Hva sammentrekninger under fødsel

 Enhver kvinne som har født vet at forekomsten av arbeidskraft sammentrekninger oppstår. Men for de som ikke har opplevd det, er det ikke klart at slike sammentrekninger under fødsel.

 Leger mye oppmerksomhet på oppførselen til gravid under fremveksten av arbeidskraft, og dette er forståelig, på grunn av denne avhengigheten hele utfallet av saken. Hvordan forklare til en kvinne som blir mamma for første gang at slike sammentrekninger under fødsel? Totalt sett er dette en ufrivillig sammentrekning av livmoren, noe som indikerer utbruddet av arbeidskraft. Det vil vare et par minutter og er ledsaget av smerte, som intensiveres. I den første perioden mellom grepet er omtrent en halv time, han gradvis redusert før fødselen, og de er spesielt merkbart og hyppig.
 Det bør bemerkes at i løpet av denne perioden kan forlate slim plugg som beskytter fosteret mot infeksjon. Imidlertid kan vike lunger og noen dager før fremkomsten av treghet. Husk at hvis du kobler bort for noen uker for å planlegge en baby, og det kan oppdage blod, er det bedre å ta kontakt med sykehuset.
 Under kan utseendet Rename sprekke membraner, er det helt normalt. Men når det kommer til arbeidskraft, bør du søke legehjelp. Alarmsignalet kan være det faktum at tiden mellom kontraksjoner stadig varierer, men smerten er meget sterk.
 Hva er falske rier under fødsel karakter vet alt. Men det naturlig fødsel forberedelse til prenatal sammentrekninger. For at de stoppet en gravid kvinne trenger å slappe av, kan du ta en dusj og tenke på noe vakkert.
 Ikke vær redd for fødsel, fordi denne frykten kan gi dårlig service under fødsel. Vi må lære å slappe av og gjøre alle legens anbefalinger. Riktig pust og mangel på panikk vil gjøre prosessen enklere. Det er nå klart at slike sammentrekninger under fødsel.  
Fjerne uønsket hår gjennom barbering

 Barbering - dette er den enkleste, billigste og rimelig metode fjerne uønsket kroppshår. Det gjøres best etter vannbehandling - bad eller dusj bruker en barbermaskin og med bruk av barbering. Etter at prosedyren må smøre dette område av kroppen betyr eliminere irritasjon.
 Ikke barbere ansiktshår, slik som å erstatte vellushår komme mørkere, solid og stram.
 Ulempene ved metoden gjelder muligheten til å kutte deg selv, og hudirritasjon i de naturlige folder av kroppen, og sannsynligheten for forekomsten av inngrodde hår, og kortvarig kosmetisk effekt - etter 3-4 dager en barbert område vises vidrostayuchyh pinnsvin hår.  
Anti-flass: råd og tips om hvordan du velger sjampo

 Hvis dannelsen av flass ikke er forårsaket av noen sykdom, så bli kvitt det vil hjelpe deg en kvalitet sjampo for flass som kan kjøpes i dag i alle apotek eller et supermarked. Disse sjampo fine å takle oppgaven med å normalisere den naturlige balansen i hodebunnen, men du må huske på at drakten deres valg bør være ansvarlig og alvorlig, på grunn av hvor godt et slikt verktøy er valgt vil avhenge av dens effektivitet.
 Hvilke ingredienser er en del av sjampo?
 Velge en agent for flass bør være spesielt oppmerksom på dens sammensetning. Fordi disse shampoos er utformet normalisering av talgkjertlene, og de må gjenopprette, beskytte og fukte hodebunnen. Og for å gjøre det hele mulig, de moderne anti-flass sjampo inkluderer en rekke aktive stoffer, informasjon om som kan finnes på etiketten. Disse stoffene er:
 - Ketokonazol - effektive antimykotika, som har uttalt antiandrogene og antioksidantegenskaper og sin evne til å normalisere sebum;
 - Mikonazol, klotrimazol og klymbazol - et stoff som kan gjenopprette balansen i mikrofloraen;
 - Keratolitiky og keratorehulyatorы - anlegg for fjerning av skjell fra huden og for å gjenopprette og fornye;
 - Kertyol - et middel for å styre prosessen av cellemetabolismen;
 - Oktopyroks - et stoff som forblir på håret og hodebunnen i lang tid, og har evnen til effektivt å bremse akselerert livsprosesser av hudceller;
 sinkpyrition - et stoff som er karakterisert ved antioksidantegenskaper og antimikoticheskimi, hindrer inflammasjon og utvikling;
 - Selen disulphide - i stand til å redusere talgproduksjon, og har også soppdrepende egenskaper;
 - Tar - stoffet reduserer markant aktivitet av cellulær aktivitet, normalisere talgproduksjonen, har en vasokonstriktor effekt på huden av hodet og lindrer hudirritasjon;

 - Ihtiola - anti-inflammatorisk narkotika som er i stand til også å normalisere huden cellefornyelsen formann;
 - Heksamydyndyyzotyonat - effektiv antibakterielt middel;
 - Svovel - har evnen til å ødelegge flass og hindre binding av celler, og dessuten renser effektivt huden;
Anti-flass: råd og tips om hvordan du velger sjampo

 - Salisylsyre - har de samme egenskapene som svovel;
 - Lameron - normalisere talgproduksjonen og hindrer vedheft av individuelle hår i en sjusket tråder.
 Så, kjøpe medisinsk sjampo, sørg for å vurdere sin etikett for å finne omtale av disse stoffene. Dette tiltaket vil hjelpe deg å forstå hva det betyr at du ønsker å kjøpe, og hvor effektivt det vil være å løse problemet.
 Urte kosttilskudd i sjampo for flass
 Moderne sjampo inneholder i sin sammensetning som en rekke urte kosttilskudd. Og ofte er de: burdock, nesle, kløver, plantain, salvie, løvetann, lakris, selje, einer, ginseng, nasturtium, kamille, ryllik eller bereza.A også ganske vanlig i dag sjampo, innenfor der det er ulike essensielle oljer.
 Det kan være olje av patchouli, eukalyptus, sedertre, lavendel, tea tree, grapefrukt, rosmarin, geranium, mynte, svarte popler, mandarin og basilikum. Disse urte kosttilskudd har soppdrepende egenskaper, beskytte og gjenopprette hodebunnen forsiktig.  
Hvordan å lage hjemmelaget såpe

 Hvordan lage en søt ansikt hjemme


 Såpe for vasking kan være av forskjellige typer:
 • Toalett (flavored);
 • terapeutisk (bestående perezhyrennoho - parafin, lanolin, vegetabilske oljer, glyserol, i podsushyvayuschem - tjære, svovel, i antibakteriell - triclosan).
 Etter 30 år med vask såpe er ikke anbefalt, men hvis du noen ganger trenger å gjøre det, er det best å bruke perezhyrennыe varianter av såpe. Ved fet hud folk de ikke passer. I dette tilfellet er den personen som bruker hvilken som helst annen såpe og nakke - perezhyrennoe.
 Etter rengjøring av ansikt og hals huden med såpe Husk å bruke nærende krem.

 Hjemmelaget såpe for normal hud


 Såpe med sitronsyre
 Nødvendig: 100 g babyen såpe for 05 århundrer. l. druekjerneolje, kamfer alkohol, ammoniakk, 025 Art. l. hydrogenperoksyd, 025 t. l. sitronsyre, 200 ml vann.
 Forberedelse: galle såpe oppløst i vann, holder på varmen til en jevn røre. Fjern fra varmen, tilsett smør og alkohol, mix, legg peroxide igjen grundig.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.
 Såpe med appelsiner
 Nødvendig: 150g såpe base, 2 appelsiner, 4 ml gul konditorfarge, 3 ml eterisk olje av mandarin.
 Forberedelse: appelsiner male i en blender, smelte såpe base i et vannbad, bland alle ingrediensene, helle i formene.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.

 Hjemmelaget såpe for fet hud


 Såpe utvalg av timian
 Nødvendig: 120 g babyen såpe, 100 ml kjøttkraft timian, 1 ss. l% styrke hydrogen peroxide, 2 lm. l. borsyre, 1 lm. l. ammoniakk, 500 ml kokende vann.
 Forberedelse: galle såpe oppløst i kokende vann, hell den varme suppen, satt i 2 minutter på en liten brann, legg syre. Fjern fra varmen, tilsett alkohol og peroxide, rør, hell i former for å helle.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.
 Såpe med Kamille utvalg
 Nødvendig: 120 g babyen såpe, 200 ml kjøttkraft kamille, 3 ml eterisk olje cornflowers, 1 ss. l 3% hydrogen peroxide, 2 lm. l. borsyre, 1 lm. l. ammoniakk, 400 ml kokende vann.
 Forberedelse: galle såpe oppløst i kokende vann, hell den varme suppen, satt i 2 minutter på en liten brann, legg syre. Fjern fra varmen, tilsett alkohol, peroxide og eterisk olje, rør, hell i former for å helle.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.

 Hjemmelaget såpe for sensitiv hud


 Såpe med sjy storfe
 Nødvendig: 150 gram babyen såpe, 50 ml kjøttkraft rad, kakaosmør 15 ml, 10 ml mandelolje, 5 ml flytende honning, 4 ml eterisk olje av lavendel, jasmin, 100 ml kokende vann.
 Forberedelse: helle kokende vann galle såpe, varmt vannbad, tilsett resten av ingrediensene, rør, hell i former for å helle.
 Søknad. Person masserer såpe, skyll med såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.
 Såpe med Calendula buljong
 Nødvendig: 150 gram babyen såpe, 100 ml kjøttkraft calendula, kakaosmør 15 ml, 10 ml mandelolje, 5 ml flytende honning, 4 ml av essensielle oljer av vanilje, jasmin, 50 ml kokende vann.
 Forberedelse: galle såpe hell kokende vann og buljong, varmt vannbad, tilsett resten av ingrediensene, rør, hell i former for å helle.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.

 Hjemmelaget såpe for tørr hud


 Såpe med havregryn
 Nødvendig: 150 g babyen såpe, 50 gram havregryn, 30 g tørrmelk, buljong kamille 100 ml, 50 ml kokende vann, 3 ml eterisk olje av peppermynte.
 Forberedelse: galle såpe hell kokende vann og kok å løse opp i et vannbad, tilsett resten av ingrediensene, hell i former for å helle.
 Søknad. En liten mengde såpe ansikt såpe massasje bevegelser, skyll i 2 minutter med varmt vann. For å søke om 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.
 Såpe med roseblader buljong
 Nødvendig: 150 gram babyen såpe, kakaosmør 15 ml, 10 ml mandelolje, 4 ml av sitron eterisk olje, 100 ml kjøttkraft roseblader, 50 ml kokende vann.
 Forberedelse: galle såpe hell kokende vann og kok å løse opp i et vannbad, tilsett resten av ingrediensene, hell i former for å helle.
 Søknad. En liten mengde såpe ansikt såpe massasje bevegelser, skyll i 2 minutter med varmt vann. For å søke om 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.

 Hjemmelaget såpe for kombinert hud


 Citrus såpe
 Nødvendig: 100g gjennomsiktig såpe base, 30 g av en blanding av sitrus skallet, 6 ml eterisk olje av sitron, mandarin, mandelolje 5 ml, 1 ml av essensielle olje av neroli.
 Forberedelse: Smelt i vannbad såpe base, tilsett mandelolje, så skrelle, rør, fjern fra varmen, avkjøl til romtemperatur, tilsett eterisk olje, hell i former.
 Søknad. Såpe ansikts masserer, skyll såpe etter to minutter med varmt vann. Bruke såpe i 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.
 Flytende melk
 Nødvendig: 90g babyen såpe, 30 gram havregryn, melk 150 ml, 50 ml Aloe gel, 30 ml flytende honning.
 Forberedelse: Hell melk gnagsår såpe, oppløst i et vannbad, tilsett resten av ingrediensene, hell i former for å helle.
 Søknad. En liten mengde såpe ansikt såpe massasje bevegelser, skyll i 2 minutter med varmt vann. For å søke om 1-2 måneder, tid - 2-3 uker.  
Яндекс.Метрика