Hva er tannråteNesten hver dag vi hører om slike sykdommer som karies. Nå, det virker, selv barn er klar over at kvalitet som beskytter tennene ved hjelp av tannkrem eller tyggegummi. Det eneste som fortsatt uklart: hvor det er en sykdom. Vi bør ikke tro at dette gjelder for the Arts "karies monstre."
Selv om det snakk om sykdommen er mye fortsatt få som kan svare riktig på spørsmålet om at dette er en sykdom. Årsakene og svært kunnskapsrik karies bare tannleger. De prøver ikke å sette til seg oppmerksomheten til et stort antall mennesker. Effektivt bekjempe tannråte åpner for billig dental Alexeyev. Leger i denne institusjonen arbeidet, ved hjelp av moderne metoder for behandling. De gir sine pasienter omfattende råd om karies. Som for navnet, kommer det fra latin og betyr av ødeleggelse. Når sykdommen ødelagt harde dentale vevet, og danner et hulrom stort hull. Uinnvidde i medisin, spesielt i odontologi folk har en tendens til å tenke at tannen er for hardt, og det er praktisk talt umulig å ødelegge. Det skjer på grunn av det faktum at tennene er mange "fienden", slik som bakterier og syrene. Som en del av tennene er dentin. Sin struktur ligner bein. Overflaten er beskyttet med emalje. Stoffet er et hvitt og gult. Det er ingen nerveender, så tygge og pusse tennene gjør ikke vondt. Hvis det ikke er noen tannsykdommer, oppstår dental rengjøring uten betydelig ubehag. Styrken og stivheten av tannsett gitt mineralsalter, slik som kalsiumsalter, fosfater og karbonater. Disse stoffene siver dentin, men et større antall som inneholdes i emaljen.
Årsakene for sykdommen er blitt installert i det siste. Først trodde selv som gnager hull og hulrom ormen. Som bevis på denne teorien ble undersøkt tennene i et stort antall mennesker, men ormen har ikke blitt funnet. Som et resultat, har det teoretiske blitt tilbakevist. Nå er det kjent at karies vises på grunn av store konsentrasjoner av mikroorganismer. Spesielt etter et måltid. Det er derfor viktig å fjerne myke plakk på tennene. Ellers blir det til en fast fett. For å kvitte seg med solide klynger bør gå til byen tannbehandling.  
Sprekker mellom tærne
 Ofte, spesielt om sommeren, mange mennesker har et problem som sprekker mellom tærne. Slike sprekker er svært smertefullt og bringe betydelig ubehag i tillegg, kan de bruke sandaler uten noe som i sommervarmen er ganske vanskelig.
 Hva som kan være forårsaket av sprekker mellom tærne?
 De viktigste tre mulige årsaker.
 Den første - ofte gå barbent i sommer eller i åpne sko, som er grunnen til at huden føttene tørre, sprukne og coarsens.
 Den andre - tilstedeværelsen av endokrine sykdommer som kan være svært farlig i seg selv.
 Tredje - nærvær av en sopp fot.
 Siden den andre og den tredje grunnen kreve obligatorisk konsultasjon med lege anbefales at du går til legen umiddelbart så snart du innser at føttene var sprekker i for dypt eller langvarig healing. Alle de følgende folk rettsmidler anbefales kun for behandling av brudd i føttene som følge av bruk åpne sko, i andre tilfeller kan hjelpe en lege.
 Hvordan bli kvitt sprekker på føttene?
 For det første bør det bemerkes at dersom sprekker generere særlig ubehag, kan bidra til medisinsk lim BF-6. Vel, hvis du allerede har erfaring i å håndtere disse skadene lim.
 Den viktigste behandlingen for sprekker mellom tærne anses fotbad med natron. Bland 2 liter kokende vann med en spiseskje med såpe chips og brus teskje tabellen. Ben holde vannochtsi for en halv time. Denne fremgangsmåten anbefales før sengetid. Deretter børste knekke noe fett eller feste den til en bomullsdott dynket i olje av celandine.
 Det er et annet alternativ: etter soda bad, gjelder en sprekk slurry av finhakket løk, topp Wrap polyetylen. La over natten og i morgen vaske føttene, tørk pimpstein og søke på skadede områder fuktighetskrem.
 Også servanter kan gjøres med infusjon av marigold blomster, som kan legge strimlet blader tusenfryd, mor og stemor og Banan. Bare hell kokende vann planter og la til å sette i en halv time, og kan gjøre karet med healing infusjon. Prosedyren er anbefalt daglig.
 En annen måte sprekker mellom tærne er salver. Hjelper salve calendula olje ekstrakt chlorophyllipt. Salver kan tilberedes i hjemmet. For eksempel, med bloodroot salve er som følger: 5 gram hakkede røtter Poten, kok i 5 minutter i et glass med smør, press. Og for å gjøre barskog krem, hell et glass av barnåler 250 gram kokende vann, hold i en halv time i et vannbad, deretter avkjøles og bland godt press. Legg en spiseskje av den resulterende verktøy smør og en teskje av kamfer alkohol og oljeblanding er klar! Dens like løk grøtomslag, anbefales det å la over natten. Det er god, ikke bare for behandling av brudd i benene, men også for å forebygge deres forekomst.
 Dersom sprekker på føttene mye, eller de er veldig dyp, spesiell hjelp anstrøk av jod og aspirin. Ta en halv kopp med ren alkohol i det oppløse 10 tabletter av aspirin ved å legge jod flaske, rist godt og bland. Dette verktøyet skal oppbevares i en tett lukket beholder på et kjølig, mørkt sted. De bør være utflytende eren, som er nødvendig fra tid til annen ved å gjenta denne prosedyren og etter sprekker forsvinner.
 Hvordan hindre sprekkdannelser?
 For å gjøre dette, ta hensyn til kosthold - du må få tilstrekkelig vitamin A og E. Det bør også være oppmerksomme på fuktighetsgivende huden din, ta på henne spesiell krem ​​etter kontakt med kjemikalier, fukte det når du føler at det er for tørr. Kjøpe en fuktighetsgivende såpe og dusjsåpe. Også må du huske å se opp for hygiene - dine sko og sokker bør alltid være i god stand, tørr og ren.  
Peel huden på fingrene
 Problemet med peeling hud på hendene, kjent for mange. Fra dette rammer både kvinner og menn. Mange mennesker bare glemme at dette området krever samme forsiktig omsorg, som ansiktet og kroppen. Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til huden på hendene, raskt vokser det gamle, dekket med rynker, tørr og begynner å flasse. Selvfølgelig kan de grunner ligge i helseproblemer, mangel på vitaminer, etc.
 Hvorfor peel huden på fingrene
 Som nevnt, fører til at huden peeling fingre og hender kan være annerledes. Det er verdt å betale oppmerksomhet til de mest vanligste.
 1. Utilstrekkelig fuktighet. Ikke glem å bruke daglig nærende krem ​​som mykgjør huden og etterlater den silkemyk, hindrer sprekkdannelse. Spesielt viktig å gjennomføre prosedyren etter rengjøring, klesvask, vaske retter, selv om hansker ble brukt. For å øke effektiviteten av kremen, gni deg det massasje bevegelser og vent til den er helt absorbert.
 2. Dårlig søt. Fast eller flytende såpe kan påvirke huden, også peresushuyuchy det. Så effekten av ulike antimikrobielle og deodorizing produkter, noen ganger barn. Det er bedre å velge en kosmetisk såpe med et høyt innhold av fett. Først da vil det være ren, men vil ikke ta skade.
 3. håndkle. For grovt, grov klut kan skade huden, spesielt følsom. For å unngå dette, må du erstatte de gamle grove håndklær mykere og ikke gni etter vask hendene og forsiktig promakyvat.
 4. Mangel på vitaminer. Ofte er dette den viktigste grunnen til at peel huden på fingertuppene. Mest akutt manifestert i vår og vinter. Den viktigste kilden til friskhet og ungdom er vitamin A og E, som tapte å fylle.
 5. vaskemidler. Aggressive vaskerom og vaskepulver, gel for oppvasken og overflater i stor grad påvirke huden, ødelegge det øverste laget - epidermis. Dette kan føre til enda mer alvorlige tilstander som allergier, eksem, eksem. Det er nødvendig å bruke hansker under lekser.
 6. tørking, frysing. I kaldt vær, huden er utsatt for høy belastning på grunn av vind og lave temperaturer. Vinter og høst må bruke hansker, varmer hendene og fingrene.
 I noen tilfeller må du oppsøke lege
 Dersom ovennevnte fører til problemer har blitt løst, men huden på fingrene skrelle før, er det nødvendig å kontakte en hudlege. Det er spesielt viktig å gå til legen din dersom kløe palme, røde, dekket flekker eller kviser. Spesialisten vil undersøke, ta tester og resultatene av studien vil foreskrive effektiv behandling. Det viktigste - ikke forsinkelse, ellers problemet kan forverres og sykdom kommer inn i kronisk form.
 Det skjer ofte at problemene med huden hender - en manifestasjon av andre mer alvorlige sykdommer i indre organer. For eksempel vil flaten løsner på grunn av problemer med leveren, mage-tarmkanalen. Metabolske forstyrrelser, forverring mat har samme effekt.
 Hvordan glemme peeling huden
 Til huden på fingrene stoppet skallet, må du seriøst vurdere situasjonen og ta effektive tiltak. Problemet vil forsvinne for alltid dersom:
 - Å behandle huden, med fokus på rensing, toning og fuktighetsgivende;
 - Bruk bare høy kvalitet kosmetiske produkter;
 - Regelmessig ta vitaminer og komplett diett av frisk frukt, grønnsaker, nøtter;
 - Drikk mer;
 - Nekter å sterk kaffe, da det fjerner fuktighet fra stoff;
 - Bytt harde vaskemidler mer skånsom.
 Hvis du bruker nok tid kroppen hennes, ta vare på helsen, huden på fingrene slutte å skrelle og problemet kan være lett glemt.  
Hvordan fjerne liktorn om Mr yatah?
 Hvis du aldri har vært liktorn, så kanskje du riktig og nøye omsorg for føtter. For dette problemet, legge merke til at i de tidlige stadier av utviklingen svært vanskelig. Slike "utspekulert" liktorn har en masse problemer, høvding blant dem - den smerte og risiko for betennelse. Ingen er immune mot utseendet liktorn på føttene, så selv den mest oppmerksomme på deres helse, folk trenger å vite hvordan du fjerner liktorn på føttene. Gud forby at denne ferdigheten dine behov, men du kan alltid hjelpe slektninger nyttige råd om hvordan du fjerner liktorn på foten effektivt og raskt. Hvorfor liktorn? Symptomer på liktorn
 Liktorn vises ikke bare og ikke de som tilbringer mye tid på sine føtter eller "topchetsya" på ett sted. Ikke alle frisører eller lærere tvinges til å jobbe i tide til å være oppreist, lider av dette problemet. Mens representanter for andre, mer avslappet og komfortabel fra det fysiske synspunkt handler merke på fotsålene smertefulle og / eller rødlig hud områder komprimeres. Dessverre betyr dette at allerede utvikle liktorn og "root" på føttene. Mark dem kunne brukes, hvis du ta hensyn til fremveksten av slike symptomer liktorn:
 Rødhet og hevelse av små, økende på slutten av dagen.
 Den viktigste forskjellen fra vanlig tretthet - presisjon lokalisering av symptomer.
 Den gradvise gulning og / eller oppkjøp grå fargetone.
 Klare grenser liktorn, konvekse eller flate.
 Smertefull følelse spesielt sterk under gange. Og smerten manifesterer seg i det myke vevet rundt liktorn, og han er fortsatt praktisk talt ufølsom, som "ztsipyvshy."
 Jo flere av disse skiltene du har regnet i hans tilfelle, spesielt kjører liktorn. For å hindre utvikling av den femte stadium, må du kjenne eller står i fare for dannelse av liktorn. Faktisk, de er en form av blemmer, men de vises ikke fra å gni og press. Det er mulige årsaker liktorn:
 Awkward (altfor trange, smale) sko, clutching hans ben.
Hvordan fjerne liktorn om Mr yatah?

 Sko med høye hæler med bånd upassende. I en sko-press på foten er ikke jevnt fordelt og konsentrert i noen få steder. Hvor og dannet liktorn.
 Overvekt skaper overdreven belastning på foten og provoserer dannelsen av liktorn. Hvis overvekt er et resultat av ikke overspising og metabolske sykdommer, risiko for voksende liktorn.
 Flate føtter, hvorfra fotsålene legger i uvanlige steder.
 Sykdommer i indre organer som vises liktorn på forskjellige deler av sålen. Leverproblemer - liktorn under hans høyre lillefinger, hjerteproblemer og blodårer - liktorn under hans venstre lillefinger, skjoldbrusk problemer - liktorn på tommelen, problemer med ryggraden - liktorn på ytterkanten topper.
 Men mest av liktorn vises på hælene. Ifølge en hypotese, tyder det leddsykdommer starter eller framdrift. Istedenfor å se etter måter å fjerne liktorn på hælene, er det bedre å forhindre deres forekomst.
 Hvordan unngå liktorn? Forebygging liktorn
 Uansett, fremveksten av liktorn trenger tid til å legge merke til, og dette bør jevnlig fokus på tilstanden i sine føtter. Det er ganske enkelt og tilgjengelig for alle forebyggende liktorn på hælene, tærne i henhold til og i noen annen del av sålen:
 •  Sko med lave hæler. Hvis du ikke kan gi opp 11-tommers pigger, eller i det minste alternative dem med sko, som tar en mer naturlig fot form.
   Sko passende størrelse. Selv sinnsykt vakre sko som selges til en halsbrekkende rabatt, men du ikke passer i størrelse, ikke verdt å risikere helsen for dem.
  Hvordan fjerne liktorn om Mr yatah?

   Komfortable og høy kvalitet sko. Billige sko og støvler ofte gitt dårlige innleggssåler som ikke støtter foten i en fysiologisk riktig posisjon.
   Riktig gangart. Liktorn oppstå på hælene av dem som i sin tur setter den første foten på hælen. Lær hvordan du overfører kroppsvekt én gang på hele foten.
   Slapp Foot. Kommer hjem, rozzuytesya umiddelbart gate sko og endre i myke tøfler. Men enda bedre - legge seg ned og heve bena over hodet (på veggen eller baksiden av sofaen) for å bedre blodsirkulasjonen og stoffskiftet i vev.
   Kosmetiske prosedyrer. Såler trenger regelmessig oppmykning, fuktighetsgivende kremer og makt, samt salt og urte skuffer minst en gang i uken.
   Du kan også fjerne liktorn på hælene eller såler andre områder uten bruk av spesialverktøy, hvis du starter disiplinert følger disse reglene. Men hvis du skjønte det for sent og hadde liktorn herde, må du fjerne liktorn på hælene. Det er ikke så vanskelig, men krever tid og innsats.
   Folk rettsmidler for liktorn på hælene
   Våre besteforeldre også lider av liktorn, mens ikke kjører i høye hæler. Tidligere liktorn på føttene vises fra å gå barbent på jorden og steiner og de ovennevnte helseproblemer. Derfor tradisjonell medisin hadde tid til å akkumulere og teste effektive i praksis mange oppskrifter fra liktorn på hælene:
 •  Løk og hvitløk. Noen av disse grønnsaker eller begge trenger å slipe til en tilstand av papirmasse og søke på liktorn, pre-damp såler. Fest bandasje wrap og dekk til med plastfolie og topp slitasje sokker. Etter 2-3 timer vaske og børste komprimere føtter nærende krem.
   Poteter og tomater ha en lignende effekt av løk og hvitløk, men påvirker huden mykere og egnet for personer som er utsatt for allergiske reaksjoner. Slurryen av rå potet og / eller tomat lim skal brukes på liktorn, og sikre bandasje wrap, satt på toppen stramme sokker og la over natten. I morgen, vaske og børste komprimere fotkrem.
   Vegetabilsk olje nærer og mykgjør huden, slik at den kan brukes til å fjerne liktorn som et frittstående verktøy, og som en forberedelse til mer intensive behandlinger. En halv kopp med råolje å varme opp til en temperatur varmere rom og styrter den i stykker av gasbind eller bomull sokker. Marley, feste til såler og sokker, pakk med folie og sette på enda en topp, tykkere sokker. La over natten og prøver ikke å gå med olje komprimere. I morgen, vaske av med såpe nevpytavsheesya olje.
  Hvordan fjerne liktorn om Mr yatah?

   Salt og brus like godt bidra til å fjerne liktorner, hvis du gjør fotbad med 2 liter veldig varmt såpevann og 2 spiseskjeer natron eller salt. Når vannet er avkjølt, fjerne hud lag med dampet med natoptыshem bruker pimpstein eller dupp. Det kan ta flere behandlinger, avhengig av dybden av liktorner.
   Aloe har en mykgjørende effekt. Skive moden kjøttfulle blader trenger å kna inn grøt satt på liktorn, fikse gips og plastfolie. Holde et par timer eller over natten, og noen få dager før behandling og etter noen dager for å gi opp, og akutte fet mat.
   Propolis ikke bare glatt, men også gir næring til huden. Det må legges til mos og liktorn, og toppen folie wrap og sette på sokker. Med et slikt omslag kan selv gå i løpet av dagen og gjenta det etter behov.
   Hvordan fjerne liktorn på hælene
   Fjerne liktorn på hælene av huset er ikke alltid. Dersom behandling av liktorner hjemme ikke fungerer, må ty til farmasøytiske legemidler og / eller radikale tiltak. Moderne medisin har følgende måter å fjerne liktorn:
 •  Kremer og salver fra liktorn inneholder kjemikalier som mykgjør huden. En av de mest effektive og allikevel sikker - salicylsyre. I en slik myk sunn hud salve er veldig intens, så bruken er viktig å søke eneste måten å natoptysh. Du må begrense løpet av gips, som kuttet et hull i forhold til størrelsen natoptыshu. Velge salve for liktorn, foretrekker rett og slett ikke sterk produkt og at stoffet, som er en del av naturlige og / eller ernæringsmessige ingredienser (vegetabilske og eteriske oljer, ekstrakter, etc.).
   Antymozolnыy (mais) patch fra liktorn enkel å bruke. Men han, som salve bør ikke møte med frisk hud. Men denne oppdateringen kan limes og stille bruke i løpet av dagen uten å gjøre noe mer ekstra skritt for å fjerne liktorn.
   PedikyrClassic eller maskinvare - en god måte å fjerne liktorn og vanlige helsetjenester for føttene. Salon prosedyrer må utfylle uavhengig tilgang og massasje.
   Flytende nitrogen fryser kåte hud liktorn, som deretter lett fjernes, slik at bare den rosa flekk ny myk hud. Men under prosedyren er en risiko for skade og sunn hud.
   Fjerning av liktorn laser - Er den mest progressive og effektiv måte. Laserstråle skjæring herdet hud akkurat slik dybde som er nødvendig, og påvirker ikke friske områder.
   Som du kan se, fjerne liktorn på hælene eller såler andre områder kan, men ganske plagsom. Og medisinske og folk rettsmidler fra liktorn på egenhånd effektiv, og bli kvitt liktorn hastighet avhenger av hastigheten av tiltakene og reglene for behandling. Og etter å fjerne liktorn, bare se opp for helse og bena ikke lenger tillate slike problemer. Ha det gøy og lykke til!  
 • Яндекс.Метрика