Hva gjør Gematogen?
 For svært mange voksne i dag folk Gematogen er de første konditori minner i livet. Denne søte eksplosjon, svært velduftende og tyktflytende, føles, sjokolade veldig iherdig holder minne. Produktet finnes i den farmasøytiske handel i dag. Dessuten - gjør det slik en rekke selskaper som forsvinner på salg snart det vil mislykkes.
 Utseendet Gematogen
 Født i nød Gematogen tilbake i XVIII århundre. Det skapte en blek, svake jenter som var i stand til å miste bevisstheten av overflødig oksygen eller mangel likt. For sikkerhets skyld jenter alltid akkompagnert ledsager og sykdom oppfunnet et vakkert navn "chlorosis". Men visste ikke forstå innholdet i sin opprinnelse - lavt hemoglobin eller utilstrekkelige røde blodceller i kroppen.
 Det geniale med den russiske behandling, MD Sergey Petrovitsj botkin, først påviste sammenhengen mellom blodtap og fysisk utmattelse. I begynnelsen av XIX århundre mirakel middel til slutt ble utviklet og satt i produksjon. Verdens første Gematogen begynte å lage sveitsisk og det ble gjort bare i form av medisin. I Russland kom det etter Oktoberrevolusjonen og umiddelbart fikk tillit og popularitet. Behovet for det var veldig høy. På den annen side, Gematogen utmerket nasychuvav røde blodceller, og ikke irriterer magesekken.
 Sammensetning
 Ordet "Gematogen" kommer fra gresk og betyr "blod genererer." Hva gjør Gematogen? Sin basis er defybrynyrovannaya tørr storfeblod, hatt en spesiell sterilisering. Moderne sammensetning kan variere dramatisk. Noen produsenter gjør Gematogen kondensert melk og renset hemoglobin.
 Bruk
 Anbefalt daglig dose av profylaktisk hemoglobin - 50 gram om dagen. Denne ekstra kilde til energi for en voksen. Vanligvis produktet, som er tilgjengelig på apotek, gjemt på slike doser. Barn Gematogen dose er vesentlig forskjellig fra den voksne. Det avhenger av din generelle helse og grunnen som Gematogen utnevnt. Det er best å overlate avgjørelsen til pasientens barnelege om denne gutten.
 Søknad
 Den første indikasjon for bruk Gematogen er en mangel av jern i blodet. Men det er ikke alt. Gematogen også svært rik på vitamin A, viktig for synet, derfor blitt uunnværlig for folk som lider av et brudd på denne funksjonen. Fordi vitamin Gematogen samme positive effekt på veksten av hår, negler og hud tilstand. Også dette stoffet bidrar til å normalisere fordøyelseskanalen, styrke immunforsvaret og øke effektiviteten. I Gematogen har alle makings å være det første produktet av helse og skjønnhet. De kan enkelt og effektivt tilfredsstille din sult friske voksne, ingen indikasjoner for bruken.
 Kontraindikasjon
 Med systematisk bruk Gematogen krever en resept fra lege. Det er ikke anbefalt for folk som lider av fedme, diabetikere og gravide kvinner. I alle fall, hans bruk av stoffet krever spesialist råd.  
Hvor nyttig Gematogen?
 Gematogen er et stoff som inneholder en eller annen form av heme jern (proteinbundet), som gjør det lett fordøyelig. I tillegg vil en slik forbindelse ikke irritere mageslimhinnen, hvilket reduserer omfanget av restriksjoner på å ta dette legemiddel.
 Generere Gematogen fra blodet av storfe, og legger til forbedre sin smak honning, askorbinsyre og kondensert melk.
 Hvor nyttig Gematogen?
 Det heme jern, fullstendig spaltning av kroppen, tar del i dannelsen av røde blodceller - røde blodceller. Denne prosessen er en del av blod og kalt erytropoiese. Stimulering av produksjonen av røde blodceller fører til forbedrede oksygentransportprosesser og forbedre vev respirasjon, som virker positivt arbeid av indre organer og systemer.
 I tillegg utfører Gematogen ernæringsmessige funksjon, som i strukturen inneholder en rekke aminosyrer, fett og karbohydrater som er optimale forholdet for det menneskelige legeme. Som en del av dette stoffet er til stede vitaminer og mineraler som stimulerer biokjemiske prosesser i cellene.
 Grunnleggende egenskaper Gematogen og indikasjoner for bruk
 Fordeler Gematogen på grunn av sin struktur, noe som tillater medikamentet å gi styrkende og forebyggende effekt på menneskekroppen. På samme Gematogen anvendes ved behandling av mange sykdommer.
 1. Gjennom aktiv stimulering av erytropoiese og er først og fremst brukes til å behandle og forebygge jernmangel, anemi oppstår eller hyppig blødninger. På grunn av sin manglende evne til å irritere magen, er bruken av dette stoffet anbefales også for barn og mennesker som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen.
 2. Gematogen inneholder store mengder av retinol (vit. A), slik at dets anvendelse er rettferdiggjort i lys av forskjellige forstyrrelser, tørr hud, sprøtt hår og negler, så vel som forebygging av vitaminmangel hos barn.
 3. Iron i dette legemidlet stimulerer appetitten, så Gematogen ofte foreskrevet for barn som har vekt er under alders normer. Dette næringsstoffer (aminosyrer, fett og karbohydrater) som er til stede i Gematogen tillate noe kompensere for mangel på næringsstoffer som kommer fra måltider, som i sin tur stimulerer raskere vekst og utvikling.
 4. restorative og fornye effekt Gematogen mye brukt i den postoperative perioden, og pasienter, svekkede eller langvarig smittsomme kroniske sykdommer.
 5. Dette stoffet bidrar til å normalisere forbrenningen og har gunstige virkninger på mage-tarmkanalen, noe som fører til dets bruk i sykdommer i organsystemer. Dersom i løpet av magesår eller duodenalsår ledsaget av blødning, i dette tilfelle av Gematogen fremskynde kompensering av blodtapet.
 Til kontra Gematogen?
 Dette produktet inneholder en stor mengde karbohydrater, så det er ikke anbefalt å bruke folk som er utsatt for fedme og lider av alle former for diabetes.
 Gitt den store variasjonen av tilsetningsstoffer som brukes i dag til å produsere Gematogen og honning, som er en del av det, bør ta hensyn til mulige allergiske reaksjoner, spesielt hos barn.
 Maksimal dose Gematogen - 1-2 fliser tre ganger om dagen. Utover dette kan føre til kvalme eller diaré.  
Hvilken hånd er klokken?
 Har du noen gang lurt på hvor hånd slitasje klokker? Generelt sett er det ingen strenge regler eller spesielle behov, de fleste fans vet det nøyaktige tidspunktet, guidet av dette elementær logikk: personlig timepiece bør brukes på hender, som bruker mindre. Derfor kan de høyrehendte klokker sees på venstre hånd, mens den venstrehendt, henholdsvis - til høyre. Det er verdt å merke seg at i gamle dager lefty anses ikke bare fremmede mennesker, men også farlig. Kirken selv tilskrives slike individer djevelens tjenere og hardt straffet ved å brenne dem på bålet. Men selv 30-40 år siden prøvde å omskolere barn skrev med sin venstre hånd og knytter det til kroppen til barnet. Men antallet venstrehendte stiger vanligvis 35 prosent av alle mennesker på planeten. I tillegg er det folk som er like godt med begge hender.
 Selv om det vanligvis speiling er ikke bindende, fordi mange foretrekker å ha en klokke på hendene, som "jobber" for dem. Ifølge eksperter, disse fagene er fagfolk for sin sak har høyeste prioritet.
 Historien om den første armbåndsur
 Det er verdt å minne om historien om utseendet på denne enheten, som har blitt så kjent for oss og nødvendig. De første klokker ble opprettet etter våren kurset ble oppfunnet i det 15. århundre. Bare i 1868, den første klokke med et armbånd. Deres forfatter var Patek Philippe. Men denne modellen ble da regnet kronometer smykker for kvinner. Og representanter for den sterke halvparten av menneskeheten telles bare dyre leketøy klokker og forkastet dem som ikke verdig tilbehør mannlig oppmerksomhet.
 Men i 1904, året flyveren Alberto Santos-Dumont, som var en venn av Cartier, spurte de berømte mester se saker gjør en spesiell enhet for å holde tiden, slik at du kan bruke i flukt. Urmaker kunne ikke nekte hans venn og entusiastisk satt til å arbeide. Siden modellen ble oppfunnet Santos, som ble den første Ladies timer. Santos var svært enkel å bruke. Gradvis endrer lommeur, og under første verdenskrig, var de enda mer populært, fordi det er en slik modell likte de fleste av offiserene.
 Våre dager
 Siden da skikken regel å bære en klokke på hånden som ikke er involvert i arbeidet med å forebygge skade på denne enheten. I tillegg er den mekaniske modell av et ur med jevne mellomrom må starte og hode for anlegg er vanligvis rett. Det er mulig at en person utstyrsprodusenter bare følge tradisjonen og fortsette å produsere en klokke designet for å brukes på venstre arm. Foreløpig er det ingen slik definisjon som "riktig" hånd for kronometer. Dagens modeller ikke krever timer podzavode, de er slitt på begge hender, som noen praktisk, helt likegyldig om historien til dette tilbehøret.
 Klokke - en stilig tilbehør
 Og den yngre generasjonen nesten ikke brukes i timevis, fordi nesten alle har en mobiltelefon, som du alltid kan se tiden. Se etter dem, snarere er en stil og en indikator av tilhørighet til et bestemt segment av samfunnet. Tenåringer elsker å bære flere timer med forskjellige farger kan bære dem på to hender, kjøpe klokker med utskiftbare ringer. Elegant modell med Swarovski krystaller eller diamanter, fine smykker var kvinner håndleddet sammen med armbåndet. For mannlige forretningsmann modell av Cartier er en integrert del av sin virksomhet image.  
Яндекс.Метрика