Hva hjelper tannpine?
 Hvis en eller annen grunn ikke kan besøke en tannlege og dental smerte gjør vondt, kan du ty til noen medisinske triks. Den mest enkle måten - skyll tennene kopp varm brus løsning (1 ts natron). Etter en halvtime skylling løsning avlaste irritasjon rundt pasienten og tann smerte vil avta. Løsningen kan gjøres mer konsentrert, legge en teskje salt og fem dråper jod.
 Du kan forberede et avkok av urter: salvie, kamille, johannesurt, som vasket pasientenes tenner. Behandler tenner buljong furu grener, kokt i to minutter i en liter vann. Du kan forberede infusjon eller infusjon av oregano eddik 30 gram eddik, og blande litt hakket peppermynte blader og crimson insisterer i tre dager. Tygge brev sorrel, vill hvitløk eller vendelrot.
 Dette kan godt sette vatt gjennomvåt tann dråper. De omfatter kamfer og anstrøk av vendelrot ha en beroligende effekt. For dette formål kan kjøpes på apoteket bedøvelse Articaine, artykayn og sette bomull ull dynket midlene til tannen. Olje av peppermynte peppermynte tabletter - en god antiseptisk, så to tabletter under tungen kan raskt få lindring. Utmerket hjelp fedd eller fir olje brukt til tennene på bomull pads.
 Med sterke medikamenter hjelper tannpine baralgin, pentalhin eller stryhany (hvis du ikke kan overvinne smerte) og solpadeyin, pyatyrchatka, no-spa, ketanov, aspirin, Analgin, aspirin. Disse stoffene bør behandles med forsiktighet, da de har bivirkninger lidd lever og mageslimhinnen. Hvis ikke er det ved siden av disse midlene, feste til tannpinne fuktet valokordin eller isbiter innpakket klut.
 Lindre tannpine frisk usaltet fett, hvis den anvendes til tannkjøttet. Den samme effekten vil blande hakket løk, hvitløk, tatt i like deler salt og propolis, hvis en bit av denne saken kort la neste tann.
 Hva annet hjelper tannpine? Massasje akupunkturpunkter for lettelser tannpine, for eksempel, en hånd hvor beina er koblet tommelen og pekefingeren, massasje nasolabiale punkter (i ti minutter) autotrennynh, noen midler for emosjonell flukt (vitser, og selv elskov gråter).
 Det er en uvanlig, men effektiv måte å bli kvitt en tannpine - innflytelse på refleks poeng som regulerer smerte. Dette kan hjelpe hvitløk. Det skal være godt festet til håndleddet side, den motsatte side av pasientens kjeve. Hjelper rot og plantain, lagt på gulvet en time inn i øret av pasientens tann.
 Disse metodene gjelder ikke for behandling i sin helhet. De kan brukes for å lindre tilstanden, og deretter finne årsaken til smertene hos tannlegen og gjennomgår den foreskrevne behandling. Tannverk er ikke nødvendig å lide hvis feber og nadulasya kinnet: dette er tegn på betennelse og konsekvensene kan være svært trist å helse. Hvis du klarte å redusere tannpine, er ikke nødvendig et besøk til en tannlegespesialist forsinkelse.  
Maske for tørt hårAngivelig, kjenner hver person som i høst og vinter håret vårt lider av mangel på vitaminer og derfor blir tørre og sprø. Du kan imidlertid slå håret ditt ser gammel bruker mest vanlig maske for tørt hår, som hjemmet vil være i stand til å forberede en. Anbefalinger og tips om oppskrifter slike terapeutiske forbindelser å bli kvitt problemet med tørt hår og gjenopprette deres strukturelle del i en svært kort tid.
Oppskrifter masker for tørt hår
Forberede en maske for tørt hår ved hjelp av melkeprodukter
For å forberede denne masken du trenger medisinsk yoghurt eller kefir. Varmet melk produkt som er tilgjengelig, og deretter bruke det jevnt over hele lengden på håret. Det bør bemerkes at spesiell oppmerksomhet bør vies til røttene, er det en svært viktig del av sunt hår. Etter påføring hår skjul i en plastpose, og deretter okutыvaem dem i et varmt håndkle. Med en slik "hat" må du ta 30 minutter, deretter en maske for tørt hår kan vaskes av med varmt vann. På denne måten sikrer du håret ditt fuktighet maksimal effekt og gjenopprette den skadede delen av strukturen.
Hair Mask bruker vegetabilske oljer
Ta 1-2 spiseskjeer vanlig vegetabilsk olje, og bland det med tindved. Denne sammensetningen bør bare brukes på hårrøttene. Deretter hodet skal bruke gummihetten og må vente omtrent en time. Skyll denne sunn blanding med varmt vann og en mild sjampo. Ved hjelp av denne enkle oppskriften bare to ganger i uken, for 10 økter du bli kvitt tørr og hindre fremveksten av flass.
Øl maske for tørt hår endene
Maske for tørt hårDenne løsning på problemet med tørt hår er en av de mest effektive. Ta ett glass øl og rastvoryaete det en spiseskje olivenolje (alternativ - mandelolje), og etter grundig blanding jevnt påfør blandingen på håret. Varigheten av hele prosedyren er 20 minutter, deretter fra øl kan du bli kvitt masken. Strukturen i normal øl er en enorm mengde av vitamin B, og dette elementet en positiv effekt på hårets struktur. Dessuten stimulerer denne masken normal vekst av hår, slik at du kan unngå problemet med håravfall.
Som du kan se, i alle situasjoner, kan en person ta vare på helsen til håret, fordi kostnadene ved de nødvendige ingrediensene ganske lav. Komponenter for disse enkle oppskrifter finner du i ditt hjem.
Utfallet av dette hjemmet behandling vil forbedre utseendet på håret, gjenopprette balanse nødvendig vitaminer og følelse av fuktighet. Ved å følge instruksjonene ovenfor, kan du bli kvitt dårlig tørking av hodebunnen og håret vil gå tilbake til sin naturlige skjønnhet.
Maske for normal og tørt hår (video)
Øyenbryn form for rundt ansiktKanskje women've hørt om make-up på den riktige formen på øyenbrynene, men ikke hver skjønnhet kjent med dette konseptet. Det er mange anbefalinger for dannelsen av riktig form en integrert del av god makeup. Det bør bemerkes at øyenbrynene for runde ansikter - en egen sak for skjønnhet fagfolk.
Du må følge noen retningslinjer for å understreke den naturlige skjønnheten i et rundt ansikt. Følgende er retningslinjer for å hjelpe deg alltid se spektakulære.
Hvordan bør se perfekte øyenbryn for runde ansikter?
Først av alt, må du ta hensyn til åpenbare tegn på en rund ansiktsform, og denne høye kinnben og en uttalt midtre del Fejsa. Eksperter sier at de riktige plassering øyenbryn avhenger av din innsats. Nettverket er mye lyd og video som vil gi deg informasjon om korrekt teknikk av plukker øyebryn. Men vi kan trygt si at den bredeste delen av øyenbrynene bør vedvare til det punktet som designer hjørnet av øyet. Disse andelene vil legge appellere til deg, fordi denne metoden legger vekt på verdighet lubne mennesker og ulemper med å prøve å se bort.
Funksjoner prosedyrer plukker øyenbrynene
Selvfølgelig, hver kvinne prøver å regelmessig besøke en kosmetolog å gå gjennom korrigering av øyebryn. Det er derfor eksperter på dette feltet har blitt utviklet mest skånsomme plukker metoden. Det faktum at du bare trenger å ta hensyn til den nederste raden av hår. I den øverste raden på øyenbrynene gitt farge og stedet revet hårene vises fargeløs.
Sjekk riktig form øyenbrynene
Øyenbryn form for rundt ansiktI teorien riktig øyenbryn form for runde ansikter er definert veldig enkelt. Man trenger bare å bruke en blyant for å tegne en linje som forbinder vingen nesen med det innerste hjørnet av øyet. Hår som vil være på denne linjen du må fjerne. Men uansett hva, du må følge visse regler for prosedyre plukking. Du kan hindre utbruddet av ulike sykdommer og selv purulente prosesser i dette området. Ansatte skjønnhet industrien vet nøyaktig hvordan du skal betjene kunden, slik at du ikke trenger å bekymre deg.
Husk at moderne mestere ferdigheter makeup artister vil bidra til fremheve de mest attraktive funksjonene i din runde ansikt. Selvfølgelig, nå brukt ganske drastiske tiltak (som for eksempel kirurgi) for å se attraktive. Men vi vet alle at utseende skaper bare det første inntrykket om en person. Du kan lage den mest perfekte "bilde" person i hjemmet, og profesjonelle tjenester og er ikke nødvendig. Tipsene ovenfor vil tillate deg å se uimotståelig i enhver situasjon.
Øyenbryn form korreksjon (video)
Kan gravide klippe håret
 Når en kvinne går inn i en vakker tiden av svangerskapet, er det en rekke spørsmål knyttet til den nye staten. Det er mange anbefalinger om hvordan du spiser, kjole, trening, sex, arbeid eller ikke fungerer på datamaskinen, eller ingen brunfarge i solen, få en hårklipp, farge, hår vokse, og mer.
 Selvfølgelig, i tillegg til det vitenskapelige studiet av atferd anbefalinger for fremtidige mødre, er det tegn til folk og råd noen ganger satt en kvinne på stedet hvil. For eksempel, tegnet av hår hårklipp.
 Opprinnelsen til skilt
 Folk tegn tyder på at gravide ikke kan klippe håret sitt. Forklaring av dette forbudet går tilbake til antikken, når alle kvinnene hadde langt hår, ender pidrivnyuvaly bare på bestemte dager "på New Moon" og ikke bruke tjenestene til frisører.
 Våre forfedre ga uutdannede kvinnelige hår mystiske egenskaper: styrke, visdom, helseeffekter på avkom. Det ble antatt at gjennom håret hos gravide kvinner kommer kosmisk energi som nærer babyen. Hvis kuttet hår, redusert energiflyten, vil barnet ha problemer. Det kan også skje abort.
 Med all vår teknologiske utviklingen, er vi utsatt for skilt, overtro og fordommer. Så noen ganger en mester frisør nektet å kutte en kvinne. Ønsker ikke å synde på sjelen.
 Opinion Science
 Og fra et vitenskapelig synspunkt, under graviditet en kvinnes kropp gjennomgår hormonelle endringer. Dannelsen av fosteret er mange reserver av organismen. Fordi gravide kvinner er mer sprø negler, hår, tenner begynner å gjøre vondt. Krever mer grundig hår, kanskje mer hyppig vask, vegring mot kjemiske angrep maling, styling.
 Tross alt, når et par av hårfarging kjemiske elementene som utgjør fargestoffet kan komme inn i en kvinnes kropp, i henhold til kroppen av fosteret gjennom porene i hodebunnen. Hvorfor ta sjansen?
 Dere gravide klippe håret?
 Men hårklipp - er en annen sak. Objektivt, klippe håret ikke forårsaker noen skade enten fysisk gravid kvinne eller hennes ufødte barn. Skadet, ender delt hår fjernet frisyre er fasjonable, ryddig. For kort hår, dessuten lett å ta vare på. Og for fremtiden mor er svært viktig. Faktisk, etter at barnet, få tid til en frisørsalong vil være svært vanskelig.
 Å tro eller ikke skilt - en personlig avgjørelse hver kvinne. Men på den tiden av svangerskapet en kvinne virkelig ønsker å være attraktive. Dette er fordi den gravide kvinnen uforvarende tiltrekker øyet. Det er veldig hyggelig å se fin, velstelte, med elegant frisyre hårklipp eller trimme moren.
 Hvis du er overtroisk - ikke gå til frisøren. Trygghet for en gravid kvinne er viktigst.  
Яндекс.Метрика