Hvor nyttig maskinvare vakuummassasje
 Kvinner som planlegger å bli kvitt cellulitter, må ta hensyn til mange faktorer som bidrar til å eliminere fett. Selvfølgelig må følge et riktig kosthold og trene litt. Men at ytelsen var virkelig effektiv, må du også ta regelmessige massasjer. På høyre er regnet som den mest effektive maskinvare vakuummassasje. De fleste leger anbefaler det som en god metode for å bekjempe fedme, men i spesielt vanskelige tilfeller der vekten er mye høyere enn normalt, har lite å gå ned i vekt på forhånd.
 Forresten, påvirker vakuummassasje ikke bare fettcellene, men huden generelt, så ofte det blir brukt for å fjerne arr og rynker i ansiktet.

 Teknikk


 Prosedyren utføres ved hjelp av en spesiell dyse som suger luft og presser på enkelte områder.
 •  Forberedelsesfasen. Huden smurt med en spesiell krem ​​eller olje for å børste lett kunne bevege seg rundt i kroppen.

 •  Massasje. Anordningen er plassert på den valgte delen og begynne å bevege seg i spesielle linjer. Oftest er de på en bane for bevegelse av lymfe.

 •  Konklusjon. Når prosessen er ferdig, fjerner munnstykket, forblir vakuum enhet koblet fra og fjernet fra huden lett olje hender.


 • Hvor nyttig maskinvare vakuummassasje

   Viktig! Varighet av behandlingen bestemmes individuelt for hver pasient. Avhengig av mengden av landet, som vil bli avholdt massasje økt tilbudene fra femten minutter til en time. For bedre å forstå hvordan prosedyren og forberede deg mentalt, anbefaler vi at du se videoen.

   De viktigste kontraindikasjoner


   Siden vakuummassasje er ganske aggressiv måte påvirker kroppen for studien er det forbud.
 •  Sykdommer i hjerte og blodkar, tilstedeværelse av blodpropp

 •  Åreknuter, vaskulær mesh i området, som vil utføre massasje

 •  Sår, utslett eller betennelse i det valgte området av kroppen

 •  Hevelse og betennelse i lymfeknuter

 •  Det bør avstå fra slike prosedyrer under svangerskapet og to måneder etter fødselen


 • Hvor nyttig maskinvare vakuummassasje


   Indikasjoner maskinvare vakuummassasje


   Tror ikke at denne metoden kan bare bli kvitt kosmetiske problemer. I tillegg har denne type massasje kan du forbedre din helse, kurere visse sykdommer og forbedre generell helse.
 •  Den har analgetisk effekt og perfekt takle verkende muskler

 •  Sates oksygen, noe som gjør huden mer smidig og elastisk

 •  Den aktiverer talg og svettekjertler

 •  Produserer kollagen, som bekjemper aldringsprosessen

 •  Utskrifts tekstiler overflødig væske og giftstoffer

 •  Spesielle enheter kan hjelpe menn å bli kvitt prostatitt

 •  Øker blodstrømmen til bestemte områder av kroppen

 •  Det hjelper rehabilitere etter plastisk kirurgi

 •  Fjerner arr og strekkmerker etter graviditet eller plutselige vektendring

 •  Bekjemper kronisk tretthet, søvnforstyrrelser og migrene.


 • Hvor nyttig maskinvare vakuummassasje

   Som du kan se, er prosessen ganske allsidig og i stand til å håndtere mange problemer. Men før du registrerer deg med en spesialist vakuummassasje, best å oppsøke lege. Dette gjelder spesielt for de som ofte vises mørbanket. Kanskje funksjonsfeil fartøy ha prosedyren ned eller farlig for deg.
   Det viktigste å huske på: kampen cellulitt og overflødig vekt vil ikke gå helt uten problemer, og du har fortsatt å ofre din favoritt kjeks og søtsaker. Men det fine med dette er verdt det!

  Hvorfor bruke kosmetisk ansiktsmassasje
   Moderne kosmetikk tilbyr til vår oppmerksomhet en rekke ulike behandlinger og kosmetikk for hudpleie. Selvfølgelig, det finnes metoder som gir et flott resultat, men dessverre, de er veldig dyre. Hvordan, da, ikke gjør en feil i en kostnadseffektiv måte å kjempe for skjønnheten? Svaret er veldig enkelt, og også krever ikke at du har noen av rubelen og fritid. Her å vedta kosmetisk massasje teknikk, som du kan se mye yngre enn sine år. Lær mer om effekten på ansikt og hals, dette miraklet metoden og hvordan å gjennomføre det, kan du lese nedenfor.   Hvor nyttig kosmetisk massasje av ansikt og nakke?


   Denne fremgangsmåten er ganske enkel, ikke tidkrevende, men effekten av det helt fint. Kosmetisk massasje kan deles inn i to kategorier: hygiene og plast massasje. Det første alternativet er å stryke, varm og rastyrke hud. Disse manipulasjoner forbedrer blodsirkulasjonen og lymfedrenasje, og dette i sin tur bidrar til å mate epidermis, fjerner giftstoffer, noe som gjør ditt eget kollagen. På grunn av dette, ansiktet og halsen blir mer elastisk, posvezhevshymy, normaliserer talgkjertler, så det er nødvendig for en sunn og ren ansikter.
  Hvorfor bruke kosmetisk ansiktsmassasje

   Plast massasje kan kalles en radikal metode for kamp for ungdom og skjønnhet. Kjernen i det er at huden ser finger inntrykk og påståelig bevegelse. Dette massasje teknikk noe lik den japanske versjonen Shytsau, som også er perfekt forynger de første tegn på aldring. Plast massasje person er i stand til å fjerne små rynker i ansiktet og alder, stram og forbedre formen av ansiktet. Bevegelse som brukes i kosmetiske massasje og stimulerer blodtilførselen til musklene, blir dermed ovalt ansikt yngre. Denne prosedyren er anbefalt å utføre etter 25 år, som etter de første rynker.
  Hvorfor bruke kosmetisk ansiktsmassasje

   Teknikken av kosmetisk massasje + video


   Først, la oss vurdere den hygieniske massasje er egnet for personer med hud er ikke kjent ennå åpenbare tegn på aldring.
   Derfor bør pasienten ta den liggende stilling. Håret bør fjernes i en hestehale eller under skjerf. På ansiktet og halsen eller bruke fuktighetskrem eller aromatisk olje (sandeltre, bergamott, ylang-ylang). Hender massasje bør være varm.
   Massasje bevegelser skal være glatt, ikke mye trykk. Du kan jobbe som håndflaten og håndflaten. Vi begynner prosedyren for nasolabiale folder, gradvis synkende til halsen. Fra nakken reise seg igjen.
   Etter 5-7 minutter masserer dette området kan fortsette til frontal delen. De samme bevegelsene begynner å kna pannen og templer. I dette området bør gis ca 5-10 minutter.
   Plast massasje er gjort på en annen måte, selv om trening er lik den forrige versjonen (liggende stilling, håret fjernet, kan du bruke en krem ​​eller olje).
  Hvorfor bruke kosmetisk ansiktsmassasje

   Så lette pulserende bevegelser av tre fingre (pekefinger, langfinger og ring) trykket mot huden i den fremre delen og templer, betaler spesiell oppmerksomhet til området mellom øyenbrynene. Etter at du bør være litt rødt - dette vil indikere at blodet var å mette musklene og de dype lag av epidermis.
   I øyet å søke tapping. Videre bør bevegelsen kommer fra det indre hjørnet av øyet til utsiden.
   Det samme sirkulære massasje, musklene rundt munnen, kinn, hake og hals.
   Total Session - 15-20 minutter.
   Kosmetisk massasje kan enkelt utføre hjemme uten å bruke en stund på turer til kosmetolog. Hyppigheten av sesjoner - er nøkkelen til godt preparert hud og utvidelse av ungdom.
   Intuitivt, se på denne teknikken kan du i denne videoen:

  AnsiktsmassasjeAnsikts massasje folk brukte i antikken. Denne prosedyren ble ansett som den beste måten å styrke og bevare helsen til huden. Dette er forståelig, fordi massasje har en positiv effekt på muskler og blodkar, noe som gjør huden mer elastisk, bevarer friskhet og hindrer falming. Det bidrar til å stimulere forbrenningen og fjerner huden gjennom porene i nedbrytningsprodukter. En stor fett kinnene kan også redusere vanlig massasje. Hvis fett, ansiktsmassasje - er den mest effektive måten å gå ned i vekt.
  Denne prosedyren gjøres best i en skjønnhetssalong, men hvis dette ikke er mulig, da prosedyren kan gjøres hjemme. Vær imidlertid oppmerksom på uten å snakke med legen din på forhånd, du kan skade ansiktet. Massasje er kontraindisert i betennelsesprosesser i kroppen, vorter og fyldig hår vekst på dette området, herpes og andre hudsykdommer.
  Teknikken med massasje
  Før du møter å massere hjemme, bør du gjøre noen manipulasjon. Først samle alt håret i en bun og sette på et hode skjerf eller en spesiell kosmetisk cap. For det andre, for å rense huden massasje lotion eller melk og gjelder nærende krem, samt vaske hendene. Først etter disse manipulasjoner sitte foran speilet og begynner å massere ansiktet.
  Derfor bør massasje gjøres enkelt uten stress på den sarte huden. Han gjorde pads andre, tredje og fjerde fingrene. Ansiktsmassasje bør bare visse linjer fra midten av pannen til templene, fra nesen til templene, fra munnen til ørene, fra haken til øreflippene. Massasje begynner med å stryke, så bør bytte til myk pohlopыvanyyam langs de ovennevnte linjer. Tillot litt banket sirkulær muskel øye under den ytre til det indre hjørnet. Hvis et stort antall rynker pannen, så du bør bruke og effleurage slag langs og på tvers av huden. Haken skal kraftig massasje, hel børste. Etter inngrepet, på huden blot med en vev fjerne restene av kremen. Hvis umiddelbart etter inngrepet du trenger et sted å gå ut, og personen kan bruke sminke, men det er bedre å vente på omtrent en time.
  Selvfølgelig ansiktsmassasje bør ta ti behandlinger. Hver økt bør ikke være mer enn ti minutter. Utfør følgende prosedyre bør være hver dag eller annenhver dag når det er mulig. Når hovedretten er ferdig prosedyrer bør utføres i støtte massasje tone en gang i sju dager.
  Det er en annen måte ansiktsmassasje hjemme. Før prosedyren på ansikt og hals bør gjelde et tykt lag med krem, deretter mer jevnt fordelt, litt trykke fingertuppene. Deretter fortsetter å massere pannen, slik at det er nødvendig å lang- og ringfingerbevegelser bør være sirkulær, og retningen av nesen til et hus, og deretter til en annen. Etter disse manipulasjoner begynner å massere den laterale overflate av nesen og deretter sin brusk. Deretter fortsetter på øyne - forsiktig massasje huden rundt øynene, fra det indre hjørnet, noensinne, til det ytre hjørnet av øyet. Massasje kinnene følge tre fingre, fra leppene, og gå til templene. De rynker som kommer fra hjørnene av leppene, fingrene massere fra haken til hjørnene av leppene. Etter inngrepet klapp ansiktet og gjøre lette slag. Denne massasjen bør gjøres på en dag, og ikke mer enn tjue minutter.

  Massasjeterapi Facial

  Det er også terapeutisk massasje person utført for å forbedre hudens tilstand. Disse kosmetiske prosedyrer utført i tilfelle av oljeaktig og porøst huden, acne, med redusert muskeltonus og slapp hud. Terapeutisk massasje forbedrer blodsirkulasjonen, øke muskel tone og hud, og forbedrer vev ernæring. Imidlertid bør denne type prosedyre gjør bare spesialister-kosmetologer i skjønnhetsklinikker.
  Denne massasjen kan erstattes med følgende fremgangsmåte: Påfør et lite lag med krem ​​i ansiktet, deretter pokolachyvayte huden med fingertuppene i noen få minutter fra nesen. Denne handlingen vil øke blodgjennomstrømningen, og hvis det brukes for massasje beriket krem ​​eller lotion som inneholder fysiologisk aktive ekstrakter fra urter, vil det føre til økt metabolisme og forbedrer huden ernæring.
  Massere pannen
  Hvis du ser på den lille rynker pannen, fortvil ikke. De kan fjernes ved hjelp av daglig massasje med en skive agurk. Bare ta en bit av agurk og flytte den fra et tempel til den andre, med litt trykk og gni i sirkelbevegelser høyttaler juice. Etter 20 minutter, skyll med agurk juice per person. Så du kan ikke bare bli kvitt rynker, men også hver dag nyttig og toning ansiktsmaske.  
  Яндекс.Метрика