Hvor nyttig whey
 Myse - et meget verdifullt produkt, inneholder det nyttige mineraler (kalsium, kalium, magnesium, fosfor), vitaminer (C, A, E, PP, C), og over 200 andre næringsstoffer. Serum ikke fettet, annet enn et minimum antall av melkefett, men det er proteiner, antioksidanter og naturlig forekommende sukkere. Dette restorative, beroligende og vanndrivende, er effektiv i forgiftning og dårlig fordøyelse. Du kan drikke kvass i stedet, forberede dietetiske retter basert på det (for eksempel suppe) eller bake frodig bakverk. Serum industriell produksjon er ikke veldig annerledes enn hjemme, men bedre serum av levende, ikke pasteurisert melk.
 Ifølge Dr.
 Personer som lider av revmatisme eller hypertensjon, aterosklerose, diabetes, struma, inflammatoriske sykdommer i luftveiene, kan forbedre sin helse ved å spise whey. Det stimulerer blodsirkulasjonen, forbedrer det kardiovaskulære systemet og forebygger hjertesykdom, nøytralisere betennelse i magen og letter arbeidet til nyrene og leveren, fjerner overflødig væske og giftstoffer giftstoffer fra kroppen, lindrer hevelse, hjelper normalmikrofloraen i fordøyelseskanalen slimhinner, fjerner svart raid språk. Serum kan følge noen diett, berikende kroppen med nødvendige stoffer og tamuyuchy sult.
 Serum forbedrer hud og hår
 Hvor nyttig myse for huden? Lavmolekylære proteiner i sin struktur styrende fornyelse og vekst av hudceller, og antioksidanter bremse aldring av celler. Akne og utslett kan bli behandlet med bruk av masker, serumer og dens bruk som en drikk. Problemer som fet hud, eksem, atopisk eksem, psoriasis og ulike hudsykdommer kan kureres, påfør lotion serum.
 Whey - et flott verktøy for hårvekst, styrke røttene, eliminere flass, gi håret volum. For saklig skinnende og silkeaktig hår kvinnelige hår innpakket plastpose, og deretter - med et håndkle. En time hårvask mild sjampo og vasket med vann og sitronsaft. I hår maske kan legges eggeplomme og decoctions av urter. Serum kan tilsettes til badet (ca. 5 liter pr ene mottak).
 Hvordan forberede et serum?
 Serum ble oppnådd fra melk når den er lagret i varmen. Først blir løs struktur av melk, og deretter delt inn i to komponenter: ost og gjennomsiktig. Å fremskynde prosessen med separasjon av ost, en pott av yoghurt satt på en langsom brann og vente til all osten er samlet i det øvre laget for å presse den gjennom en sil av serum.
 Du kan legge den kokende melken sitronsaft. Melk koagulerer og skjemaer umiddelbart frokostblanding ost og myse beriket med vitamin C.
 En annen fremgangsmåte for fremstilling av serum - med yoghurt. Kefir er plassert i fryseren, og etter frysing pose kuttet og satt i et dørslag, ottayavshaya væske - er whey.
 Serum ingen kontraindikasjoner, bortsett overfølsom produkt.  
 Velge klær, er alt vi guidet av visse regler og ta hensyn til slike viktige saker som motetrender, særlig form, stil og personlige preferanser. Men en like viktig rolle og farger og kombinasjoner. Og hvordan du kan kombinere farger i utarbeidelsen av klær?
Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

 Hva er fargene?


 Alle farger i naturen, kan deles inn i tre hovedgrupper:
 •  Primær eller Basic. De er røde, blå og gul.

 •  Sekundære farger oppnås ved å blande sekundære farger. Denne gruppen omfatter for eksempel oransje, grønn og lilla.

 •  Det er også tertiær farger. De blir oppnådd ved å blande en sekundær farge til en av nabo primære. For eksempel hører slike til gul-grønn farge.

 •  Overraskende, hvit og sort, generelt, er ikke en farge, fordi de finnes i naturen i sin rene form er nesten umulig.

   Ways fargekombinasjoner


  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Det er flere måter en kombinasjon av farger i garderoben. Vi liste dem:
 •  Monokrome kombinasjon - er faktisk bruke samme farge, men forskjellige nyanser fra lys til mørkeste. Det vil si, hvis du liker, for eksempel grønn, kan du opprette en tandem sine forskjellige farger: grønn, gress, smaragd, myr.

 •  Ahromatychnыy fremgangsmåte innebærer bruk av en kombinasjon som basisfarger som sort, hvitt og grått. De er universelle og kombineres med andre toner. Dette alternativet er det mest praktisk og bidra til å unngå embarrassments grunn av mislykkede kombinasjoner. De strengeste og konservative mix - en svart og hvit palett. Men dette alternativet er kjedelig og ensformig.

 •  Komplementær kombinasjon - bruk av par av kontrasterende farger. Her er de mest vellykkede tandems: grønne og røde, blå og oransje, lilla og gult.

 •  Ta med i beregningen utseendet av vellykkede kombinasjoner


   Hvordan kombinere farger i klær og unngå feil? Når du velger de mest vellykkede kombinasjoner bør ta hensyn til særegenheter av sitt utseende, dvs. definere din kolorotyp.
 •  Hvis du har mørk hud og garvet hår, så du vil være optimal kombinasjon av følgende: Oransje og rosa, svart og rød, rød og grå, beige, grønn, plomme og beige.

 •  Eiere blek hud og blondt, rødt eller lyst hår bør ta hensyn til følgende par: sjokolade og khaki rød, sjokolade, grå og svart, svart og sand, hvit og svart.

 •  Hvis du har mørkt hår og blek hud samtidig, velg noe med tandem som brunt, krem, brunt og grått, blått, beige, hvit, krem ​​eller gul og brun.

 •  Bruk fargehjulet


   Hva er fargehjulet? Det er en sirkel bestående av sektorer, malt i forskjellige farger. Den mest populære vosmysektornыy fargehjul, som består av syv sektorer som tilsvarer fargene i regnbuen, og en lilla. Konvensjonelt kan alle farger deles inn i kald og varm. Det antas at den beste kombinasjonen av kalde og kjølige toner med varm varm.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Det er andre sirkel delt inn i mange deler, malt i forskjellige farger. I dette tilfellet holder linjen på forskjellige steder i området (for eksempel fordi motsatte farger, diagonalt eller i ett stykke) under den foreslåtte ordningen, kan vi identifisere de mest vellykkede tandems.

   Noen av parametrene i kombinasjon


   Tilby å lære de grunnleggende reglene for å kombinere farger i klær:
   Hvite, grå og svarte farger kombinert med annen smak, så gjerne bruke dem.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Det er ett lite triks: Hvis to farger Nærliggende ikke godt og harmonisk, kan vi avhjelpe situasjonen, atskilt med hvite detaljer. For eksempel, hvis skjørt og bluse ikke vises i tandem, bære et hvitt belte, og alt forandret.
   Husk at kombinere og rolige pastellfarger mye enklere enn lyse.

   Ikke bruk sammen mer enn tre farger, ellers vil du se ut som en papegøye. Dette bør være en hovedfarge (noen ganger anta to farger, men det kan overbelaste bilde), mens andre trenger å supplere eller oppdatere de viktigste, og i noen tilfeller deafen ham. Hvis alle klær er solid, vil det se kjedelig.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Det antas at den øvre del av settet bør være lys, mens den nederste er mørkt.
   Hvis du bruker lyse farger, la dem slå seg ned på toppen av apparatet, da disse fargene vil gjøre personen mer uttrykksfulle og lyse. Hvis disse tonene er plassert nederst, den personen kan bokstavelig talt "gå seg vill".
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Det er bevist at de mørke nyanser legge harmoni, men lyset i stedet full. Så på steder der det er overflødig volum, bedre bruk mørkt, stille og dempede toner. Men på steder som mangler passende volum vil være lette og lyse farger.
   Det hele pastell farger som fersken, beige, lyseblå, rosa og andre kombineres med hverandre, så gjerne lage slike tandems, du vil ikke angre.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Hvis kjolen svart, kan du velge nesten hvilken som helst tilbehør toner.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Hvis basefarge er svært lyse og mettet, Oppfylle sitt rolige nyanser å Fukt og berolige den oppkomme av farger.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Hvis dempede toner kit og rolig, så kan du trygt velge lyse tilbehør, gjenopplive de utseende og utfylle det.
   Gjør lysere den delen av kroppen som du ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Hvis du bestemmer deg for å kombinere kontrasterende lyse og mørke skygger, så ta som grunnlag lys og mørke innrammet gjennom dem ved hjelp av små deler eller slikt tilbehør.
   Hvis du velger, for eksempel, må flerfarget bluse og andre klær eks være solid, ellers vil bildet bli flekkete og pistryavyty.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Må ikke blandes med hverandre noen mørke eller lyse farger, kan de bare å flette sammen og bli borte i den generelle bakgrunnen.
   Ikke bland kalde og varme nyanser av samme farge.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Lyse farger er mer egnet for dagslys, men de mørkere nyanser er hensiktsmessig i mørket. Denne regelen gjelder ikke tillate deg å føle ubehag.
  Hvordan kombinere lyse farger i klær? (13 bilder)

   Hvis grensen mellom to farger faller på problemet med kroppen, så risikerer du å trekke oppmerksomhet til dette området. Så ikke bare viktig kombinasjon, men noen ting som veikryssene blomster.

   Vellykket og mislykket kombinasjon


   Hvilke farger kan kombineres med hell, moderne og stilig? Her er noen vinn-vinn tandems:
 •  Rød kombinert med grønn, blå og grå.

 •  Orange ser flott med blå og lilla.

 •  Gul kombinert med blå og rosa.

 •  Beige ser flott ut med brun og mørk grønn.

 •  Crimson kan sette av en sølvgrå.

 •  Nå dårlig kombinasjon:
 •  Rødt er absolutt ikke kombineres med sand, oransje og lilla.

 •  Rosa og lilla.

 •  Blå kan ikke kombineres med grønn, brun og lilla blomster.

 •  Gul kombineres ikke med rosa og rødbrun.

 •  Gray er ikke kombineres med sand og brun.

 •  Nå som du vet alt om kombinasjonen av farger i klær og nøyaktig vil alltid ser utrolig!  
  Яндекс.Метрика