Hester - vakre og majestetiske dyrene som alltid imponert folk med sin naturlige ynde og skjønnhet, men til tross for dette, var de i lang tid lojale og gode venner til mennesker. Ridning - Nenova konsept, men behandling med det, bare nylig anerkjent som en offisiell behandling av mange sykdommer hos mennesker, og kaller denne metoden - ridning.
 I Europa og USA, har det vært brukt i lang tid, for eksempel i USA er det rundt 1000 slike sentre i Polen ca 60 og ca 700 i Storbritannia, der han ble vellykket behandlet mange mennesker.
Hvor nyttig terapeutisk ridning for en mann?

 Faktisk, metoden for behandling av alvorlig syke mennesker å samhandle med et så sterkt, bra og store dyr eksistert i uminnelige tider. Hippokrates i hans lære hevdet at pasienter mye enklere og raskere å gjenopprette hvis start ridning.
 Disse klassene med stor sikkerhet foreskrevet melankolsk, fordi jeg tenkte at alle slags manøvrer og jogging bidra til å forbedre humøret og justerer til positiv tenkning.
 Faktisk kommunikasjon med dyret utvikler koordinasjon, ingen tvil, forbedrer fysisk form, for ikke å nevne det psykologiske aspektet som hjelper kvitte seg med mange kjente sykdommer og problemer.

 Hvordan virker det?


 For å forstå problemet, er det nødvendig å forstå hva som er ridning? Når uttrykt i klartekst, dette direkte kontakt med hesten, noe som påvirker på to nivåer: den psykologiske og fysiske og gikk forbi på hesteryggen på oppholdet og absolutt minneverdig for kommunikasjon med tillitsfulle dyr.
Hvor nyttig terapeutisk ridning for en mann?

 Ridning anbefales nesten alle voksne og barn, spesielt de som tilbringer mye tid på datamaskinen eller sitter. Slik kommunikasjon kan ta psykologisk spenning og lindrer stress og redusere sine skadelige konsekvenser.
 Mann, å være på hesteryggen, ubevisst adlyde henne hver bevegelse, ubevisst følelse akutt avhengighet av dette, synes å være sterk, men på samme tid, myk støtte.
 Mens ridning mann og dyr, faktisk, bli ett, partnere som lærer å lytte til hverandre, føler behov for gjensidig forståelse, som lærer mann, da, for å finne nivået av harmoni med miljøet.
 Ridning - en flott metode for barna, særlig med hensyn til den dystre nekomunikabelnym og utviklingshemmede barn som ikke lider ubetydelige vanskeligheter med å kommunisere med sine jevnaldrende.

 Hvilke sykdommer kan håndtere?


 Det faktum at terapeutisk ridning - ikke bare behandling, er en flott mulighet til å ha en som er blottet for alle menneskelige "cons" - misunnelse, egoisme, sinne, rivalisering, og så videre. Slik behandling vil hjelpe i slike alvorlige plager som asthenic nevrose, autisme, Duchenne myopati og andre sensoriske lidelser.
 Når du arbeider med slike snill og kjærlig dyr lider rozkripachuyetsya på underbevisst nivå, noe som reduserer antall ulike fobier og urimelige frykt, lindrer hemming fører til at behovet for kommunikasjon med andre mennesker.
Hvor nyttig terapeutisk ridning for en mann?

 Lukket og usosial barn sitte på en hest og ser hele ovenfra, er selvrespekt og stolthet, usikkerhet og frykt for å miste kommunisere med andre mennesker.
 Hos barn er ridning en flott ferie og i samme behandling for eldre mennesker, særlig innvirkning på fysisk helse. Når man kjører en hest man passerer ca 100 motoriske impulser bare ett minutt, noe som gjør menneskekroppen alltid adlyde den nye bevegelsen, ser hver ny giv og momentum, og det er ikke lett!
 Men slik opplæring bidra til å massere alle indre organer, i tillegg er alle de musklene slappe av og kontrakt kontinuerlig mens i en ustabil posisjon. For ikke å falle av hesten, har en person å hele tiden justere alle bevegelser som gjør arbeidet nesten hele kroppen, er denne effekten er vanskelig å få til i noen andre idretter.
 Behovet for å holde balansen av krefter intensivt trene det vestibulære system, forplikter holde tilbake "lik", eliminerer kurve holdning og bøye seg.
 Konstant bevegelse, begått av en hest, "frem og tilbake", "venstre-høyre", "top-down" gode tone musklene, forbedrer formen og positivt påvirke arbeidet med alle indre organer.
 Spesielt disse øvelsene er effektive for forebygging av prostatitt hos menn, samt ulike gynekologiske sykdommer hos kvinner. Også eksperter påpeker det faktum at kroppstemperaturen til hesten ved 1,5 ° -2 ° høyere enn temperaturen av det menneskelige legeme som gjør direkte kontakt oppvarming av bekken organer, muskler og ledd av føttene.
Hvor nyttig terapeutisk ridning for en mann?

 Dermed er hippoterapi indisert for artrose, sykdommer i muskel-skjelettsystemet, Osteochondrose, skoliose, kyfose, og andre lignende plager.
 Optimal belastning når man kjører bidra til dannelsen av en sterk muskulær korsett rundt ryggraden, normaliserer blodstrøm og dermed går tilbake til normal metabolisme i mellomvirvelskiver.
 Ride er svært nyttig for dem som er under rehabilitering etter et hjerneslag eller hjerteinfarkt, og etter operasjonen. Gunstige og avgjørende i denne situasjonen er det faktum at pulsen rytter mens ridning kan være opp til 170 slag per minutt, sirkulasjonen av blod i 5 eller 10 ganger!
 Men med all denne økte belastningen på hjertemuskelen er fraværende, så ridning er stor selv for hypertensjon og kjerner, selvfølgelig, med de grunnleggende sikkerhetsregler.

 Denne behandling er meget effektiv i patologien av det perifere og sentrale nervesystemet, for å eliminere virkningene av slag, depresjon og multippel sklerose, epilepsi og mental retardasjon.

 Kontra hippoterapi


 Silly mener at ridning - det er en sport og behandling som passer for alle, uten unntak. Det er viktig å vite at det finnes en rekke sykdommer der ride absolutt kontraindisert og er strengt forbudt. Disse inkluderer:
 •  Skjørhet og skjørhet av bein skjelett.

 •  Nyresykdom, spesielt kronisk.

 •  Akutt form av noen sykdom (spesielt nevrologiske og hjertesykdom).

 •  Hemofili.

 •  Her er allergisk mot hest hår, noe som kan forekomme i form av neostrom løpet av disse øktene, helt trygt, eksperter anbefaler i dette tilfellet ikke stoppe, fordi resultatet er virkelig lyse og allergisymptomer slutt vil.  
   Sommeren kom, og sommeren - det er på tide å forlate. Mange mennesker liker å slappe av på stranden og soler seg på solen. Dessverre er disse strålene er ikke alltid hengiven og milde. Hvis du overdrive det og bo i solen i lang tid, kan du bli solbrent. Hva bør jeg gjøre?

   Hvordan kan jeg bli solbrent og hvordan det manifestert?


   Få forbrenninger i solen mye enklere enn det ser ut ved første øyekast. Nok til å være under direkte stråler av bare 30 til 40 minutter. En lyshåret og lyshudet til folk som er i fare, er dette intervallet reduseres til 15-20 minutter.
  Hva hvis du solbrent?

   Mest brenne kroppen som skuldre og bryst, fordi de er mer utsatt for sollys. Det kan lide nesen eller til og med hele overflaten av individuelle (spesielt solkrem prosessen litt). Men alt annet også, kan godt brenne, spesielt hvis du er på stranden og i et forsøk på å jevn brunfarge, liggende og periodevis perevertayetesya.

   Her er de viktigste symptomene:


 •  Først, viser det berørte området rødt. Rødhet indikerer skader og betennelse i huden på grunn av de skadelige virkningene av ultrafiolett stråling.

 •  Brent stedet er varmt å ta på, kan du lett føle når røre den.

 •  Mange føler en brennende følelse.

 •  Det vil forsterke smerte ved berøring. Hvis alvorlige brannskader, er smertene nesten konstant.

 •  Det kan også øke kroppstemperatur (noen ganger opp til 38 til 39 grader), og denne økningen er ofte fulgt av feber.

 •  Hvordan å være?


   Så, hva om du fikk solbrent? Umiddelbart er det verdt å merke seg at det i hovedsak er det ligner på termisk. Så hvis et stort område lesjoner og brenner veldig sterk, kan det hende du trenger behandling på sykehus.
  Hva hvis du solbrent?

   Spesielt farlig solbrenthet hos barn, slik at barnet bør se en lege uansett. Hvis ting ikke er så ille og alvorlig, begynne å handle selvstendig, men umiddelbart. Vi merker oss flere viktige punkter i førstehjelp og lindre tilstanden.

   Vann - vår beste venn


   Når du brenner, mister huden din fuktighet fordamper, og som det truer den økte tørrhet i overhuden (som på nåværende skader forverre situasjonen) og selv dehydrering. Det er derfor viktig væske.
 •  Drikk mer enkel ren kjølig (ikke kaldt eller isete) vann for å fylle opp.

 •  Også verdt å ta et bad eller dusj. Vann bør være kul, og bruke såpe eller dusjsåpe er kontraindisert, da de tørker ut huden, og det er ikke nødvendig.

 •  Tilbake til lindre tilstanden, du kan periodevis kule komprimerer, soaking håndkle i kaldt vann og bruke det på de brente områdene. Men holde et håndkle på kroppen er ikke nødvendig, det er nødvendig for rask helbredelse av luft som kommer inn gjennom en våt klut dårlig.

 •  Forkjølelse


   Ofte brenner forbundet med overoppheting. Dette er forståelig, som solen - det er varmt. Og når du mener at når overopphetet væske begynner å fordampe mer aktiv, så denne situasjonen er dobbelt farlig. Blant annet kan alvorlige brannskader være ledsaget av feber.
   For å unngå disse negative effektene og for å unngå problemer, kan du bruke kaldt. Nei, gjelder for hud eller klatre isbiter i et kjøleskap er nødvendig. Men brukes til det berørte området med kaldt vann flaske kan lette tilstanden.

   Medisiner


   Ofte er alvorlige brannskader ledsaget av smerter forbundet med betennelse i vevet. I slike tilfeller bør du ikke tolerere smerte bedre ta en smertestillende. Tilrådelig å bruke av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som reduserer betennelser og smertestillende, som lindrer smerte.
  Hva hvis du solbrent?

   Du kan bruke verktøyene på grunnlag av paracetamol eller acetylsalisylsyre (kjent for alle "Aspirin"). Også effektive produkter som inneholder den aktive substansen ibuprofen, for eksempel "Nurofen." Ta en eller to tabletter (sjekk manualen) bedre umiddelbart når en smerte som de ikke har nådd sin topp.

   Salver, kremer


   Kommer til apoteket, kan du kjøpe et spesielt verktøy brukes etter brannskader. Men sikkert spesifisere at solbrenthet. Her er det som kan være av følgende virkemidler:
 •  Basert på naturlige ingredienser som aloe. Ekstrakter av planten fremskynde helbredelsesprosessen, redusere betennelse og eliminere smerte.

 •  Basert panthenol. Denne komponenten akselererer regenerering av epidermis og mykgjør huden, beskytter den mot peeling og sprengning.

 •  Fuktighetskrem og bedre gel blottet for fuktighet fukte huden. Hvis dette betyr at det bør være noen syrer (de vil ytterligere skade allerede skadet hud), alkohol (den har en stimulerende effekt) og fett (de ikke tillater huden å puste).

 •  Utmerket termisk vann hjelper. Fra tid til å sette det ut over brenn sted.

 •  Medisiner som inneholder hydrokortison - en hormonell stoff som fjerner hevelser og rødhet, eliminerer ubehag.

 •  Men å velge en bestemt måte, er det best å oppsøke lege.

   Tradisjonelle oppskrifter


   Våre bestemødre, besteforeldre og andre forfedre også obhoraly solen, men ingen spesielle spray, kremer eller gels ikke eksisterte. Så kommer til rednings effektive og enkle folk rettsmidler:
 •  Ta et bad med kamille kjøttkraft eller gjøre komprimerer. For utarbeidelse av suppen helle to spiseskjeer hakkede tørkede blomster kopp kokende vann, kok i 10 minutter, sil og kjølig.

 •  Hjelp kan forsure melk, rømme (lav-fett) eller yoghurt. Påfør lim på det berørte området og la stå i en halv time, skyll deretter med kaldt vann. Dette fukte huden og beskytte den mot fordampning.

 •  Hjelper også agurk. Skjær den i skiver og feste til brannsteder eller smøre huden juice.

 •  Bruk aloe. For dette mos eller hogge et par blader, presse juice, fortynne det med vann og tørk den berørte huden med væske.

 •  Hvorfor ikke?


   Mange i bestemmelsen av førstehjelp gjør feil som kan føre til tragiske konsekvenser. Hvorfor kan jeg ikke gjøre?
 •  Bruke alkohol og penger på det. Ja, desinfiserer det overflaten, men det er irriterende og alvorlig skadelig, forårsaker smerte.

 •  Bruk olje eller fett. De forblir på overflaten og bare lukke huden uten å la det puste. Og som du husker, for helbredelse krever oksygen.

 •  Iført trange klær. Det vil skade skadet hud, og leverer ubehag og bremse helbredelsesprosessen.

 •  Spader eller pierce blemmer dannet. Den nye huden som er under boblene, delikat og utsatt for infeksjon, så ikke røre noe.

 •  Rive av flassende hud. Det er en risiko for infeksjon. La alt skjer naturlig. Av samme grunn bør du ikke bruke Scrubs å akselerere hudens fornyelse.

 •  Igjen gå ut i solen. Huden trenger tid til å komme seg, re-ultrafiolett lys for henne dårlig og farlig, så skjule fra solen.

 •  Beskytt deg mot solen, kan du bruke spesialverktøy og er ikke lang tid i solen for å få en trygg og sunn brunfarge.  
  Яндекс.Метрика