Det er alle tjenester hudpleie moderne skjønnhetssalonger tilbyr ikke ennå, etter at alle bransjeeksperter arbeider utrettelig for å damene kunne, så lenge som mulig for å bevare sin ungdom og skjønnhet.
 Human hud er et spesielt organ, noen ganger til og med mer enn alle de andre, kan det være dårlig, utsatt for ytre påvirkninger og ubehagelige symptomer svare på interne problemer i kroppen.
Hva er Microdermabrasion ansikt, og om å gjøre det?

 På grunn av dette, i løpet av årene vi observere fremveksten av mer obskure flekker, ansikts rynker, acne arr eller postoperative. Ubehagelige midlertidige endringer kan settes, og alt dette er et fullstendig bilde av kvinners utseende.
 Uvanlig microdermabrasion prosedyren er veldig viktig nyhet i verden av skjønnhetspleie, ikke rart, er det ikke nødvendig å pålegge og stadig annonsere, fordi effekten av programmet taler for seg selv.
 Foreløpig få visste at en microdermabrasion ansikts og andre kroppsdeler, men de jentene som noen gang har opplevd følgende løpet av terapi, var fornøyd i de fleste tilfeller!
 Over tid blir den menneskelige huden dekket med et lett hornlaget, som ofte består av døde og skadede celler. Under påvirkning av spesielt apparat under denne prosedyren for å bli kvitt det like etter den første økten gir en tilstrekkelig klar og utrolig foryngende effekt. Huden blir frisk, tiltalende farger restaurert, og reduserte rynker, fade alder flekker.
 Microdermabrasion prosedyrer hudleger ofte foreskrive til sine pasienter, fordi det kan bidra til å kvitte seg med slike alvorlige visuelle kviser, arr en annen opprinnelse, store fødselsmerker, pigmentflekker, arr og strekkmerker ubehagelig hud som er kjent for å være svært vanskelig å bli kvitt.

 Betydning prosedyrer basert på den helbredende funksjon av menneskelig hud, er når det vises skaden for å unngå å få en infeksjon og blodtap ved hjelp av kollagen, som aktivt fremmer prosessen. Ideen om hele prosedyren er identisk: i stedet for arr eller arr opprettet liten skade, stimulere hud fornyelse, noe som resulterer i de tidligere arr dannes og ny glatt lag av huden.

 Hvordan er prosedyren?


 Ofte anses prosedyren utføres under salongen, der, under oppsyn av spesialist og bruker profesjonelt utstyr for å gjøre det enklere og mer effektiv. Som et profesjonelt utstyr som serverer en spesiell maskin, som har et lite hode med en fungerende spray.
 Avhengig av det materiale som benyttes for sprøyting, er det flere typer av microdermabrasion, slik som diamantkrystaller eller aluminium, avhengig av bruken som prisendringer og vurderinger av prosedyrer.
 Naturligvis, disse to former for terapi er noen vesentlige forskjeller: Diamond prosedyren gir en mykere ytelse, det er oftest brukt for sensitive områder eller med sensitiv hud.
 Microdermabrasion baserte mikrokrystaller av aluminium fjerner ytre hornlaget i huden og suger alle otshelushennыe partikler i spissen, som ikke er i diamant-modus.

 Prosessen kan ligne mekanisk peeling, kalles det sliping ansikt, men med de eksisterende metodene som gjennomgås, den mest delikate og myke, noe som ikke bare blir kvitt keratinized lag, men bidrar også til sin gjenfødelse.
 Av seg selv, er prosedyren trygt og smertefritt, ha tilbrakt 40-45 minutter i en recliner, du bokstavelig talt kan bare føle dens positive effekter.
Hva er Microdermabrasion ansikt, og om å gjøre det?

 Bokstavelig talt rett etter behandlingen, kan du gå tilbake til det normale tempoet i livet, fordi den ikke krever en rehabiliteringsperiode.
 Det eneste å frykte, er direkte sollys, så i løpet av perioden frem til det øverste laget er polert for å komme seg, og det tar vanligvis 10-12 dager vil være beskyttet sterke solen.
 Det er på grunn av denne forsinkelsen på det beste løpet av vinteren eller høsten når solaktiviteten avtar. Også på denne tiden måtte gi opp kampanjer i solarium hvis du beundrer, og bruk av alkohol lotions.
 Hvis den mektige sol ly ikke fungerer, ikke glem å bruke solkrem. Som vi har sagt, for optimal og svært varig effekt av microdermabrasion nødt til å bruke et par økter - minst 3-4 prosedyrer.
 Selvfølgelig, på denne tiden, ute av stand til å kvitte seg av fine ansikts rynker, små arr, pigmentflekker, forbedre hudfarge. Lengre kurs microdermabrasion kan kvitte seg med alvorlige arr, arr som er dannet fra tunge skader og operasjoner. I slike tilfeller må du kanskje 6 til 20 økter av terapi.

 Microdermabrasion hjemme


 Som vi har sagt, prosedyrer, en fin måte å hudpleie, men med alt dette, ganske dyrt. Hold den inne - effektiv og praktisk, men lenge nok til å ha råd til behandling kommer dyrt, noe som fikk mange kosmetiske selskaper for å utvikle systemer som tillater for microdermabrasion hjemme.
 Selvfølgelig, vil effekten noe redusert, men hvis periodiske komplekser slik behandling, vil det positive resultatet ikke vente på seg. Hvis du er over 25 år gammel og du bærer på kampen mot de første tegn på aldring hud, deretter bruke denne prosedyren, vil du ikke bare være i stand til å permanent stoppe denne prosessen, men å miste noen år lett.
Hva er Microdermabrasion ansikt, og om å gjøre det?

 De som stadig sliter med problem hud, vil microdermabrasion prosedyren være svært nyttig: mengden av akne, grove celler, akne arr og så videre.
 For å kunne utføre denne prosedyren på egen hånd, kjøpe en av de sett for microdermabrasion. Da er det viktig å finne ut hvilken type huden din, kan det gjøres med et stort antall online tester som er lagret på nettsteder kosmetiske problemer.
 Selvfølgelig, før du starter behandling, jo bedre pre-konsultere med en spesialist som går du med jevne mellomrom, og kan ha utført denne prosedyren i en salong miljø. Spesielle microdermabrasion kits kan finnes elektroniske kataloger eller spesialiserte Parfymeri.  
 Så lenge som mulig for å holde seg fine, ung og attraktiv, må du nøye overvåke seg selv, spesielt huden. Det er ingen hemmelighet at personen trukket oppmerksomheten hovedsakelig fordi de første rynker og andre hud ufullkommenhet gjør triste ansikter når vi nok en gang ser i speilet.
 Heldigvis har vitenskapen ikke stå stille, mange oppfunnet mange metoder for å bidra til å redde dyrebare ungdom - ulike laser prosedyrer, foryngende masker og skreller, bukseseler og med kirurgi - den eneste kvinnen ikke klar for å bli kvitt overflødig rynker eller kvise .
 Kryoterapi person - en flott assistent i dette tilfellet, under påvirkning av lave temperaturer er rask foryngelse hud innstramming og dets oppdateringer.

 Prosedyren for foryngelse og helbredelse gjennom den kalde har dype historiske røtter, kalde bad for å behandle mange plager foreskrevet Hippokrates og Galen, som mente at bruk av kalde ekstreme forhold som er opprettet for organismen som får kroppen til å aktivere alle dens skjulte reserver.
Hva er kryoterapi ansiktet og farlig prosedyre?

 Og faktisk de hadde rett, at i kaldt hele støpselet samovylikovuvannya bekreftet mange eksperter i bransjen, og bading i hull i isen var et symbol på god helse.
 Selvfølgelig, nå dykke inn i et bad av is eller i hullet behøver ikke, moderne estetisk kosmetologi, ved hjelp av den nyeste teknologien, kom til lojale Kryoterapi prosedyrer som ikke krever et stort antall av menneskelig tid, og dessuten er de trygge for helsen til klienten .
 Kanskje mange jenter interessert i hva som er kryoterapi person som vurderinger allerede opplevd jentene er de viktigste prinsippene i denne prosedyren, er det effektivt, eller om dette er en annen kampanje duck moderne kosmetikk, som for eksempel skjer mye. Prøv å forstå.
 Prosedyren innebærer effekten av lave temperaturer på problemområdene i ansiktet, noe som gir hurtig vasokonstriksjon, og deretter utvide denne prosessen og forbedret blodsirkulasjonen og aktiverer blodsirkulasjonen, noe som fører til en markert resultat foryngelse.
 Vanligvis hele prosedyren blir en slags massasje, som er utført av et spesielt vattpinne eller svamp som flytende nitrogen tilføres. Den har ingen lukt og farge, sitt kokepunkt på dette punktet - 195 °, men ikke bekymre deg, det er ikke så skummelt som det kan innføre.

 Hvordan er prosedyren kryoterapi?


 I total fornyelse og forbedring av hudfarge, kryoterapi effektivt bekjemper akne, betennelser, pigmentflekker, kviser, vorter, kviser og arr. Også kryoterapi svært nyttig for eierne av fet hud, som under kaldt avgjort gren sebum og næring til huden bedrer oksygen.
 Vanligvis i skjønnhetssalonger tilbyr tre tjenester lignende profil. Først den vanligste at vi brakte i eksempelet ovenfor, med en bomulls applikator til ansikt og hals for å bruke flytende nitrogen, gjennomfører kosmetolog prosessen enkel og glatt handling, stopper bare et halvt minutt på de stedene hvor problemområdene.
Hva er kryoterapi ansiktet og farlig prosedyre?

 På disse stedene, kan flytende nitrogen levere lys ubehag, svie eller prikking litt, men det er verdt det. På steder hvor applikatoren er holdt for en kort tid, helt blod inn i dette område, forårsaker lite hevelse.
 Etter inngrepet i disse områdene kan oppleve små skorper som raskt forsvinner pryhoplyuyuchy et problem med huden din feil.
 Den andre måten - det har ingen innvirkning på flytende nitrogen manuelt og ved hjelp av kriorozpylyuvacha. Vanligvis temperaturen for denne prosedyren - 180 grader, men hvis huden ikke krever slike alvorlige inntrenging kosmetolog kan øke den til minus 60 ° -80 °, det vil avhenge av din personlige situasjon.
 Den tredje typen foryngelse - kryoэlektroforeza bruk, er det antatt at de mest effektive og moderne. Under påvirkning av pulserende strøm i de dypere lag av huden injisert frosne medikamenter som er valgt individuelt for hver klient. På bare noen få økter av denne prosedyren lover du si farvel til rynker i ansiktet og hals, bryst elastisitet rygg, armer og selv lår!
 Vanligvis, for å virkelig effekten var merkbar og varig, det tar ca 9-12 Kryoterapi prosedyrer, selvfølgelig, nummer tildelt av legen, avhengig av tilstanden til huden din.

 Ved sin virkning prosedyre lik kjemisk peeling, er forskjellen at prosessen med kryoterapi er mye mykere og mer delikat, uten å skade de øvre lag av epidermis, som er lett avskalling og cellefornyelse i de øvre lag av huden.
 En av de viktigste fordelene med kryoterapi er dens tilgjengelighet, kontraindikasjoner mot bruk av denne prosedyren er absolutt der, men ikke så mye.
 For eksempel, inkluderer de individuelle intoleranse mot kalde temperaturer forekommer sjeldnere, tilstedeværelse av akutte infeksjonssykdommer, forstyrrelser i blodårene, noe som er grunnen, før ty til denne prosedyren, må du nøye oppsøke lege og, om nødvendig, gjøre alle nødvendige tester.

 Hva skjer?


 Og som et resultat - sunn hud, blottet for rødhet, akne arr og ubehagelig, og alt dette for noen prosedyrer 5-10 minutter. Hele prosessen bidrar til å ernære huden, påvirker dens naturlige løft, forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer patologiske formasjoner på huden.
Hva er kryoterapi ansiktet og farlig prosedyre?

 Kryoterapi gjennomført dyktig - det er helt ufarlig og smertefri prosedyre, betyr det ikke forårsake bivirkninger, ikke etterlate arr og synlige sår.

 Kryoterapi hjemme


 Forbedre blodsirkulasjonen og forårsaker de fleste av prosessene som lover kryoterapi, kan du hjemme - med hjelp av massasje isbiter. Best å ikke fryse vanlig vann og ekstrakter av urter eller bær, for eksempel kamille, salvie, brennesle, grønn te.
 Om sommeren kan du bruke kryoterapi bruker frosne jordbær, solbær, tyttebær og bjørnebær. Hoved klar over hudpleie bør begynne ikke når feil og tegn på aldring kan sees med det blotte øye, men lenge før det, og deretter kan du enkelt forlenge ungdom og skjønnhet av huden din.  
Яндекс.Метрика