Hva holder temperaturen?

 Ingen symptomer på sykdom ikke gjør det, men hardnakket VISER termometer 375 °. HVORFOR?
 En liten (37-38 ° C), men en konstant kroppstemperatur subfebrile legene kaller. Ved første øyekast grunn til bekymring. Selv en frisk person det varierer i løpet av dagen, minkende om morgenen og nådde sitt høydepunkt i kveld. Men hvis feberen varer lenge, bør se etter årsaker.
 Det første du må gjøre er å sjekke enheter
 Pass på at termometeret defekt. For å gjøre dette, bare måle temperaturen på den andre. Det er viktig å armhulen var vått. Forresten, er den venstre armhulen temperaturen ofte 01-03 grader høyere enn den høyre. Det må også tas i betraktning.
 Hvis du er sikker på at termometeret er OK, fører så høye temperaturer kan være.

 1. Mangel på jern


 Anemi - en annen mulig årsak subfebrile. Med et lavt hemoglobinimmunsystem er for hard, som fører til en økning i temperaturen. Dessuten ofte til redusert hemoglobin sammen sekundær infeksjon.

 2. Hormonelle problemer


 Hyperfunksjon i skjoldbruskkjertelen forårsaker ofte feber jevnt og trutt. Overflødig hormonet tyroksin i blodet fører til avbrudd av energiomsetningen. Ledsagende symptomer - svetting, irritabilitet, hjertebank, tretthet, vekttap. Avgrense diagnose hjelper blodprøve for thyroid hormonnivået.

 3. Alle nerver


 Langvarig lavgradig feber kan skyldes overspenning. Det kan bli høy hele tiden mens vedkommende er i stress, og selv ledsaget av feber, hodepine, kortpustethet. Hvis vi tar upokoytelnoe eller en endring av natur, temperatur normal. Subfebrilitet er også hos ungdom, folk asthenic grunnlov og unge kvinner er utsatt for vaskulær dystoni.

 4. Fysiologi


 Varm te, en solid lunsj, intens trening - som alle kan føre til en temperaturøkning på 03-05 grader. Det påvirker henne og menstruasjonssyklus, eggløsning og i løpet av andre halvdel av syklusen temperaturen litt øker.

 5. Temperatur hale


 Noen ganger etter bronkitt eller sår hals temperaturen holder seg høy, selv om analysen er i orden. Sin såkalte "temperatur halen." Denne typen reaksjon på sykdommen. Vanligvis 1-2 måneder normal temperatur.

 6. Kronisk infeksjon


 Lavgradig feber kan gi ikke kureres ved utgangen av bihulebetennelse, betennelse i mandlene, og selv betennelse i tannen. Vanligvis klart bilde hjelper blod - det vil vise en inflammatorisk prosess. Ganske dolikuvatysya temperaturen til det normale. Også subfebrilitet - ofte det eneste symptom på toksoplasmose.
 Forfatter: Elena Babicheva  
Hva gjør ryggraden fleksibel

 Fleksibiliteten av ryggraden, dens evne til å bøye og sag - nøkkelen til vår bærekraft og helse. Og strekker seg tilbake - den første fasen av atletisk trening. En komparativ analyse av virkningen på ryggraden populære typer fitness.

 Pilates


 Pros mobiliserer de dype musklene i ryggraden, forbedrer muskel-skjelettsystemet. Øvelser med fitball hjelpe riktig holdning. Mye brukt i kompleks rehabilitering terapi etter ryggmargsskader.
 Cons Hvis du utfører øvelsen uten forberedelse eller for raskt går videre til et nytt nivå av kompleksitet, mulig muskel strekk.

 Yoga


 Proffene. Eliminerer misdannelse av ryggraden, behandler skoliose. Påvirker liggende dype musklene i ryggen og magen. Fjerner stivhet av ryggraden, reduserer tretthet tilbake.
 Ulemper. Noen asanas er kontraindisert i noen forstyrrelser i ryggraden. Anbefales ikke for personer med høyt blodtrykk - de er farlige nedbøyninger av nakkesøylen.

 Makt belastning


 Proffene. Gjøre leddene fleksible. Øke muskelvolumet, og dermed styrke ryggen.
 Ulemper. Traumatisk, uten kontroll manager, og hvis tilgjengelig brudd i ryggraden - og legen til å utføre slik trening ikke er anbefalt. Muskel hypertrofi (overdreven oppbygging av muskler) kan føre til slaveri tilbake på grunn av den økende stivhet tilkobling.

 Svømming


 Proffene. Når du kjører i vann helt involvert alle leddene i ryggraden. "Vektløshet" tar bort noen ekstra belastning, spre mellomvirvelskiver. Svømming avlaster slitasjegikt, effektivt forebygge osteoporose.
 Ulemper. Det er viktig å velge riktig stil av svømming, eller kan være enda større forlengelse av ryggraden som vil forbedre eksisterende patologi.

 * Stretching Pilates-metoden


 Sitt på gulvet, rette ryggen. Spredt føttene skulder bredde hverandre. Strekke armene foran deg i skulderhøyde. Trekk opp ryggraden, rette brystet. Stramme for inspirasjon mage og rumpe til baksiden og sakte senke kroppen fremover, avrunding ryggen virvel av ryggvirvel, som går til den store ballen. Puste og strekke armene og brystet frem. For inspirasjon tilbake til utgangsposisjonen. Pust ut. Dette gjentas 3 ganger.

 * Bhudzhanhasana eller "utenfor cobra"


 Ligg på magen, la hodet på gulvet pannen. Holde bena sammen, tær trekke. Pust inn og løft hodet, skyver haken på gulvet, trekke mest cervical. Sakte prohynayte hals vertebra av vertebra, thorax deretter til korsrygg. Ikke len deg på hendene, holde ryggmuskulaturen sag spenning. Hold pusten. Så puster sakte med full Bla startposisjon.

 * Vann aerobic for å strekke lumbale ryggvirvler


 Logge på dypere vann, for ikke å få føttene bunnen, og vertikalt holde seg flytende. Strekke armene foran deg. Skarp sving begge bena og trekk knærne til magen. Sakte rette. Gjenta 10 ganger. Deretter løfter bena til å trekke dem, berører fingre sokker, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 15 ganger.
 Etter 25 år, når en person slutter å vokse, øke beinmasse, styrke bein er gjennom fysisk aktivitet: når benet er lastet, blir det sterkere.
 Svømming - ideell type trening for folk som har problemer med ryggraden. Men velger stil svømming bør gis karakter av problemene:
 * Ryggsvømming spesielt gunstig når trammen, bidrar til å styrke ryggmusklene, slapper tilbake;
 * Crawl letter muskelspasmer øvre rygg;
 * Brass er ikke anbefalt for smerter i korsryggen fordi denne stilen gjør for mye flex lende og ujevne humper beina gi større belastning på korsryggen ledd;
 * Av de som har problemer med nakkesøylen bør ikke svømme på magen med hodet - i denne situasjonen er det en fare for overbelastning halsvirvler.
 * manualer for å utvikle rygg og skulder belte
 Ved å nøye dumbbells - for mye vekt kan skade nakke og skulderleddet. Stå holder manualer i hendene senket. Løft forsiktig litt bøyd høyre arm gjennom første side til skulderhøyde, da - overhead. Vippe kroppen din til venstre, strekke til samme hånd. Sakte tilbake til startposisjonen og gjenta med venstre hånd, lener til høyre. Gjør 3 sett med 5 reps på hver side.
? Når du utfører øvelsene følger prohybamy hver ryggraden. Prøv å gjøre alle trekkene symmetrisk til lasten fordeles jevnt.  
Hva du skal gjøre ved forhøyet temperatur i et barn

 Vi vil fortelle deg hva du skal gjøre til foreldre når temperaturen i kroppen av et barn, og gi nyttige råd om hva som bør ikke gjøres.
 Hvert barn er forskjellige overføringer feber. Det er barn som rolig fortsette å spille på 39 grader, men noen ganger når alt-i-alt kid 375 ° C nesten besvimer. Derfor kan det være universelle anbefalinger om hvilke lenge å vente etter som tallene på skalaen termometer begynne å spare.
 Det er vel kjent at hovedmåter varmetap er fordamping av svette og varme inhalert luft.
 Derfor er den høye temperaturen som behøves:
? dreven drikking (for å ha noe å svette);
? kjølig luft i rommet (optimalt 17-20 ° C).
 Når temperaturen av legemet må gjøre alt for å sikre at legemet var i stand til å miste varmen.
 Dersom disse vilkårene er oppfylt, er sannsynligheten for at kroppen ikke kan takle barnets temperatur svært lav.

 Hva bør ikke gjøres ved høyere temperaturer


? Hjemme, kan du bruke såkalte "naturlig kjøling metoder": radiatorer med isen kalde, våte laken, kalde klyster og t N..
 Det faktum at legemet er i kontakt med den kalde overflate er spasmer i blodkarene i huden (kapillærer). Dette bremser blodtilførselen i huden, reduserer dannelsen av svette og varmeeffekt. Hud temperaturen synker og temperaturen øker indre organer. Dette er veldig farlig! En annen ting, hvis det vil utnevne en lege før du gir medisiner som fjerner vasospasme.
? Du kan ikke gni babyen med alkohol, vodka, eddik. Temperatur og kan redusere, men sykdommen vil følge forgiftning med alkohol eller syre.
? Du kan ikke sette sammen med naken babyen inkludert vifte. Flyten av kald luft fører også vasospasme.
 Forfatter: George Belopol'skii, barnelege  
Hvordan kurere en sår hals? Behandling av laryngitt og faryngitt

 Hvordan å behandle en sår hals


 Årsakene til sår hals


 De viktigste årsakene til inflammatoriske sykdommer i halsen er mikroorganismer - bakterier og virus, samt ytre stimuli, kald og tørr luft er svært varm eller kald mat, stikkende lukt og giftige stoffer, støv og gasser.
 Slimhinnene i svelget har mange nerveender, så mange hals ledsaget av en rekke ubehagelige opplevelser, kiling, prikking, tørrhet, smerte.

 Sår hals fra øre til å påvirke


 Jeg skal fortelle deg litt mer om hver av disse inflammatoriske sykdommer, de fleste som er den vanligste - betennelse i mandlene eller sår hals. Det er en smittsom betennelse i slimhinnen i orofarynx og mandlene, som er noen ganger komplisert av utviklingen av purulent prosesser i de omkringliggende vev. Den vanligste årsaken til streptokokkbakterier, minst - influensavirus og luftveissykdommer, og noen ganger - klamydia eller sopp.
 Ofte oppstår angina som en komplikasjon etter sesongens forkjølelse infeksjoner, spesielt i tidlig behandling. Den enkleste form for angina - catarrhal, mens det bare er overfladisk betennelse i mandlene. Ved alvorlig - follikulær - mandlene blir betente og dypt berørte follicular unit mandlene. For å skille angina fra andre inflammatoriske sykdommer i halsen kan være følgende kriterier: sterke smerter i halsen av påvirkning i ørene, gule flekker på mandlene og tunge, dårlig ånde, frysninger og en kraftig økning i temperaturen opp til 40 grader.
 Når angina ofte smerter i muskler og ledd, og når alvorlig - hjerte smerte og hjerteklapp.

 Hals knivstikking eller skjære?


 Årsaken til faryngitt - betennelse i slimhinnen i bakre svelg veggen
 - Om lag 30% av tilfellene er bakteriell infeksjon, ellers skyldig av SARS og influensavirus.
 Dens kjennetegn er tørr hals, tørr hoste, skrapete, skrapete sår hals, spesielt når du svelger sterk og prøver å vidt åpen munn, følelse av en klump i halsen, noe som ikke kan svelges.
 Når faryngitt vanligvis rød hals, irriterte slimhinner dekket med folie eller purulent utflod. Denne sykdommen hvis ikke riktig og tidlig behandling av akutte formen blir kronisk.
 Når laryngitt betent slimhinne i strupehodet og stemmebåndene. Symptomene på laryngitt: hes, grov unaturlig knapt hørbar stemme, følelse tsarapayuschey sår hals, tørr, og deretter med otharkyvanyem sputum hoste.
 Akutt laryngitt er vanligvis begivenhetsløs, men på grunn av forsinkelser i behandlingen kan begynne organiske lesjoner av stemmebåndene og som en konsekvens - mister stemmen.
 Kronisk laryngitt - yrkessykdom forelesere, lærere og andre fagfolk som hadde mye å si og overtax stemmebåndene. Denne sykdommen - en konstant følgesvenn av storrøykere fordi nikotin fremmer kontinuerlig betennelse i stemmebåndene.

 Ikke mye å si og drikke


 I inflammatoriske sykdommer i hals lege kan forskrive antibiotika eller antivirale medisiner, vitaminer, immunmodulatorer, og fysioterapi. Under behandling, bør utelukkes fra kostholdet krydret krydder, krydder, røyking og ikke drikke alkohol.
 Det anbefales å følge stemmen rolig og mindre snakk og mer drikking, spesielt mineralvann uten gass, grønn te, te med mynte, johannesurt, kamille. Vil hjelpe varmer komprimere halsen, varme fotbad, innånding og gurgle med ekstra urteekstrakter og essensielle oljer.
 Forresten:
 • Barn som har foreldre som røyker er flere ganger mer sannsynlig at lider av betennelse i mandlene, tracheitis, laryngitt, bronkitt og lungebetennelse enn sine jevnaldrende fra ikke-familier. Forskere anslår at i familier med en røyker lider 68 prosent av babyer under to røykere - 87 prosent.
 Årsakene til inflammatoriske sykdommer i halsen
 • En permanent foci av betennelse i de øvre luftveiene hos kronisk rhinitt, bihulebetennelse, nasal septum forvrengning.
 • Viral og bakterielle infeksjoner.
 • Loud samtale i kald luft, hypotermi, kraftige svingninger i temperaturen.
 • Røyking, tørr luft, effekten av irriterende kjemikalier, støv, røyk og gasser.
 • Bruk kalde drikker.
 • Svekkelsen av immunsystemet, vitaminmangel, kronisk tretthet.
 Forebygging av inflammatoriske sykdommer i halsen
 • Tidsriktig behandling av øvre og nedre luftveier - nesen, bihuler, svelg og bronkier.
 • Samsvar med riktig stemmemodus, spesielt medlemmer av "snakker" yrker - lærere, guider, etc.
 • Røykeslutt, opphold i røykfylte områder.
 • Den grad herding av kroppen med overgangen fra myke fotbad for å helle kaldt.

 Alle legemidler - fra bikuben


 Jeg sår hals og noen andre sår hals perfekt hjelpe bee produkter - propolis og dronninggelé.
 Når sår hals begynner og blir vanskelig å svelge, jeg tar en bit av propolis størrelse med en ert i munnen hennes og sakte hans razzhevыvayu løpet av få minutter. To timer mix 1 g av kongelig gelé bee med 3 ss. l. honning. Jeg tar en bit av steril bandasje eller gasbind, oborachyvayu trepinne, dunk i denne komposisjonen og smører svelg tre ganger om dagen. Så for en time og ikke spise eller drikke.
 På kvelden før sengetid brygget kamille te (1 lm. L. Tørkede blomster 1 c. Kokende vann), og mens han insisterer, presse saften fra sitronen og bland med artikkel 7. l. honning.
 Så munnen på pollozhechky denne blandingen rassasыvayu munn, svelge og drikke slurk kamille te. Jeg gjør det til slutten kamille buljong og sitron-honning blanding. Neste dag alle symptomer på angina forsvinne.
 Kommentar lege
 Propolis og Royal Jelly har sterke smertestillende egenskaper, stimulerer regenerative prosesser i vev, hemme vekst av sykdomsfremkallende organismer. Kontra har bare idiosynkrasier av bier.

 Skyll med laryngitt


 På grunn av den sterke tracheitis lenge lidd hoste, som alvorlig skadd i halsen og hodet, var det vanskelig å snakke.
 Kur hals hjalp meg en oppskrift, jeg tok over 7 timer. L. potetstivelse og glyserol og en oppløsning fremstilles. Helte et glass varmt vann, rørt alle komponenter og filtrert gjennom flere lag med cheesecloth. Denne løsningen tre eller fire ganger om dagen i flere minutter vaske hals.
 Lett å rengjøre i morgen og kveld i fem minutter utfører en enkel pusteøvelse. Stående gjort glatt langsom pust, løftet hendene, få opp på nosochky, og etter en 10 sekunders pause bøyde seg ned, slippe hendene til gulvet sammen med en skarp utpust. Noen dager etter denne behandlingen var sår hals og hoste.
 Kommentar lege
 Stivelse og glyserol lindre irritasjon og myke opp betent slimhinne. Det anbefales også gurgle apotek Hypericum skjær, calendula, kamille, marshmallow rot, misvisende, salvie, eller infusjoner av urter).

 Anis retur stemme


 Jeg ønsker å dele oppskriften mirakuløse folkemedisin som raskt forsvant tale avkastning og fjerner heshet med laryngitt.
 Denne oppskriften er hørt på TV fra en operasanger.
 Da jeg fikk den stemmen, og jeg kunne ikke snakke, tok tre. l. anis frø, flom en kopp varmt vann og kok i 10 minutter på en rolig brann. Deretter blandingen hveste, dolyla kokende vann til en full kopp og lagt tilbake en time. L. brandy, 1 ss. l. honning. Alt dette er godt blandet og blandingen av varm drakk sakte slurker.
 De som av en eller annen grunn kontra honning og konjakk, gjør du innånding apotek anis olje. Du må legge til et par dråper olje i en panne eller kjele med vann og puste varm damp i flere minutter. Stemmen blir kuttet etter at den første inhalering, og etter den tredje vanligvis gjenopprettet.
 Kommentar lege
 Forberedelser anis anti-inflammatorisk, antiseptisk og bedøvelse handling, forbedrer bronkiene og fjernet dem fra hevelse. Honning lindrer og strøk betent stemmebåndene, og brandy forbedrer den terapeutiske effekten av anis og honning.

 Likuyusya bete juice


 Når faryngitt er svært effektiv bete skylling, de raskt lindre smerter og betennelser i halsen.
 For dette, jeg gnidd på et fint rivjern ost nøye vasket og skrellet rødbeter, presset glass juice, fortynnet halvparten med vann og legge til det 1 ss. l. eddik. Denne løsningen skylle halsen 5-6 ganger om dagen, og deretter prøve å ikke snakke minst en halv time. En annen svært nyttig i betennelse i halsen innånding av vanlig natron, et glass med kokende vann 1 ss. l. brus og 1 ss. l. vegetabilsk olje. Denne blandingen ble varmet i en kjele over svak varme i 3-5 minutter og puste på henne pair.
 Deretter zamotuyu hals skjerf og gå til sengs en halvtime, med en time å prøve å snakke.
 Kommentar lege
 Når betennelse i kroppen utvikler et surt miljø er svært gunstig for avl av bakterier og øke arealet av skade. Bete juice har zaschelachyvayuschym handling og alkalisk mineralvann undertrykke syre og hemme utviklingen av faryngitt. I fravær av alkalisk mineralvann kan du bruke vanlig natron.

 Helbredelse inhalering ved sykdommer i halsen


 • God hjelp fra betennelse i nese og hals naturlige eteriske oljer. Påfør 1-2 dråper olje av furu, sedertre eller einer i en bolle med varmt vann, lene seg over og dekk med en klut retter. Innånding av damp i 5-10 minutter. Ikke bruke eteriske oljer for allergier. Anti-inflammatorisk virkning har også oljer av lavendel, kamille, sandeltre, rose.
 • God oppførsel og en hvitløk innånding, som kuttet i mindre hvitløk, legg den på en tallerken og hell en liten mengde kokende vann. Ganske en pust over platen i 5 minutter, dekket hodet klut.

 Styrket hals øvelser


 Siden barndommen, led av en svak hals, det alltid vospalyalos og vondt ved den minste kaldt.
 År til 30 meg Liplje, Postojna endeløs faryngitt, bronkitt og sår hals inntil lese om terapeutiske pusteøvelser. Nå hver dag gjør morgen øvelser tre, hvorav den første er kalt "stearinlys". Jeg tenner et lys og setter det i en avstand på 50-60 cm fra deg, inhalerer, så puster sakte, som blåser ut lyset. Over tid, husker kraft utpust og nå gjør denne øvelsen uten å tenne et lys. Under den andre øvelsen mye belastning musklene i den bløte ganen, som om i munnen brennende te, og denne spenningen musklene hold i 5-10 sekunder, deretter slappe av.
 Den tredje øvelsen: åpne munnen, stikker tungen så langt som mulig og dra den frem og ned til haken, deretter bøye hodet ned. Trekk deretter tungen oppover og samtidig løfte hodet opp så mye som mulig mens du trekker halsen. For å gjøre dette, må du først opp og ned, deretter til venstre og høyre flere ganger i hver retning. Hver av disse tre øvelsene gjentas 5-7 ganger, etter hvert sitt nummer må bringes til 20 ganger om dagen og gjør hver dag - som terapeutisk øvelse.
 Kommentar lege
 Pusteøvelser med hell brukes til å behandle luftveissykdommer (rhinitt, laryngitt, faryngitt, bronkitt) og astma. Pusteøvelser ved arbeidende muskler, forbedre blodårer og stimulere blodsirkulasjonen, lindrer hevelse i vev og leddbånd.

 Til hals ikke pisket


 Jeg har kronisk faryngitt, og jeg samlet en notebook populære oppskrifter for behandling.
 Å skylle og innånding jeg bruker søt flagg rot, som myker halsen, styrker slimhinnene, og kamille - det reduserer betennelse.
 1 ss. l. kalmus myr rot helle to kopper kokende vann, kok 10 minutter, tilsett 1 ss. l. kamille, Fjern fra varmen og insisterer time. Og smerte og irritasjon i halsen brygget urte blanding blader av salvie, eukalyptus, kamille, ringblomst. Disse urtene er blandet i like proporsjoner og 1 ss. l. blanding helle en kopp kokt vann i 15 minutter og tilsett 1 ts. l. honning. Disse infusjoner skylle halsen, med hver prosedyre proglatyvaya 2-3 spiseskjeer med infusjon.
 For generell styrking av kroppen ved hjelp av hvitløk og honning.
 1/2 kopp velling blandet med hvitløk og 1/2 kopp honning, rør og ta en time. L. tre ganger om dagen.
 Kommentar lege
 For behandling av faryngitt er spesielt nyttig og mor - stemor - hun har mykgjørende, slimløsende egenskaper, kamille, ringblomst, eucalyptus - de gir antivirus og anti-inflammatorisk effekt. Innånding akutt faryngitt gjøre det samme skjær 4 ganger daglig varighet på fem minutter.
 Artikkelen og kommentarene: lege-otolaryngologist høyeste kategori, PhD Elena Minyeyeva  
Яндекс.Метрика