Hvilke produkter inneholder kalium?
 Hva er den viktigste funksjonen av kalium i kroppen? Han har evnen til å løsne celleveggene, noe som øker deres permeabilitet for passasje av salter. Kalium gir mental klarhet, fjerner giftstoffer, reduserer symptomer på allergi. Mangel på kalium ser ut til å bremse veksten av organismen, nedsatt seksuell funksjon, forekomsten av avbrudd av hjertet.
 For å oppnå mineralbalansen i kroppen en person trenger å redusere andelen av saltet i den daglige diett. Etter det bør du øke inntaket av kalium. Så hvilke produkter inneholder kalium?
 De rikeste kildene til kalium - avlinger, friske grønnsaker, frukt, spiret og nedroblennoe korn belgfrukter. Disse produkter danner grunnlaget for en sunn diett. For best resultat, mat rik på kalium, anbefales det ikke å spise i en enkelt dose, og i løpet av dagen. Betydning i kostholdet øke andelen av disse produktene er åpenbar.
 Anerkjente kilder til kalium har lenge vært ansett som bakte poteter, bananer, appelsiner, honningmelon. For en endring av diett av bananer og meloner kan tilberedes juice eller puré - kjøttet av dem ganske øm. En god kilde til kalium er vannmelon. Med utbruddet av modningssesongen bør bruke dem på 100%.
 Mange inneholder kalium bønne, bønne vanlig, linser, lima bønner, erter. Disse produktene også er kilder for protein. Alle bønner er mye brukt i supper, noe som gir dem en spesiell rik smak.
 Berike hjemmelaget supper kalium muligens legge til dem, i tillegg til tradisjonell potet, neper, pastinakk, gresskar. Sistnevnte er veldig bra og nyttig i bakt form, samt kompotter. Tilberedt på forskjellige måter, hjelper gresskar også normalisere fordøyelsesprosesser.
 I hjemmelagde sandwicher og salater alltid legge revet eller finhakket gulrøtter - som du også vil øke andelen av kalium absorbert fra mat.
 Kilden for kalium er avokado. Disse fruktene perfekt utfyller et utvalg av salater. I tillegg, avokado inneholder protein av høy kvalitet. Regelmessig spiser fersk juice med ovochivfruktiv, ikke bare vil du nyte sin naturlige smak, men også gi "supply" i kroppen din en betydelig mengde av kalium. For eksempel, i et glass fersk gulrot juice inneholder ca 800 mg nyttige elementer.
 Ikke vær lat til tider å forberede en fruktpuré blandet i en blender med frisk frukt - en stilig frokost beriket med kalium. Denne velduftende "kalium cocktail" som brukes jevnlig, vil tilfredsstille de grunnleggende behovene til kroppen i dette elementet.
 For å opprettholde et maksimalt antall av produkter av kalium anbefalt å forberede dem for et par. Koke er å bruke minst mulig vann. Frukten for mat og matlaging bør velge tett, uskadet og myk å ta på områdene. Husk at den maksimale mengden av næringsstoffer grønnsaker og frukt inneholder bare sin naturlige modningssesongen.  
Hvordan å telle kalorier i mat?
 Hvert produkt har sin egen grad av kalorier - energien som gis til en levende organisme i prosessen for fullstendig assimilasjon. Riktig identifisering av energien verdien av mat er viktig, spesielt for dem som bryr seg om figuren, fordi på å redusere kalori daglige kosthold og basert mest moderne dietter. Og selv om du ikke ønsker å gå ned i vekt, og vite at du spiser vil hjelpe deg å unngå unødvendige spise og helseproblemer i fremtiden. Hvordan du finner ut kalori produkt?
 Den enkleste måten - er å bruke eksisterende tabeller kalori, hvor alle produktene er delt inn i tematiske grupper. Hver gruppe har sin egen gjennomsnittlig kalori inne som kan finnes så høyt og kalorifattig mat. Kalori produkt i tabellen indikerer per hundre gram.
 1.  Frukt og grønnsaker - lav-kalori-gruppen, som består av blant annet negative kalori mat (løvetann, selleri, ingefær, fennikel, etc.), dvs. den fordøyelsen som kroppen forbruker mer energi enn den mottar fra produktene.
   Det gjennomsnittlige nivået på kalori varierer 20-40 kalorier. De mest energitette matvarer grupper anses hvitløk (106), poteter (83) og erter (72). De minst kalorier med klima agurker (10), salat (14) og drivhustomater (14).
   Frukt - lavenergi gruppe med et gjennomsnittlig nivå på 40-50 kalorier. De farligste tall for produkter - datoer (281) og bananer (91) "letteste" - plomme (27), kvede (40) og aprikoser (41).
   Bær - lavenergi gruppe med et gjennomsnittlig nivå på 30-45 kalorier. De mest nærings bær omfatte nyper (100 til 250) og druer (69). Lavt kalori tranebær vurderes (28) multe (31) og bjørnebær (33).
   Tørket frukt - nesten alle inneholder betydelige mengder kalorier, i gjennomsnitt 270-280 per 100 gram.
   Nøtter og frø - høy kalori gruppe produkter som er anbefalt å bruke for folk som har lidd alvorlig og krever kirurgi rekreasjon. Det gjennomsnittlige nivået på kalorier - 550 (peanøtter) - 700 (hasselnøtter) kalorier.
   Fersk sopp inneholder svært lav (17-30), tørket - middels (150-250) kalorier.
   Pearl - srednekaloryynaya gruppe, nesten utelukkende består av mat som inneholder 300-350 av straffeloven. Mest vurderes som lav-havremel (303), den mest høy-kalori - hvete (348).
  Hvordan å telle kalorier i mat?

   Bakeri og konditori - en annen srednekaloryynaya gruppe med en gjennomsnittlig energinivå på 220 (rugbrød) - 320 (tørking) kalorier.
   Konfekt - en av de mest tett gruppe bestående av mat, er energiverdi 350-550 kalorier. Hennes mest høy-kalori ingredienser - sjokolade candies (550), melkesjokolade (547) og butterdeig med krem ​​(544). Den mest "light" refererer marmelade søtsaker (300) marshmallows (300) og godteri (310).
   Meieriprodukter omfatter både lav-kalori (lav-fett yoghurt - 30 naturell yoghurt med et fettinnhold på 15% - 51 kumelk - 58) og høyt kalori (tørr vysokozhyrni krem ​​- helmelk pulver 753-475 ost "russiske" - 371) ting.
   Kjøttprodukter er også svært forskjellige i sin energi verdi. Blant dem er det også lav i kalorier (lam nyrer - 77 biff nyre - 86 oksekjøtt Kategori 1-97), og serednokaloriyni (biff - 187 "Doctor" pølse - svinekjøtt pølser 260-332), og høy-kalori (svinekjøtt bacon - 841 Røkt pølse kaviar - svinekjøtt brisket, 608-602) produkter.
   Bird - vanligvis srednekaloryyna (kylling - kylling okorochok 113-185 lam - 203), men det er også høy-kalori representanter (ender - 346 gjess - 412).
   Fisk og sjømat har lav og middels brennverdi. De fleste næringsstoffene er tran (613) stør (320) og en saury (262), sjø minst kalorier tang (5), agurk (35) og krabber (69).
   Oljer og fett - den mest høyt kalori gruppe bestående av produkter med en gjennomsnittlig energiverdi til 650-900 kalorier.
   Drinker er både lav (KVASS - 25 semi-tørr champagne - 88 Pakket sort te - 99) og srednekaloryynыmy (brente kaffebønner - vodka 223-235
   Av uavhengige grupper noen ganger omfatte:
  1.  Meloner (lavkalori).
    Bean (serednokaloriyni).
    Citrus (lav kalori).
    Tørkede grønnsaker (serednokaloriyni).
    Cereal (kalorinivå er nesten det samme som i korn).
    Råvarer (mat agar - presset gjær 16-85 sukker - 380, etc.).
    Egg (kylling - 157 protein tørr - tørr eggeplomme 336-623).
    Kaviar (srednekaloryynaya).
    Hvordan å telle kalorier i mat?
    Når telle kalorier i hver mat bør se på vekten, og om vi har å gjøre med den opprinnelige, uavhengig element eller et sett av ingredienser blandes som en del av et måltid.
   Hvordan å telle kalorier i mat?
    Anta at vi ønsker å spise et eple. Beregne kalori sin enkleste. Tidlig eple bør veie. Da er det nødvendig å se nærmere på kalori diagram og se hvor mange kalorier som finnes i hundre gram - 45. Hvis vår eple veier mindre enn hundre gram, sin kalori kan betale, basert på det faktum at produktet inneholder 10 gram 45 CC (100: 10 = 10, 45:10 = 45) i 5-225 1 m - 045
    Hvis vi ønsker å lage en salat, bør da telle kalori måltider bli gjennomført, noe som gjør det alle brukte ingredienser: tomater, agurk, dill, vegetabilsk olje. Salt anses ikke, siden det er null kalorier.
    Kalori suppe beregnes ut fra den samme tabellen kalori og vekten av hver bestanddel. Kalori vann der kokte suppe teller ikke fordi det - null. Energi verdien av matvarer mens matlaging forblir den samme som angitt i tabellen - kokte kalorier vil ikke forsvinne.
    Kalori stekt mat beregnet av formlene ovenfor, med den eneste forskjellen er at oljen som brukes til steking, passer inn i den totale kalori sats på 20% av sin energi verdi (resten av oljen eller brent, eller fordamper, som ikke tar noen del i etableringen av retter ).
    Beregne kalori behovet for komplekse retter av ferske råvarer. Under varmebehandling av visse produkter eller uvaryvayutsya uzharyvayutsya og følgelig deres caloric beløpet til hundre gram vokser, og hva det vil være - vanskelig å si, siden hver av oss forbereder annerledes.
    Kalori ferdigmat vanligvis angitt på pakken - pakken, boksen, plastbeholder, etc. I produkter fabrikken produksjon (barankah, snacks, sjokolade osv) real energiverdi vanligvis tilsvarer oppgitt. I de ferdige måltider (salater, ris, stekt kylling), som gjør direkte i butikkene, kunngjorde kalori måltider (hvis det er tilgjengelig) kan være forskjellig fra det virkelige.  
Hvordan rengjøre fartøyUansett hva vi kan ordentlig prøvd og spise hva sunn og aktiv livsstil ledet, over tid, våre skip fortsatt miste den gamle elastisitet. Forskere over hele verden ble brakt dette triste faktum, og det er umulig å forhindre. Og det er fra normal drift av skip avhenger av hvordan kroppen din vil lenge holde seg ung og frisk.
Kolesterol i blodårene

Elastisitet og vaskulær permeabilitet barriere sikrer funksjon av kroppen vår, hindrer sykdommer i det kardiovaskulære systemet. Ved feil diett eller bruk av store mengder av oljeholdig mat på veggene av blodkar kolesterol plaques vises.Resultatet er betydelig redusert lumen og blod ikke kan sirkulere på riktig måte. På grunn av dette kan en person:
- Verre minne;
- Blodtrykket stiger;
- Bli den risiko for koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Rensing fartøy fra kolesterol, hjelper vi kroppen fylle opp energi. Friske blodårer fungere bedre på grunn av høy båndbredde, og kroppene våre kan få riktig og komplett ernæring. Dette er spesielt viktig for store hovedfartøy. De er "dyrt" forsyne hjernen med blod og hjerte.
Rengjørings fartøy
Mange eksperter anbefaler at du starter rengjørings fartøy med spesielle dietter, som hovedsakelig er basert på lav-fordøyelig mat. Også samsvar med denne dietten betyr å gi opp animalske fettstoffer og enkle karbohydrater. Bør spise små porsjoner, og den totale daglige mengden av mat bør deles inn i 6-7 mottakelser.
Uten å lykkes hver dag folk som holder protyvoholesterynovoy kosthold bør spise friske grønnsaker salater, kledd bare uraffinert olje og stek hvete grøt på vannet. Finnes i planteføde pektin hindrer kolesterol forsinket, og fiber bidrar til å eliminere unødvendig overskudd som følge av underernæring, og normaliserer tarmer. Også, sammenbruddet av plakk bidrar lecithin som inneholder nøtter, hvetekli.
Spesielt godt etablert i kampen mot kolesterol tinktur laget av sitron og hvitløk. Det reduserer ikke bare sitt nivå i blodet, men også beskytter mot dannelse av blodpropper og blokkeringer. Forberede den med 5 store sitroner og tre hoder av hvitløk. Slettet ingrediensene i en blender slipe lagt inn i en 3-liter krukke og fylle med vann opp til toppen. Tre dager er et mirakel middel er klar.
Effektive tiltak i dette tilfellet har infusjon av fennikel frø. Det stabiliserer blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer og løser kolesterol plakk. Å forberede du trenger et glass tørket fennikel frø hell 2 liter kokende vann og la stå i 24 timer.
En god måte å senke kolesterolet er jordbær. Med tilførsel av bladene fremstilles: 20 g rå kokning i 200 ml renset vann i 5-10 minutter, insisterer 2 timer.
Hvor tilstoppede arterier prosessen fortsetter selv i kosten eller tilskudd av tradisjonell medisin som kan trenge behandling. For å unngå slike konsekvenser bør følge noen enkle regler som bidrar vesentlig reduserer kolesterolet og forebygge dannelsen.

Måter å senke kolesterolet

Først må du inkludere i kostholdet så mange matvarer som inneholder fiber. Disse er:
- Oats;
- Bønner;
- Brun ris;
- Peas;
- Bokhvete;
- Cuts;
- Hel hvete brød;
- Hvete.

Å behandle og å forhindre plakk må brukes i matlaging med olivenolje, fordi det er en kilde til gunstige fettsyrer.
Det er ønskelig å fullstendig eliminere bruk av mat som er tilberedt i margarin, og erstatte den med smør. Det er også nødvendig å redusere til et minimum innholdet i dietten av pølser, hermetikk, fete meieriprodukter. Det er nødvendig å begrense salt mat, daglig rate ikke mer enn 10 gram.
Ikke la utseendet av plakk i blodårene friske grønnsaker juice, frukt, grønnsaker og mat som er tilberedt ved baking, koking eller steke. De bør være i kosten hver dag.
For din fartøyet ikke lider av kolesterol, ofte engasjert i idrett - yoga, pilates, løping og andre. Det er viktig å ha en sunn vekt, og hvis det er tendens til å få vekt, deretter hver 7-10 dager å ordne lindring - ta en dag bare magre meieriprodukter (yoghurt, yoghurt).  
Яндекс.Метрика