Hver kvinne ønsker å holde seg ung og vakker for alltid, og det er derfor, når det uunngåelige aldring begynner å kjempe tilbake, særlig i ansiktet som ansikts rynker og slapp hud, vakker halvdel av samfunnet faller bokstavelig talt inn i panikk.
 Nylig, ulike metoder for foryngelse bokstavelig talt oversvømmet sine prosedyrer og kosmetisk kirurgi anlegget, kvinner er villige til å gjøre noe for å gjenvinne ungdom og skjønnhet.
Hva facelift ansikt?

 Og ikke snakk om plastisk kirurgi, som det ikke negativt snakket om måter å foryngelse, hvert år har antall søkere øker hundrevis av ganger, egentlig, fordi noen ønsker å bli gammel naturlig bedre tid til å skyve bort så langt som mulig, selvfølgelig.
 Derfor, nå vil vi snakke om hva en ansiktsløftning person, fordi denne prosedyren er i stand til å dramatisk endre utseendet ditt, selv i situasjoner der midlertidige endringer kan sees veldig mye.
 Enkelt sagt, er dette en effektiv og unik ansiktsløftning, etter som, slapp og rynkete hud forsvinner dype rynker er fjernet, spesielt på steder i nærheten nese og munn, trakk sagging kinn og dobbel hake tilbaketrukket, noe som skjer over tid selv i tynne mennesker.

 Det høres kanskje ut som mystikk, det er bare et eventyr - utjevning ansikts rynker rundt øynene, forbedre halsen. Dette resultatet kan ikke oppnås selv av de mest omtalte og dyre kremer, effekten av som mangler en god stund.
 Det er verdt å merke seg at ansiktsløftning - det er ikke bare kirurgi, men også utarbeidet et sett med øvelser som er utformet for å korrigere problemområder og områder spesielt effektive i de tidlige stadiene av sin utdanning.
 Det finnes flere underarter ansikt løft, avhengig av kompleksiteten av arbeidet med aldring og genetisk disposisjon, det er rutiner med varierende vanskelighetsgrad, noen blir holdt selv uten kirurgi.
 Selvfølgelig, den mest effektive - en tradisjonell ansiktsløftning, effekten av prosedyren er vanligvis sett i løpet av 5-10 år med riktig omsorg og støtte prosedyrer.
 Av seg selv, er den tradisjonelle fremgangsmåten på konvensjonell prosedyre: før eller øre skall laget kutt som kan nå den parietale delen av hodet.
 På dette tidspunkt begynner huden for å skrelle bort, og kirurgen fjerner overflødig, deretter gradvis strammer, og fikserer den i den nye stilling. Når prosedyren ender sutureres av kosmetiske masker, deretter bandasje er brukt.
 I gjennomsnitt prosedyren kan ta flere timer, men det hele avhenger av hva området har en tendens til å endre ofte til klassiske prosedyrer fortsatt festet plast hake eller øyne, arbeid med øyenbrynene nese korreksjon, i slike tilfeller kan operasjonen ta opptil 10 timer .

 Denne prosedyren er kontraindisert dress og ansikt løfte?


 Denne prosedyren er ansett som svært populær og utbredt blant den kvinnelige halvdelen av befolkningen, heldigvis, risikoen for komplikasjoner fra operasjonen bygget nesten null, men det er alltid noen reservasjoner.
 Hvis du bestemmer deg på denne prosedyren, må du være helt sikker på kompetansen til kirurgen og klinikken der prosedyren vil bli tatt. De viktigste anbefalingene indikasjoner for gjennomføringen av denne prosedyren er:
 •  alderen 40 til 60 år;

 •  preoperativ undersøkelse på klinikken, som skal bidra til å forstå helsetilstanden din.

 •  Lege lettere å arbeide med mer smidig og elastisk hud av pasienten, slik at de tyr til å anbefale denne fremgangsmåten hvis du har lyse eller medium hud.

 •  Indikasjoner for denne prosedyren:


 •  Kroniske sykdommer i det kardiovaskulære systemet.

 •  Allergisk reaksjon på en gruppe legemidler;

 •  Betennelse i vev av en person, og strålebehandling i ansiktet.

 •  Bronkie og lunge sykdom, kronisk leversykdom og nyresvikt.

 •  Også ansiktsløftning bedre gjøre folk med overvekt, og er ikke i fare, akkurat når du begynner å miste vekt raskt, er resultatet av operasjonen redusert til null.
   Ved postoperative konsekvenser som må vurderes før du går på operasjonsbordet, omfatter alle typer blåmerker i ansiktet og halsen infeksjoner, og bivirkninger av anestesi, fordi hver person bringer sin egen måte.
   Det er derfor nødvendig å følge alle medisinske instruksjonene for å håndtere såret antiseptiske midler, drikke en resept og ikke ta medisiner som fremmer blodfortynnende, som for eksempel aspirin.

   Rehabiliteringsperioden


   Vanligvis hele begrepet rehabilitering er 25-30 dager, men fullstendig krymping av huden kan oppstå flere måneder, så ikke gjør forhastede konklusjoner om sitt utseende.
  Hva facelift ansikt?

   Vanligvis 10-16 dagers off sømmer hittil begynner å gå hele hevelse og blåmerker. I de første dagene etter operasjonen kan være følte smerter i hodet og nakken, vil konstant hevelse skape litt ubehag.
   De første dagene etter operasjonen pasienten er på sykehuset, og da vi sendte hjem. Etter inngrepet, er det viktig å tenke på at hodet under søvn bør alltid være på bakken.
   Faktisk er det alle bry som må lide, hovedsakelig etter fjerning av sting pasienter begynner å bruke sminke, en uke senere gå på jobb, og en måned for å glemme hva de gjorde en slags prosedyre.
   Forresten, ansiktsløftning - det er ikke bare kirurgi, det er mindre invasiv og laser metoden, som du kan forbedre den øvre lag av epidermis uten skalpell og kutt.

   Vanligvis slike prosedyrer til de som ikke har store problemer med huden, og aldersrelaterte endringer ikke har for dyp effekt.

   Gymnastikk for ansiktsforyngelse


   Som vi har sagt, ansiktsløftning - det er ikke bare leger kirurgi, men et sett med øvelser som pasienter lett kan gjøre hjemme uten problemer.
   Gymnastikk møte løfte inneholder noen grunnleggende øvelser som har tjent mange positive vurderinger og erfaringer fra kvinner som har prøvd denne metoden selv. Vanligvis Komplekset inneholder øvelser for å øke fjerning av ødem øye, innsnevring nesen, hindre dannelse av fine rynker i ansiktet.  
  Den krumning av nasal septum: diagnose og behandling
   Som du vet, nasal septum - en plate dannet benvev og dekket med slimhinner, nese delyaschaya i tilnærmet like halvdeler. Hva er en farlig vridning av nasal septum? Selv om problemet synes trivielt, faktisk kan det føre til respirasjonssvikt, noe som fører til hodepine og forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet. Til slutt, i alvorlige tilfeller kan oppstå og fullstendig opphør av pust. For å unngå dette, bør du oppsøke lege umiddelbart, å erkjenne at det er et problem i de tidlige stadier.
   Hvorfor er det en forvrengning av nasal septum?
   Svært ofte konsekvensene av traumer i barndommen ujevn vekst av ansikts vev i ung alder. Men 13 år er et problem ganske sjelden. I større grad med ansiktet hennes ungdom i alderen 13-18 år. Som allerede nevnt, er den viktigste årsaken betraktes ujevn benvekst - eller bare i skallen selv eller skillevegger. Som et resultat av betingelsene for turbinate hypertrofi på den ene siden. Fra dette er det en forskjell i lufttrykket og deformasjon av nasal septum øker. Selvfølgelig er dette bare en teori. Årsakene til dette problemet kan være annerledes, for eksempel, på grunn av skade. Interessant, menn er mye mer sannsynlig å møte disse problemene. Og det er ingen tilfeldighet, på grunn av skader og i ung alder er mer utsatt enn kvinner.
  Den krumning av nasal septum: diagnose og behandling


   Tegn på krumning av nasal septum
   Symptomene kan variere. Den vanligste alternativet - en vanskeligheter med nasal pusting. Noen ganger er det veldig moderat, noen ganger manifestert sterkere. Denne mannen kan ikke gjette om et problem og vet om tilstedeværelsen av deformasjon bare ved en mottakelse på ØNH lege. I noen tilfeller utvikler puste bare skråstilt, da redusert adaptive evne av organismen.
   En av de manifestasjoner av sykdommen er snorking (som et resultat av å puste). Det tørrhet, og utvikling av kronisk bihulebetennelse og allergi. Hvis årsaken til forvrengning var skaden, kan det endre og forme nesen - et skifte mot høyre eller venstre.

   Virkningene av krumn
   Det bør bemerkes at behandlings forvrengning er avgjørende. Fordi ellers i kroppen blir utsatt for en større grad av underkjøling. Studien fant også en sammenheng mellom nasal pusting og nivået av naturlig immunitet. Også, kortpustethet når det er problemer med blodsirkulasjonen, og dette påvirker ikke bare hjerte, men også på det reproduktive systemet. Derfor, når symptomene forvrengning bør snarest søke otolaryngologist å løse dette problemet.
   Diagnose
   Deformasjon partisjone opplevd lege kan diagnostisere ved første gjennomgang. Vanligvis diagnostisert basert på en sykehistorie og pasientens klager og for rynoskopycheskoy bilde. Noen ganger oversikt over den bakre og midtre del av nesen er vanskelig. I slike tilfeller er det nødvendig å bruke en vasokonstriktor dråper (f.eks halazolyna) som anemyzyruyut mucosa. For å klargjøre hva de deformasjon partisjone gjelder teknikker som computertomografi, rynometryya, endoskopi.
  Den krumning av nasal septum: diagnose og behandling


   Behandlinger
   Det bør bemerkes at tilstedeværelsen av forvrengning skillevegger kan brukes og konservativ behandling. Disse pusteøvelser, bruk av vasokonstriktor dråper eller tabletter. Imidlertid, gitt det faktum at stammen avbrutt anatomien i det nasale hulrom, disse tiltakene gi mer midlertidig effekt.
   Så mye mer er laget av kirurgisk behandling. Radikal inngripen anses submukøse reseksjon partisjoner, mer skånsom - sirkulær reseksjon. Men i de senere årene mer og mer for alle typer operasjoner, begrepet "septoplastyka." Det er mange nyanser i forbindelse med gjennomføringen av den. Spesielt populær er den typen som endoskopisk septoplastyka, som er basert på bruk av laserteknologi. Denne såkalte minimalt invasiv inngrep, som er kjennetegnet ved minimal vevsskade og en utmerket kosmetisk resultat.
   Den nødvendige operasjonen
   Så, for å takle dette problemet, som krumning av nasal septum, holdt septoplastyka. Dette er et kirurgisk inngrep som utføres under generell eller lokal anestesi. Det tar vanligvis ca 30-40 minutter (men med forberedelse pasient litt lenger - ca en time). Tidligere septoplastyka ment utelukkende fjerning av buede vegger. I dag, derimot, komplisert operasjon. Skillevegger forlate en helhetlig og prøve å rette det, fjerner bare et veldig lite område av brusk der det ikke kan ta riktig posisjon. Forresten, er denne operasjonen ofte kombinert med neseplastikk, er nesen form riktig. Buede vegger i seg selv fører til deformasjon. Så for å rette det i kombinasjon med korreksjon form gir gode resultater.
   Vanligvis komplikasjoner etter operasjonen ikke skjer. Men for forebygging av infeksiøse inflammasjon pasientforeskrevet antibiotika. Full rehabilitering av pasienten er ofte en uke etter kirurgi, i det minste - i to.
   Postoperativ Care
   Dagen etter septoplastyky fjernet tamponger, og en spesiell bandasje påføres for å unngå blødning. Senere i den postoperative omsorg er svært viktig å fjerne skorper fra nesen. Denne fremgangsmåten medfører en lege. For å gjøre dette, klarner det nesehulen til pasienten og smører den slimete spesiell olje. På dette stadiet, er nasal pusting fortsatt vanskelig. Og for å sove hevelse, trenger et par uker. I løpet av denne tiden, selv om ytelsen generelt restaurert, bør slettes seriøs trening.
   Er det noen kontraindikasjoner mot kirurgi?
   Selvfølgelig, bestemmer seg for å ha septoplastyky kan en lege. Det faktum at ikke alltid føre til kortpustethet er forvrengning partisjoner. Noen ganger er det - en konsekvens av kronisk sykdom eller polypper. Men hvis jeg er i nesehulen er ofte dannet skorper, observert hyppig blødninger, tørre, konstant bihulene, slik forstyrrelse er sannsynlig at du trenger. Men bare hvis det ikke er noen kontraindikasjoner mot kirurgi. Disse inkluderer dårlig blodpropp, og tilstedeværelsen av noen psykiske lidelser. I tillegg må tilstedeværelsen av sinusitt først kurere sykdommen og deretter utføre operasjonen. I tillegg, kvinner gjør septoplastyku bare i midten av menstruasjonssyklusen, som kirurgi ville føre til blødning.
   I alle andre tilfeller septoplastyka praktisk talt hindrer komplikasjoner. Men, selvfølgelig, kan noen gang oppleve smerte (spesielt ved berøring), rødhet, hevelse. Noen ganger - feber, hodepine og svakhet. Nyeste symptomer bety at det er en smittsom betennelse. Of course, i dette tilfellet bør du umiddelbart oppsøke lege.
   Det skal bemerkes at som regel septoplastyka gjennomført med hell. I tillegg, kan transaksjonen teoretisk gjøres i alle aldre, selv om eldre mennesker er det noen funksjoner.
  Яндекс.Метрика