Hvor kjedelig sult?
 Det finnes situasjoner når det ville virke, og spist nylig, men igjen har ikke noe imot. Eller ønsker å spise før du går til sengs. For å gjøre raid på kjøleskapet, må du lære å kontrollere appetitten og tilfredsstille sult. Og det viktigste vi bør ta hensyn - er vann. Forskere har bevist at i de fleste tilfeller er det akseptert av hungersnød mangel av kroppsvæsker. Så drikke et glass vann er et viktig verktøy i kampen mot sult. Men ikke bare. Hvor kjedelig sult?
 1.  Ta et varmt bad. Det vil slappe kroppen og ikke vil.
   Ta ansvar, gå jogge. Etter intensiv idrett er ikke ønskelig.
   Postrybayte. Hvis løpe på tom mage er svært vanskelig å praktisere det kan spenne med tau. Japanske forskere fra forskning konkluderte med at hopper alle typer god hjelp til å takle sult.
   Posmotrytes i speilet. I nærvær av ekstra pounds du se og forestille seg hva som bør være kroppen din til å gjøre deg komfortabel i den. Hvis du ikke ned i vekt, så beundrer hans refleksjon og tenke, hvorfor ødelegge du det unødvendig å spise.
   Se magasin med vakre og godt preparerte kropper og spør deg selv om du ønsker å spise og å avvike fra den ideelle formen.
   Tygge noe nyttig: frukt, grønnsaker, brød, nøtter, yoghurt. Drikk et glass av kjernemelk. Spis et eple med frø. De inneholder jod undertrykker sult. Spise 50 gram brokkoli eller jordbær, de gir en følelse av fylde.
  Hvor kjedelig sult?

   Vi vil gå i frisk luft, gå unna til fots, må rommet luftes.
   Ikke vær nervøs. Hvis dette har skjedd, og deretter tvinge deg selv til å slappe av, inhalerer dypt og pust sakte ut.
   Vel vyspitsya.
   Organisere rutine. Vant til visse timer for å spise kroppen trenger neppe mer mat.
   Drikk en kopp te, kaffe, gelé, kakao, juice eller kompott. Det skaper en følelse av fylde ved å fylle magen.
   Lukten av mynte, eple, vanilje og banan reduserer appetitten, lukte dem. Takler sult persille, hvis det tygge, eller tyggegummi.
   Som er å ikke føle seg sulten?
  1.  Fokus på mat. Nyt hver liten bit spist. Ikke bli distrahert på denne tiden til å prate, lese en bok eller se på TV for å ikke tilfeldigvis spise mer enn de burde.
    Ikke overspise. Finish spise når sulten er enkelt.
    Tygge nøye mat. Så det er bedre absorbert, og kroppen vil bli tildelt 20 minutter av tid til å sende et signal om følelsen av metthet.
   Hvor kjedelig sult?

    Kjøpe en plate i blå toner Ordne kjøkkenet i nyanser av blått, her er også kluten, og malerier på veggene. Så du vil redusere appetitten. Lyse farger er røde og gule farger, kontrast, stimulerende. I tillegg bør plate være liten. Så du jukset kroppen: spise hele platen, men en liten del.
    Ikke spis når ikke sulten! Det samme gjelder for måltider for selskapet. Men ikke hopp over måltider. Ikke snack mens matlaging eller på farten.
    Unngå varme krydder og tilbehør de bare stimulere appetitten. Hvis du vil ha noe nepoleznoho, som chips, og deretter kjøpe den minste pakken.
    Spis med måte, men ikke mindre enn 1200 kalorier og minst fem ganger om dagen. Mer konsumere meieriprodukter og belgfrukter.
    Ikke følge strenge dietter. Spis godt og ikke overse dette viktige måltidet.
    Blande forskjellige smaker. Kombinere disse produktene, reduserer du sult og appetitt normaliserer.
    Bli kvitt sult før du går til sengs?
   1.  Spis godt og mettende, kan det være kjøtt, poteter, fisk, ost.
     Unn deg dessert rett etter middag. Han vil løfte ånder og gi utvikle sult.
     Et par fedd hvitløk mos og helle et glass vann før du går til sengs drikke en teskje. Du kan også drikke et glass kefir før sengetid, med raskroshennыm han fedd hvitløk.
     Ikke sitte ved bordet i lang tid. Og etter middag spasertur.
     Igjen, pusser tennene. Dette vil konfigurere kroppen sedvanlig handling: søvn etter børsting.
     Bekjempe sult er mulig og nødvendig, men er det verdt? Du kan forebygge akutt sult, spise ofte og i små porsjoner, og hver kan være svak trang til å svare spise en liten snack nyttig. Eller begrense strengt regime av dagen og bruke det for sikkert. Da trangen til å være å spise bare til visse tider.  
Årsakene konstant sult

 En sjelden mann hadde aldri følt begjær etter noe å spise, uten å være ganske sulten. Det er folk som har lyst til å stadig tygge noe blir en ekte besettelse. Det er vanskelig å argumentere for at denne vanen negativt påvirker både helse og figur. La oss se på forutsetningen for dette fenomenet.


 Årsakene konstant sult


 Bakgrunn for opptreden av overdreven appetitt, er det flere:

 •  Premenstruelt syndrom. Uimotståelig ønske om noe å spise veldig ofte kvinner føler bare noen få dager før menstruasjon. Og jenter er ofte ute av stand til å forklare nøyaktig hva det er de ønsker. Dette symptom på PMS skyldes hormonnivåer justering. Dessuten er det antatt at under de kritiske dagene av virkelig sex avtar østrogen. Av denne grunn, damene er veldig irriterende og stadig ønsker søt.
  Årsakene konstant sult


 •  Den nervøse spenninger og stress. Mange mennesker har en tendens til å "stikke" sine problemer og erfaringer. Etter opplever en ubehagelig sjokk, tenderer en person for å erstatte de negative følelsene noen morsomme. Den rimeligste måten å ha det gøy - spise noe deilig. Over tid vil dette kunne vane overfor alvorlige problemer med å være overvektig, så du bør løse de vanskelighetene annen måte.


 •  Kjedsomhet - en annen grunn til å spise. Kanskje du lagt merke til at når du absolutt ingenting å gjøre, du nå og da å naviduyetesya kjøleskap. For å løse dette tilsynelatende sult, må okkupere seg med noe arbeid eller spennende underholdning.


 •  Fysisk arbeid. Et stort tap av energi bidrar til oppvåkningen av en sterk appetitt. Dette faktum er ganske forståelig, fordi kalorier brent kroppen søker å gjenopprette.


 •  Mentale arbeidet påvirker også vår mat. Det er ofte mye opptatt mann har ikke tid til å fullt ut å spise, så bite på farten som arm fall. Spise denne måten er svært vanskelig å kontrollere mengden av mat spist, på grunn av hva som kan ha problemer med magen og overvekt.


 •  Tilstedeværelsen av smakstilsetninger i næringsmidler. Hvis du forbereder måltider med naturlige ingredienser og selv - gjør lignende angrep ikke true deg. Men en rekke av halvfabrikata og hurtigmat inneholder en rekke forsterkere smak og lukt. Det gjør du føler appetitten selv etter at du visstnok spiste.
  Årsakene konstant sult


 •  Ulempen i kroppen av stoffer kan også føre til urimelig sult.


 •  Det som betyr noe er ikke nok


   La oss se på hva som kan tyde på et ønske om å spise noe bestemt produkt:

 •  Du alltid vil ha noe salt. Dette er ikke alltid en indikasjon på at du er gravid. Kanskje kroppen din mangler bare klorider. I dette tilfellet anbefaler vi deg til å spise mer sjømat og brukes i matlaging havsalt.


 •  Trekker på kyslenkoe? I dette tilfellet en god sjanse for at du ikke har nok magnesium. Fyll det hjelpe nøtter, solsikkefrø og ulike belgfrukter.


 •  Mangel på kalsium manifesterer seg i et ønske om å spise noe fettete. Melk, ost, ost, yoghurt og brokkoli hjelpe deg å takle dette problemet.
  Årsakene konstant sult


 •  De som føler en uimotståelig trang til søtsaker, kan det være en mangel på fosfor, krom og svovel. Slike mennesker kan rådes til å spise mer frisk frukt, kål, rosiner og fjærfe.


 •  I denne artikkelen, vi kalte deg de vanligste årsakene til konstant sult. Hvis du ofte se på dette fenomenet, sjekk, kanskje kroppen din mangler visse stoffer.
  Fordeler med rå mat

   Hva er fordelen med rå mat diett? På den ene side, er kroppen ikke sukk fra overflødig protein og karbohydrater og vitamin maten blir full. Talsmenn mener naturopathy "rå-foodists" nok 20-30 gram protein per dag, i stedet for de 100 identifiserte fysiologiske normer. Fordi kroppen stadig får bare rå matvarer, mest mobilisere sine interne ressurser og bruker vitale proteinkomponenter - aminosyrer.
   Fordeler med rå mat

   På den annen side (og dette synet deles av motstandere av denne type mat), rå mat diett for en lang tid - all volden i fordøyelsessystemet av moderne mann, bortskjemt termisk behandlet mat. Og, selvfølgelig, før du kaster ut elektrisk og gass ovner og griller, er det fornuftig å oppsøke lege fordi det er en rekke kroniske sykdommer, inkludert mage, der en håndfull rå grønnsaker - som gift.
   Fordeler med rå mat
   Men sitte en uke - den andre på dette er sikkert nyttig og rensing kosthold er ikke skadelig, antioksidanter i matvarer rå form ikke vil våkne opp i dårlig humør, gått de ekstra pounds, vil bli renset og sunn hud, mange i denne korte perioden forbedrer funksjonen av hjertet, leveren og til og med stjerner (utmerket nasjonal behandling av nærsynthet, forresten).  
  Яндекс.Метрика