Hva mannen milt?
 Voksen milt er anvendt for å frigjøre legemet fra utdaterte blodceller omdanner hemoglobin til bilirubin og ødelegger røde blodceller og blodplater.
 Milten er et lymfoid organ som gjør det mulig å kjøre filteret for fremmedlegemer og ulike bakterier. Men den viktigste svaret på spørsmålet at en mann milt er dens evne til å produsere antistoffer. Som det er i stand til å danne organer til rett tid å helle i tilførsel av røde blodlegemer blod, så det kan hjelpe kroppen bekjempe bakterielle infeksjoner.
 Ligger dypt i bukhinnen milt. Naturen har gjemt det på en måte å bevare. Dette organet består av svært sensitive, bløtvev og svært utsatt for skader. Som følge av et uhell, et fall eller annen mekanisk intervensjon kan det bokstavelig revet. Dette organet kan ikke repareres kirurgisk. Derfor, på grunn av gapet, er splenektomi utført, dvs. organet. Kompensasjon menneskelige evner tillate det å leve uten en milt, men de ekstra organer i kroppen der.
 Når den er fjernet, hvis funksjon av milten anta lever og benmarg. Funksjonen til å rense blodet i stedet milt ute av stand til å møte noen kroppen.
 På den annen side, bør du regelmessig rense kroppen din fra utdatert blodplater syklus. Fordi etter operasjonen pasienten vanligvis foreskrive antikoagulantia - medikamenter som fremmer blodfortynnende. Slike pasienter trenger regelmessige konsultasjoner Hematologer og laboratorieblodprøver.  
Stearinlys gjær: som er best å velge?
 Når human immunitet avtar, blir risikoen for virusinfeksjon øket mange ganger. Soppinfeksjoner i først å reagere på endringer i den koordinerte arbeidet av kroppen, på grunn av den raske veksten av gjærsopp «Candida» kvinner er det en sykdom som gjær, noe som medfører et brudd av den naturlige mikrofloraen i vagina, smerte og kløe belevыe valg.
 Midler mot trost
 Årsaker til trost kan variere, alt fra brudd hormonnivåer og etterbehandling feil antibiotika utvalg, og som gir opphav til spredning og spredning av soppen Candida.
 Thrush kalles det på grunn av den karakteristiske tvorozhystыh utflod hvit. Denne sopp sykdom har en ubehagelig lukt, men etter samleie og urinering kvinne i smerte og kontinuerlig kløe. Hvis sykdommen ikke blir behandlet, blir det kronisk og blir "slettet" skilt (f.eks noe ubehag når han går kvinne kan ignorere, hvit vil ikke uttalt, og lukten er nesten borte).
 I den akutte formen av sykdommen legen vil anbefale deg å bruke vaginale stikkpiller fra gjær til å nøytralisere den utløsende agent - soppen Candido.
 Moderne medisin har gått langt foran, fordi den vil være den sikreste behandlings lys som ikke brytes slimete kappe struktur, ikke irriterer den og virker lokalt, bare den del av det indre hulrom hvor brannen sprer infeksjonen.
 Candida - er kanskje den eneste sykdommen som kan være fullstendig kurert med vaginale stikkpiller som inneholder antibakterielle komponenter til generell søknad og noen dager helt i stand til å lokalisere smittekilden.
 Stearinlys gjær - som skal velge?
 Er vaginal medisiner som ulike utvalg av effekter, dosering og bruk av begrepet, er det viktig at du Candles mot trost foreskrevet gynekolog.
 De mest populære soppdrepende stoffer er pymafutsyna stearinlys, lyvarola, klotrimazol og heksykona inneholder noen form for lignende komponenter, men til tross for dette, hvert medikament en rekke applikasjoner.
 1. Stearinlys Pimafucin. De kan brukes selv for gravide kvinner, siden det betyr - den mest effektive og trygge, betyr det ikke forårsake allergiske reaksjoner og bivirkninger. Stearinlys pymafutsyna har på sopp nøytraliserer effekten av å drepe ikke bare en slags candida, men clearing vaginalhulrommet av andre bakterier, såkalte Pimafucin stearinlys generelle ytelsen.
Stearinlys gjær: som er best å velge?
 2. Candles Lyvarol. Når de første symptomene på trost Legen kan foreskrive disse lys fordi de er effektive i de tidlige stadier av sykdommen, fjerne kløe og irritasjon, redusere mengden av utslipp og redusere lukt. Hvis man har en soppinfeksjon først på først, og deretter komme til unnsetning lyvarol, som også har ingen bivirkninger og gjør kroppen forsiktig uten å tørke den indre overflaten av den vaginale mucosa.
 3. Candles Clotrimazole. Hvis du ønsker å kjøpe billige lys gjær infeksjoner, bør du ta hensyn til klotrimazol, som er tilgjengelig for enhver forbruker. Kostnaden av stoffet vil variere på antall lys i pakken dersom sykdommen ikke er i gang, vil du trenger 10 stykker (en stikkpille to ganger daglig rente fem dager). I dette preparatet er vaginal applikator, som er praktisk å innføre et stearinlys inne i skjeden.
 Medisinering er vanligvis satt på natten og i morgen, men du kan variere: natten klotrimazol-stearinlys i morgen - kremen av samme navn, som smøre den ytre kjønnsleppene. Medisin - effektiv og effektiv, men det kontraindikasjoner - graviditet, da det inneholder hormoner og gitt applikator, noe som ikke anbefales for bruk i første trimester av svangerskapet.
 Dette verktøyet er den sterkeste av alle eksisterende legemidler som nøytraliserer trøske, bør den anvendes sammen med en partner for å forhindre tilbakefall.
 4. Candles Nystatin. Medisinen er foreskrevet til de pasientene som lanserte sykdommen, og den omgjort til en kronisk form. Hvis trost er din trofaste følgesvenn, i tillegg til nystatin, er du neppe til å hjelpe andre rusmidler. Candide - sopp som undertrykke alle mikroflora formere seg i store mengder. Hvis du bruker nystatin to uker uten bruk av andre rusmidler, kan du dysbiose skjeden - dette er en annen bivirkning av nystatin stearinlys.
 5. Candles Heksykon. Dette stoffet hjelper pasienten å takle felles genital veisinfeksjon, er det godt i behandling og forebygging av sykdommer som overføres ved samleie. Disse inkluderer: gonoré, trichomoniasis, syfilis, etc. Hvis en kvinne har ubeskyttet sex med en partner som ikke stoler på, ville det hjelpe å bli kvitt mulige infeksjoner heksykon, som skal føres inn i skjeden for to timer etter samleie.
 Produktet kan håndtere mange komplekse sopp, men candida som innlemme laktobaktryy, betyr det ikke kurere fordi den er ineffektiv i gjær. Stoffet bør være foreskrevet av legen din, som den har kontraindikasjoner, inkludert abort kan være, og hvis det er påført hver gang unødvendig begynner vaginalslimhinnen å "tørke ut", fordi etter all mikroflora heksykona døende innsiden.
 Stearinlys gjær Gravid
 Ingen medisiner under svangerskapet, bør kvinner ikke være giftig, da dette vil påvirke fosteret, så i tilfelle av kløe og utflod belevыh lege kan foreskrive vordende mor pymafutsyna stearinlys eller et stoff som heter Terzhinan. Disse medikamentene brukes under amming, de er trygge, ikke forårsaker allergi og dysbiose.
 Gravid anbefaler å bruke stearinlys 1 per dag, bør de settes på natten for å minimere ubehag under søvn.  
Det gjør vondt halsen tilbake
 Det moderne mennesket er en livsstil, ikke overraskende, når smertene oppstår i halsen kan være ikke bare de eldre, men også yngre mennesker. Svært ofte smertene kan skyldes overspenning, flyter nakkemusklene, kan årsaken være saltavleiringer, hovedsakelig - stillesittende arbeid.
 Hvorfor sår hals bakfra?
 Folk i alle aldersgrupper kan oppleve smerter i livmorhalsen og spinal avdelinger som følge av visse sykdommer, for eksempel osteoporose eller artrose. Hvis disse sykdommene begynner å såre bånd, muskelvev og cervical spinal avdelinger plater og ryggvirvel ledd. Slike smerter bringer pine, og kan føre til utvikling av intervertebral brokk, krumning av nakkevirvler.
 Noen ganger, nakkesmerter bak bli klart etter betydelig fysisk anstrengelse så mye muskler perenapruzhuyutsya. Den skarpe og langvarig smerte kan bli sittende for lenge arbeid, samt under søvn når personen var pinlig. Også, kan smerte skyldes hypotermi - Smerten går vanligvis for en kort tid alene, her kan finnes hvis smertene øker, bør du kontakte legen din en annen grunn.
 Det hender at både sår skulder og nakke - er et signal som kan utvikle intervertebral brokk, som setter press på nervene. I dette tilfellet bør vi ikke overse helse og bedre å se en spesialist, for ikke å provosere tap av muskel følsomhet.
 Når smerter i nakken gradvis gått i hendene på en riktig diagnose kan sette først etter laboratorietester. Årsakene til denne smerten kan ha en annen karakter: mekanisk skade av denne avdelingen, ulike typer enheter som er i ryggmargen ryggmusklene, kanskje det er en vekst av metastaser i ryggvirvel regionen. Hvis du alltid føle smerte i nakken, ikke forsinkelse på dette, men heller å se en lege og ikke bli behandlet individuelt, som det kan være forårsaket av alvorlig sykdom.
 Hvis du føler smerte i fremre cervical overflaten, er mest sannsynlig grunnen angina eller hjerteinfarkt. I tillegg kan slike smerter inntreffer i inflammatoriske eller neoplastiske prosesser i hjernen.
 Folk som har sett sterke smerter, kan ha alvorlige brudd på kroppen i form av svulster på infeksjon og revmatiske sykdommer. Det er mulig at årsaken ligger i fibromyalgi - en sykdom som er ledsaget av en symmetrisk diffus muskelskjelettsmerter, som kan være kronisk.
 Kanskje mannen snudde hodet kraftig i ulykken, deretter smerte kan være et par dager etter ulykken.
 Ofte de som er tvunget til å arbeide sittende eller elsker å broderi, strikking, følte slike smerter. Men på grunn av varige opphold av hodet i en vanskelig posisjon, så det anbefales å skape en arbeidsplass fasiliteter.
 Hvordan å behandle nakkesmerter?
 En god måte å bli kvitt smertene hvis du må jobbe mye sitting er en liten vanlig trening. Det er nødvendig å periodisk å endre posisjonen av hodet - rotasjon å dreie i forskjellige retninger gir avslapning halsvirvler.
 Hvis smerter i nakken har blitt kronisk, så du trenger en massasje, som er å holde en erfaren spesialist. Ofte slike smerter kan skyldes krumning av ryggraden.
 Hvis smerter forbundet med en vanskelig posisjon under søvn, må du endre madrassen eller pute for mer komfortabel.
 Ofte oppstår smerte fra tid til annen, og dette indikerer svake muskler som må styrkes. Du kan gjøre dette ved hjelp av kostnad som utføres umiddelbart etter oppvåkning: jevn rotasjon av hodet, bøying, miksing og utvanningsbladene. Alle disse øvelsene er gjort sakte å gradvis strukket muskler. Dette daglig mosjon vil hjelpe å bli kvitt smertene i nakken.
 Men hvis smertene vedvarer, må se en spesialist, da dette kan være forårsaket store problemer i ryggraden.  
Яндекс.Метрика