Hvor mange mennesker kan ikke sove?
 Fra gammelt av, er det fortsatt uløst mysterium - hvordan kan folk holde seg våken. Eksperimenter og forsøk med søvn selv forvandlet til en sofistikert tortur - fangen eller saksøkte ikke lov til å sove i flere dager. Deretter av det ganske lett kunne få nødvendig informasjon. Denne metoden kan ikke kalles human, men det er med det har blitt bevist at den menneskelige hjerne ikke kan fungere effektivt uten regelmessig hvile.
 Hvor lenge bør jeg sove?
 Selv i dag, har forskere funnet ut at i gjennomsnitt moderne person trenger fem på ti timer søvn hver dag. La oss prøve å forstå hva dette betyr i det virkelige liv?
 Noen kan jobbe i flere dager på rad, og dermed ikke trenger en lang pause, og noen skal sove daglig, og til visse tider. Oppsummerer disse funnene, kan vi si at alt avhenger av de konkrete indikatorer på helsen til den enkelte. I ung alder, overføres fysisk og psykisk stress mye enklere. Unge mennesker kan tilbringe natten uten å sove, jobbe, snakke og ha det gøy. Slike nattlige nesten ingen effekt på resultatene av helse og funksjonshemming, men for tiden.
 I mer modne år med søvn kan øke og minke. Tiden som kreves for å gjenopprette fysisk og mental styrke avhenger av hvordan en sunn livsstil er en person. Også, frekvensen av skader som påvirker varigheten av søvn og ekstreme øyeblikk utholdt før.
 Eksperimenter med menneskets natur søvn
 Gjennom empiriske studier, ble det funnet at den gjennomsnittlige person kan overleve uten å sove i mer enn fem dager. Det ble funnet at etter 24 timer med kontinuerlig våkenhet, knapt seirer hans ønske om å sove den gjennomsnittlige person. Tross alt, hjernen umiddelbart går inn raske fasen av søvnen, hvis motivet ikke gjelder stimulerende stoffer som kaffe eller sterk te.
 På den andre dagen er det mer engstelige søvnløshet symptomer - hormonelle endringer, men på bekostning av nerveforbindelser i hjernen øker mental depresjon. Perioden mellom den tredje og femte dag er kritisk, fordi på dette tidspunkt hjerneceller begynner å bryte ned. Videre øker belastningen på hjertet, som som i andre organer. Etter fem dager med kontinuerlig våkenhet hos mennesker begynne irreversible endringer som kan utløse dødelig.
 Selv om det er tilfeller der noen individer kan gå uten søvn enda lenger. Det er kjent at det er en overfladisk søvn, der folk kan bevege seg og snakke, men hjernen hans er periodisk slått av.
 Minimum og maksimum varighet av søvn
 Fra ovennevnte er det klart at søvnlengde er enkelte kategorier. Samme som enhver person som tilhører en bestemt kategori av sykluser mellom søvn og våken tilstand, fordi vi alle deler de såkalte "lerker", "ugler" og "duer".
 Det er verdt å huske hans normal søvn, som starter for relativt friske voksne av fem timer. Dette er det minimum varighet er fysiologisk. Den øvre grenseverdi for søvn varierer mellom 8. og 12. timer i døgnet. Avvik fra disse grensene utgjør en reell trussel mot kroppen og påskynder aldringsmekanisme.  
Hvor mange mennesker kan leve uten mat og vann?
 Med utbruddet av første soldager i hodet av de fleste av våre innbyggere begynner å danne den oppfatning at det er godt å miste noen ekstra pounds. Det sommer og strand sesongen, og for en lang og kald vinter silhouette strammet snart mistet sin tidligere form. Den vanligste måten å bli kvitt overflødig vekt er å nekte å spise. Det synes som om denne metoden er svært enkel, vi må bare ikke. Faktisk har mange hørt om faste, og det er mange tilfeller der folk gjør uten mat i lang tid. Men i de fleste tilfeller, disse ble tvunget sult, så det er tortur for å nullstille kroppen din ekstra pounds.
 Hvor mange mennesker kan leve uten mat?
 Ifølge eksperter, kan kroppen av en sunn mann gå uten mat, uten at det går helse, ca 8 uker. Men det er mange rapporterte tilfeller å tilbakevise denne påstanden. Ja, folk med fedme under medisinsk tilsyn sulte mye lengre tid. Det er verdt å merke seg at de fikk befestet drypp og tilstrekkelig til å støtte kroppen av vann. Mulighet for sult avhenger ikke bare av den opprinnelige vekt, men også den tiden av året, helsetilstand, og til og med blodtype.
 Hvor mange mennesker kan leve uten vann?
 Uten vann, folk ikke lever så lenge uten mat, så vannet er involvert i alle vitale metabolske prosesser i kroppen. Som alltid, det finnes unntak, men i de fleste tilfeller en person kan leve uten vann ikke mer enn tre dager.
 Så hvorfor det menneskelige legeme kan leve uten mat i en lang tid, og mangel på vann vil føre til visse død? Det faktum at proteiner fett og karbohydrater som kommer inn i kroppen, ikke bare behandlet gjennom metabolisme i energi, men også egne lagre for fremtidig bruk. Det samme kroppsfett at kvinner ikke liker er aksjen kroppen til å "svart dag".
 Fasting for kroppen - stress, først og fremst, begynner han å tilbringe de lagrede karbohydrater, proteiner og fett da i det minste. Det bør ta hensyn til helse av hver enkelt organisme. Når kroppen har allerede brukt alle sine reserver, forstyrret stoffskifte, og sakte døende celler.
 Uten vann, bremser alt stoffskiftet, blod tykkere og slutter å være alle næringsstoffer til vitale organer. En sunn kropp, som mange kjenner fra skolen, som inneholder opptil 66% vann, og blodet av vann med 80%. Hvis du bryter vannbalansen, kroppen begynner å lide fatale endringer skjer fra kroniske sykdommer, endringene er ikke kompatible med livet.
 Tegn der det er nødvendig å stoppe sultestreiken:
 - Forekomst av diaré;
 - Det er en svakhet;
 - Mangel på seksuell lyst;
 - Irritabilitet.
 Virkningene av sult:
 - Hjerte arytmi;
 - Hallusinasjoner;
 - Muskelkramper;
 - Sterke smerter i visse deler av kroppen.
 Hvis dehydrering oppstår:
 - Tørking av munnen;
 - Broken eller sjelden vannlating;
 - Tørre øyne;
 - Arytmi;
 - Oppkast og diaré;
 - Den siste fasen - blålig hud og sjokk.
 Før du begynner en sultestreik for raske resultater, er det nødvendig å oppsøke lege for å gi generell analyse og stadig observert av en spesialist i sultestreik for å hindre utbruddet av irreversible prosesser i kroppen. I medisin er begrepet faste. Det finnes tilfeller der folk har kreft kureres plager gjennom faste. Hans poeng er at kroppen, tilbringer lager næringsstoffer begynner å ødelegge sine egne celler, siden berørte. Limotherapy bidrar til forbedring av kroppen som en helhet.  
Grunner gule hvite i øynene
 Gule hvite i øynene - dette er et alvorlig symptom som kan indikere en lesjon av indre organer. Hvis du endrer farge hvite i øynene bør umiddelbart søke medisinsk hjelp som forårsaker gule hvite i øynene kan være en av de første tegnene på enkelte sykdommer som viral hepatitt, dårlig leverfunksjon, smittsomme sykdommer, onkologi conjunctiva. Også ofte sclera gulsott kan oppstå i tilfelle problemer galleblæren eller gallegangene. Vurdere noen av årsakene til endringene i protein øynene mer.
 Leverproblemer
 Fargen på det hvite i øynene gule i noen tilfeller fordi i kroppen vår har et spesielt enzym - bilirubin som finnes i røde blodceller, som i tilfelle av kollapsen fører til gule flekker. Siden dette enzymet produseres i leveren, og i tilfelle av gulfarging protein øynene, kan bedømme sykdommer i kroppen. Uttalelser i dette tilfellet legen er nødvendig fordi problemer i leveren kan påvirke helsen til hele kroppen. Fordi leveren er den primære "filter" nederlag som fører til rus.
 Blant leversykdom, karakteristikk av disse er zhovtyanychnist sclera, vi kan skille hepatitt A, B, C, D. Enhver type hepatitt er en forferdelig tilstand, og den som oftest føre til gulfarging av optisk fiber er hepatitt A, som er populært kjent som gulsott. Gulsott - resultatet av flekker vev, inkludert sclera, bilirubin - et gult pigment. Legg merke til at bilirubin er et produkt av metabolismen, en slags gift til kroppen. Nedbrytning av bilirubin i høye konsentrasjoner, er det en negativ virkning på menneskets nervesystem. Grunner av gule hvite i øynene kan også opisthorchiasis og echinococcosis - en sykdom hvor parasittiske ormer påvirke leveren.
 Neonatal anemi
 Etter fødselen av en baby i et par dager, huden og det hvite i øynene blir gult. Dette er fordi under fosterutviklingen fosterblod er mettet med masse av røde blodceller. Etter fødselen, kroppen ikke lenger trenger et antall røde blodceller, så noen av dem begynner å falle fra hverandre. Som et resultat av deres akkumulering og anemi oppstår. Men etter 7-10 dager gule hvite i øynene og huden bør reduseres. Hvis ikke, kan da spare gulning indikere alvorlig patologi nyfødt.
 Pterihyum og pynhvekula
 I ulike leversykdommer gule øyne kan følge sykdommer som pterihyum og pynhvekula. Pynhvekula er en slags wen som ofte er gul. Denne tilstanden er forårsaket av forstyrrelser i lipid metabolismen av kroppen. Vanligvis gjør behandling med medisiner ikke gir et positivt resultat, så å eliminere sykdommen ty til kirurgi. Pterihyum - en utvidelse av konjunktiva, som resulterer pterihyum over tid som det "kryper" til hornhinnen. Slike tilfeller som forårsaker protein flekker øynene i tidlige stadier og utsatt for kirurgisk behandling.
 Ondartet formasjon
 I tillegg til disse sykdommene gulfarging hvite i øynene kan være forårsaket av utvikling av ulike typer ondartede svulster i konjunktiva. En av disse konstruksjoner er melanom. Gjenkjenne sykdommen er ikke lett fordi utseendet av syndromet av "gule øyne", er det bedre å ikke engasjere seg i selv og se en spesialist for diagnose og adekvat behandling for formålet.
 De grunner som kan føre gulnede hvite i øynene, mange, inkludert tilstedeværelse av infeksjon, blødning manifestasjon subkonъyuktyvalnoho, etc. Derfor, i alle fall i å identifisere en mann gule hvite i øynene bør umiddelbart oppsøke lege fordi dette symptomet harmløs ved første øyekast ikke alltid bekymret syk kan ledsage en alvorlig sykdom.  
Яндекс.Метрика