Hvilke produkter redusere presset?
 Risikoen for høyt blodtrykk som folk har en tendens til å ignorere det, men komplikasjoner av sykdommen som fører til døden. Matvarer som senker blodtrykket, kan ikke erstatte forsvarlig behandling av hypertensjon, men kan forbedre kvaliteten. En tilstrekkelig mengde av mineraler i kosten, magnesium, kalium og kalsium? For å forebygge høyt blodtrykk gjennom et balansert kosthold er mye enklere enn umiddelbart gjenopprette det hjemme. Ved å bruke visse produkter kan oppnå mer effektive legemidler. Hvilke produkter redusere presset?
 Produkter som reduserer press
 1.  Kalsium - den aktive ingrediensen for å redusere trykket, og meieriprodukter - det beste fra sine leverandører, som de inneholder vitamin D, forbedrer opptaket av kalsium, ost og yoghurt, herunder; samt grønne grønnsaker, brokkoli, tofu og mandler.
   Vitamin D er dannet ved innvirkning av sollys. Det er en fisk, de fleste - i makrell, laks, makrell, sild, sardiner i fiskeolje, tran og kveite, kaviar, diverse sjømat brisling i olje, biff og svinekjøtt leveren, rå eggeplommer, cottage cheese, ost , smør.

   Produkter som inneholder kalium, appelsiner, bananer, aprikoser, tomater, bakte poteter, squash, tunfisk. Bør være spesielt oppmerksom på de rike i mineraler appelsiner, granatepler og kiwi.

   Produkter som inneholder magnesium: grønn leafy grønnsaker, bønner, mais gryn (bokhvete, havregryn, hvete), mais kli, mandler, valnøtter, valmuefrø og bønner, solbær, rødbeter, gulrøtter. Deres hastighet er ønskelig å doble, som de hindrer spasmer av blodkar, utvider blodkar har en vanndrivende effekt.

   Produkter med stoffer som fremmer vasodilatasjon og blodfortynnende. For eksempel, hvitløk er rik på vitaminer og mineraler. Nok er å fedd hvitløk en dag.

   Te, spesielt grønn og Hibiscus, lavere blodtrykk.

   Diuretika (vannmelon, honningmelon).

   Sure matvarer, chokeberry, tranebær, grapefrukt, sitron, kvede og selleri, tranebær og sukker.
   Skiller eiendoms produkter som reduserer press - er fremveksten av tretthet etter deres bruk.
   Matvarer som øker presset
   Fettstoffer, krydret og salt mat øke blodtrykket. Disse inkluderer syltede grønnsaker, hermetisk, syltet sopp, bacon og fisk, ulike kjøtt (fisk, ost). Disse produktene inneholder salt, og for å oppløse den, har legemet en ytterligere mengde vann, noe som fører til økt trykk. Det følger at diuretika kan redusere og normalisere blodtrykket.
   Årsaker til høyt press
  1.  Dårlig permeabilitet og skjørhet av fartøyet vegger (sannsynligvis bør starte med rengjøring fartøy).

    Hjertesykdom, svak nervesystemet, nyre aktivitet, og i skjoldbruskkjertelen.

    Genetisk predisposisjon (som imidlertid ikke stopper hvis du ønsker å opprettholde trykket lider av hypertensjon er normalt).

    Fedme, mangel på mosjon.

    Overskudd av salt i kosten.

    Overskudd av adrenalin i kroppen (nervestammen).

    Fortykning av blod, dehydrering (substitusjons fineste drikkevarer), protein i blodet (redusert enzymaktivitet).
    I behandling av høyt trykk er ganske ikke-medikamentelle metoder, inkludert et balansert kosthold, bli kvitt dårlige vaner og enkle behandlinger, anbefales det å drikke to glass appelsinjuice for 40 dager, og vil bidra til ulike urte (ekstrakt av eik ask med gress tørket blomster, Valerian rot avkok, etc.).  
Hvilke vitaminer er best tatt kvinner
 Kvinner i alle aldre har en tendens til å alltid være attraktive og ønskelig. Men ikke alle vet at de viktige hjelpere i gjennomføringen av dette ønsket er vitaminer. Organisme kvinner trenger spesielt vitaminer fordi de er ansvarlige for skjønnhet, helse, samt muligheten til å ha en sunn baby. Bruk av visse typer vitaminer og mineraler kan hjelpe en kvinne å stabilisere hormonnivåene, bevare ungdom og attraktivitet, styrke den reproduktive system. Så du bør forstå at det er bedre å ta vitaminer for kvinner som bryr seg om deres helse i alle faser av livet.
 Vitaminer som trengs for kvinner:
 1.  Vitamin A (retinol) Hindrer hud og slimete miste den nødvendige fuktighet og bidrar til å fungere normalt og talgkjertler potovыdelytelnыm. Med retinol er å stimulere dannelsen av kollagen i subcutaneous lag der huden blir myk, elastisk. At vitamin A bidrar til å bekjempe aldring av huden, akselererer prosessen for regenerering, samt beskytte syn og styrker immunsystemet. Matvarer som inneholder vitamin A: melk, grønne grønnsaker, eggeplomme, gulrøtter, appelsiner, vannmelon, honningmelon.

   Vitamin B6 (pyridoksin) Viktig for å opprettholde nivået av kvinnelige kjønnshormoner. Dette vitamin B6 hindrer forstyrrelser i lipid- og karbohydratmetabolisme, og normaliserer produksjon av hemoglobin, forbedrer helsen i overgangsalder, fjerner forstyrrelser av premenstruelt syndrom. Skjønnhet og hårvekst avhenger også nivået av vitamin B6. Matvarer rike på pyridoksin, fjærfe, havre, frokostblandinger, avokado, bananer.

   Vitamin B9 (folsyre) Nødvendig gravide som det hjelper utviklingen av nervesystemet hos fosteret. Mangel på dette vitaminet i løpet av svangerskapet fører til barnets fødselsskader, samt endringer i DNA. Også vitamin B9 er viktig for produksjonen av blodceller, forebygge anemi. Folsyre finnes i grønne bladgrønnsaker, sitrusfrukter, bønner, egg og lever.

   Vitamin B12 (Cyanocobalamin) Det spiller en viktig rolle i riktig funksjon av nervesystemet, reduserer irritabilitet, forbedrer hukommelse og konsentrasjon. Deltar i metabolismen av fett og karbohydrater, protein syntese. Rikelig vitamin B12 finnes i egg, fisk, meieriprodukter, kjøtt.

   Vitamin C (askorbinsyre) Deltar i utvikling av kollagen, et viktig element opprettholde huden i god stand. Mangel på vitamin C, huden blir blek, tørr, mister sin naturlige farge, er det vaskulære mesh. I tillegg er askorbinsyre er involvert i dannelsen av røde blodlegemer hjelper i reduksjonsprosesser i kroppen. Vitamin C finnes i grapefrukt, kiwi, appelsiner, jordbær, rips.

   Vitamin D Ofte er det et problem med alderen, tap av beintetthet (osteoporose) bidrar til å hindre vitamin D. For unge kvinner, dette vitamin er nyttig for å redusere symptomer på PMS. Det hjelper også hindre leddgikt og revmatisme. Matvarer som inneholder vitamin D, egg, melk, fisk.

   Vitamin E (tokoferol) Dette vitamin er med rette kalt "vitamin av ungdom og skjønnhet," fordi det fremmer hudens fuktighet og forebygger rynker vises. Tokoferol spiller også en viktig rolle i å støtte den reproduktive system av kvinner, mens underskuddet kan bidra til ufruktbarhet. Som en viktig antioksidant, fremmer vitamin E hårvekst og vev reparasjon. I tillegg beskytter den øynene og lever. Vitamin E finnes i nesten alle frukter og grønnsaker.

   Vitamin K Dens mangel fører til redusert blodpropper, samt kraftig blødning under menstruasjon. I tillegg til gunstige effekter på blod, forbedrer dette vitamin bein bidrar til å redusere hevelse, betennelse. Vitamin K kan forhindre forskjellige sykdommer i hjertet. Få dette vitaminet kan med fiskeolje, soyaolje, grønne bladgrønnsaker.

   Vitamin P (rutin) Vitamin gir håret glans og huden sin naturlige farge. Han kjemper for tidlig aldring av huden, fordi den kobler frie radikaler, som gir en ødeleggende effekt på friske celler. Rutin reduserer kolesterolet, noe som bidrar til å redusere kroppsvekt og justeres figur.  
Hva du ikke å spise med diabetes?
 En av de vanligste sykdommer i det endokrine systemet hos mennesker anses 1 diabetes og type 2, som påvirker millioner av mennesker i dag verden over. Diabetes, uansett type, er en sykdom som er kjennetegnet ved svekket karbohydratmetabolismen. For en mann som hadde funnet en sykdom krever endringer i livsstil og kosthold som karbohydrat normaliseringsprosessen avhenger nettopp på disse komponentene. Jakt trening, tilslutning til en bestemt diett, konstant overvåking av blodsukker. En av de viktigste øyeblikkene i diabetes er kosthold. Dermed i type 2 diabetes i visse tilfeller bare gjennom kosten klarer å opprettholde normalt blodsukker nivå. For å oppnå disse resultatene, er det viktig å vite at du ikke kan spise med diabetes, og hvilke produkter som kan brukes uten begrensninger.
 Diett for diabetikere
 Pasienter med diabetes er viktig å tenke på at kroppen trenger karbohydrater for å flyte jevnt. Denne regelen bør følges hos pasienter med diabetes mellitus type 1 og 2. Svikt i kostholdet kan føre til en kraftig økning i blodsukkeret, som fører til alvorlige komplikasjoner av sykdommen. Ofte diabetes er en matdagbok, så hjelper det å følge en diett. I denne dagboken rekord mat som ble spist i løpet av dagen, kaloriinnhold, mengde, hastighet på blodsukkeret.
 Til tross for at diabetes fundament ernæring kosthold bør være nummer 9 har kraften i hver enkelt pasient. Ved utarbeidelse av kosthold er viktig for å vurdere pasientens alder, kjønn, nivå av fysisk aktivitet, vekt, type diabetes, og mer. Dermed for alle pasienter er de eneste kravene under hvilke visse matvarer og retter bør utelukkes fra kostholdet eller begrense bruken.
 Hva du ikke å spise med diabetes?
 1.  Sukker, honning. I stedet kan disse produktene benyttes søtningsmidler slik som fruktose, xylitol, sorbitol, men bare i små mengder. Bør også ta hensyn til at mennesker med fedme eller overvekt med din diett selv ønskelig å eliminere søtstoffer.

   Godteri. Ekskludere sukkertøy forbruk på grunn av det faktum at deres viktigste bestanddel er sukker. Noen ganger lov til å bruke mørk sjokolade eller godteri basert søtstoffer.

   Hvitt brød og smør produkter fra butterdeig. Erstatte hvitt brød er rugbrød-protein, protein-hvete, hvetemel fra 2. klasse. Og av smør muffins og paier skal gi opp helt.

   Grønnsaker som inneholder store mengder av stivelse og karbohydrater. Disse grønnsakene inkluderer poteter, gulrøtter, rødbeter, erter, bønner. De kan brukes, men sjelden. I tillegg anbefales det å bruke saltet og syltede grønnsaker. Preferanse bør gis til grønnsaker, med lite karbohydrater, slik som kål, squash, agurk, squash, tomater, aubergine.

   Noen frukter. All frukt inneholder karbohydrater, derfor bør deres bruk gjøres med forsiktighet og ikke umiddelbart spise i store mengder. Noen av grønnsaker som inneholder et stort antall "raske" karbohydrater er nødvendig for å begrense. Disse fruktene inkluderer bananer, druer, jordbær, fiken, dadler.

   Matvarer som inneholder mettet fett. Disse inkluderer fett kjøtt eller fisk, hele meieriprodukter, smult, smør. Det er bedre å bruke lette oljer, slik som vegetabilsk olje, magert kjøtt, kalvekjøtt, kaninkjøtt.

   Fruktjuice. I noen fruktjuicer, spesielt i juice med tilsatt sukker, inneholder store mengder karbohydrater. Derfor er det ønskelig å bruke dem sjelden. For å redusere innholdet av karbohydrater, kan saften fortynnes med vann.  
Яндекс.Метрика