Hva hjelper gjær
 Sykdommen kan føre til en gjær infeksjon hos menn og kvinner. Vanligvis, trost hos menn er en skjult karakter og behandlet i å identifisere sopp i kvinner. Kvinnen ofte utsatt for sykdommen og vet som hjelper gjær og hvordan det arter seg.
 Candidiasis utvikler seg i et svekket immunforsvar, immunsvikt og dysbacteriosis. De fleste sopp multipliserer etter langvarig behandling med antibiotika, graviditet, tilstedeværelse av diabetes, etter nedkjøling, bruk av hormonet østrogen. Selv stramme klær, manglende hygiene, hyppige besøk til svømmebassenger, kan treningssentre forårsake sopp candida.

 Hva hjelper gjær (candida)


 Brus
 Den vanligste måten å behandle trost - sodovoe skylling. Nesten alle leger hevder at behandling brus gir en rask positiv effekt og nesten 50% av kvinner som bruker denne metoden for behandling for å bli kvitt soppen. Dette skyldes det faktum at soda påvirke soppen, som det ikke kan leve i et surt miljø. Microfiber sopp oppløse og gå i oppløsning.
 Tabletter fra gjær
 Her er hva hjelper gjær infeksjoner raskt og effektivt, så det er piller candidiasis. Foreløpig farmasøytiske selskaper produserer ulike virkemidler. Dette gjær piller som må tas oralt, vaginal tabletter, salver og kremer som "Clotrimazole". De er alle på sin måte, og hvis effektiv behandling utføres under tilsyn av en lege, vil oppgangen kommer raskere enn forventet.
 Den vanligste narkotika "Betadine", "Terzhinan" "Fluconazole", "Polzhynaks", "narkotika", "Forkan", "Medoflyukon", "Diflucan." Alle moderne legemidler raskt gi en terapeutisk effekt ved rask absorpsjon i mage-tarmkanalen.
 Tradisjonelle metoder for behandling
 Hva hjelper gjær med alternativ medisin? Ansett som de mest effektive middel for eik bark. Dets antimikrobielle virkning er utsatt for soppen. Avkok av eik bark, rosmarin, kamille og lavendel brukes til vanning av vagina og podmyvaniya forbereder tradisjonelle måten: en spiseskje samling er fylt med vann (200 ml), forseglet, zaparыvaetsya, filtrert og klar til bruk. Det finnes andre metoder for tradisjonell medisin som bidrar til raskt å bli kvitt trost.  
Hydrogen peroxide FaceI dag, er hydrogenperoksid mye brukt i kosmetikk, hjelper det å ta vare for fet og problem hud. Men dette stoff kan for å hjelpe kvinner takle ulempene med huden og skade huden. Det er derfor nødvendig å vite hvordan du bruker dette verktøyet.
Effekter av hydrogen peroxide på ansiktet ditt
Vises på huden, peroxide brytes ned til oksygen og vann. Oksygen fører til oksidasjon som et resultat av denne prosessen er ødeleggelsen av bakterier og hud lyn. Det er ikke overraskende at dette betyr på samme tid funnet sin anvendelse i medisinske og kosmetiske formål.
Til tross for de gode egenskapene av hydrogenperoksid, er det ikke alltid helt trygt for huden din. Om det kan synes hvite flekker som viser brannskader som følge av oksidasjon. Oksygen, som er en del av stoffet som kan brenne klemmer flyter talgkjertler, så det kan være imponert over at du klarte å bli kvitt fet hud. Ved hjelp av denne saken, er det viktig å være forsiktig.
I tillegg har den et desinfeksjonsmiddel, vaskemiddel, blekemiddel og anti-inflammatorisk egenskaper. Han var kraften stripe huden fra irritasjon og betennelser, tørr akne og redusere deres antall. Ved hjelp av dette verktøyet, kan du bli kvitt pigmentflekker, gjøre hudfarge mer selv.
Bruken av hydrogenperoksyd Face

I kosmetiske formål kan bare være en svak tre prosent hydrogenperoksyd-løsning. Men det er ikke alltid trygt for huden din, så før du bruker spe den med tonic. Hydrogen peroxide brukes til punkt bevegelser på problemområder, men ikke helt i ansiktet. Bruk denne saken kan bare én gang i syv dager, på det meste. Følge prosedyren være sikker på å grundig fukte huden din.
Hvis du har et ønske om å bleke hud, prøv å lage en maske, som inkluderer ost, eggeplomme, peroxide. Spre ost med egg, kobler mye med fem dråper stoff og male igjen. Den resulterende maske distribusjon på kinn, panne og nakke, la på i 15 minutter. Hvor det er behov for ekstra næring til huden, legge til dette Chaska liten skje av honning.
Du kan også forberede spesiell renere med peroxide, som er flott for fet hud. Ta tre gram peroxide, 5 gram ammoniakk, en stor skje med barberskum, etter oppløsning den i 50 ml mineralvann. Bland alle ingredienser slik at det oppnås en homogen masse.
Godbit betyr den som søker massasje, la ukultivert område rundt munnen og øynene. Etter 15 minutter, skyll huden med vann.
Med peroxide går en god tonic for huden. Gjør det veldig enkelt: ta væske for å fjerne make-up og koble den med en liten sum penger. Påfør litt produkt på en bomullsdott og behandle dem over hele ansiktet. Denne prosedyren kan gjøres altfor ofte, ellers huden kan karakteriseres ved forsiktighet.  
Hvor raskt fjerne rødhet i ansiktet ditt?
 Hva snakker vi ikke om den indre verden av skjønnhet, utseende og var av stor betydning. Derfor, alle feil - vskochyvshyy feil tid kvise, sorte øyne av mangel på søvn eller overdreven rødhet - sett på som en katastrofe, spesielt unge kvinner. De er enkle å forstå - som også ønsker å gå på en date med "pyntegjenstander" i ansiktet? Fordi hver jente trenger å vite hvor raskt fjerne rødhet i ansiktet. Og enda bedre - å forstå dens bakenforliggende årsaker og for å være i stand til å hindre dem. Alt dette - ganske enkel vitenskap, og mestre det presenterer ingen store vanskeligheter. Derfor ser i speilet flushing etter solbrenthet, irritasjon eller andre problemer, ikke rush opprørt - bare lære raskt fjerne rødhet i ansiktet hjemme. Hva er rød i ansiktet? Forårsaker rødhet i ansiktet
 I de fleste tilfeller er årsaken rødhet vi vet: altfor lang solingen i solarium, byste av søtsaker og sitrus eller allergisk mot dårlig kvalitet kosmetikk. Men noen ganger rødhet i ansiktet vises plutselig med noen åpenbar bakgrunn. I dette tilfellet, før du gjør noe for å eliminere den, må du finne ut nøyaktig hvorfor. Ellers kan alle biler mislykkes, og i verste fall også skade og forverre irritasjon. En årsak rødhet i ansiktet kan være:
 Solbrenthet og / eller overoppheting. Ikke nødvendigvis i solarium pidsmazhuvatysya til ansikt skylles - bare erstatte huden uten solbeskyttelse lue og krem ​​med UV-filter. Hvis været er vind og deretter nesten helt sikkert ansiktet rødt.
 Den inflammatoriske prosessen. Utvikle eller allerede gått kvise kan etterlate ansikts rødhet. Huden i dette stedet er veldig følsom.
 Mat. Reaksjonen av fordøyelsessystemet og metabolisme generelt kan påvirke ansikts rødhet. Vanligvis er rød for krydret, fet og stekt i olje og søt mel matvarer, alkoholholdige drikkevarer.
 Allergi. En allergisk reaksjon kan oppstå i mat, og på ytre stimuli. Rødme i ansikt - en av dens manifestasjoner blant andre symptomer.
 Vasodilatasjon. Det kan være forårsaket som en helt ufarlige årsaker (overgang fra et varmt rom på kald utenfor og vice versa, forvirring, alvorlig latter, etc.) og veldig alvorlig (hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer).
 I tillegg kan ansikts rødhet oppstå på grunn av intern (slik som menstruasjonen) og ytre (f.eks, dermatologiske sykdommer) prosesser. I slike situasjoner, så vel som i de tilfeller som er beskrevet i punkt 4 og 5 kan ikke engasjere seg i selv og for å fjerne ansikts rødhet og kurere den virkelige årsaken, må du oppsøke lege. I andre tilfeller er det mulig å prøve å fjerne rødhet på forsiden hjemme, alene.
 Hvor raskt fjerne rødhet i akne
Hvor raskt fjerne rødhet i ansiktet ditt?
 Hvis rødhet i ansiktet ditt - eller annen flekk fenomen, din viktigste oppgave - ikke bare fjerne den, for ikke å forverre situasjonen og vente til rødhet avtar selv. Men hvis tiden venter der, og rødhet i ansiktet dukket opp før du forlater huset, eller vice versa, ankomst av gjester, kan du prøve å fjerne de røde en slike krise metoder:
 •  Vasokonstriksjonseffekter narkotika til nese og øyne. Dette er en av de tilfellene hvor bivirkninger av medisinering bruk er svært nyttig. Dråper kaldt eller "røde øyne" satt på plass rødhet og litt utover. Blek hud bokstavelig 5-7 minutter.
   Aspirin. Aspirin reduserer ikke bare betennelse, men også har effekten av en lys kjemisk peeling, så vær forsiktig med det. Det er bedre å ikke bruke ren og blandet hakket 1 i aspirin pulver med en teskje av melk eller fløte lotion for ansiktet. Sett på rødlig hud og la virke i 5-10 minutter, deretter forsiktig tørk.
   Kosmetisk leir. Hvit leire mest universelle, og grønn og svart har en whitening effekt. Plasser tørr leire trenger rent vann til en tilstand av papirmasse og søke på ansikt rødmet områder. Hvis du legger til leire krem ​​og honning og anvende det ikke prikkete og over hele ansiktet som en maske, i tillegg rene og friske opp huden.
   Lotion eller skjær på alkohol. Du kan leie en bil fra serien "for problem hud" eller vanlig anstrøk av calendula med apotek. Bomullspinner eller liten tampong fukte og gjelder for rødhet i 30-40 sekunder. Lenger holde bilen på huden er ikke anbefalt å ikke forårsake brannsår.
   Tannkrem. En annen avledning, men effektiv bruk av tannkrem fjerner raskt rødhet i ansiktet, kroppen og selv tørker betente kviser.
   Men aller viktigst - ikke gni huden rødmet hendene og ikke prøve å presse andre kviser. Dette vil bare provosere og rødhet vil styrke sin nye satsing. Hvis raskt fjerne rødhet i ansiktet første gang ikke klarte å være tålmodig og gjenta behandlinger til en vellykket avslutning.
   Hvor raskt fjerne rødhet i ansiktet ditt etter garving
   Rødhet etter intens solbrenthet - er faktisk brenne, om enn i en mild form. Følgelig er det nødvendig for å håndtere de samme metoder. Som med en hvilken som helst forbrenning, tar hensyn til den delikate og tynn hud. Gjelde for all del veldig nøye, tynt lag, og nøye se reaksjonen:
 •  Panthenol. I form av geleer, kremer, kremer, salver - skjema spiller ingen rolle. Fremfor alt, teksturen var lett nok og panthenol innhold. Påfør på ansiktet spylt og la trekke i 10-15 minutter, blot med en vev rester.
   Barn krem. Allsidig og trygg måte å håndtere eventuelle betennelser og irritasjon. Gjelde for huden myke bevegelser, la stå i 10 minutter. Du kan lage en maske med et barn eller fuktighetskrem med naturlige ingredienser.
   Frisk agurk. Samtidig fukter og reduserer betennelse rødt skinn. Skjær moden agurk skiver og legg på ansiktet. Det er ønskelig at drivhus agurk var ikke, og vokste opp i det åpne feltet. Med denne masken er nyttig å ligge med øynene lukket i minst 15 minutter. I stedet kan du bruke agurk kjerne kjøttfulle blad aloe eller veksle disse midlene.
   Fersk persille. Finhakket persille hjelper også å fjerne rødhet i ansiktet, og samtidig strammer huden. I tillegg kan du brygge persille, stamme kjøttkraft og bruke det i stedet for tonic. Daglig vask lotion så ikke bare lindrer rødhet, men hindrer dens tilbakekomst.
   Is. Kulden hjelper hvis rødhet i ansiktet forårsaket av brannskader. Den enkleste alternativet - å fukte et håndkle med isvann og gjelder for ansiktet. Enda bedre gni huden isbit fra fryseren. I et slikt tilfelle er det nyttig å ha allerede forberedt isen med et avkok av kamille, lime, nesle og andre urter.
   Og, selvfølgelig, er det mange spesialverktøy som kalles "after-sun", inkludert et solarium. Men ikke glem at ansiktshuden er forskjellig fra huden eller kroppen, og ikke alle kremer og lotions til hennes behov. For å komplisere situasjonen og ikke få tilstoppede porer, irritasjon og andre problemer, kan du prøve å fjerne rødhet i ansiktet bare bevist, safe, bedre - folk metoder.
   Hvordan fjerne ansikts rødhet raskt og permanent
  Hvor raskt fjerne rødhet i ansiktet ditt?
   Hvis ansiktet ditt er ikke utsatt for rødhet, kan du fjerne rødhet raskt. Hvis den "røde girl" ser på deg fra speilet ofte, deretter håndtere denne uønsket rikelig flush mulig, men prosessen er ikke rask telefon. Å kvitte seg med rødhet i ansiktet, vil fullt anmeldelse av din livsstil, kosthold og kosmetisk innhold. Her er de viktigste anbefalingene i denne forbindelse:
   Spise en balansert, for det meste grønnsaker, frukt, korn og andre matvarer rike på fiber. Ta vekt på friske grønnsaker og ta ekstra mineraler og vitaminer. Drikk minst 2 liter rent vann en dag av og søte drikker. Sterk kaffe og svart te erstatning grønn og urtete.
   Foreta regelmessige masker med naturlige ingredienser. God effekt for å bekjempe flushing gir rømme, kremost, havregryn, honning, stivelse, olivenolje, egg. Butikk ansiktsbehandlinger og alle andre kosmetikk bør velges basert på følsomheten i huden din og dens mottakelighet for irritasjon.
   Oftere utendørs, men ikke i kulden, og ikke på den åpne solen. Kjøre, gå til fots, engasjert i idrett for å forbedre sirkulasjonen og god oksygentilførselen i huden. Spesielt nyttig sjø og luft i barskog.
   Vask med vann ved romtemperatur, fortrinnsvis renset eller smelte. Rengjør jevnlig ansikt og nakke området kube frosset kamille te eller andre urte-te.
   Sterk gi opp røyking (sigaretter og shisha og) og alkoholholdige drikkevarer. Den maksimale at du har lov - del glass tørr vin, og da bare hvis personen er ikke etter det blir rødt.
   Det følger av dette at det er mulig å fjerne ansikts rødhet fort, du kan bli kvitt rødhet person for alltid, men mange av disse prosedyrene, er det fortsatt to forskjellige oppgaver. Jeg eier ta på dem er tillatt bare hvis du er sikker på at rødhet forårsaket av rosacea ikke, demodex eller annen patologi å bli behandlet bare under tilsyn av en lege. Så ønsker du raskt finne årsaken rødhet, og finne effektive virkemidler for å gjenvinne skjønnhet, helse og trygghet!  
 • Яндекс.Метрика