Human papilloma virus er den mest vanlig på jorden. Rundt 90% av folk på bakken bærere av viruset. Kvinnen bodd hele mitt liv og ingen idé om hva som kan være bærer papilloma virus og smitter sine seksuelle partnere eller arv til sine barn (under fødselen når babyen er kjønnsorgan, fikk han tak papillomavirus).

Hvor farlig papillomavirus for kvinner


 Viruset er i vev, blod ikke gjør det. Virus i blodet ikke trenge gjennom. Sette den i flekker. Blodet kan bare settes til papyllomavyrusu immunitet, men den praktiske verdien den har. For lenge viruset ikke kan uttrykke seg, eller tute deres tilstedeværelse i form av vorter, kjønnsvorter og vorter på huden og slimhinnene. Viruset kommer inn i kroppen på lavere immunitet, mens du tar antibiotika etter infeksjon, med høye nivåer av stress under svangerskapet. Så vel som alkohol, røyking og narkotika n er veldig mye lavere nivå av immunitet.
 I dag åpnet ca 100 typer papillomavirus. Mange av dem er virus med høy onkogener med andre ord, i stand til å utløse utvikling av kreft. For eksempel 61 116 18 provosere cancer i cervix, vagina, vulva kreft, så vel som kreft i det perianale området.
 Livmorhalskreft - en svært vanlig kreft. Tilstanden på 2. plass i frekvensen av en sirkel av kvinner verden over. Viral sykdommens art, bekreftet av Verdens helseorganisasjon. For som papilloma virus påvist positiv i 100% av livmorhalskreft og forstadier tilstand. En papillomavirus deteksjon når ingen kliniske symptomer, økt mer enn 300 ganger så stor risiko for kreft.

 Hvorfor human papilloma virus er farlig - det onko-virus

 Når en kvinne blir virus høy tumorigenisitet og på samme tid hun har noen sykdom i livmorhalsen, sier selv godartet, kombinasjonen papillomavirus og godartet sykdom krever nøye observasjon like eller mer volumetrisk behandling. Dette er en annen fare faktor, som er grunnen til at når det gjelder eventuelle endringer kan danne en godartet Oncology.
 Når en kvinne er dysplasi og papilloma-virus og en høy risiko for tumorgenisitet i tillegg til kirurgi blir utført og antiviral terapi. Fordi det vil utvikle seg, og i de fleste tilfeller, vil området dysplasi kreft fordi kreft progresjon opp til svært høy. Kanskje i 3-4 år med en helt frisk livmorhalskreft å utvikle prosessen. Men noen tar denne prosessen gang på flere tiår. Virus infeksjon oppstår før 30 år, og kreft hovedsakelig dannet i 40-54 år.
Hvor farlig papillomavirus for kvinner

 Siden viruset blir kjønns naturligvis måten en kvinnes liv påvirker prosessen for kreft i livmorhalsen. Det er godt kjent at kvinner som har flere seksualpartnere er mer sannsynlig at lider av forstadier til sykdommer og kreft i livmorhalsen. For mange seksualpartnere i fare for å pådra papillomavirus mye økt samtidig, selvfølgelig, de ofte tilstede medfølgende infeksjon. Dette reduserer den totale immun beskyttelse og virus aktiv i disse kvinnene. Utviklet opprinnelig virusinfeksjon, og deretter forandrer celle kreft i livmorhalsen er i stand til å nå.
 Viruset kan overføres i tid ingen vaginal sex, eller bare i kontakt genital hud som ikke er dekket av kondomet. I tillegg kan kvinner med ekstern genital virus svinge på livmorhalsen når det gis pinne.

 Hvem er i faresonen?

 Røykere kvinner alltid har senket immunitet, lider kronisk hypoksi. I disse forholdene viruset mye bedre sjanse til å utløse kreft celle restrukturering.
 Tilsvarende er det kvinner som fortsatte å ta noen hormoner som lavere immunitet.
 Kvinner som har en kronisk sykdom. Siden krøniken senker immunforsvaret og kroppens motstand.
 I tilfelle av høy virusmengde, blant lav immunitet, virusinfiserte celler begynner å vokse ukontrollert, og danner dermed kreft. Bare en måte å stoppe denne prosessen - mette organisme spesifikke antistoffer.
 Ondartet svulst - et tap av fruktbarhet, reproduktiv funksjon, noe som er svært viktig for kvinner. Derfor er det tidligere påvist tumor enn før behandling foreskrevet, desto mer positivt resultat.
Hvor farlig papillomavirus for kvinner


 Papillomatosis

 Denne dannelsen av flere papillomer. Mest papilloma patogen oppdaget humant papillomavirus.
 Papilloma - en godartet svulst sammensatt av epitelial og danner på overflaten utseendet av papilla. Dannet på huden. Slimhinnene i munn, nese, spiserør, strupehode, blære, urinleder, nyrebekken, livmorhals, vagina, og andre. I ansiktet, halsen, de skaper ofte kosmetiske feil. Papillomer på slimhinnen i strupehodet er ikke ofte føre til respirasjonssvikt eller stemme.

 Forebygging - beste taktikken

 I dag er det flere typer av humant papillomavirus infeksjon diagnose. Denne kolposkopi, cytologi, histologi, samt molekylærbiologisk forskning metode.
 Kvinner trenger hvert 3-5 år for å bestå testen for papillomavirus. Denne testen identifiserer seg papillomavirus.
 Tidlig diagnose er tusen ganger reduserer prosentandelen av kreft.
 Dag medikamenter som behandler viruset ikke eksisterer. Det er ingen pille som du kan drikke og kurere HPV. Men det finnes medikamenter som virker på immunforsvaret og kan tilpasse det naturlige immunrespons rettet mot ødeleggelse av HPV.
 Spørsmålet om hvordan å farge øyevipper mascara nødvendigvis konfronterer hver jente som ønsker å lære kunsten å sminke. Til tross for den tilsynelatende enkelheten av prosedyren og rutine noen ganger unøyaktig malte øyenvippene kan ødelegge hele utseendet bildet. Tross alt, når du oppretter makeup er viktig hver detalj.
Hvordan å farge øyevipper mascara? Vi gjør øyevipper lang og frodig!

 I denne artikkelen gjennomgår vi de viktigste punktene som du bør være oppmerksom når du bruker mascara og prøve å finne ut hvilken mascara er bedre egnet for deg personlig, og hvordan du skal velge. Det faktum at dagens utvalg av dette produktet er presentert i butikkene, en virkelig formidabel. Det finnes mange forskjellige typer mascara, utføre en rolle i å skape den perfekte makeup. Maskara kan forlenges, løfting, noe som skaper ekstra volum, farge, skaper effekten av falske øyevipper og så videre. Angivelig, er det all kosmetolog 1-2 tube av denne fantastiske kosmetiske produkter.

 Choice skrotter


 Hver blekk har sine fordeler. Det hele avhenger av hva slags effekt mascara forvente fra deg personlig. For eksempel, sett for jenta reklame på TV og kjøpte en mascara med noen super surround-effekt, og hun foretrekker beskjeden hverdags makeup. Klart, i dette tilfellet, er skuffelse uunngåelig. Hver blekk er utviklet for en bestemt type øyevipper, hvor hun kan uttrykke seg beste.
 Eierne er svært tynn, lett krølle lash mascara bør velge å ha en hard børste som foret den godt kjemmet og øyevipper. Denne samme blekk skulle gå glatt med et tykt lag, og ikke smuldre i løpet av dagen. Eiere harde vipper, men bør velges forekomster av en flytende sammensetning, som er delt av et tynt lag av øyevipper og ikke bry seg. Det er best å børste i stedet var en vanlig børste. Ellers ligger blekk laget for tung, rask osypletsya og skape stygge effekt "klumper".
 Eiere bør velge lange øyevipper mascara børste med podkruchyvayuschey. Du oppretter en vakker effekt øyevipper fan eller dukke øyne. Blekket kan være noen konsistens som tykk og væske. Lange rette vippene ser ikke så imponerende, bedre Stram dem.
Hvordan å farge øyevipper mascara? Vi gjør øyevipper lang og frodig!

 Jenter med korte vipper bør ta hensyn til mascara med effekten av forlengelse eller 3d-effekt. Disse produkter er av spesiell sammensetning og børste tilstedeværelsen av et stort antall fibre som farget hver viyu godt.
 En annen viktig ting som du bør ta hensyn til å skape vakre vipper uten klumper, - tilstedeværelsen av den smale halsen tube. Så lenge blekket ikke tørker ut under bruk schitochtsi ikke danne overflødig mascara. Det viser seg akkurat som du vil. Hvis røret er ganske vid hals, bør det overskytende mascara med børste fjernes umiddelbart.

 Hvordan å farge øyevipper


 La oss se hvordan å farge øyevipper mascara for å skape den perfekte øyesminke:
Hvordan å farge øyevipper mascara? Vi gjør øyevipper lang og frodig!

  •  Det første laget av mascara. Det er satt bevegelser fra røttene av øyevippene til endene. Metoden kan være forskjellig fargestoffer: Du kan flytte børsten, du kan blunke, uten å etterlate børste bevegelse, kan du umiddelbart stramme vippene. Her alle individuelt.

  •  Datoer øyevipper minutters tørr.

  •  Det andre laget av mascara. Det bør bare brukes til tuppen av øyevippene og øyenvipper i hjørnene av øynene, hvis første gang de prokrasylys. Ikke ta mye av mascara for å unngå klumper.

  •  Øyenvippe kam for å fjerne klumper og samanfletta øyevipper hvis de fremdeles er der, bare legge øyevipper ryddig utseende.
  • Яндекс.Метрика