Hvor fort syk
 Oppriktig, disse problemene ofte føre til hver enkelt av oss å gå til de individuelle egenskapene til etterretning, tenker langsiktig, eller, i ekstreme tilfeller, et kortsiktig alternativ. Oppriktig, skaper vi inntrykk av at syke eller forsettlig oppmuntre kroppen til neste test i håp om at han vil forstå og godtar fortsatt syk. Tross alt, faktisk, som en situasjon som raskt og bare trenger å forstyrre flyten av regelmessige undersøkelser på skolen, og kanskje glipp av en viktig begivenhet på kontoret, spesielt av rapporter. Eller, endelig, bare synd selv og gjøre litt planlagt ferie
 Først av alt, hver person som planlegger å bli syk, bygger i tankene hans en fiktiv modell av sykdommen, forventet timing og naturlig gjenopprette. Dette tyder på at våre sinn er klar til å bli syk først. At det hastigheter opp eller bremser ned prosessen som kreves. Enkelt sagt, for den raskeste varianten av sykdommen bør lære Autogen trening Psykologisk egen bevissthet (selvhypnose) som lar styrer du ditt sinn, og dermed kroppen. Men det er veldig vanskelig, og dessverre er langt fra alle.
 Det er imidlertid noen prøvde og uhyschrennыh praksis som ofte mislykkes og gi et positivt resultat. Hvis du er villig til å eksperimentere og utforske mulighetene for kroppen hans, så gå!
 Modellsykdommer
 Så, før du går videre til hvor raskt syk hjemme ved uhyschrennыh måter å vurdere selve modellen av den tiltenkte sykdom. Det kan være som forkjølelse og elementær forgiftning. Vi kan ikke utelukke sykdommen varianter med allergiske reaksjoner som finner sted over flere dager og krever konstant medisinsk støtte. Jeg ville ikke liker å tenke på traumelidelser, som ofte har en meget alvorlig innvirkning. Likevel, frigjør et slikt scenario man i svært lang tid.
 Planlagte datoer
 Basert på visse omstendigheter, med en bestemt motiv en person velger hvor lenge han ønsker å "ikke bestått". Avhengig av disse vilkårene, velger du samme modell av sykdommen. Disse to komponentene er nøye sammen.
 Utvinning
 Avhengig av hvilke aktiviteter du brukte til å bli syk, avhenger av din full gjenoppretting. Hvis sykdommen var innbilt og en dag, er alt enkelt. Hvis du med vilje provosert angina eller kald, lidelse eller annen sykdom, utvinning avhenger direkte på hjertet, først av alt, og selvfølgelig sin immunitet.
 Flere nyttige illusoriske, imaginære sykdom symptomer:
 1. For å øke kroppstemperaturen, er det nødvendig å spise en dessert skje av sukker med en dråpe jod. Innen tre timer vil temperaturen variere opptil 38 grader. Imidlertid er denne metoden ikke egner seg for de som har en mangel på jod i kroppen.
 2. Lær å snakke i nesen. Således bør hoved pusting skjer gjennom munnen. Dette synet på pasienten, selvfølgelig, er en slags synd og har de karakteristiske atferd av andre.
 3. Hyppig nysing kan bruke pepper blomst Kalanchoe (som faktisk behandler rennende nese), tobakk og andre stoffer som forårsaker irritasjon i nese.
 4. Til mine øyne skuffet ikke i denne situasjonen, kan du prøve å tenke på de fattige og triste øyne som var våt og hadde en skikkelig titt. Hvis du egne forslag ikke fungerer, kan du bruke et stort irritasjonsmoment - ink.
 5. For å grundig for å unngå vanskelig dag i morgen, kan du fortsatt kveld drikke avføringsmiddel stoff som ikke vil gjøre deg vente lenge.
 Likevel, merkelig nok, den mest "ønskelig" og for mange vanlige sykdommer er angina og kaldt. Typisk, avhengig av alder, er disse sykdommene behandles innen en uke. Dette fører ikke til store problemer for hele kroppen. Ennå
 Hvor fort syk med angina
 Først av alt, bør vi forstå at angina - en sykdom i halsen, ledsaget av forferdelig smerte, ubehag og feber. Videre kan sår hals utløse alvorlige sykdommer. Er du klar til å ta dette til deg for en stund igjen alene?
 Hvis du bestemmer deg, vil den syke hjelpe dine sanne venner-venner som kan ha en hvile hjemme sykmeldt. Besøk dem og prøve å holde så lenge som mulig i kontakt med dem. Provosere tilsiktet overføring av infeksjoner. Dette er det enkleste alternativet og absolutt sykdom.
 Noen mennesker ty til at etter en lang varmt bad å drikke kald melk i store mengder eller spiser mye iskrem. Dette er også utløst.
 En vanlig metode for sykdom angina - puste gjennom munnen i lang tid i kulden.
 Hvor fort entreprenør forkjølelse
 Kaldt ved første øyekast virker enkel og grunnleggende sykdom. Faktisk kan det være gjemt under vanskelige og skumle virus, som umiddelbart skal slåss for å unngå komplikasjoner for hele kroppen og er faktisk, alvorlige konsekvenser. Hvis du ikke slutter, men heller, her noen av de enkleste måtene å hjelpe syke.
 1. En skarp kulden fører alltid motstand og beskyttende respons. Således er temperaturer garantert, etterfulgt av andre symptomer på en kald.
 2. Klær er ikke i sesongen, spesielt om vinteren, kan kjapt forårsake forkjølelse.
 3. dousing med kaldt vann, uten forberedelse, som forårsaker forkjølelse til alvorlige konsekvenser.
 4. Failure leggende regler for sunt liv provoserer alltid forkjølelse og utover. Det oppstår vanligvis på grunn av svekket immunforsvar.
 Løftet oppsummering av hva som ble sagt ovenfor, vil jeg gjerne understreke at helse ennå, fleiper og ikke spille. Det kan ikke kjøpes for penger, og mer, for å slå tilbake. Setter pris på hva du har!
 Derfor, for å ty til noen triks bli hjemme en stund, være ekstremt intelligent og innsiktsfulle, pragmatisk og konspyratyvnы. Og viktigst av alt, la denne artikkelen, vil imidlertid oppmerksom på alle de som er interessert i dette, og som kommer til liv "i revers" og lever på prinsippet og Theorem "Tvert imot."
 Holde seg frisk, slappe av med glede og uten konsekvenser!  
Klamydia hos kvinner, symptomer, behandling
 På ubehag, kan smerte eller brennende følelse i underlivet ikke svare. Eventuelle symptom nød hos kvinner - betydelig grunn til å slå til en gynekolog, spesielt de av det smukke kjønn, vordende mødre. Ifølge statistikk, til 80% av den manglende evne tenke seg selv å takke pasienter med ulike betennelses genital, som ikke gjelder for en lege.
 Spesielt farlige latente infeksjoner forårsaket av interne patogener: mykoplazamy, klamydia, gonococcus etc. Bare diagnostikk kan oppdage, for eksempel klamydia hos kvinner.
 Diagnosen
 Før han ble en mor, en kvinne går til Kvinneklinikken, hvor hun tilbyr en omfattende undersøkelse, inkludert tester for tilstedeværelse av klamydia.
 I manuell overfladisk gjennomgang av de første tegn på infeksjon er: heterogenitet cervical utflod fra indre kanal. Eksperten kan umiddelbart diagnostisere fordi de vanlige tegn som indikerer bare stedet for lokalisering av infeksjon og forårsake at pasienten finner i samtale med spesialist og ved tidspunktet for analyse.
 De færreste vet at klamydia - helbredelig sykdom er vanskelig, symptomene som (for det meste brenner) passere etter å ha tatt et kurs av antibiotika, og bakterien kan bli ødelagt. Vanligvis trenger dypere inn i kroppen, hvorfor kvinner begynner betennelse i vedheng (adnexitis), truer henne ikke bare lim sykdom, men andre "problemer": graviditet utenfor livmoren, kroniske smerter i eggstokkene, for tidlig fødsel, abort tidlig, infertilitet.
 Ifølge statistikk, 50% av moren, som har blitt diagnostisert klamydia under svangerskapet gi barnet sitt. Det er derfor analyse for tilstedeværelse av interne infeksjon, bidrar til å identifisere tegn på chlamydia hos kvinner er nødvendig i diagnostisering av sykdommer overføres seksuelt. I dag den mest nøyaktige metoden for etterforskning av seksuelle infeksjoner - DNA-diagnostikk, oppdager raskt årsaken til dine plager.
 Symptomer på klamydia hos kvinner
 Klamydia - en bakterie knyttet til intracellulære parasitter er runde og ovale, formere som virus resistente mot manifestasjoner av miljøet. Bare behandles med antibiotika tetracyklin, fluorokinoloner og makrolider.
 Rotårsak klamydia leger kalles promiskuøse sex, gjennom som trådte i ulike typer infeksjoner.
 Ved infeksjon hos kvinner synes kløe og svie i området av kjønnsleppene massasje bekken smerter ved vannlating.
 Blant annet irritasjon (erosjon) av livmorhalsen resultater i mellom menstruasjonssykluser hos kvinner kan være blødning. Alt dette skjer på bakgrunn av generell svakhet og feber, så det rettferdig halvdel, uten å vite hva som skjer, først gå til resepsjonen til terapeut, tenker på forkjølelse.
 Bakterier Chlamydia lumske, mest bedt om hjelp, de kan bli oppdaget av testing, føles det vil si første brennende følelse i perineum kvinne. Hun bryr seg bare når skjeden begynner å skille hvit og etter noen dager, purulent slim, noe som betyr at sykdommen har dypt penetrert dypt inn i kroppen. Fet kjennetegnet ved ubehagelige lukt og farge av gult og grønt.
 Konsekvensene av klamydia hos kvinner
 Konsekvensene av denne sykdommen kan være annerledes. For eksempel, hvis en kvinne som har blitt diagnostisert klamydia, gjennomgikk en abort, sprer sykdommen til alle seksuelle organer og kan flytte inn i kronisk stadium (endometritt). De viktigste symptomene det er blødning mellom menstruasjonssykluser, smerter i korsryggen og magen.
 Hvis infeksjonen har beveget seg direkte inn i livmoren, vil det ikke fullt utviklede foster, og graviditet er i dette tilfelle umulig.
 Betennelse i egglederne (med andre ord, salpingitt) i 80% av tilfellene er forårsaket av bakterien Chlamydia, noe som fører til manglende evne til å fullt ut få barn, og på et avansert stadium - før infertilitet.
 Klamydia ofte trenge inn i selve magen hulrom, fordi i dette området er egglederne, slik at når du klikker på den nedre del av magen kvinne kan oppleve smerte symptomer.
 Behandling av klamydia hos kvinner
 I løpet av antibiotika er foreskrevet individuelt for hver enkelt pasient, avhengig av kompatibilitet og generelle toleransen av narkotika, er det generelle tilnærminger til behandling av denne sykdommen. Som foreslått bruk av samtidige urethral manipulasjon installasjoner og vaginale vattpinner.
 Samtidig medisinering for å behandle infeksjonen kan kjøpes på apoteket. For å gjøre dette, de passer best slike medisiner som: "Fleur-enzymet", "Fleur-enzymet med vytamedynom", "Vitello" og andre.
 Husk at direkte prosedyre før lokal behandling av urinrøret installasjon må gjøres behandling løsning av natron. Det fortynnes med varmt kokt vann (varme) i et forhold på 2 g per 100 ml vann. For hygiene var fullt observert, når løsningen skal være frisk.
 Etter behandling med en løsning av natron må angi vagina vattpinner, pre pomochyvshys. Krem og kan ikke sette på en tampong og skrive direkte inn i vulva. Behandling vil forekomme i løpet av 10 til 14 dager. Tamponger bør være på vakt om morgenen - to timer i kveld - satt for natten.
 Ifølge Verdens helseorganisasjon, i dag sykdom slik som klamydia, lider hver tiende kvinne. Dette regnes som den vanligste sykdommen som overføres seksuelt. Men et enda større problem er jakten på effektive behandlinger for klamydia.
 Sexliv, selvfølgelig, må bestilles og sykdom for å komme over deg trenger plutselig å bruke verneutstyr (hvis du ikke er 100% sikker på partneren din). Den beste forebygging av genital infeksjoner - en beskyttelse.  
Яндекс.Метрика