Hva hjelper halsbrannFolk en gang i mitt liv opplevd halsbrann sannsynligvis aldri kommer til å glemme dette svært ubehagelig følelse sterk brennende følelse i brystet, ledsaget av en bitter eller sur smak av saftig og, irritabel svelg og munn. I tillegg, ofte ledsaget av kvalme halsbrann, raping og luft i magen - Whole ubehag. Hva oppstår de og hvordan bli kvitt halsbrann?
Årsaker til halsbrann
Halsbrann - det er faktisk får magesyre i spiserøret, hvilket forårsaker alle disse ubehagelige symptomer, men det kan skje av flere årsaker.
Og den første av dem - et dårlig kosthold. Halsbrann kan føre til overspising, overdreven beundring fet, krydret eller for søt mat, sjokolade misbruk, og frukt og grønnsaker som øker gastrisk surhet, og spesielt sitrus og tomater. Det fremmer forekomsten av halsbrann og store mengder mat fersk løk. Også kan utløse halsbrann og ikke spise på rømmen, ikke tygge mat og fedme, og alkoholforbruk, høyt kullsyreholdige drikker og kaffe.
Negative faktorer som utløser halsbrann omfatter medisinsk og røyking, stress, og til og med altfor trange klær som, klemme bukhulen kan utløse utgivelsen av syre i spiserøret.
Føler ofte halsbrann og gravide kvinner, og personer som bruker legemidler som påvirker surhetsgrad i magesekken, for eksempel aspirin eller naproxen.
Fører til halsbrann og fysisk trening etter et tungt måltid - spesielt bøyer seg frem og løft.
Men veldig ofte halsbrann er et symptom på en sykdom i mage-tarmkanalen, slik som magesår, gastritt eller hiatal brokk.
Så hvis du ofte føler ubehag i form av halsbrann - det første du bør gjøre - er å se en lege.
Kur for halsbrann
Selvfølgelig, for å bli kvitt halsbrann uten å eliminere dets årsaker, er umulig. Men hjelpe irritabel spiserøret fra syre - er avgjørende. For dette formål, apotek presentert en rekke medikamenter.
Først den såkalte antacida- Legemidler som omslutter slimhinnen i spiserøret og dermed bidra til å lette den brennende følelsen. I tillegg hjelper de beskytter slimhinnen mot de skadelige effektene av aggressiv gastric juice.

For det andre, i tilfelle av halsbrann viser bruk av narkotika
Bidra til å nøytralisere magesyren ved å redusere sin surhet. For eksempel, fosfolyugel, hastala, Maalox eller Rennes.
For å redusere halsbrann ved å redusere produksjonen av mavesaft, anvendes stoffer som omez, omeprazol og ranetydyn.
Selvfølgelig kan de bare oppnevne en lege som vil avgjøre dosering og tidsplan for narkotika administrasjon.
Folk rettsmidler for halsbrann
Vel, hvis halsbrann angrep skjedde første gang du er hjemme og ikke har mine medisiner som er nevnt ovenfor?
I dette tilfellet, for å hjelpe kroppen, kan du bruke folk rettsmidler for å hjelpe "slukke" halsbrann.
Først er naturligvis en oppløsning av soda - teskje per kopp vann. Effektivt verktøy, men legene i en samtale er ikke misbrukt.
Men det finnes verktøy som kan hjelpe nøytralisere uønsket syre, og i tillegg til brus. For eksempel - olje. Å kvitte seg med uønskede symptomer nok til å drikke det bokstavelig talt en teskje.
Mange bidrar også halsbrann varm melk, friskt eple, og mer - Potet og gulrot juice, blandet i like proporsjoner.
Hvis det er mulig og tid - du kan lage sunn infusjon av urter: mynte, johannesurt, ryllik, kamille, fennikel og regn.
Men det er engangs krisetiltak. Hvis du ønsker å glemme halsbrann - er nødt til å endre livsstil.
Tips for de som ønsker å bli kvitt halsbrann
Til en slik ordensforstyrrelser som halsbrann, ikke forgiftet liv - du trenger å følge en bestemt diett: spise ofte, men i små porsjoner for ikke å overbelaste magen. Det beste alternativet måltider - 5-6 ganger om dagen. Vi må forlate de produktene som utløser halsbrann, fet, krydret, sur og sterkt krydret mat og produkter som bidrar til flatulens, kål, løk, tomater, bønner og rugbrød, og mer - for å redusere forbruket av sjokolade, te, kaffe og kullsyreholdige drikker .
Se din garderobe. Kanskje din favoritt ting for stram mage stramme, forårsaker utslipp av syre i spiserøret. Spesielt farlig i denne sammenheng også skinny jeans og trange belter. Provoserer halsbrann og røyking, så hvis syre i spiserøret blitt et problem for deg - vil måtte kaste røyk. Forresten, avvisning av denne negative vane du vil bare være til nytte.
En annen verdifull tips- Ikke vdavaytesya til ytterligheter: ikke umiddelbart etter å ha spist eller går til sengs, ikke overbelaste deg selv overdreven trening. Velg "middelvei"!
Og aller viktigst - stopp nervøs over ingenting! Ja, det er konstant stress og angst ofte provosere halsbrann, så prøv å unngå skandale og stress. Dette vil hjelpe deg å takle ikke bare med halsbrann, men andre psykosomatiske sykdommer.
Tenk på deg selv og din helse!  
Det beste middel for halsbrann
 Før du bestemmer deg for hva slags gress eller av de eksisterende verktøy for i dag - er det beste middel for halsbrann, bør du forstå hva halsbrann, og hvorfor den vises.

 Årsaker til halsbrann


 Halsbrann - en brennende smerte, som ofte forekommer i den nedre del av spiserøret, men av og til når og hals forårsaket av oppgulping av magesaft i spiserøret. Vanligvis halsbrann er resultatet av sykdommer så som gastritt, peptisk ulcer, kolecystitt, diafragmahernie og andre.
 For øvrig, oppstår halsbrann ikke bare forplanter seg syre som inneholdes i magen i spiserøret, men også på grunn av motiliteten i tolvfingertarmen, magen og spiserøret. Krydret mat, kan store mengder alkohol forårsaker halsbrann selv helt frisk person.

 Det beste middel for halsbrann


 Personer som lider av denne sykdommen i lang tid, lenge har funnet den beste rette for halsbrann. Vurdere noen halsbrann rettsmidler som tilbys av tradisjonell medisin. Spesielt nå som de er ikke mindre populær enn legemidler.
 Det faktum at utarbeidelse av narkotika for halsbrann urte kan du se selv hva du er matlaging, hvor konsentrasjon og vet hvor mye det inneholder virkestoffet.

 Det beste middel for halsbrann, hindre ny fremvekst, kan være forberedt med klokkesøte røtter røde. De bør være grundig og hell over knust tørr rødvin. Den resulterende blanding insisterer tre uker. Denne oppskriften er god som umiddelbart lindrer symptomene på halsbrann og normalisere generelle helse.

 Like effektivt middel for halsbrann er å samle urter. I en glassbolle setter plantain blader 30 g, 30 g av johannesurt, 10 g av kamille og hell alt det varme vannet. Blandingen ble tilført i tre timer og fikk en spiseskje fire ganger om dagen.

 Lett takle denne sykdommen og eggeskall. Det bør knuses til pulver og ta en halv teskje med vann, surheten i magesekken.

 Å øke surhet bør blande 1 ss. l. vann, 1 ts sitronsaft, 1 ts honning og drikk blandingen daglig etter måltider.

 For de som lider av denne sykdommen på kveldene det beste middel for halsbrann - en varm infusjon av lin vedtatt før sengetid.

 Cope med halsbrann og hjelpe noen andre måter, og kanskje for deg at de vil være mest effektive, men i stedet for jevnlig tar en bestemt medisin, anbefales det å oppsøke lege.  
Hva er det med halsbrann
 Hva er halsbrann er kjent for alle. Før eller senere, føles det nesten hvem som helst. Reflux er vanligvis preget av symptomer som svie og smerter i brystet, det vil si området under brystbenet. Det er ganske smertefullt og ubehagelig. Å hindre halsbrann, må du først finne årsaken til sin forekomst. Og siden de kan settes bør gjennomgå de mest vanlige.

 Hva synes halsbrann


 Halsbrann er mest vanlig hos mennesker med sykdommer i fordøyelsessystemet, mage, spiserør og tolvfingertarmen. Svært ofte er det et resultat av magesår, duodenalsår eller kronisk gastritt.
 Også halsbrann typisk for personer som lider av forstyrrelser i den nedre øsofageale lukkemuskel, som er plassert ved det punkt hvor den går inn i spiserøret til magen. Hva synes halsbrann hos pasienter med denne sykdommen? I dette tilfelle forekommer det, og blir forverret dersom personen er lang eller er i en posisjon vippe fremover, for eksempel, kan det være rom.
 Ahylycheskyy gastritt, hvor det karakteristiske redusert gastrisk surhetsgrad, fremkaller også en følelse av halsbrann. Personer med denne sykdommen påvirket prosesser av fordøyelsen fordi magen er prosessen med gjæring, forårsaker halsbrann vises.
 Alkoholmisbruk fører til kroniske betennelsesforandringer av mageslimhinnen og spiserøret. Resultatet er - en stabil og smertefull halsbrann.
 Der gravide kvinner, den kritiske perioden av 2-3 trimester. Grunnen er at prosessen med å øke livmoren, som i sin tur hever magen og diafragma, som fører til tilbakeløps av mageinnhold i spiserøret og forårsaker halsbrann vises.

 Produkter


 Å utelukke sannsynligheten for halsbrann, bør du vite hvilke matvarer ikke bør brukes eller ikke misbruk er: alkohol, sjokolade, sort pepper, kaffe, stekt mat, fet mat, løk, ketchup, sennep, brus smaksatt med appelsin juice, tomatjuice, søt pudding, paier, mynte, eddik. Rikelig inntak av mat kan også føre til halsbrann i mange mennesker.
 I noen tilfeller, for å hindre halsbrann, bare endre livsstil og å kvitte seg med dårlige vaner. I andre tilfeller bør du kontakte legen din.  
Яндекс.Метрика