. Det beste grunnlaget for den "perfekte frokost" er hele korn (ris, hvete, bygg, rug) og havregryn.
 Fordeler med müsli
 Fordelene av produktet, kalt den utenlandske ordet "frokostblanding" er vanskelig å overvurdere. Multikomponent blanding gir legemet en betydelig økning av energi ved innhold av mineraler, vitaminer, aminosyrer og andre næringsstoffer.
 1. Hele korn beholde deres ernæringsmessige verdi i motsetning til de vanlige frokostblandinger, oppløselige korn og bakervarer.
 2. Bønner inneholder vitamin B og E, magnesium, jern og kalsium.
 3. Oat flakes er kjent for sine gunstige effekter på tarmmotilitet og normalisere hele mage-tarmkanalen.
 4. Mutterne inneholder flerumettede fettsyrer i tørket frukt - magnesium, fosfor, jern, natrium, kalsium, kalium og vitamin A og C.
 5. Müsli - en fiber kjent for sin positive effekt på metabolske prosesser i kroppen. Forhindrer også fettforbrenning fett, som igjen fører til lavere kolesterolnivået i blodet.
 6. Müsli lang fordøyd lang blunts sult og forårsaker hopp glukose. Dette skjer på grunn av balansert innhold av raske karbohydrater (kjapt mette kroppen med energi) og langsom (lang fordøyelig).
 Skade müsli
 Noen parabolen mister sine gode kvaliteter, hvis ikke så eksperimentere med komposisjon og dens bruk i store mengder. Så det er med müsli: dette produktet nok kalorier (450 kalorier per 100 g) og, ifølge eksperter, bør den gjennomsnittlige daglige prisen per person ikke overstige 30-50h, fylt med frukt juice eller skummet melk.
 Ekstra kalorier garantert hvis müsli inneholder sjokolade, kokos og komponenter som brukes for behandling av vegetabilsk eller palmeolje og animalsk fett.
 Skade frokostblandinger kan være i for lyse og glasert som fruktbiter (spesielt eksotiske), noe som indikerer bruk av konserveringsmidler basert på svovel.
 Diabetikere er kontra frukt, slik at de produserte spesielle varianter dominert bestående av havregryn. Men folk med syke leveren er strengt anbefales ikke stekt og mutter müsli for en slik rik fete matvarer kan forverre sykdommen.
 Søtstoffer og sukker er også ekstra kalorier, vegetabilske oljer kan være skadelig for det kardiovaskulære systemet, konserveringsmidler kan forårsake mageproblemer og allergier, og det høye innholdet av salt kan føre til problemer for personer med høyt blodtrykk.
 Hovedulempen av produktet - i fullstendig fravær av vitamin C, slik at det menneskelige legeme, men dette kan kompenseres ved å tilsette naturlig fruktsaft.
 Konklusjon alle gjøre for seg selv, men tydeligvis gode müsli bringe mye mer enn skade, som bare granske sammensetningen av produktet, kjøpte i butikken eller tilberede sin egen miks. Det antas at den ideelle - et minimum av bestanddeler og additiver (hånden freses hele korn av ris, hirse og havre med en liten mengde av bær og tørket frukt, som er fylt med lettmelk eller naturlig saft).
 I butikkene i dag kan du kjøpe frokostblandinger, tørket og frosset, dehydrert (ikke den mest nyttig alternativ) og diett i form av barer eller frokostblanding. Eksperter anbefaler å foretrekke naturlige produkter uten tilsetningsstoffer søte, konserveringsmidler, stabilisatorer, ingen eksotiske frukter som utsettes for langvarig behandling, uten steking og tilsett salt.  
Яндекс.Метрика