Hvor nyttig aprikoser

 Hvis du ønsker å muntre opp - spise aprikoser. Alle fordelene ved aprikos


? Den lyse oransje fargen på frukten oppløftende, rik sporstoffet sammensetning og glade ernæringsfysiologer og terapeuter.
? Apricot regulere fordøyelsen, har en mild avførende effekt, avgifte kroppen.
? På grunn av vev og pektin de inneholder akselerering av prosessen med å fjerne giftige stoffskifteprodukter og overskudd av kolesterol.
? Frukt inneholder mye kalium. Derfor anbefaler de i fersk og i tørket form i mange sykdommer i hjerte og blodkar, inkludert hypertensjon.
? Infusjons aprikoser - et effektivt middel for ødem, i tillegg styrker en stor infusjon nervesystemet.
? Buljong med aprikoser, rik på vitaminer, toner av mage-tarmkanalen.
? Apricot melk - et utmerket beroligende for hoste og hikke.
 Aprikos kan selv koker suppe

 Suppe med friske aprikoser. Oppskrift


 Nødvendig: 300g aprikoser, 1/2 kopp sukker, saft av 1 sitron, 3 liter vann.
 Forberedelse
 Aprikos Vask, fjern frø, delt i to langs bretten, halv frukt tilsett vann, kok til de er møre og gni med suppen gjennom en sil.
 Separat koke vann gjenværende aprikoser, fjerne dem skrelle og slippe inn puré. Tilsett sukker, sitronsaft, koke.
 Send din varm eller kald.  
Herbal Medicine: burdock

 Brukte burdock rot, samle fall på den første og andre året av røtter gravde i høst, rozrizuyut i biter og tørket i luften.
 Infusjon og avkok av burdock røtter har vanndrivende og diaphoretic handling.
 Små blader av planter utviser antibakteriell aktivitet.
 I nasjonal medisin burdock rot brukes i nyre stein sykdom, diabetes, gikt og revmatisme, dropsy, hemorroider, rakitt og scrofula, skrubbsår, kronisk eksem.
 Fersk burdock bladene brukes til å behandle utdaterte septik sår, svulster ved å bruke dem til de berørte områdene.
 I kinesisk medisin brukes inne frø og alt frisk urt som et vanndrivende hevelse.  
Medisinske og nyttige egenskaper av ananas

 Hva er nyttig ananas? Fordelene med ananas
 Som rom kultur brukt denne type prydplanter som ananas krupnohoholkovyy. Det er en terrestrisk plantestammen, som er mye kortere.
 Later stiv, som ligger uttak med grønn-krem langsgående striper som er lys i lys rosa. Gyllen-gul frukt - saftig og kjøttfull, den består av eggstokken og dekkbladene som er smeltet sammen. Modnende frukt - 45-5 måneder.
 Planten kommer fra sørlige land, liker varme, så det mer passende fortynning siden rom Sør og South West bør være godt ventilert.
? I Karibien ananas juice har lenge vært brukt som et verktøy som øker potens hos menn.
 Ananas frukt inneholder 16 sporstoffer og mineraler, vitaminer B12 H, E. Rich ananas protelytycheskym bromelenom som fremmer ødeleggelse av sopp, bakterier og parasitter som hjemsøke i tarmen. Dette stoffet bidrar til å redusere fett i blodet. Den inneholder enzymer bryter ned protein, slik at kroppen absorberer det mye bedre. Enzymer har også anti-inflammatorisk egenskaper, bedrer blodsirkulasjonen, forebygge forekomsten av blodpropp, slik at anlegget blir brukt i aterosklerose. Bromelen forbedrer absorpsjonen av sink, jern og kobber, som bidrar til å berike kroppen næringsstoffer.
 Ananas hjelper også med feber og sjøsyke. På grunn av innholdet i manganananasfrukt er svært viktig for normal funksjon i kroppen. Det fremmer også karbohydrat metabolismen. En skive ananas inneholder daglig inntak av mangan. Denne frukten blir brukt som et kosttilskudd produkt for å bekjempe fedme. Dessuten mangler det natrium, væske og hindrer binding av kroppen.
 Inneholdt i en ananas stoffer bidra til fjerning av ødem, normalisere funksjonen av mage og tarm, bukspyttkjertel fylling. Imidlertid bør det bli husket som i umoden frukt inneholder syre som ødelegger tannemaljen, så du bør spise bare moden ananas.
 Buljong med ananas
 Ingredienser: 15-2 kg ananas (brukt masse, skrell og topper), 30 ml av alkohol, 3 liter vann.
 Forberedelse: ananas skåret på langs i fire biter. Skjær av huden fra kjøttet. Kjøttet innpakket i folie og legg i kjøleskapet. Topper og ananas skallet og kjøttdeig. Vannet kok opp, og deretter sette den i frest ananas, la det småkoke på lav varme for å redusere væsken med en fjerdedel. Avkjøl til 40 ° C, hell alkohol, avløp.
 Dosering: Ta etter måltider og buljong i 1 time. å sove i 4 dager. Etter 30 min. etter å ha tatt litt sjy å spise ananas masse.
 Merk: Verktøyet er anbefalt for overvekt.  
 Nesten mer enn halvparten av verdens befolkning lider av det samme problemet, et globalt problem. Problemet som å miste alt. Utmattende dietter ikke gi en god effekt, og på grunn av dette mange hender dyppet i kampen mot fedme.Hjemmelaget bad for vekttap


 Men i dag teknologi kilder hvor du kan finne den informasjonen svært mye. For eksempel, er Internett nå mulig å finne mye informasjon om midlene for å miste vekt. Det er følgende metoder for vekttap, som noen ganger synes overveldende.


 Den mest effektive har alltid vært en skikkelig balansert kosthold med kalori telling, mosjon. Når imidlertid slike metoder huden tilstanden er dårlig. Noen ganger huden vår lider av oss stress, takle som hun bare ikke kan. Nytte i å insistere er det ulike bad for vekttap, og hjelper huden til å takle problemene med strekkmerker, sagging.


 Bad for vekttap er ikke bare glatt strekning, sliter med vekten, men også gi terapeutiske egenskaper, toning, beroligende effekt. Det hele avhenger av ingrediensene som brukes på badet. Selv utviklet et spesielt sett med applikasjons bad, som alternerer med forskjellige bad i komplekset er åtte forskjellige bad. Siden hvert bad kan ha både positive og negative effekter, fordi hver dag er forskjellig bad brukt.


 For effektive resultater trenger å vite hvilke badet å bruke, hvordan du skal tilberede, og viktigst hvordan du skal ta. Generelt er enhver bruk av bad 15 til 30 minutter, som de har diaphoretic effekter. I alle bad aromaoljer blir brukt. Fordi de, først skape en god atmosfære på badet, og for det andre gir psykologisk effekt: komfort, tone, og for det tredje, gir helbredende effekt, fjerner giftstoffer fra kroppen, regulerer stoffskiftet.


Hjemmelaget bad for vekttap Hovedsakelig brukes aromasla sitrus (appelsin, sitron, grapefrukt). Ved bruk av oljer, husk at de har evnen til å spre over overflaten, slik at det er ønskelig å pre-mix med en håndfull havsalt. Typer bad for vekttap.
 Blant et stort antall av de mest populære badekar, bad Cleopatra, lime bad, bad med havsalt, furu bad.


 Cleopatra Bath: en liter melk blandet med 100 g honning og den resulterende blanding må tilsettes til badet med varmt vann. Før du bruker bad fra topp til tå bør obmazuvatysya blanding av rømme og salt. Og stå ca 25 minutter, og skyll den i dusjen. Timer bad i 25 minutter.


 Lime bad. Med kalk bad kan ikke bare gå ned i vekt, men også forbedre utseendet på huden. Suppen av kalk, som kan kjøpe på apoteket, la stå i 30 minutter. Lipova bad bør ikke ta mer enn 15 minutter, som den har en sterk diaphoretic handling. Ved aksept av slike bad anbefale å ta søvn.


 Havsalt Bath selges i butikken med en rekke varianter for enhver smak. Havsalt bør løses i badestampen. Etter et bad bør ikke ta en dusj, bare trenger litt søvn.


 For furu bad furu pulveret oppløses i varmt vann. Ta et bad i 20 minutter.


 Bad for vekttap er noen kontraindikasjoner, de bør ikke gis til personer som lider av cardio - og karsykdommer.  
Hvor nyttig golden bart? Medisinske egenskaper av gull kinnskjegg

 Kazalyya duftende (golden bart). Nyttige egenskaper aromatisk kazalyy
 Kazalyy Mother - de tropiske skogene i Sør-Amerika. Det er en relativ zebriny og tradenskantsyy. Som en potteplante kazalyyu dyrket i over 100 år. Også kjent som rektantera duftende, livlig hår, hjem ginseng, Far bart, kukuruzky, dame hår.
 Gylden bart er et stort anlegg med to typer av skuddene: kjøtt oppreist, hvis lengde kan variere 70-150 cm, ligner korn, er bladene av skuddene godt utviklet, deres lengde er 20 til 30 cm og bredde - 5 -6 cm; horisontale stengler som ligner whiskers, som består av flere sustavchikov, er bladene av umodne skjøt dannet ved endene av skuddene som frø.
 Blomstring kazalyya sjelden, kun hvis hun rett og god omsorg. Blomstene er små, er samlet i paniculate blomsterstander med søt behagelig smak, takket være som planten fikk sitt navn. Kazalyyu duftende mye brukt som medisinplante. For behandling kan bare bruke disse plantene der piggene var 9 og mer utviklet sustavchikov, malt i brunt og lilla.
 Strukturen kazalyy er biologisk aktive stoffer slik som steroider og flavonoider, som er årsak til helbredende effekt av dette anlegget.
 Den inneholder også sporstoffer som er essensielle for normal funksjon av hele organismen. Dette kobber, jern og krom. Deres innhold i kazalyy ikke er svært høy, men dette er nok til å gi terapeutiske effekter.
 Narkotika fra den gylne bart kan tas kun etter avtale med lege og under hans kontroll, fordi plantene har mange kontraindikasjoner og bivirkninger. Et bredt spekter av sykdommer som er i stand til å anvende den gylne bart, forårsaket ham stor interesse som vokser hvert år. Men vi kan ikke anta en plante rette for alle sykdommer.
? I antikken ble det antatt at geranium med rosa kronblad i en posisjon til å tiltrekke kjærlighet, fordi det er ofte brukt i kjærlighet magi. Geranium med hvite blomster var et symbol på fruktbarhet.
 Det er tryggere å bruke narkotika basert på gull kinnskjegg eksternt. Saften av dette anlegget har helbredende og antiseptisk virkning, kan den brukes til å håndtere vorter. Fra friske blader er lett å lage mat velling, som brukes til byller, slik det brukes til å behandle leddgikt, innpakning klut velling smertefulle ledd. Salve med kazalyy egnet for behandling av ledd og hud abscesser. For behandling av herpes er effektive salve, smør og konjakk smaksatt med kazalyy som hindrer dens utseende på leppene ved første tegn på en kald.
 Soppsykdommer i huden kan også bli behandlet golden bart. Det er mer passende alkoholat, som er påført to ganger daglig på dem.
 Disse hudsykdommer som eksem og dermatitt, bedre godbit buljong med gull kinnskjegg, i så fall det perfekt fjerne kløe, hevelse og rødhet.
 Fra isjias hjelp klar salve eller alkoholat av kazalyy søt. Det er nødvendig å fukte gasbind skjær eller salve påføres verkebyll og sjal. En halv time senere bandasjen bør fjernes, tørk restene av salver. Også alkohol anstrøk av gylne værhår brukes til blåmerker å unngå blåmerker.
 Kjøttkraft eller knust sustavchyky gull whiskers er en del av ansiktsmasker som brukes i akne.
 Inne legemidler med kazalyy søt drikke med hypotensjon og hypertensjon, hodepine, luftveissykdommer, mage - tarmkanalen til å behandle sykdommer i leveren, kvinnesykdommer.
 Den helbredende egenskaper av gull whiskers bestemme dens anvendelse ved behandling av sykdomstilstander slik som astma, pankreatitt, sykdommer i galleblæren, skjoldbruskkjertelen.
 Man bør alltid strengt følge doseringen som er angitt i oppskriften. Kontraindikasjoner mot bruk av narkotika basert på gull kinnskjegg har nyresykdom og BPH.

 Juice golden bart


 Ingredienser: kvister og blader golden bart.
 Forberedelse: rå vask, hogge, pund i en morter, sette i cheesecloth og presse saften.
 Hvordan bruke: legge den nødvendige mengden juice i andre oppskrifter. For infusjoner og decoctions kan bruke de resterende kake.

 Juice gylne bart forkjølelse og kulde


 Ingredienser:. 1 lm L. Juice golden bart, 250 ml vann.
 Forberedelse: Bland juice i vann.
 Hvordan bruke: gurgle betyr 1-2 ganger om dagen.

 Infusjon av blader golden bart diabetes


 Ingredienser: 20-tommers ark av gull bart, en liter vann.
 Forberedelse: chop brev, hell kokende vann i en lukket beholder på et varmt sted for en dag. Skikkelig forberedt infusjon bør Crimson-lilla.
 Dosering: Ta infusjon av tre. l. 3-4 ganger om dagen i 40 minutter. før du spiser.

 Alkohol anstrøk av gylne værhår for å forbedre visjon


 Ingredienser: 39 sustavchikov lateral skyter golden bart, 500 ml vodka.
 Metode: sustavchyky chop, hell vodka og insistere på et mørkt sted for 19 dager, deretter press.
 Hvordan bruke: drikke infusjon av 1 ss. l. 3 ganger om dagen for en time. før du spiser.

 Alkohol anstrøk av gylne værhår


 Ingredienser: 45 sustavchikov golden bart, 15 liter vodka, 40 ml naturlig linolje (olje dose 1 dose).
 Forberedelse: chop sustavchyky og hell vodka, la for to uker på et mørkt sted, rister hver dag, avløp. 30 ml av alkohol anstrøk av gylne værhår blandet med 40 ml av linolje holdes tett og rist i 7 min. - Single dose.
 Hvordan bruke: drikke bare nylaget midler tre ganger om dagen i 20 minutter. før du spiser. 3 Anbefalt behandling hver 10. dag med intervaller på fem dager. Deretter gjenta 3 behandling midlertidig i 10 dager.
 Merknader: adjuvant behandling av svulster.

 Olje fra den gylne bart


 Ingredienser: 100 g kake sustavchikov blader og golden bart, 500 ml vegetabilsk olje.
 Metode: tørr kake, hogge. Olje koke, men ikke koke, hell dem kake, la stå i 2-3 uker, deretter press. Oppbevar på et kjølig mørkt sted.
 Hvordan bruke: olje mottatt i den nødvendige mengden som skal brukes i andre oppskrifter.

 Salve med gull kinnskjegg


 Ingredienser: 1 del fersk juice golden bart, tre av babyen fløte (kan erstatte petroleum gelé eller animalsk fett).
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Hvordan bruke: Påfør salven på pasientområder med radikulitt, smerter i leddene.
 Merk: Du kan erstatte juice banket inn grøt sustavchikov og friske blader, så vil de trenge to av tre deler rå fett basis.

 Buljong golden bart


 Ingredienser: 15-20 sustavchikov golden bart, to liter vann.
 Metode: sustavchyky hogge, tilsett vann, kok opp og la lokket lukket under i 8-10 timer, deretter belastning. Lagre i et mørkt og kjølig sted.
 Hvordan bruke: Bruk det nødvendige antall kjøttkraft i oppskrifter med gyllen bart.
? I Italia er det Camellia et symbol på begynnelsen av våren. Hvert år på festen for kameliaer i byen Velletri åpner utstillingen, som presenterte ulike varianter av denne planten, påvirker dens skjønnhet.  
Яндекс.Метрика