Hva staroslov Jansky massasje og når den brukes
 Tradisjonelt er det antatt at massasje ble brukt som behandling for de gamle grekere, romere og orientalsk medisin. Men våre forfedre påvirker kroppen på denne måten. Nå mye brukt i gamle kirkeslavisk massasje, som ble praktisert i det siste. I en annen måte, er dette massasje kalles visceral. Dette ordet betyr "innsiden". Dette er hva som reflekterer det viktigste formålet med fremgangsmåten - effekter på indre organer. Nå er det mye brukt ikke bare i vårt land, men også i Europa og USA. Visceral massasje bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og organfunksjon.

 Fordeler med Massasje


 Det vil være interessant å vite hvorfor denne slags effekt på indre organer har fått så mye popularitet. Leger har lenge vært observert at mange sykdommer som oppstår på grunn av problemer med indre organer: lunger, kramper og endringer sted.
Hva staroslov Jansky massasje og når den brukes

 Hva som kan oppnås gjennom den gamle slaviske massasje?


 •  Eliminere lunger i indre organer og forbedre bevegelse av lymfe

 •  Gjenopprette situasjonen og returnere noen myndighet til sin vanlige

 •  Normalisere metabolismen til vanlig i de indre organer.

 •  Prosedyren er som følger:


 •  Massøren i en vinkel klikker på det ønskede legeme og beveger den i riktig retning.

 •  For prosedyren ved hjelp av ulike hjelpemidler, krukker, potter, igler og wraps. For eksempel, for å erstatte navlen, ved hjelp av en spesiell pott som er installert på mage og navle din avkastning til ønsket posisjon.

 •  Potten kan også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen. Ofte er det brukt for forbedring og stabilisering av bekken organer. Dessuten er denne metoden som brukes til å fjerne giftstoffer og regulere tarmer. Smertefulle perioder kan også bli behandlet på denne måten.


 • Hva staroslov Jansky massasje og når den brukes


   Når anbefaler bruk av gamle kirkeslavisk massasje?


   Som alle andre effekter på kroppen, denne type massasje har visse retningslinjer og kontraindikasjoner.
   Det er sykdom og lidelser som kan behandles visceral massasje:
 •  Funksjonsfeil i fordøyelseskanalen, lidelser, forstoppelse, kolitt, magesår, hemorroider

 •  Lever, nyre, bukspyttkjertel og blære

 •  Det hjelper å kurere luftveisproblemer

 •  Effektivt brukt i gynekologi

 •  Fratar pasienter av migrene og forstyrrelser av blodsirkulasjonen i hjernen

 •  Bidrar til å kvitte seg med hudsykdommer og ulike brokk

 •  Selv friske mennesker vil være nyttig å jevnlig besøke en spesialist i gamle kirke massasje. Dette vil bidra til å holde ungdom lenger, aktiverer stoffskiftet og regulere blodsirkulasjonen


 • Hva staroslov Jansky massasje og når den brukes


   Kontraindikasjon


   Det er ikke anbefalt å besøke en massasje terapeut for mennesker som lider av kreft, syfilis, koldbrann eller trombose. Nekte opptak og folk med høy feber, de som har TB sykdom eller psykisk problem med noen indre organer (særlig når indre blødninger).
   Ikke bli overrasket når, under den første prosedyren begynner aktivt brummende mage. Dette betyr at galleveier og er raskt å bli frigjort til å fungere. Vanligvis etter noen få behandlinger, pasienter begynner å føle deg mye bedre, ikke bare i form av fysisk tilstand, men også mentalt. For mer informasjon om teknikken av tilgjengelige videoer.

  Kvinners mote gensere, Fall-Winter 2014-2015: bilder av de mest fasjonable strikkede gensere i 2015
   Hva er det varmt? Myk, behagelig å ta på og veldig varmt. Genser - standard vinter varme i garderoben av hver fashionista. I sommer, vel vitende om den gamle russiske ordtak, er skjønnheten i verden begynner å anse det nye klær vinter. Særlig kvinners mote gensere, høst-vinter 2014-2015.

   Bilde av fasjonable kvinners strikkede gensere, Winter 2015


   Har du allerede kjøpe den mest "vinter" nye ting - en ny, varm, myk cardigan? Hvis ikke - vi vil hjelpe deg med valget. Så, de viktigste "strikk" fremtidige trender av kalde årstiden:
 •  Grange. Times kultbandet "Nirvana" har lenge igjen. Men designere fortsatt inspirert av arbeidet til Kurt Cobain og skape en grunge stil. Hoppere uaktsom i stil med "grunge" ble gjentatte ganger sett i siste show høst og vinter moteshow.

 •  Menn stil. Fortsetter å inspirere kunstnere kvinners mote og menns stil. Gensere, som skulder elskede kjæreste - det er moderne og komfortable, og veldig praktisk. Tross alt, kan de enkelt passer både din favoritt jeans og med luft, chiffon skjørt.

 •  Mer humor! Et oppkomme av farger, utskrifter (noen ganger de selv kumednistyu sin noe sjokkerende) på podiet garanterer god stemning selv om skyet høstdager. Og du tør å bære ting i stil med "McDonalds" Sponge Bob eller fra Jeremy Scott nyeste kolleksjon for motehuset Moschino?

 •  Sport Chic. Sport stil, blandes i like proporsjoner med kэzhl gjør sport slitasje bukser med en fin klipp, veldig "usportslig" innredning og feminine skjørt. Som et eksempel - Collection Stella McCartney.

 • Kvinners mote gensere, Fall-Winter 2014-2015: bilder av de mest fasjonable strikkede gensere i 2015

   Nye farger og stiler av kvinners genser, Fall-Winter 2014-2015


   Grå, svart, blå, brun med et vanlig utvalg og alt så klart. Men dette er så kjedelig! Hvor zabavnishe prøve varm ting med uvanlig geometrisk mønster eller lyse applikasjon. Eller kanskje prøve en genser som den du linket til barndommen favoritt bestemor? Morsomme, lyse løsninger - er velkomne. Spesielt på en myk tekstur genser og hans evne til å varme, det har ingen innflytelse. Hva du foretrekker med trendy stiler?
  Kvinners mote gensere, Fall-Winter 2014-2015: bilder av de mest fasjonable strikkede gensere i 2015

 •  Oversayz. Veldig stort, selv om strukket - den type ting kanskje ikke er veldig estetisk tiltalende, men det er moteriktig!

 •  Jo kortere - jo bedre. Hvis du er i den kommende sesongen med skjørt denne uttalelsen er nøyaktig det motsatte, kort genser - noe "masthev 'kommende høst. Bukser forkortet versjon med skjørt og bukser med høyt liv eller bære dem til monokrome bluser og skjorter. For naken mage i høst og vinter er ikke bare moveton, er det også kaldt!

 •  Gensere, tunikaer. En annen ekstrem fremtid mote sesongen - en genser som lett kunne passere for en kjole. Men til tross for sin "anstendig" lengde couture anbefale seg strikkede ting som lange skjørt eller bukser.

 • Kvinners mote gensere, Fall-Winter 2014-2015: bilder av de mest fasjonable strikkede gensere i 2015
   Garvete skinnjakker, pels. Hva du skal velge fremtidig vinteren 2015? - Wear, hva er praktisk, og den personen som virkelig liker! Det er imidlertid ikke nødvendig å miste av syne retningslinjer mote på de beste vinterklær 2015.
  Stilig topp vinterklær 2015 bilder - Anmeldelser

   Stilig topp vinterklær 2015


   Du liker lengre eller kortere Do? Designere kan du skynde: fremtiden av moten vil både vinter lang! Dans elsket av mange "gyldne middelvei" kobber. Nå, når lenge avgjort, er det på tide å ta hensyn til motetrender kommer kalde årstiden.
 •  Ekstravaganse. Bright pels, sprø utskrifter og mest utrolige kombinasjonen av pels, skinn og stoff. Du trodde at fargen "galskap" - skjebnen til eldre modeller? - Ikke i det hele tatt! Nå, alle iført lyse og prangende og fasjonable snø, kalde dager. Dette briljant viste Kenzo, Jasta Cavalli, Missoni og andre kjente merkevarer.

 •  Hilsen fra 60-tallet. Mange av bildene fra de siste moteshow er svært minner om mote ikoner fra fortiden: Twiggy, Jane Birkin og andre superstjerner i sin tid. Når bildene blir var klær, inkludert vinter yttertøy. Retro silhuetter ble sett på utstillinger Gucci, Louis Vuitton og Saint Laurent.

 •  Ikke i størrelse. Dimensjons ting fortsetter å inspirere motedesignere til nye høyder, og på podiet igjen rekken av kåper, pelskåper og jakker "oversayz." Hva? - Veldig praktisk! Etter vinteren, som du vet, mye av å få ekstra pounds, og store klær en strålende forkledning!

 •  Refleksjoner av metall. Alle metalliske nyanser - velkommen når du velger
  Stilig topp vinterklær 2015 bilder - Anmeldelser
   riktig vinter mote 2015. I en spesiell tjeneste - gull. Luksus, "edle" strøk av Prada - bevis.

 •  Futurisme. Koselig, varm og viktigst, fasjonable! Men noen ganger stiler av vinterklær skaffe noen veldig veldig futuristisk form. Men det er alltid mange fans utenfor boksen, og, for å si det mildt, ikke helt vanlig klær.

 •  Hva er fasjonable vinter 2015: yttertøy


  Stilig topp vinterklær 2015 bilder - Anmeldelser

   Å være ikke-standard, stilig, individ, og aller viktigst - ikke fryse - etter store trender kommer vinteren. Som for stoffer og teksturer, det er hva de sier trendsetter.
 •  Pels. Helt utrolig ting med pels høst-vinter 2014-2015 moteshow seere så. Til rangeringen av klær har blitt rangert enda topper! Det har etablert sin merkevare Balmain lyse modell topper vaskebjørn pels! Like ekstravagante pelskåper ser fra Alexander McQueen og Fendi.

 •  Skinn. Eksotisk, preget dressing "en krokodille" eller glatt, myk å ta på "nappa" - et utvalg av teksturer og noen ganger kan du selv se et enkelt produkt. Bomber jakker, skinn, men varm pels - den perfekte løsningen for avtoledi eller en moteriktig person.

 •  Tekstiler. Ulltøy, tweed, ull - ikke verre enn pels kan varme hans elskerinne, selv i de mest alvorlige frost. Spesielt hvis det er "oversayz" og maxi lengder, som Hermes eller
  Stilig topp vinterklær 2015 bilder - Anmeldelser
  Яндекс.Метрика