Hva å vokse brysteneMange kvinner og jenter drøm å ha en store flotte bryster. Men naturen gir ofte sin lille størrelse, hvor det er en haug med systemer. Faktisk er det selvhypnose og jakten på en mytisk ideell, og store bryster - bare et resultat av genetikk. Forstørret brystene kan være bare tre måter: kirurgi, graviditet eller hormonelle endringer, vektøkning. Hva gjør jeg? Elsker hennes figur, og vi viser deg hvordan du kan lage en vakker brystet og litt forstørre det.
Det er flere måter som brystene begynner å vokse, mosjon, kosthold, massasje, DOUCHES og kosmetikk. De kan brukes i kombinasjon, i så fall vil du raskt få ønsket resultat.
Diett for å vokse brystene
Blant kvinner, vil den utbredte troen på at å spise store mengder kål bli eier av en stor kiste. Legene sier at dette brystet vil stige bare litt. Denne effekten sikrer folsyre og østrogen. Den første er ansvarlig for dannelsen av nye celler. Foruten kål, er det som finnes i bønner, gulrøtter, bananer, rød fisk, meieriprodukter. Østrogen - et hormon flotte former. Det produseres i kroppen permanent. Derfor, spise mat med dens innhold, former kan økes, men ikke begrenset til, brystkreft. Østrogen er til stede i soyaprodukter, linfrø. Hvis du ønsker å gjøre brystene vokser, spise så mye av disse produktene, samt kjøtt og fisk - de har mye protein.
Forskere har oppdaget produktene som brystet er virkelig vokser. Det fersken, appelsiner, persille, bønner, soyabønner, svart kaffe. Deres bruk under dannelse av bryst stimulerer veksten, og i voksen alder vil bidra til å rette form. Med regelmessig bruk av disse produktene kan aktivere produksjon av innfødte hormonene østrogen og øke sine former.
Underernæring, vekttap fører til en reduksjon i antallet fettceller, inkludert brystkreft. I slike tilfeller brystene ikke vil vokse.
Massasje for brystforstørrelse
I et forsøk på å bli eier av de flotte brystene gjøre massasje som stimulerer blodsirkulasjonen, styrker blodkar, forbedrer hudens tone. Hvis du massere riktig, vil brystene begynner å vokse vakker, smidig og godt preparerte.
Ett av alternativene - vannmassasje. Stående i dusjen, ta strøm vann medium - unngå ubehag, som de kan føre til sykdom og tumordannelse. Vanntemperatur, varm, komfortabel kroppen. Hvert bryst følge en sirkelbevegelse. Gjenta to ganger om dagen, noe som gir hvert bryst i to til tre minutter. Ved slutten av en kald dusj, varmt vann, deretter avkjøles.
Bryst massasje kan gjøres for hånd. Bruk en krem ​​eller en spesiell justeringsverktøy. Urviseren følge en sirkelbevegelse. Babyen ikke røre. Deretter stryke oppover og sidelengs mot skuldrene. Bevegelsen skal være ryddig og myk, uten kraft handling.
Øvelser for å vokse brystene
Brystmuskulaturen er ordnet på en slik måte at deres trening kan forbedre utseendet på brystene og selv gi det volum. Som best kan håndtere push-ups på gulvet og trekke.

Å vokse brystene dine, gjør du følgende:

Koble til en palme å albue plassert på brystet nivå. Klemme dem et par minutter, senk armene. Gjenta ti ganger.
Tilsvar stsepyte fingre og avlet hender, brystmusklene spent.
Lene seg mot veggen, setter føttene vekk fra henne. Utbredt armene og skyv på veggen, som om du ønsker å flytte den.
Ligg på ryggen, kaster hendene med manualer, løft opp først, deretter hodet.
Og noen flere tips. Hold din holdning har alltid vært rett - så brystet ser større og fortsatt spenstig. Ikke sole seg uten badedrakt. Solens stråler negativ innvirkning på den sarte huden på brystet - som et resultat det raskt kollapser og mister elastisitet. Plukk de riktige klærne, bør bh bryster støtte, ikke å legge press på det, er det viktig at det ikke henger på den. Hoftene skal ikke fråtse i huden.  
Hva er årsakene til forsinkelsen menstruasjonÅrsakene til forsinkelsen menstruasjon hos jenter
Selvfølgelig, annenhver kvinne og hun møtte det samme problemet som forsinkelsesperioden. Legene tror at dersom forsinkelsen varer mindre enn fem dager, er dette normalt og fører til bekymring. Men hvis det er ingen månedlig for en uke, her er grunnene du trenger for å forstå hva som forårsaker forsinket menstruasjon bør vite alle jenter og kvinner. Som vi har lært, savnet periode, som varer mindre enn 5 dager er helt normalt. Dessuten, de fleste kvinner ikke kommer over det igjen og ringte måne selv hjemme.
Hva er årsakene til forsinkelsen menstruasjon

Graviditet
De viktigste årsakene til forsinkelsen menstruasjon - graviditet. Tidlig i svangerskapet er umulig å legge merke vises på ansiktet sitt, det vil si, hvis du bor seksualliv, umiddelbart kjøpe en graviditetstest.
Stressende situasjoner
Stress er også en av de viktigste årsakene til forsinkelsen menstruasjon hos jenter. Og alt fordi i dag er det nok av stress, noe som ytterligere negativt påvirke menstruasjonssyklusen. Forskere har funnet at stress forstyrrer hjernen som et resultat av forstyrret korrekt funksjon av livmor og eggstokker. I denne situasjonen, må du stresse ned og slappe av.
Sykdommer
Alle vet at fravær av menstruasjon kan være på grunn av tilstedeværelsen av forskjellige sykdommer. En slik, for eksempel, kan tilskrives funksjonelle ovariecyster og ovarial polykystoh, samt gynekologiske sykdommer slik som salpingo, uterine fibroider. Merk at gynekologiske lidelser er ofte ledsaget av blødning, så hvis du mistenker at usunn kontakt gynekolog.
Annet klima
Lunar kan også holder seg skarpe og på grunn av klimaendringer. For eksempel, om vinteren er det du flyr til ferie i Egypt eller Tyrkia. I dette tilfellet er det ingen grunn til bekymring så snart gjenoppta syklus alene.
Abort
Hvis du har avbrutt graviditet, er menstruasjonssyklus forståelig, som følge av kirurgi ble skadet vev i livmoren, noe som førte til en hormonell ubalanse.
Bruken av prevensjons
P-piller kan føre til forsinkelser. Hvis du tar prevensjon medisiner i lang tid, og deretter stoppet brått, kan det føre til at ikke bare forsinket, men fullstendig fravær av menstruasjon. Ta kontakt med din gynekolog.
Samsvar med dietten
Vanligvis er den vanlige kosthold ikke årsaken menstruasjonsuregelmessigheter. Den harde, streng diett strid ikke bare fører til hurtig vekttap, men også å utsette menstruasjonen. Minimumsvekten for kvinner er 45 kg hvis du veier enda mindre, menstruasjon kan være fraværende helt. Husk at dramatiske vekttap truer store problemer.
Ikke nok vitaminer
Vi vet alle at vitaminmangel føre til metabolske forstyrrelser, og kan være årsaken til forsinkelsesperioden. Hvis du føler deg uvel, prøve å begynne å ta vitaminer for å gjenopprette immunitet og normal metabolisme. Årsakene til forsinkelsen menstruasjon hos jenter kan være mye, som du kan se vi viser den mest grunnleggende.
Tung trening
Hvis du trener og andre fysiske aktiviteter, bør du vite at de kan alvorlig påvirke syklusen av kvinnekroppen, noe som kan føre til skjevhet måned for et par dager.
Søte jenter, kvinner, hvis du står overfor problemet med forsinket menstruasjon, og deretter prøve å starte selv hjemme forårsake perioder. I tilfelle at forsinkelsen månedlig gjentagende igjen og igjen - vi anbefaler at du går til en gynekolog.  
Hvordan å kurere stammingEn av Språk - stamming. Dens viktigste funksjon er nøle med uttalen av ord. Selvfølgelig, det er mange problemer med språket, men slike feil i en frisk person er ikke forbundet med stamming. Men stutterer kan ikke kontrollere organer tale, opplever muskelspenninger. Interessant, hos menn, oppstår denne sykdommen oftere enn kvinner. Dette fenomen kan forklares ved forskjeller i strukturen i hjernen.

Årsakene til stamming

Til dags dato, er årsakene til stamming ikke kjent for vitenskapen. Det er bare et par teorier som liksom forklarer sykdommen, men ingen av dem er utbredt.
Noen eksperter mener at stamming er direkte relatert til prosessen med kommunikasjon og fraværende når en person er alene. Men dette er ikke sant, det virkelige problemet i en tone språksenter. I dag, forskere er mer tilbøyelig til å tro at årsakene til sykdom er skjult i den menneskelige hjerne. Her er nerve sentre som er ansvarlig for språk. Stamming ofte oppstår hos barn under fem år gammel da tale er dannelsen av sentrene og synkronisering mellom dem. Dersom bruddene oppstår, begynner personen å stamme. En annen teori sier at Zaika høre språket med en viss forsinkelse.
Typer av stamming
Det er tre grunnleggende former for stamming. Den første karakteristisk for mennesker med defekter i nervesystemet. Årsakene til dette er mange: fødsel traumer, vanlig sykdom i de første årene av livet, genetisk predisposisjon. Etter undersøkelse av barnet utviser visse avvik, men utad babyen er helt frisk. Den andre typen forekommer blant mennesker hvis høyre hånd og øye - igjen. Det vil si, når barnet har lært å skrive sin perevchyly for høyrehendte. Fremtiden er vanskelig å forstå årsaken til sykdommen, da en feil utvikler seg gradvis. Den tredje typen er funnet i 10% av pasientene. Det manifesterer seg hos barn, nervesystemet som i utgangspunktet sunt. Sykdommen begynner som et resultat av stress og tretthet. For eksempel, et barn eller hund skremte han var lei uansett grunn. Vanligvis voksne ikke legge vekt på slike situasjoner. Men de kan lett skade sårbare barn. Feilen øker ofte med nervøs spenning.
Behandling av stamming
I lang tid folk prøver å behandle stamming. Denne sykdom led taler Demosthenes, og for å bli kvitt talespråk med småstein i munnen, lese lydbølgene. I det nittende århundre stamming behandles kirurgisk, ved å fjerne en del av musklene i tungen. Men ikke alle er i stand til å hjelpe.
I dag er det å kurere stamming flere måter.
Behandling av stamming - den tradisjonelle metoden
Det innebærer bruk av pusteøvelser. Det er kjent at en person som er engasjert i sang, ingen språkproblemer. Stemmen hans er naturlig og gratis. Spesielle utøver en gunstig virkning på luftveiene til en person. De er lært opp til å puste dypt, tog membran, forårsaker den til å ta del i holosoobrazovanyy gi mobilitet stemmebåndene, slik at de lukker på nært hold under en samtale.
Gjør øvelser for tjue minutter om morgenen og kvelden. De første resultatene vil vises i to måneder. Stemmen blir mer naturlig og pust - gratis. Tradisjonelle metoder er uforglemmelig. Men ikke ekspertene anbefaler ikke å bruke dette verktøyet som en selvstendig metode. Maksimale resultater kan oppnås hvis du bruker avslapning i kombinasjon med andre metoder.
Non-standard behandling av stamming
Vi vet at mellom punktene på kroppen og indre organer det er en sammenheng. Akupressur brukes til å bekjempe mange sykdommer. Men det er en komplisert og langvarig prosess. Ett kurs består av femten prosedyrer.
Til å begynne med å finne det riktige punkt. Klikk på den med fingeren. Hvis følelsen av smerte og smerter, gjort riktig. Men slike følelser bør ikke følge fremgangs massasje. Lag en sirkulær bevegelse, gradvis presser poenget. Endre trykkstyrken. Massasje ett punkt varer i fem minutter. Personen bør være helt avslappet.
De fleste kroppspunkter er plassert på forsiden og baksiden og på beina og brystet. Hvis du er redd for å gjøre noe galt, stole spesialist. Første resultatene kan vises etter det første året. Det hele avhenger av formen for stamming og alder på pasienten. Klasser bør gjennomføres regelmessig.
En annen ukonvensjonell måte å håndtere sykdommen - hypnose. Ikke bruk det selv, kan det være farlig for helsen.
Stamming behandling med medisiner
Denne metoden innebærer å motta antiepileptika og beroligende midler, hemme psyke. I dag, forskere motsette medisinsk behandling av stamming, fordi disse stoffene har negative bivirkninger. Pasienter observert tretthet, kvalme, allergi, hodepine, irritabilitet, etc. Lider fokus, folk opp i vekt raskt. Disse stoffene er ikke anbefalt å ta lang tid, og stamming returnert etter avsluttet behandling.
Du trenger for å lage urtete og infusjoner av urter. De berolige nervesystemet, hjelpe barn med stamming.
Moderne behandling
I dag er det spesielle dataprogrammer som hjelper bli kvitt sykdommen. For eksempel, «Tale corrector». Den viktigste oppgave - å synkronisere tale og hørselssenter. Zaika baktaler språk inn i mikrofonen, og programmet for en delt andre språk forsinkelser. En mann hører min røst med en viss forsinkelse, og prøver å tilpasse seg det. Det er kontinuerlig og glatt.
Utviklerne hevder at programmet reduserer defekt tale om åtti prosent, og hvis du gjør det regelmessig sykdom forsvinne. Men en person som bruker denne metoden for behandling, gjør bare en vane av ro og glatt språk. For mange er dette nok.

Alle fremgangsmåter for behandling

De fleste forfattere slike teknikker er folk som klarte å overvinne sin egen tale defekt. De utvikler egne programmer for år, gjør øvelsene, og dele sine prestasjoner.
For eksempel, metoden for professor Andronov-Harutyunyan. Ideen er å oppnå synkronisering med snakke bevegelser av fingrene ledende hånd, som er en slags støtte zayitsi. Legger hånden på kneet lett bøyde fingre. Når uttale det første ordet du trykke tommelen på kne og hold til slutten av setningen. Hver påfølgende sammensetning skiller presser fingre. Håndbevegelser sette tempoet og rytmen i tale. Først synes det er vanskelig, men du vil snart se fordelene: det er glatt og fri, uten stammende. Man hender avhenger bare første gang, da den ikke trenger. Vi er kun en masse praksis. For fullstendig gjenoppretting bør fullføre en full kurs, som er delt inn i fire stadier. Et viktig poeng med denne behandlingen - trening i det virkelige liv. Dette vil bidra til å oppnå gode resultater.
På Internett kan du finne en rekke eksempler. Behandling av stamming på et tidlig alder, i de fleste tilfeller gi positive resultater som vil vare livet ut.

Behandling folk metoder

Å normalisere funksjonene til språk oppfordres til å ta innsamling av medisinske urter. Ser calendula, sitronmelisse, søt kløver, søte bjørkeblader. Alle komponentene hell kokende vann, legg i et vannbad, fjern, vil starte prosessen med koking. Verktøy insisterer, stamme, tatt før hvert måltid. Det gir en avslappende og beroligende effekt, god effekt på nervesystemet.
En annen oppskrift er utarbeidet med frukt hypericum, anis, forlater Leonurus, sitronmelisse, merian, kamille.
Stamming kan kureres med aromatiske oljer. Effektive er oljer av rosmarin, furu, basilikum, sandeltre, bergamott. De har beroligende egenskaper, løse opp spenninger og frykt. Påfør oljen på et lommetørkle og feste til broen. Prosedyren utføres tre eller fire ganger om dagen.
Med tillegg av aromatiske oljer kan lage et bad av terapeutisk effekt. Vann bør ikke være varmt for et positivt utfall er tilrådelig å ta et bad i to uker.  
Яндекс.Метрика