Hva hyperplasia

 Hyperplasi vekster kalt diskret område av vev. Årsakene til en slik atypisk utdanning kan være forskjellig fra hormonell ubalanse, og endte kreft. I denne artikkelen vil du lære hva hyperplasi, og hvordan det kan behandles.


 Årsaker


 Endringer i livmoren oppstår hver måned med starten av menstruasjonssyklusen. Hormonelle svingninger er forårsaket enorme mengder østrogen sekresjon follikler, som fører til forvaring modne egg i eggstokken. Dersom det på dette tidspunkt ikke er mottatt progesteron og luteiniserende hormon, betyr eggløsning ikke forekomme, og livmorhulen slimhinnen vokser. Når den andre fasen av syklusen, fortykket slim mangel på progesteron, forårsaker den av med rikelig blødning. Restene av slimhinnen i livmoren etter menstruasjon og er grunnlaget for fokal hyperplasi.
Hva hyperplasia

 En annen "script" gir lite eller bølgelignende østrogen gjennom oocytmodningen. Det gjenstår fortsatt i eggstokken, og menstruasjon er veldig lang og bølgete. Normalt står blod ut ikke mye, men på grunn av uvanlig lengde på måne kvinne mister stor nok mengde. I dette tilfellet, restene av slimete livmoren fjernet gradvis, kan en del av den forblir inne.
 Disse restene blir ikke fjernet slimhinner blitt epicenters første vekster av slimhinnen, og deretter "grobunn" for dannelsen av polypper.
 Det finnes tre typer polypper:

 •  ferruginous;


 •  fibrøs;


 •  adenomatøs.


 •  I fokal hyperplasi tykkelse på livmorhulen mucosa kan nå 6 cm. Inflammatoriske prosesser bare bidra til utviklingen av sykdommen. Det kan være så infeksjon og traumer før, for eksempel, en vanskelig fødsel eller abort.


   Endometriehyperplasi


   Focal endometriehyperplasi er en tilstand der vev vokser i et bestemt område, og cellene endrer sin sammensetning. Ofte i slike tilfeller, dette fører til dannelse av ondartede svulster.
  Hva hyperplasia

   Mens kjertel og fiber hyperplasia vises som avrundede eller litt forlengede polypper med en relativt ensartet cellestruktur, focal endometriehyperplasi med adenomatosis ser annerledes ut. Dette er en farlig manifestasjon av sykdommen, når cellene blir endret på grunn av sirkulatoriske sykdommer eller infeksjoner. Disse atypiske adenomatøse polypper kalles.


   Behandling


   Etter å diagnostisere sykdommen pasienten er foreskrevet et behandlingsforløp. I prosessen med forskning er hormonelle blod er ultralyd av bekken og livmor (vaginalproben). Også hysteroskopi er utført med et gjerde prøve vev røntgen av livmor og radioisotop studier (om nødvendig).
   Fjern fokal hyperplasi oppstår ved skraping livmoren. I prosessen med forskning er umiddelbart fjernet vev, og hvis det er atypiske celler av ondartede tumorer, blir livmoren fjernet.
  Hva hyperplasia

   Focal endometriehyperplasi - en alvorlig sykdom som manifesterer seg i mange kvinner. For å unngå oppmuntret til å føre en sunn livsstil og regelmessige besøk til gynekolog.
  Hva skjer når slutte

   Måter å slutte å røyke, det er mer enn nok, men de fleste av dem, dessverre, er utspekulert skapninger av samme markedsføring av tobakk. Den eneste frelse - selvtillit at kroppen din ikke trenger gift. Uansett erfaring du kan bli kvitt en vane, det være seg to år eller 40 år. Mange feil i å tenke at kroppen deres er så vant til nikotin at han ikke kunne leve uten det, og er usannsynlig å forbedre sin tilstand når de avslutter.


   Endringer i kroppen


   Hva skjer i kroppen når slutte å røyke? Tålelig måltid uten de vanlige doser av nikotin? Hvor intenst følte endringen? Alle disse spørsmålene kan besvares bare kroppen din, fordi, som alle andre mennesker i verden, er det unikt og føles annerledes. Noen selv etter 10 år med røyking slutte lett, andre kan ikke gi opp tobakk etter bare et par måneder for overgrep. Vi beskriver de fysiologiske endringene som skjer i kroppen etter å gi opp sigaretter.
  Hva skjer når slutte


   Den første uken

   Den enkleste for de fleste. En mann full av optimisme og tro på at han vil lykkes. Kroppen har en "reserve" narkotika giftstoffer som strømmer ham litt tid uten å forårsake ubehag.
  Hva skjer når slutte

   Hva skjer i den første uken:

 •  1 dag - bedret funksjon av blod ved å redusere mengden av karbondioksid i den, og prosentandelen av oksygen. På grunn av dette mindre svimmelhet, tap av matlyst, dårlig søvn;


 •  Dag 2 - i lungene opphøre å produsere slim, forbedrer funksjonen av cilierte epitelcellene i tarmslimhinnen oppdatert. Appetitt kan gå tapt eller omvendt, vil ha noe krydret, salt eller søtt. Kortpustethet, hoste med slim, innsovningsvansker;


 •  Dag 3 - restaurert slimete bronkier og lunger, forbedrer funksjonen av bukspyttkjertelen, blir blodstrømmen til hjertet i stor grad forbedret, for derved å stabilisere den vaskulær tonus. Tog til nikotin reduseres på cellenivå. Man kan sterkt ønsker å spise noe søtt. Dette er greit, men hvis du behandler misbruk kan fylle opp "sparegrisen" myte at de som sluttet å røyke, få fett;


 •  Dag 4 - normal blodstrøm til hjernen er redusert intestinal motilitet og tonen i bronkiene kan øke trykket, forstoppelse, hevelse i ansiktet;


 •  Dag 5 - å helbrede mikroskopiske overflatespråk hentet fra natrium sigarettrøyk. Mannen begynner å føle den fulle smaken av visse matvarer (sitrusfrukter, kjøtt, pickles);
  Hva skjer når slutte


 •  Dag 6 - fortsatt observert hoste med slim. Dette er normalt og er avhengig av lengden av røyking;


 •  Dag 7 - økt svetting, kan håndhilse, nedsatt appetitt, oppkast etter en fet måltid. Mange føler seg konstant tørst. Den fysiske avhengigheten til nikotin er nesten fraværende, det er en full gjenoppretting.


 •  Full kvitt vaner


  Hva skjer når slutte

   Hva skjer når slutte og holdt den første uken? Kroppen tilbake til det normale, personen begynner å føle skarpere smak og lukt, bare re-læring det kjente verden. Det er en følelse av letthet og eufori. Hovedproblemet med eks-røykere i den første måneden - psykologisk vedlegg. Vinne det i de første 3-4 ukene, ikke bry deg om hva du zakuryte igjen.
   Tilstand bedres når slutte å røyke? Og hvordan kunne det være noe annet? Tenk deg at alle organer i kroppen din faller hardt lås, så lenge skovыvavshyy det. Slutte å røyke og begynne å leve fullt og lykkelig i harmoni med kroppen din!  
   Hvis du ønsker å få inn en ny måte? Deretter opravtes til butikken og kjøpe en nydelig kjole og lyse grønt. Men først må du finne ut hvordan du skal velge, og hva som er best å bære.

   Hvordan du skal velge?


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Hvordan velge riktig grønn kjole som vil gjøre deg til en ekte dronning? Her er noen grunnleggende punkter:
 •  Hue. Det er mange nyanser av grønt, pistasj, myr, smaragdgrønt, terrakotta og så videre. Den enkleste og dermed effektiv måte å finne ut hvilken nyanse som passer deg - et montering. Men det er verdt å merke seg, gjør altfor blek eller grå grønne farger ikke akkurat passe bleke jenter, bør de ta hensyn til dype nyanser som smaragd. Solbrune og mørk-skinned skjønn kan velge en lys farge kjole sommer gress. A Red-Headed Woman passende grønnfarge blandet med gult. Husk også at kjolen bør kombineres med øyenfarge. Ja, blå øyne bedre av den dype og rike grønne som grå. Brune øyne vil bli kombinert med lyse toner, men du kan slå grønne øyne lyse nyanser av grønt.

 •  Like viktig er materialet i kjole sydd. Den grønne selv er svært lyse og farge tilstrekkelig, men hvis det blir kuttet i form av interessant stoff, du definitivt vil være sentrum for oppmerksomheten. De mørke toner av den fargen ser perfekt på den edle fløyel. En lys og mettede, men ikke sure nyanser er designet for å sateng og silke. Men veldig lyse farger kombinert med en rolig stoffer som lin, jersey.

 •  Bestem deg for en stil. Det vil avhenge av din figur. Så hvis du - slank og høy jente, du har råd til å kle seg i en frank gulvet. Brede hofter for bedre begrave strømmer hem. Omgi enkelt skjule magen høy midje. Vil gjøre mer feminine bryster og rund hals volum. Smale skuldre vil hjelpe V-hals. Vil gi rumpe og lår ikke mengden av frodig divisjon. Hvis du overkroppen volum, velge kjoler direkte og gratis kutt. Slanke ben kan trygt vise, mens ikke veldig velskapt bedre skjul.

 •  Tilfelle. Hvorfor du kjøpe denne tingen gjør? Hvis du har tenkt å sette det på en viktig begivenhet, får en nydelig aftenkjole, cocktail egnet for partene til å fungere bedre slitasje streng kontor og egnet for hverdagen enkel kjole freestyle.

 •  Fargekombinasjonen


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Hvilke farger går grønt? Massen av alternativer. Ikke strebe etter vanlige og banale tandem, noen ganger bryte reglene fører til det uvanlige og slående bilde:
 •  Grønn ideell kombinasjon med svart.

 •  Kombinasjonen av brunt og grønt ser også harmonisk og dermed naturlig.

 •  Hvis du vil ha noe sommersolen? Bland deretter grønn og gul.

 •  Preferanse kreativ? Noter deg tandem grønn og rød.

 •  Lilla med fargen også, vil se veldig organisk, men det er bedre å kombinere mørke toner med mørk og lys - med lys. Ellers bare tapt én farge og zblyakne og den andre vil se latterlig.

 •  Lett Beige stand til å balansere litt grønn, men sistnevnte ikke mister sin identitet.

 •  Hvit gjør en frisk og lyse grønt.

 •  Kom og interessant koraller.

 •  Hvordan og hva du skal ha?


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Så, hva du skal ha fin grønn kjole? Faktisk kan mange flere muligheter enn du tror.

   Yttertøy


 •  Hvis du velger en enkel strikket kjole, og deretter sette på sin skinnjakke over en svart eller rød farge. Også egnet jakke eller blazer og.

 •  Som break stereotypier? Bland deretter cocktail kjole og jakke-grov skinnjakker med nagler.

 •  Kjole vil se elegant med pels cape eller bolero.

 •  Hvis du valgte en ganske streng kles grønt kontor, deretter plukke den under en frakk. Denne modellen kan være rett eller A-silhuett eller elegant og feminin utstyrt frakk med et belte. Opprinnelig vil se frakk med lukt-frakk eller strøk.

 •  I lys dress skjorte kan kaste en cardigan.

 •  Tights


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Utvalg av tights er også svært viktig. Noen ganger hvis de blir valgt på riktig måte, er hele bildet bokstavelig bryter.
 •  Hvis du velger en kjole mørke mettede farger som smaragd, velger sorte tights. Hvis kjolen er kort og veldig enkelt å style, kan du velge tykke tights eller modell av noe mønster.

 •  Under kjolen høydepunkter de beste hudfarget strømpebukse å plukke opp eller snev av solbrenthet.

 •  Fottøy


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Velge sko, må du være spesielt forsiktig og nøyaktig, som en feil kan ødelegge bildet. Flere interessante og dristige alternativer:
 •  I enkel montering kort kjole eller kan du plukke opp gratis svart, beige eller hvite ballett leiligheter. Også i dette tilfelle passer bildet og støvler.

 •  Av kjoler Cases kan plukke elegante damer støvler hæler.

 •  Fra cocktail kjoler vil se harmoniske domstol sko rød, hvit, svart, sølv eller gyllen farge. Heel, forresten kan være både vedvarende og massiv, så feminin og delikat.

 •  Under kvelden kler bedre plukke sorte sko hæler.

 •  Velge brune eller sorte støvler.

 •  Utvalg av tilbehør


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Tilbehør - ikke bare små deler. De bidrar til å fullføre bildet, for å understreke noen del av kroppen og gjøre henne aksent. Her er noen tilbehør kan kombineres med en grønn kjole:
 •  Plukke opp en pose med klassiske og allsidige farger: beige, sort, brun eller hvit. Materialet kan være nesten hva som helst, eventuelt kombinere det med stoff tekstur kjoler, er kontrasten mye mer interessant. Modellen vil avhenge av stil og stil på kjolen. For eksempel, clutch - nesten universell alternativet. Bag-shopper vil se perfekt med en enkel strikket kjole. En pose konvolutt lønnsom understreking kontor kjole. Forresten, hvis kjolen lyse og uvanlig, ville det være bedre om skoene og posen vil bli kombinert i farger.

 •  Som for smykker, det vil se positivt perler, anheng med store iriserende hvite, gule eller røde steiner, massive, store kjeder som metall og sølv og gull og bronse nyanser. Dress og store øreringer med steiner. Ikke glem armbånd, de er også relevant.

 •  Heve midjen ved hjelp av svart, rød, hvit, brun, sølv eller gull stropp.

 •  Nyttige tips


  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

   Et par nyttige tips:
 •  Husk at fasjonable - ikke så stilig. Hvis fasjonable nyanser av grønt eller klesstil ikke passer deg, velg noe annet.

 •  Lysere og mer interessant kjole, den mer tilbakeholdne til å være tilbehør. Hvis kjolen har mye detalj, bør fra dekorasjoner bli forlatt helt.

 •  Green - lyse farger, så et enkelt bilde ikke blande mer enn to grunnleggende farger.

 •  Hvis du velger en annen del av bildet er grønn, er det ønskelig at det var den samme nyanse som kjolen.

 •  La din grønn kjole vil gjøre deg til en dronning!
  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)

  Fra hva du skal ha elegant og vakker grønn kjole? (19 bilder)
  Яндекс.Метрика