Vi alle til slutt bli gammel. Først av alt, tapte ungdom og en frisk ser huden vår. Men fortvil ikke, fordi dagens skjønnhetseksperter tilbyr en rekke behandlinger for foryngelse. Hva er redermalizatsiya hud? I dag er det veldig, veldig populært.

 Prosedyren


 Aldring - en normal og irreversibel prosess. Men forskere har funnet noen konkrete årsaker til dette fenomenet, og beviste at visse prosesser kan påvirkes. Så, med alderen huden mister fuktighet. En flytende beholder hyaluronsyre.
 I tillegg er nesten alle forsinke metabolismen. Celleånding er forverret, forstyrre gjenfødelse. Men antallet frie radikaler vokser hvert år fordi de skade strukturen i nesten alle celler, inkludert hud. Også, dessverre, er den nåværende liv og miljø dårlig, noe som også påvirker tilstanden til huden vår negativt. Hun altfor sliten som vi er.
Hva redermalizatsiya hud?

 Hva er redermalizatsiya? Dette er en prosedyre hvor huden er innført spesielle produkt som inneholder hyaluronsyre nødvendige dermis og komponenter nødvendige for cellulære strukturer av ravsyre. Og som kan gi huden når de utsettes for datakomponenter:
 •  Forbedrer mikrosirkulasjonen, noe som gjør at huden blir frisk.

 •  Aktivert celle åndedrett.

 •  Aktiviteten av frie radikaler opphørt som succinsyre nøytraliserer dem rett og slett.

 •  Det er en kraftig antioksidant virkning som forhindrer all mulig tenning.

 •  Det er en signifikant stimulering av produksjonen av kollagen, noe som gjør at huden fuktig, falming den stopper.

 •  På grunn av den spesielle stoffet som kalles "Hialual" (dvs. det brukes i dag i de fleste skjønnhetsklinikker og sentre) som inneholder natriumsaltet ravsyre og hyaluronsyre, huden frisk og hydrert, glattet rynker, aldringstegn i noen tilfeller forsvinne.

   Indikasjoner for prosedyren


   Her er staten og tilfeller der prosedyren redermalyzatsyy være effektive og vil se bedre:
 •  rynker rundt øyne og munn, hals og panne;

 •  redusert hudfarge, endre ovalt ansikt;

 •  svært tørr hud;

 •  dårlig hudfarge (jordnær og grå);

 •  flekker (som en kompleks kamptiltak);

 •  ptose (mykt vev, slik som øyelokkene);

 •  forverring av huden på grunn av eksponering for UV-lys det (f.eks, langvarig eksponering for sol);

 •  strekker;

 •  forlengelse da, inflammatoriske sykdommer;

 •  arr eller flekker (spesielt etter akne).

 •  I alle disse tilfellene, kan huden bli betydelig forbedret.

   Kontraindikasjon


   Redermalyzatsyya - er generelt trygt og ufarlig prosedyre, men fortsatt er det noen kontraindikasjoner:
 •  graviditet;

 •  inflammatorisk hudsykdommer (f.eks skrubbsår);

 •  predisposisjon for utseendet av keloider (i denne tilstanden etter eventuelle skader eller skader på huden kan danne sterke arr);

 •  kroniske sykdommer i den akutte fasen;

 •  generell akutt infeksjon;

 •  lesjoner og systemiske bindevevssykdommer (systemisk lupus erythematosus, sklerodermi og andre);

 •  diabetes;

 •  problemer med blodpropp;

 •  idiosynkrasier av enkelte ingredienser.

 •  Men selv om det ikke er noen kontraindikasjoner, er det likevel nødvendig før prosedyren, ta kontakt med legen din for å utelukke mulige negative konsekvenser.
   Som for bivirkninger etter administrering av legemidlet i området fra brenning kan forekomme. Snart den passerer. Dessuten vil noen gang bli merket og rødhet på injeksjonsstedet, men det vil også passere.

   Hvordan virker det?


   Hvordan er prosedyren? Det er verdt å merke seg at injeksjon. At stoffet injiseres under huden med nåler. Men nålene er veldig tynn, så sterk smerte vil ikke forekomme. I tillegg, dersom kunden fremdeles redd som vil skade eller ubehagelig, kan skjønnhets tilby prosessområde anestetisk krem, som i betydelig grad reduserer sensitiviteten av huden.
   Med hensyn til de interessesfærer, kan det være: nakke, ansikt, bryst området, håndledd, magen, innsiden av armer og ben, at alle områder som er spesielt ved aldersrelaterte endringer. Gjort noen skudd. Punkter ikke valgt tilfeldig, og tar hensyn til de strukturelle trekk av kroppen, spesielt i huden.
  Hva redermalizatsiya hud?

   Total å oppnå effekten kan ta 3 til 6 behandlinger. En sesjon holdes annenhver uke eller en gang i måneden. Det nøyaktige antall og frekvens bestemmer Kosmetiske som skal vurdere tilstanden til vev og forandringer av huden.
   Når det gjelder effekt, vil det være merkbare etter den første sesjonen, og etter den andre øker. De samme fremgangsmåter er utformet for å konsolidere virkning. Et legemiddel kan øke virkningen av gjenoppfrisknings teknikker som laserbehandling og glykol skreller.
   Prosedyrene kan gjennomføres når som helst på året, er effekten ikke berørt. Som for frekvens, den intense behovet bare en, så vil trenge periodisk støtte prosedyrer. Frekvens og kvantitet oppnevne kosmetolog.

   Priser og anmeldelser


   Som du vet, er ungdom svært kostbart. Så ikke bli overrasket over at en redermalyzatsyy prosedyre koster et gjennomsnitt på 8-12000. Dette betyr at man løpet av denne foryngelse vil ta minst 25 til 30.000.
   Anmeldelser du kan møte forskjellig, men mest positive. Ja, kvinner ysprobovavshye denne nye metoden på seg umiddelbart merke resultater. Huden blir frisk farge forbedret. Effekten opprettholdes over lengre tid, og dets støttetiltak prodlyaly.
   Så samlet, ikke dårlig. Men det bør bemerkes at fremgangsmåten skal utføres spesialist som har erfaring. Et legemiddel må kjøpe bare pålitelige leverandører som er lisensiert og sertifikater.
   Husk at du kan holde ungdom hvis mye ønsker det og tror på moderne teknologi.  
  Midler mot flass

   Hvordan man skal håndtere flass. For eksempel, ved hjelp av våre foreslåtte folk rettsmidler.

   Hjem rettsmidler for flass


   • Buljong mor og stemor lindrer tørr hodebunn med flass: 1 ss. l. hakkede urter helle en kopp kokende vann, la stå i 20 minutter skyll håret etter vask.
   • Gni blandingen av anstrøk av calendula og lakserolje. Calendula lindrer og lindrer hudirritasjon. For fet hodebunn, bland i 10 timer. L. alkohol anstrøk av calendula og 1 t. l. ricinusolje. Hvis hodebunnen er tørr - komponenter ta i like deler.
   • Hvis flass daglig gni inn i hodebunnen buljong ryllik. Kurs - to uker.
   • Etter sjamponering skyll håret infusjon av timian, hell 2 kopper vann 4. l. timian, kok i 10 minutter. Sil og avkjøl.
   • En håndfull av løk skrelle helle et glass vann og la det småkoke på svak varme i 15 minutter. Kjølig, vått hår og hud buljong, wrap film og uteplyte håndkle. Vask av etter 20-30 minutter. Blondt hår er et verktøy legger en gulaktig fargetone.
   • Lotion for flass: 2 ss. l. bjørkeblader helle et glass vodka, insisterer 10 dager, belastning og søke på hodebunnen.
   • Bland honning honning, aloe juice og hvitløk i et forhold på 2: 2: 1. Sammensetningen kan fremstilles på forhånd og oppbevares i kjøleskap. Før bruk 1 ss. l. Blandingen blandes med en eggeplomme. Gni hodebunnen i 30 minutter før vask.
   • Kapasitet tett omslutter laurbærblad og hell vegetabilsk olje. Sett i et mørkt sted og la stå i en uke, og til risting. Belastning. Gni oljen inn i hodebunnen i 30-40 minutter før vask, pakk med folie og et håndkle.  
  Hjemmelagde masker for hår styrking

   Som et hjem kokk for å styrke hår maske.

   Hjem rettsmidler for å styrke hår


  ? 4. l. mor og stemor, hell 4 kopper kaldt vann, ta på en langsom brann og kok under lokk stengt i 15 minutter. Fjern fra varmen, la stå 15 minutter. Strain, gni håret etter vask. Etter 15 minutter, skyll avkok av kamille (1. L. blomster til en kopp kokende vann).
  ? Heat 5. l. olivenolje, tilsett saften av 1/2 sitron. Helst 3-4 ganger i måneden for å gni blandingen inn i hodebunnen om kvelden før sengetid, vikle hodet i morgen vaske håret som vanlig.
  ? Bland spinat juice, fersk kål og sitron i like deler og gni vitamin balsam inn i hodebunnen 1 per uke.
  ? 2 håndfuller av tørre Lashes agurker helle 1 liter kaldt vann, kok opp og la det koke under lokket stengt på lav varme i 15 minutter. Skriving stå 30 minutter, avløp og gni inn i hårrøttene.
  ? Bland hakket burdock røtter og jordstengler av Acorus i like proporsjoner. 6. l. blanding hell 1 liter vann og kok i 15 minutter.
  ? 75 g friske hakkede burdock røtter insisterer natt på et lunt sted i 200 ml solsikke, mandelolje eller vaselin. Etter dette infusjon putre på svak varme i 15 minutter, rør ofte, avløp, avløp. 1-2 timer før sjamponering håret til å tørke olje og legg en varm lue. Burdock olje gir en fin glans til håret og akselererer deres vekst, serverer god mat til røttene, eliminerer flass.
  ? Bland burdock rot, 1 ss. l. friske eller tørkede calendula blomster og 1 ss. l. friske eller tørkede blomster av hagtorn og kok i 1 liter vann i 20 minutter. Så gi avkok brygge i ca 30 minutter og sil det gjennom cheesecloth. Denne buljong ble anvendt istedenfor sjampo en gang per uke. I de mest alvorlige tilfellet (tap) - 2 ganger i uken.
  ? Bland 2 ss. l. friske bjørkeblader og 2 ss. l. friske eller tørkede hagtorn blomster hell 1 liter vann, kok opp og la det koke i 20 minutter. Da suppen avkjøles og sette mot i 30 minutter. Sil gjennom cheesecloth. Kjøttkraft er brukt som en sjampo en gang per uke.
  ? Bland 2 ss. l. brennesle, Hestehov, hagtorn, koke en liter vann i 10 minutter. Når suppen er avkjølt, press den. Kjøttkraft er brukt som en sjampo 3 ganger i uken.
  ? Omrør i 1 time. L. plantain blader, hagtorn og nesle hogge og helle en kopp kokende vann. Sette mot i en time, og deretter trekke press gjennom cheesecloth, tilsett 300 g masse av svart brød og bland til å danne en slurry. Vask håret med sjampo, hår litt tørr. I hodebunnen gni den resulterende slurry og ristet på hodet med et håndkle. Hold i 2 timer og skyll med varmt vann.
  ? Omrør i 1 time. L. oregano blader, hagtorn, kamille, helle en kopp kokende vann. Sette mot i en time, og deretter trekke press gjennom cheesecloth, tilsett 300 g masse av svart brød og bland til å danne en slurry. Vask håret med sjampo, hår litt tørr og gni den resulterende slurry inn i hodebunnen, deretter ristet på hodet med et håndkle for to timer. Skyll med varmt vann.
  ? Bland 1 t. L. brandy, 1 ss. l. løk juice, 1 ts. l. Hagtorn bær juice, 2 ss. l. avkok av burdock rot - bland til en jevn røre. Masken påføres i hodebunnen, gni godt og ristet på hodet med et håndkle. Etter to timer sammensetningen skyll og vask med shampoo, tørt hår, gni blandingen inn i hodebunnen. Masserer huden, deretter ristet på hodet med et håndkle for 2 timer, skyll med varmt vann.  
  Яндекс.Метрика