Hva voksende bryster
 Hver av det smukke kjønn mener at brystet - en kraftig våpen på kjærligheten foran, ønsker så å forme og bryststørrelse var perfekt og svarte hennes forestillinger om hva menn liker.
 Forskerne fant at en sterk halvparten betaler alltid oppmerksomhet til en kvinne med vakre bryster at ingen tredje dimensjon. Undertøy Produsenter hevder at salget av kvinners størrelse 5 og 6 har økt de siste årene med 89%. Statistikk - er sta ting, som er å finne ut hvorfor voksende bryster?
 Bryst mer, hvorfor?
 Bryst 80% fra fett vev slik at mer total vekt kvinner, spesielt hennes byste. Hver 10 kg tilsettes med en hastighet på en bryststørrelse. Veksten av kvinners verdighet avhenger av mengden av hormonene østrogen og progesteron, som er ansvarlig for dannelsen av kvinnelige figuren og brystvekst. Vanligvis før utbruddet av eggløsning blir fastere bryster, sveller og øker størrelsen på 1-2, som også er knyttet til endringer i hormonnivåer.
 Nylig gikk på salg av produkter som inneholder ksenoэstrohenы (som sprøytemidler, GMO og alle andre stoffer som er farlige for mennesker) som er i stand til å kjøre de mekanismer som bidrar til feilaktig utvikling av brystvev. For normal fordøyelse og avgiftning er anbefalt å spise mer kål, reddik og pepperrot.
 Forstørret brystene kan kunstig ved kirurgi, men denne metoden er forbundet med risiko for kvinners helse. Så, hvis du er misfornøyd med størrelsen på deres byste, bedre å ty til mindre konservativ metode enn plast.
 Hvilke produkter voksende bryster?
 Før du svarer på dette spørsmålet, må vi huske at i dannelsen av melkekjertlene spiller en rolle ikke bare brukt mat og fysisk tilstand av kvinner, men arvelighet. Hvis din mor hadde brystkreft andre størrelser er lite sannsynlig at du vil ha den femte, men hvis du ønsker å øke bust, strever for det.
 Vi fant at østrogener påvirke veksten av brystene. Noen produkter inneholder disse naturlige hormoner som ligner på egenskapene til de kvinner. De er kalt fytoøstrogener. Hvis du står overfor problem å justere bryst, er det bedre hvis du øke antall appelsiner, fersken, persille, bønner og kaffe under aktiv vekst av brystene (dette er 14-19 år).
 Daglig dem deres anvendelse i næringsmidler vil tilpasse allerede eksisterende bryst form, ettersom fytoøstrogener aktiveres av hormoner som finnes i kroppen. De - en slags utløser mekanisme for østrogen og progesteron.
 Oppmerksomhet akseptert som proteiner og fett som finnes i kjøtt, lever, egg, meieriprodukter. Husk at når du bygger et hus hver viktig byggestein. Spesielt viktig næring i ungdomsårene, vil det danne en solid kiste riktig form.
 Ikke glem om kalsium, som er ansvarlig for den grasiøse holdning, uten noe som det er umulig å vise brystet i all sin prakt.
 I frukt høy i fiber, som viser kroppen for giftstoffer. Anbefalingene ernæringsfysiolog vil du finne en liste over nyttige produkter, med unntak av appelsiner og fersken som hjelper være mer flotte bryster før.
 Øvelser for brystforstørrelse
 Juster og heve bysten ovenfor hjelp trening, fitness, og spesielle øvelser bør utføres daglig ved å velge i 10-15 minutter av fritiden.
 1. Spin som en kvinne. Startposisjon - vekt hendene på gulvet, på gulvet bena bøyd i knærne. Vi må gjøre 10-15 pushups på gulvet, som virker positivt for muskuløs brystet. Hvis du dårlig har utviklet muskler brystet, kan du gjøre push-ups på veggen.
 2. Trening på en stol. Startposisjon - sittende, hendene hvile på baksiden av stolen, ben forlenget frem i rett vinkel. Det bør være 10-15 ganger hånd svingen med kroppen som er magert føtter og deretter ta startposisjon.
 3. Pendulum. Stående med hendene opp bør gjøres flere bakker for en og annen.
 4. Trening med vekter. Løft manualer opp til 5 kg: første øvelsen utføres stående opp, og trykk deretter. Manualer er hevet vekselvis eller sammen.
 5. På bordet. Du må sette deg ned, la hendene på bordet med hendene, deretter presse hardt på bordet med begge hender, for å være i en tilstand av spenning i 10-15 sekunder. Så igjen avslapping og spenning.
 Med daglig bruk av komplekset vil du øke brystmuskelen tone, styrket muskuløs ramme, og brystet bli sterk, smidig og vakker.  
Furosemid for vekttap
 WHO statistikk indikerer at problemet med overskytende vekt er under №1 i verden. Det er ingen enkelt måte å takle å være overvektig. For mange mennesker, på grunn av feil vei makt forstyrret stoffskifte, som lider av kroniske sykdommer, noen svak viljestyrke, så kan du ikke engang gå ned i vekt.
 I medisin, er det mange samtidig medisinering som forbedrer stoffskiftet, ofte og raskt uten fjerning av rester, reduserer appetitten hele dagen. Andre aner furosemid, diuretisk medikament som kan brukes til å stabilisere og vekt kontroll i tilfelle av nyrefeilfunksjon. Den eneste betingelsen - ikke overdrive det med doser, ellers livet ditt vil foregå utelukkende på områdene lesing "M" eller "F".
 Kan jeg ta furosemid for vekttap?
 Noen medisiner uten en lege - en ren selv. Men diuretika i sjeldne tilfeller forårsake bivirkninger, med mindre, selvfølgelig, de er tiltenkt bruk og i samsvar med instruksjonene.
 Hovedoppgaven for furosemid - å hjelpe nyrene til å trekke overskudd av væske fra kroppen. Dette legemidlet er ment for pasienter etter operasjoner under rehabilitering i kronisk pyelonefritt og akutt nyresvikt. Men folk har lagt merke til at etter å ha tatt dem redusert vekt på grunn av hyppig urinering og furosemid ble brukt til å kontrollere vekten.
 Vekttap oppstår når du tar furosemid morgen: en tablett før måltider. Men med vekttapet minsker, og antallet av mineraler som er nødvendige for riktig funksjon av organer og systemer. Det viser seg at diuretika ikke er så uskyldig, spesielt hvis medisinen øke noen piller om dagen.
 Bivirkninger av furosemid
 Den store tap til personen mens du tar furosemid kalium er nødvendig for normal hjertemuskelen, og magnesium, som er ansvarlig for hjernen og nervesystemet.
 Hvis stoffet drikke hele tiden, så snart du vil ikke unngå takykardi (og dette er den beste). Med en mangel på magnesium man venter depresjon, svakhet i kroppen, apati og motvilje mot å flytte.
 Hvis magnesium i kroppen er for lite, folk venter for muskelkramper, hans sinn er statisk og skiller ikke kommer rundt, kan pasienten faller i koma og dø.
 Men ikke bare mangel på mineraler i livsfare i seg selv øke kroppens til utgang "overdreven" flytende skadelig, ettersom cellene begynner å dehydrere og alder. Som du vet, er mengden av væske og oppløste stoffer i en voksen 65-70%. Vekttap ved hjelp av furosemid - ikke den mest pålitelig måte, fordi etter at effekten av medikamentet utløper, cellene begynner å akkumulere fluid. Vi minner om at kroppen vår kan forynge deg selv, så dehydrerte cellene vil samle vann for fremtidig bruk. Når du stabilisere vekten din og slutte å ta furosemid, vil du bli overrasket over vekten og vil alt gå tilbake til det normale.
 Og nå for tilregnelig
 Furosemid kan redusere vekten, men det betyr ikke at volumet (som er viktig i prosessen med vekttap) blitt mindre som forberedelse til å brenne fett på ingen måte påvirker fettlaget forringer ikke.
 Furosemid kan være foreskrevet av legen din om det er avvik i nyrene, og væsken i seg selv ikke vises i riktig mengde.
 Vi må være realistiske og se sannheten i ansiktet, uten trening, telle kalorier og redusere daglige porsjoner du kan ikke gå ned i vekt, spesielt hvis du har noen kronisk sykdom patologi i stoffskiftet og det endokrine systemet. Den beste metoden for tidlig vekttap - en konsultasjon med en ernæringsfysiolog som forteller deg trinnvis måte: hva du skal gjøre for å skaffe harmoni.
 Furosemid - tradisjonelle vanndrivende og kan ikke brukes til å lage en slank figur, spesielt hvis skalaene sette din helse og muligens livet.  
Hvordan bli kvitt lukten av føtter
 Alle lær lukter annerledes. Men når du legger merke lukten av føtter kommer ikke bare annerledes, men er ubehagelig. Den dårlige nyheten er, mest sannsynlig, soppen føtter avgjort hans favoritt sted - mellom tærne og neglene.
 Men den naturlige lukten av svette, noen mennesker er så opptatt at sammen med livet til bakterier på fotsvette, provoserer han ubehagelig lukt av føtter.
 Derfor er det nødvendig å først finne årsaken ulempe, deretter tenke hvordan bli kvitt lukten av føtter.
 Hvis denne soppen
 Bare en lege kan fortelle om en sopp sykdom. Besøks spesialist anbefales spesielt hvis lukten var plutselig fortsatt det aldri var. Behandlingen bør holdes i samsvar med resept.
 Hvis du er en fan av folk rettsmidler, den generelle hjemmehjelp behandle noen enkle prosedyrer. Du kan gjøre karet fot 9% eddik, forvarmet til den mest gunstige temperatur. Ben holde vannochtsi 20 minutter, og deretter fjerne toppen av pimpstein dampet huden, tørk såler.
 God effekt gjør pålegging av masse Teymurova og gni sålene og huden mellom tærne antiseptiske midler: Formidron, heksamytylentetramyn. Hvis ingen medikamenter på apoteket, kan de kjøpes på vetaptetsi. Det er viktig å hindre ny infeksjon gjennom sko, sokker. Alle sko må behandles stoffet formalin, sokker perehladyt varmt jern eller kasseres.
 Soppsykdommer blir behandlet for en lang tid, det er bedre å unngå forurensning, ikke bruk andres sko, fot håndtak antiseptisk etter å ha besøkt svømmebassenger og bad.
 Ingen infeksjon provosert en ubehagelig lukt
 Enkelte sykdommer, slik som sukkersyke, vaskulære, hormonelle og emosjonelle feil kan også føre til dårlige føtter. Lukten av svette vises, så det første trinnet er å iverksette tiltak for å redusere svette. Godt til bad laget av to poser med svart te brygget i en liter kokende vann. Te bør koke å oppløse bedre tanniner, fortynnet i halvparten med vann. Tanniner nære porer, hindre bakterievekst på såler. Analogt egenskaper bad, tilberedt med buljong og laurbærblad med sitronsaft. Antiperspirant brukes på underarmer er også effektive for de fotsålene.
 Hjelper kvitte seg med svette og irritasjon bad med urter. De er fritt selges i apotek bør brygge frekvensen av en spiseskje per kopp vann. Disse urter omfatter kamille, ryllik, johannesurt, salvie.
 Føtter bør oppbevares tørt, fordi fuktighet fremmer bakterier som forårsaker lukt. Hver dag, uavhengig av føtter å vaske dem med såpe og vann, helst antibakteriell, tørk av. Før du ha sokker, kan foten pulver talkum.
 Det anbefales å bruke sokker laget av naturlige fibre, bomull sommer og vinter - ull som absorberte svette og huden forblir tørr. Helst bruke sko laget av lær, som gir den ønskede luft.
 Forhindrer lukt betimelig og pågående omsorg for sko. Det bør være regelmessig tørt og ventilert, og tøfler erstattet med nye.
 Og husk at forebygging er bedre behandling av lang sykdom.  
Яндекс.Метрика