Hvilke sykdommer hunder er farlige for mennesker?

 Mange av oss har kjæledyr inkluderer, men er ikke engang klar over at sykdommen hos hunder skilles fra menneskelige plager. For eksempel, sarkom, bryst svulst utvikling i de firbente dyr oppstå med samme frekvens som for folket. Men disse problemene er bare den farligste hund. Men infeksjonen parasittisk opprinnelse godt kan føres, og eieren av dyret. Det faktum hvilke sykdommer bør pass og iverksette tiltak, vil vi diskutere i denne artikkelen.


 Den farligste sykdom av hunder


Hvilke sykdommer hunder er farlige for mennesker?

 Oftest en person kan overføres til slike sykdommer, brucellose, tularemi, psittacosis, leptospirose, trikinose, rabies, tuberkulose, leptospirose og ringorm. Og det er rabies, toksoplasmose og helminthiasis er mest farlig hund er å spise. La oss undersøke dem i mer detalj:

 •  Rabies - et felles smittsom sykdom som overføres fra dyr til person gjennom spytt å komme inn i blodet eller slimhinnen. Det fører til hjernebetennelse (betennelse) i hjernen som en hund og en mann. Inkubasjonstiden kan variere fra 20 til 90 dager, i noen tilfeller, dette tallet var 6 måneder. Men i de fleste tilfeller, mens de ignorerer de symptomer og fravær av medisinsk intervensjon, kommer død. Det er bare én måte å hindre at farlige konsekvenser - rettidig vaksinasjoner. Vaksinering bør gjøres så snart det var kontakt mellom en infisert dyr og menneske.


 •  Echinococcosis - ikke mindre farlige sykdommer som overføres til hunder forårsaket av et virus Echinococcus. Denne infeksjonen sprer seg fra dyr ekskrementer og får på seg frakken, slik at hunden blir distributør sykdom. For en mann Echinococcus farlig som fører til parasittiske cyster i indre organer (hjerte, lunger, nyrer, lever, hjerne). Resulterer i alvorlig forgiftning og uvanlig død.
  Hvilke sykdommer hunder er farlige for mennesker?


 •  Toksoplasmose - en annen smittsom sykdom som er mest farlig for gravide kvinner. Vi presenterer bakteriene truende lidelser under fosterutviklingen. Men den største faren ligger i det faktum at de ytre tegn på sykdom er lik konvensjonell smittsomt, slik at folk ikke skjønner om årsakene til deres tilstand.


 •  Forebyggende Tiltak


   Utvilsomt er det bedre å opprettholde helse enn kurere alvorlige sykdommer. Derfor vurderer vi de viktigste forebyggende tiltak for å hjelpe deg å unngå å få infeksjoner i kroppen. Så, for å unngå risiko for infeksjon bør følge disse reglene:

 •  Følg trinnene hygiene når omsorg for hunden din: Vask hendene etter kontakt med dyr eller rengjøring toaletter.


 •  Umiddelbart etter kjøpet, returnere valpen testet for klamydia virus, ormer toksoplasmose.


 •  Sørge for at dyret er jaktet smågnagere fordi de er en naturlig kilde til farlige infeksjoner og sykdom vektorer.
  Hvilke sykdommer hunder er farlige for mennesker?


 •  Jevnlig la dyret antelmintiske narkotika.


 •  Mate kjæledyr kvalitet og fersk mat.


 •  Ikke nøl med å appellere til en veterinær hvis hunden sykdom.


 •  Har ikke selvmedisinering dyr.


 •  Dermed undersøkte vi de viktigste smittsomme sykdommer av hunder som kan utgjøre en risiko for menneskers helse og liv. Husk at de grunnleggende reglene for hygiene og forsiktighet i håndteringen av gate dyr vil hjelpe deg å unngå helseproblemer og redde livet hans.
   Hvor lenge har du drømmer eller annen måte endre sitt image, men i mitt hode er det umiddelbart dusin frykt som ikke gir deg fred i sinnet? "Hva om jeg ødelegge håret struktur? Hva hvis jeg ikke passer denne fargen eller skygge? ".
   Rykende varm teknologi "balayazh" - dette er tilfelle, jenta som vil bli, men resultatet er veldig naturlig, og hele prosessen - og nesten skånsom trygt for helsen til håret ditt.
   Med dette fasjonable maleri straks du finne deg selv i rampelyset, fordi den er dekorert med forfriskende og man kan også si forynger sin besittelse gjennom spesielle teknikker involvert i prosessen.
  Hårfarging teknikk, balayazh: tips

   Hva er balayazh? Fra det franske ordet oversettes som "hevn" eller "falt", som er svært berettiget på grunn av sin implementering av teknologi. Balayazh er en mild hårfarge teknikk, når det gjøres i kunstneren bruker en pensel, en visp.
   Utenfor resultat høydepunkter eller noe som likner Ombre, men det er flere nye apparater og har noen forskjeller. Som et resultat får du naturlig lys, som er noe som minner om solen bleket hår effekten er spesielt egnet for de som ikke er klar til å endre fargen på håret ditt dramatisk.
   Den største forskjellen fra den vanlige teknikken for utheving som er individuelt farget hår ender som resultat kontraster med hovedfargen.

   Naturlighet resultatet oppnås gjennom en myk overgang fra en nyanse til en annen, uten å etterlate inntrykk av at du rett og slett glemmer å besøke frisøren en gang og ta opp røttene hadde vokst, som noen ganger skjer når du maler Ombre.
   Den største fordelen balayazha er ikke nødvendig å stadig bekymre deg for håret vokser tilbake, akkurat nok farge til å oppdatere 2-3 ganger i året i stedet for hver 2 måneder, slik tilfellet er med konvensjonelle melirovaniyi
   Fordi håret er mindre utsatt for maleri, de er mindre forgjengelig, og derfor ser sunnere. Hvis du er eieren av sjeldne og fint hår, spiller det ingen rolle, denne metoden vil hjelpe deg å lage ønsket volum på hodet, og håret vil se større og mer attraktivt.

   Hvordan gjør?


   Hvis du ser, den hårfarge på denne teknologien - klasser er ikke så vanskelig, men krever litt erfaring, ferdigheter og god smak. Det faktum at prosessen kan brukes ikke én, men enda flere nyanser av samme farge, er det viktig å riktig velge og kombinere å resultere deg nøyaktig fornøyd.
  Hårfarging teknikk, balayazh: tips

   I tillegg, for å skape en naturlig lyst hår, master maleri av flere teknikker, som også er ikke lett for en nybegynner. Hvis du ønsker å oppleve en utrolig effekt balayazha fullt, så å bruke det er bedre å ta kontakt med fagfolk, heller enn å prøve å takle på egenhånd hjemme.
   Så, hva er prosedyren av naturlige farger? Total estimert flere obligatoriske trinn:
 •  Til å begynne håret bør være ryddig: Hvis du trenger å klippe eller trimme slutten av skjemaet, så det bør gjøres for å balayazha fordi etter inngrepet vil du ødelegge alt ut skjønnheten.

 •  Nå kan du male slutten. Vanligvis gjøres ved hjelp blondoranov eller andre kjemiske fargestoffer som vil plukke opp artist, basert på lengden og struktur av dine krøller.

 •  Når flekken er helt fjernet fra tuppen av hårrøttene blir utsatt for tradisjonell maling.

 •  For å gi håret en fin overgangseffekt farge er nødvendig å ty til et viktig poeng: 15 minutter etter påføring av fargestoff til hårrøttene, bør det være forsiktig, som en "feie" børste ned, og dermed distribuere det hele. Jevn fremgang kan gjøres på et sted: på tips eller et sted i mellom, hvis håret er langt.

 •  Visninger:


 •  Maleri med kort hår. Krølle spesielt nachisuyutsya slik at tipsene var å lete opp, om nødvendig, fikse lakk. Fargestoffet blir påført folien, som anvendes til spissen, uten å påvirke grunnflate.

 •  For medium hår. Curl spesielt delt inn i flere firkanter, deretter samle haler, blir tipsene malt valgt farge med en svamp eller børste. Til hårrøttene for å bli utsatt gnisten, de er vanligvis tett folie.

 •  For langt hår. Når hårtuppene pidkladayetsya folie og maling påføres ved hjelp av en spesiell børste.

 •  Hvordan velge en farge for å male?


   Å male for balayazh så ut som lys og tiltalende, er det viktig å velge de riktige nyanser av farge tips og røtter. Det er viktig å merke seg selv hva balayazh ikke tillater bruk av ulike farger, er det bare utføres i grensene av forskjellige nyanser av den samme farge, og det maksimerer effektiviteten av teknologien.
  Hårfarging teknikk, balayazh: tips

   For eksempel, er det umulig å kombinere gull og rød farge eller sort blonde, du må bo i nyanser av en farge. Best balayazh vil se på jenter med blondt hår, unngå den enorme forskjellen mellom det naturlige farge og skygge valgt for farge. Brunette brunette og det meste pre-lysere.
  Hårfarging teknikk, balayazh: tips

   Å velge riktig nyanse, må du starte fra den generelle type form, øyenfarge, hår og hud er sammen kolorotyp person. For eksempel, jenter passer Ash kolorotypu årlig basis og, for eksempel, ender perle.
   Ladies of spring kolorotypom med mørkt hår bedre ta hensyn til fargen på bronse og rav for basen til spissen. Winter kolorotyp oppfatter sorte røtter og aubergine tips og høst, mørk brun og bronse basen slutter.
   Modige jenter kan eksperimentere med, tilsynelatende uforenlige farger og nyanser for å få en ny en, gjør ingen ser ikke ut som bildet.  
  Яндекс.Метрика