Hvilke matvarer inneholder protein?
 Som du vet, vi - hva vi spiser. Men hoved stoff som er en del av cellene i kroppen er proteiner eller protein. Derfor er det viktig lager av organisk materiale til et normalt liv. Kjønn, alder, fysisk aktivitetsnivå og generell helse - de viktigste faktorene som påvirker menneskets behov for protein. Kvaliteten og mengden av stoffet direkte påvirker vekst og fysisk og mental utvikling hos barn.
 Husker at slanke første månedene av livet har en maksimal metning protein som viktigste kilde til morsmelk. En diett for voksne proteiner bør ta et gjennomsnitt på 14% av den daglige mengden av kalorier. Når vi er syke eller under stress, vårt behov for protein øker umiddelbart dramatisk. Også forbruket av proteiner øker under ugunstige klimatiske betingelser, og som den kalde årstid, og i varmen. Det er derfor nødvendig å vurdere alle disse faktorene, sto for et balansert kosthold.
 Det er verdt å nevne at den daglige frekvensen av protein i kosten av en voksen bør være innenfor 70-150 gram. Således bør opprinnelsen av protein være halv dyr. I barnas kosthold er animalsk protein bør ta ca 60%. For å bestemme den nødvendige daglige dose av protein, du trenger bare å huske formelen: for hver kilo kroppsvekt for jevn drift trenger 15 gram protein. Det vil si, hvis vekten din er, for eksempel, er 50 kg, så hver dag du bør inkludere i kosten 75 gram protein. Så hvilke matvarer inneholder protein?
 Kjøtt, fisk, egg og melk er de mest verdifulle proteiner i sin sammensetning. Det er i disse produktene inneholder mange essensielle aminosyrer er godt assimilert av kroppen. Men ikke alle proteiner har samme verdi. Merk at bare naturen er det ca 150 aminosyrer som utgjør proteiner. Man ganske tjue, og tolv av som vår kropp syntetiserer selvstendig, og åtte aminosyrer er en del av måltidet. Det er derfor de kalles essensielle.
 Den biologiske verdien av protein avhenger av hvordan den er rik på disse aminosyrene. Fisk, kjøtt og soya inneholder den største mengden av essensielle aminosyrer. Det er derfor disse produktene hver dag for å være på vårt bord. Imidlertid er ikke alle proteiner er like godt absorberes av kroppen. Den mest nyttige er et protein egg pohloschaemыy på 92-100%, det vil si nesten helt. Også nær den ideelle protein yoghurt og frisk som de fordøyd med 80-90%. I tillegg er disse proteiner har evnen til å erstatte de de proteiner som har underskudd tiden opplever legeme.
 Proteiner kan ha forskjellig opprinnelse (plante eller dyr), og for ikke å skade legemet ytterligere er det nødvendig å balansere forbruket av plante- og animalske proteiner. Hvis helt forlate proteiner av vegetabilsk eller animalsk opprinnelse, kan det true arbeidet med så mange systemer. Egentlig er denne funksjonen den viktigste argument i favør av kostholdet i en frisk person (og spesielt barn) bør være til stede som vegetabilske og animalske proteiner.
 Hvitt kjøtt kylling er svært rik på protein, og den enkle assimilering av kroppen er andre bare til proteiner som finnes i melk og melkeprodukter. Storfekjøtt og svinekjøtt bare litt dårligere enn kylling, kokt magert kjøtt - bare en lagerbygning av nyttig animalsk protein. Men ønsker å fylle proteiner ved hjelp av kjøttprodukter, er det verdt å huske at fordelene avledet fra protein forbrukes av kroppen, avhenger av fettinnholdet i kjøtt. Proteiner fra magert svinekjøtt eller biff absorberes mye raskere og mer effektivt enn protein fra fett kjøtt. Av samme grunn hvitt kjøtt kylling uten skinn bør spise.
 Liste over matvarer rike på vegetabilsk protein er stort nok og mangfoldig. For å hindre mangel av protein og alltid føler stor, bør du regelmessig spiser peanøtter, linser, bønner, hvete og rug brød, bokhvete og solsikkefrø. Mat med høyt vegetabilsk protein og kan spises som en egen rett, samt deres komponent (f.eks ingrediens salat eller suppe).
 Men verdien av proteiner er ikke bare avhengig av mengden, men også andelen av essensielle aminosyrer. Den mest viktige proteiner, tryptofan, metionin, lysin og lignende. Deres utmerket verdi som følger: 01:35:55. Det nærmeste til at andelen av kjøtt proteiner, som er et annet argument for den daglige bruken av produktet.
 Legg merke til at, i tilfelle av mangel på protein i den menneskelige diett, begynner kroppen til å bruke sine egne aminosyrer. Denne første påvirket muskelprotein. Det er derfor folk er oppbrukt aminosyrer menyen opplever vedvarende svakhet og sykdomsfølelse, ser utslitt. Også stor er faren for proteinmangel i kroppen dannelse og vekst av barnet. Mangelen på protein kan også føre til psykiske og fysiske forsinkelser og mangler.
 Som du kan se, å bruke produkter som inneholder store mengder protein kan diversifisere din diett. Slik at det er mulig å bygge opp en ganske effektiv diett (proteinprodukter vanligvis ikke inneholder mye fett). Proteiner - nøkkelen til et sunt kosthold og atletisk helse. Derfor er det bare en tosk nekter bruk av makt.  
Hvor er vorter? Hvordan bli kvitt demÅrsaken til vorter anses mikrobe kategori papillomavirus. Denne bakterien har evnen til å bli overført til en bestemt kontakt med en syk person eller på steder med offentlig bruk gjennom ulike stedene. Siden mikrobiell infeksjon i huden og utseendet av vorter kan gå gjennom en periode på 2 til 6 måneder. Fruktbar grunn for parasitt infeksjon kategorien regnes papilloma fuktighet og varme for mennesker som svetter mye, spesielt utsatt for denne sykdommen. Ikke tro dette, flate vorter har en sjanse til å oppstå i områder som er skadet hud.
Tilstedeværelsen av vorter naturligvis ikke dødelige, men irriterende. Det er tider når vortene er seg selv, men det er ingen
ofte.
Så for å bli kvitt dem er en mengde av folks oppskrifter:
1. å lene seg mot vorter ost løk.
2. brenne vorte potet juice, aske eller sure epler.
3. 2-3 ganger om dagen for å gni det vorte kuttet en bit av hvitløk. Løpet av healing mens ikke nødvendig å være mer enn tre uker.
4. Viser spyling vorter vanlig kritt og varsle ham komprimerer inntil vorte ikke er tapt.
5. Utmerket behandling selv viste vorter juice av celandine.
For vorter lokalisert på hender og føtter er en rekke svært effektive behandlinger som kan brukes hjemme. De beste produktene for å fjerne vorter ikke føre til arrdannelse.
For å sikre rask behandling, være forberedt på å søke behandling på en daglig basis. Kjønnsvorter og muntlige vorter, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør en avtale med legen din for en nøyaktig diagnose og behandling av spesifikke anbefalinger for din tilstand. For å sikre rask behandling, være forberedt på å søke behandling på en daglig basis. Kjønnsvorter og muntlige vorter, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør en avtale med legen din for en nøyaktig diagnose og behandling av spesifikke anbefalinger for din tilstand.
Hjemme behandling
Lokalbehandling ved bruk av salisylsyre, eterisk olje eller kombinasjoner av ingredienser. Flere studier har bekreftet at topisk behandling med salisylsyre er en av de mest effektive og sikre behandlinger for plantar vorter og vanlige. Uten resept kryoterapi hjelp Freon kuldemedier kan kjøpes på apoteket. Selv om mindre kraftig enn prosedyrer utført i leger kontor (se. Kryoterapi oppskrift nedenfor) er assosiert med frysing vorte i noen sekunder.
Syv enkle måter å fjerne vorter hjemme
1. Før hver lokal behandling, suge hendene eller føttene i varmt vann. Dette har den virkning at mykning av huden som gjør det lettere for medisiner som skal absorberes.
2. Fjern overflødig hud fra støv, pimpstein eller pensel før hvert program.
3. For å fjerne vorter kan bli knust frisk blomst calendula (klo), koble den til vorte, binde eller liming plaster over natten. Denne prosedyren skal gjentas inntil forsvinningen av vorter. Brukes til å behandle og la det tørke.
4. Hvis du er bekymret for at behandlingen på huden (ikke egentlig en bekymring med de produktene jeg anbefaler), deretter bruke vaselin rundt vorte.
5. Ta rå potet, skjær den på langs i 12 deler. Så hver del for seg og gni den over vorte minutter. Ja
håndtere alle 12 deler. Deretter plukke dem opp, binde en tynn klut og kaste i husdyrgjødsel. Når poteten råte, og vorten forsvinner.
6. Mash ferske iris blader raskt fjerne vorter hvis de satt i en bandasje (noen ganger ganske tre mottakelser).
7. Flere ganger om dagen gni aloe juice vorte eller lim tape mashed brev Kalanchoe, som tørke endre det.  
Hvordan å miste vekt på sjøenHvordan å gå ned i vekt i havet, back huden ungdommelig og slanke kropp 10 feriedager på sjøen? Gå ned i vekt øvelser hjelpe å gå ned i vekt, laget på sjøen som er mer effektiv på grunn av høy vanntetthet. På bare en halv time med intense bevegelser brenne samme mengde kalorier som sykkelritt på tolv kilometer.
I tillegg er sjøvann rik på nyttige for elementene. Den mest verdifulle, kalium, jod, kalsium og magnesium. Takket være den helbredende effekten av sjøvann omolodzhuyutsya hudceller fjernes puffiness, styrker bindevev. Under reisen akselerert kroppens metabolisme, forbedrer blodsirkulasjonen, og dermed bedre absorbere næringsstoffer og
celler er løslatt fra giftstoffer.
Ikke rart vannbehandling - den beste måten å bekjempe cellulitter og aldring. For å oppnå ønsket effekt og gå ned i vekt, kombinere svømming med vannaerobic. Her er en enkel øvelse for vekttap.
Kjører i vannet.
Gå ned i vannet slik at vannet når nivået av ditt hjerte og prøve å gjøre de samme bevegelsene som når du kjører på land. Hold rennende vann i 15 minutter, og deretter kjøre en 10-minutters joggetur på stranden.
Styrke musklene i armene.
Gå i vannet opp til halsen, plassere føttene skulder bredde hverandre, litt bøyd i knærne. Hendene skal være på vannet, fra hverandre. Plasserer hånden tomlene opp og skyve bevegelser shrebayte vann inne, deretter slå håndflaten 180 grader rake vann ved å vri på hånden til startposisjon.
Styrke musklene.
Sitter på stranden, føttene er i vannet, lener armene på bunnen, gjør bena saks i 8 minutter.
Making elastiske baken.
Holde hender om bord seiling, ligge på magen i vannet og følge bevegelsene til føttene opp og ned. Prøv å strekke setemuskelen
muskler og holde føttene parallelt med bunnen.
Se opp for vanntemperatur, unngå hypotermi, i dette tilfellet, effekten kan reverseres - kroppen fra kulden begynner å lagre fett. Før vannaerobic gjøre enkle, fem-minutters oppvarming, utføre beveger armene og tilbøyeligheter. Hvis vinteren du ikke har besøkt bassenget, begynne å svømme med en 10-minutters maraton, gradvis øke tiden til 30 minutter. Ikke svømme umiddelbart etter et måltid og på tom mage.
Den ideelle tiden å vanne gymnastikk - en halv time etter å ha spist. Sjø og liten innsats - alt du trenger å gå ned i vekt, slappe kropp og sjel, for å fylle opp med positive følelser for hele året.  
Яндекс.Метрика