Hvilke matvarer inneholder fiber?
 Fiber er en del av planteføde, og selv hos mennesker er det nesten vanskelig å ikke fordøyd og absorbert, er alle ernæringseksperter fiber inkludert i viktige stoffer for mennesker. Derfor bør matvarer som inneholder fett hver dag være til stede i vårt kosthold. Mest fiber finnes i frukt og grønnsaker, det vil si produkter av vegetabilsk opprinnelse.
 Fiber er oppløselig og uoppløselig. Å inkludere instant alhynazu og helytsellyulozu, pektin og harpiks. Det er preget av høy vannopptak og muligheten til å slå inn gelé. Uløselig fiber - er cellulose og lignin, det rikt på frukt og grønnsaker, korn og belgfrukter. Vann som kommer inn i kroppen, som en svamp, absorberende løselig fiber, som sveller og akselererer og gastrisk tømming.
 Cellulose meget positiv effekt på det menneskelige legeme. Dermed bidrar det til normalisering av tarm og stoffskiftet, øke immunitet og hurtig vekttap, fremskynde passasjen av mat gjennom fordøyelseskanalen, tykktarm rense giftstoffer fra foreldet. Også vev har en stimulerende effekt på bevegelighet og tjener til å absorbere giftstoffer, fett, slim fra magen og tarmene, rengjøring lymfesystemet.
 Folk som regelmessig konsumerer fiber, mindre sannsynlig å lide hjertesykdom og høyt kolesterolnivå. I næringsmidler som er rike på fiber, inneholder også en masse av kalium og magnesium, essensiell for å regulere blodtrykket. Nyttig fett for diabetikere på grunn av evnen til å normalisere blodsukkernivået.
 Fiber - er helse til kroppen og passer kroppen. Matvarer rike på fiber, bør du tygge lenger enn andre matvarer, og dermed reduserer frekvensen av mat. I tillegg kan fiber raskt føre til en følelse av metthet, og således forhindre overspising. I vev nesten ingen kalorier så hatet kvinner, så ernæringseksperter anbefaler inkludert det veldig i ditt kosthold for de som ønsker å gå ned i vekt.
 Hvilke matvarer inneholder fiber? Først av alt, dette: epler, pærer, bringebær, jordbær, nøtter, tørkede aprikoser, fiken, svisker, fiken. Bare en masse fiber i bønner, havregryn, gulrøtter, frukt, bokhvete, spinat, tørket sopp, tang.
 Ernæringseksperter anbefaler å alltid inkludere frokost mat rik på fiber. Et eksempel på en slik sunn start på dagen kan være korn eller havremel. Til lunsj, ville det være bra å koke suppe. En frisk frukt skal være mulig på hvert måltid. Hvis de ikke - det spiller ingen rolle, er det fullt mulig å erstatte kandiserte frukter.
 Men må alt bli kontaktet med en sunn sans for proporsjoner, og bruk av fiber er intet unntak. Det overskytende av det i kostholdet kan føre til ubehagelige opplevelser i magen og forstoppelse. I tillegg kan bruk av fiber i store mengder føre til tap av en betydelig mengde som er nødvendig for normal funksjon av sporstoffer og vitaminer, spesielt fettoppløselige.  
Rengjørings fartøyVitenskapelige undersøkelser viser at en av de mest vanlige problemene i dag er kardiovaskulær sykdom. I vekstratene av disse sykdommene i forkant av AIDS og til og med kreft. For å unngå slike problemer, er det nødvendig å ta vare på sin ungdom på personens kropp, nøye se etter ham og beskytte mot negativ påvirkning gjennomføre rettidig rengjøring av fartøy.
Kardiovaskulær sykdom som følge av forurenset blodkar
En av de mest skadelige faktorer som påvirker hjertet og blodårene, er kolesterol. Dens rate av innhold i kroppen er 5 mg \ l, og reduksjon eller økning i denne indikatoren er en alvorlig trussel mot menneskers liv, som fører til utvikling av kreft, luftveissykdommer, åreforkalkning og koronar hjertesykdom.
For å unngå slike problemer, eller i det minste redusere sannsynligheten for at de inntreffer, bør du følge noen enkle regler:
• Bruk lav-fett kjøtt og fjærfe biff i stedet for svinekjøtt tungt for fordøyelsen og lam.
• Hvis det er mulig, spise hav fisk og sjø grønnkål i stedet for kjøtt dyr.
• Legg inn en daglig diett rik på fiber, pektin og lecithin erter, bønner, hvete, bokhvete, havre, vill ris.
• I stedet for animalsk fett til å spise bare vegetabilske slik som olivenolje og solsikkeolje, mais og soyabønner.
• regelmessig en gang i uken for å arrangere faste dager for kroppen, basert på bruk av denne tiden bare epler, appelsiner eller ferskpresset juice fra frukten.
• Bruk tid på fysisk aktivitet minst 30 minutter hver dag. Hvis du ikke kan gå til gym erstatte belastning fotturer, for eksempel, i stedet for å bruke heisen opp til ønsket etasje, er det bedre å gjøre det til fots.
• Strengt forby alkohol og røyking.
• Med jevne mellomrom gjennomgå prosessen med rensing av kroppen.
Urter for rengjøring fartøy
Den økende populariteten nylig brukte urter. Disse lar deg ikke bare kurere ulike sykdommer, men også for å hindre deres forekomst. For eksempel kan du bruke følgende populær metode for rensing av fartøy: ett århundre. spoon lakris og eng kløver mix 1 ss gjøres blandingen kokes i 200 ml kokende vann og deretter forsvare i en halv time. Ta 100 meter (en halv kopp) en dag for en fjerdedel av en time før et måltid eller en halv time etter det. Varigheten av denne syklusen er 20 dager per måned mellomrom. Denne infusjonen renser ikke bare kar, men også blodet og fordøyelsessystemet som helhet.
En annen metode for behandling basert på bruk av naturlige gaver, nemlig en kopp fennikel frø blandet med en kopp malte røtter av vendelrot. Kok blandingen i en liter rent vann med gass og deretter la over natten. Deretter press suppen, tilsett etter smak 2 ss honning, bland alt og kjøle for lagring. Drikk te 3 g. Pr dag i ca en halv time før et måltid en spiseskje, før slutten infusjon. Fremgangsmåten er egnet for rengjøring av skip, fjerning av kolesterol avleiringer og etablering av det kardiovaskulære systemet.

Furu grener for å bistå i renholds fartøy

Nåler samlet inn fra furu grener eller kjegler selv, bør plasseres i et glassfat og hell vodka. Lukket tett lokk infusjon må tåle 10 dager på et varmt sted. Den ferdige blandingen i avløpet og ta 10-20 dråper tre ganger daglig før måltider. For bedre absorpsjon kan bli utvannet drikke en liten mengde avkjølt kokt vann. Rengjøring syklus gjør dette skjær måned, etter som du trenger for å gjøre det samme lengde pause, deretter gjenta rengjøringen fartøyet.

Epler og selleri å rengjøre

Roten av en selleri og ett grønt eple rist, grønn salat og hogge en haug med dill, bland med to eller tre fedd hvitløk, fint yzrublennыmy. Legg honning, sitronsaft og uraffinert oliven trykke. Forut spise denne salat minst 2-3 ganger i uken, rengjort fartøy fra kolesterol avleiringer, og rense blodet.

Linen for rengjøring fartøy folk rettsmidler

En halv kopp linfrø vasket, for å bosette seg i et lite vann i en halv time. Deretter koke i 300 ml kokende vann og sette mot i 2 timer. Parallelt, et glass ringblomst blomster koke i 400 ml kokende vann og la stå 90 minutter. Hell av vannet og få kontakt med calendula avkok av lin, la over natten. Ta i morgen på tom mage tre ganger daglig og ved sengetid. Varigheten av rengjørings fartøy folkemedisin er 21 dager.
Hofter - hjelp til rengjøring
For å produsere en annen skjær for behandling av vaskulære folk rettsmidler trenger 50 gram nype hell 150 ml lettøl varianter og la stå i 2 timer. Renne frukt, drenere væske. Deretter måle ut 20 g urt ryllik og hakkede løvetann røtter. Pulverblandingen koke i 15 minutter. Infusert og avkjølt avkok tas oralt i to uker i en mengde på omtrent 3 \ 4 kopp. For maksimal effekt anbefales det å gjenta prosedyren etter 5 dager og klar til å drikke bør oppbevares i kjøleskapet.
Det vil hjelpe med å rense fartøy folk rettsmidler også en buljong laget av fem spiseskjeer av bartre nåler, to spiseskjeer med rose hofter, 2 ss løk skrelle. Alle komponenter er underkastet grundig slipeprosedyre, helles to liter kokende vann og provaryuyutsya i 3 minutter. Deretter må du forsvare 03:00 midler og slutten av prosedyren belastning kjøttkraft. Drikke en halv kopp om dagen, ikke knyttet til måltider. Varigheten av rengjøringsprosessen fartøy for denne metoden - en måned, deretter en pause på 21 dager og gjenta månens syklus.

Solsikker å rengjøre

Solsikkefrø er en flott måte å bekjempe kolesterol. I tillegg oppskriften brukes ikke bare frø, men også andre deler av anlegget.
Å produsere rensing te trenger en kopp tørket og knust planterøtter hell i en kasserolle, tilsett 3 liter rent vann og kok i fem minutter. Klar del la stå, belastning og satt på kjølelager. Restene av solsikke røtter kan brukes om igjen to ganger, så ikke hastverk med å bli kvitt dem. Ta klar "potion" bør en liter per dag, uavhengig av enkelt deler og spising. En ny batch kan tilberedes ved hjelp av samme rot, koke 10 minutter. Under utarbeidelsen av den tredje drikke for rengjøring fartøy folk rettsmidler, bør røtter kokes i 15 minutter.
Syklusen av rengjørings tanker med solsikke røtter er to måneder. Men dette er ikke slutten av prosedyren som helhet. Etter dette, innen to måneder med å ta alkohol skjær fra alle andre deler av solsikke. Å forberede den, trenger du 10 spiseskjeer tørkede og knuste blader, kronblader og frø helle 0, 5 liter vodka, så la for en uke slaboosvitlenomu sted. Det ferdige skjær bør press og ta 30 dråper oppløst i et glass vann før måltider to ganger om dagen. Selvfølgelig, for å lykkes må forholde seg til en streng diett under hele syklusen av stoffet, ekskludert fra kostholdet alle stekt, fet, krydret, alkohol.
I tillegg er fiber alle deler av solsikke er en naturlig kilde for store mengder av flerumettede fettsyrer, som er kjent for alle "fiskeolje" og andre nyttige stoffer for kroppen.
Hoved overvåke helsen din og ta jevnlig rengjøring prosedyrer fartøy folk eller andre metoder, unngå alvorlige sykdommer.  
Яндекс.Метрика