Hvor å redusere surheten i magesekken?
 I dagens verden, økt surhet i magen - er det ganske vanlig. Ikke rart mange annonser på TV viet til de medisiner som reduserer mage surhet i tide og rense disse ubehagelige og smertefulle symptomer. Du kan alltid spise disse pillene og eliminere symptomer og mulig, og til og med nødvendig, mer informasjon gå dypere inn i problemet, se sin rot for å kunne forebygge uønskede konsekvenser. Økt surhet i magen, hva er det?
 I magen matvareindustrien aktiv del i det er saltsyre. Inkludert i magesyren, hjelper det ødelegge patogene og putrefactive mikrober bryte ned maten stimulerer sekretoriske aktivitet av kjertler og mer. Men hvis det produsert mye, øker det surhet, som igjen begynner å irritere magen veggen. Denne ubehagelige fenomen som er ledsaget av ikke mindre ubehag, og i fremskredne stadier kan føre til kronisk gastritt, sårdannelse og andre sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Helt andre faktorer kan påvirke surhetsgraden i magen, så regelmessig repetisjon bør se gastroenterolog å finne bakenforliggende årsaker. Det kan føre til surhet som dårlig kosthold, overdrevent inntak av fast food, stress, og enkelte medisiner og kronisk gastritt, som utviklet hos mennesker i lang tid ubemerket.
 Symptomer på mage hyperacidity
 regelmessig fordøyelse;
 følelse av tyngde og fylde i magen;
 "Surt" raping;
 halsbrann som oppstår når magen "skyver" overskudd av syre i spiserøret;
 kvalme.
 For å redusere surheten i magesekken første sjekk menyen, som en hvilken som helst reduksjon i surhet ledsaget av passende diett. Det er nødvendig at de produkter som gjør det lettere å laste magen og er utelukket fra diett produkter som kan stimulere produksjonen av syre derimot, er mer irriterende magesekken.
 Produkter som reduserer magesyre og andre måter å forenkle livet ditt med gastritt
 1.  Den grunnleggende daglige kosthold bør være lette supper og grøt fra korn, som de har muligheten, innhylle magesekken uten at syre for å komme til dem.
   Annen mat skal tilberedes for et par og ikke være veldig tykk.
   Bruk lav-fett kjøtt kan bare varianter.
  Hvor å redusere surheten i magesekken?

   Grønnsaker eller andre matvarer før spising ønskelig å male, slik at de ikke er irritert mage og spiserør.
   Omfatte en meny melk og meieriprodukter, da dette nedsetter surheten i magesekken.
   Oppmerksom på frukt, spise søte epler, bananer og pærer.
   Ikke sitte på en fettfattig diett, som de bare forverre situasjonen.
   Spise alkaliske drikke (alkali nøytraliserer syre). Disse inkluderer: mineralvann uten gass, grønn te gelé.
   Gunstige effekter lage juice fra fersk kål og poteter, bare hvis drink før du spiser.
   Spis trenger 4-6 ganger om dagen i små porsjoner. Siden lang tid hvis magen er tom, syre i stedet for mat begynner å "angripe" magesekken.
   Tygge maten nøye fordi spytt er en naturlig eng. Og når tygge mat prosyakaye det og komme inn i magen, nøytraliserer også syre.
   Temperaturen av mat bør være litt over romtemperatur, da dette vil lette prosessen med fordøyelsen, kroppen trenger ikke å varme eller omvendt avkjølt mat.
   Som noen matvarer og enkle trinn å redusere surheten i magesekken, slik at andre tvert imot øker. Fordi forbruket er allerede andre i surhet kan provosere en raskere utvikling av gastritt eller magesår, og opphever alle terapeutisk diett.
   Hvilke produkter og handlinger provosere surheten i magen?
  1.  Slike dårlige vaner som røyking og alkoholmisbruk øke surhet. På en diett og behandling bør melde deg ut av sprit og sigaretter.
    Søt og sur frukt, bare heve pH-nivå.
    Syre, syltet, stekt, røkt, veldig fet og salt mat.
    Som Tragisk gjelder kaffe også til disse produktene. Hvis du ikke kan fjerne, bør bruken begrenses mest mulig.
    Tyggegummi på tom mage utløser sekresjon av mavesaft, samt inne tom, begynner syre for å irritere magesekken.
    Å redusere surheten i magen, er det mange stoffer som kan kjøpes på apotek uten resept, men husk at ved konstante symptomer slike legemidler ikke kurere, men bare lette din tilstand. På grunn av mistanke om høy surhet i magen, sørg for å konsultere en gastroenterolog å bestemme og eliminere bakenforliggende årsakene.  
Hvordan lage en vakker frisyre selvHver kvinne minst en gang måtte forholde seg til spørsmålet om hvordan å lage en vakker frisyre. Det skjer ofte at arrangementet er så lite tid at salongen ikke har tid til å bare fysisk, men ønsker å se på alle de "hundre". Faktisk lage en vakker frisyre er ikke for vanskelig. Nok til å ha på hånden styling, hår curlers eller tang, hårspenner og litt fantasi.
Å lage en vakker frisyre, må du begynne å vaske håret. Gjør håret hennes til skittent hår kan ikke. Etter å ha vasket, tørket og rozchesavshy hår, kan du begynne å lage frisyrer med dine egne hender.
Selvfølgelig, lage en vakker frisyre er veldig behagelig på lange eller mellomlangt hår. Og det finnes mange alternativer.
De mest enkle og vakre frisyrer for langt hår kan være en "node" eller "Shell", laget av hår vridd på slep, og faste pins og stealth. Å gjøre slikt hår, sørg for at de skarpe kantene av pins og usynlig ikke skade den skjøre hodebunnen.
Det meste du kan gjøre vakker frisyre i gresk stil med innslag av Kos og deksler. Å skape et hårstrå, ta til høyre og venstre for dem og Fletten fletter. Resten gjør håret bølgete eller bruke papiljotter Curlers. Deretter Tett skru de to flettene til hverandre ved hjelp av klipp eller gummistrikk. Fix hårspray frisyre.
Fasjonable hele tiden forbli vakre frisyrer som høye blomster. De vil passe deg hvis du har veldig langt hår. For å gjøre en så god frisyre blir nødt til å bruke litt tid, men resultatet vil ikke skuffe deg. Divide hår skiltes innlegg fra det ene øret til den andre. Foran definere punkt som du vil dele håret skiltes i form av lys. Hvert hårstrå godbit lakk og rull på slep. Sist festet til proboru med stealth gjenværende tråder bør være gratis.
På baksiden av hodehåret, dele den i like deler, som hver kommer til hestehale. Deretter hver av de haler bør deles inn i tråder av middels størrelse. Antall tråder avhenger av tettheten av hår.
Da bør hvert hårstrå skru bruker pinsett eller Curlers, dryss med lakk, deretter legge tilfeldig formet krøller og sløyfer. Termin bunter kan ytterligere dekorere med glitter maling, paljetter eller blomster.
Like fasjonable frisyre er en annen, noe som kan gjøre selv. Denne vakre krøller. I litt fuktig hår, påfør krem ​​eller mousse for styling. For å gjøre håret bølgete eller krøllete, kan du bruke en krølltang, papilotku, curling - hva som passer deg best. Når håret er tørt, dryss dem lakk behov for å konsolidere effekten.
I det lange og mellomlangt hår ser store vakre frisyrer av "hestens hale" som samler håret i en høy bun, zachesыvaya dem tilbake. Dekorere denne frisyren kan være å knytte skjerf eller pin feste spektakulære.
Hvis du - eieren kort hår, lage en vakker frisyre du også veldig vanskelig. Du trenger den vanlige runden hårføner og kam. Gjør styling, hår zachesav siden eller ryggen, fest resultat hårføner.
Surprise andre du kan feste til hårstrå eller mynt overhead, og gi dem den ønskede formen.
Det er nå fasjonable fleece, der håret er større. Men å gjøre det, være så forsiktig så du ikke skader håret.
Lage en vakker frisyre selv, du ser, er ikke så vanskelig. Du vil ikke bare spare tid, men også penger, og vil være stolte av sine prestasjoner.  
Hvordan lage bølgete håret hjemmeKvinners bølgete hår - er underlagt begeistre menneskenes hjerter. Noen fikk krøller på naturen (og ironisk nok, ville sikkert heldig å bli født med rett hår). Flertallet av den daglige juling speilet for å skape attraktive krøller. For å konkludere håret hjemme uten mye innsats og hvor lenge å holde effekten, og vi nå beskrive.
Enkle måter å lage bølgete hår
Krøllete hår ser alltid søt, selv om ikke samlet i håret hennes. Magi Hair rozvivalysya bølge i vinden og å stoppe en mann ser full av glede. Som en romantisk melodrama skudd blinket foran øynene mine, er det ikke? Selv om ikke fordi vår bestemor fortsatt så respektert perm. Det er den enkleste og raskeste måten å gjøre håret bølgete og frodig i lang tid? Imidlertid kan den magiske effekten av kjemi heller tvilsom og sunt hår undergraves ytterligere gjeld i årene som kommer.
Få krøller for lenge uten de skadelige effektene av kjemikalier kan være i hjemmet.
Sov i musefletter
Dette er den enkleste måten å gjøre håret bølgete som en havfrue. Litt vått hår i kveld zaplitayutsya flere fletter. Jo mer du ønsker å vinke - de tykkere strengene ta en ljå. Hvis du trenger små krøller - veve mye tynne fletter fra røttene.
Tipsene flettene kan dra elastiske bånd, og kan påvirke i morgen for å fullføre bølge skrudd på curlers. Søvn på Braid mye enklere enn i curling. Og hvis under veving prosessen låser gel, kan effekten overleve frem til neste sjampo!
Bølger sneglen
En annen enkel måte å bringe selv de mest opprørske undulation rett hår. Tørt hår distribuere på kvadranter - avskjed med en fin kam strand invadere. Ta det med til selve grunnlaget og begynne å stramme tourniquet. Da hans lagt i en sirkel på bunnen som en snegle og fikse frisør pin eller av en gummistrikk. Tilsvar, stramme alle de gjenværende hår.
Curl dannet innen 3-5 timer, er at hvis du hjemme skape ditt bilde til festen, er det nok til å bli skrudd flag dag og natt for å oppløse dem, delt inn i mer subtile bølger med fingrene og dryss med lakk. Hvis du bruker en vridnings sele betyr for stabling, er det sannsynlig at håret ikke tørker ut enkelt og raskt gå i oppløsning hår eller hår bare vil ikke se unaturlig og praktfull.
Papilotku

Denne spesielle curler som hjemme vil gjøre håret ditt, for eksempel etter et besøk til en skjønnhetssalong. Inndelingen i tråder bør gjøres kjent for dere allerede måte. Kanskje til og med venner trenger hjelp eller noen andre til å stramme kvalitet papilotku på baksiden av hodet. Tre timer av din bølgete hår er klar til å erobre og overraske.
Hvordan lage bølgete hår curling
Dette er et alternativ for dem som ikke liker å bry og vente. Men gjør en typisk curling krøller og bølger vi trenger. For å gjøre det de har ikke spinne i det hele tatt curl curling og tinker, klemlåser fra start til slutt tang vekselvis. Tiden for dette kan gå masse, så disse enhetene vil hjelpe deg best:
hofratorы og bølgete tang
Disse enhetene er gjort på grunnlag Curlers, men spesielt designet for å skape bølget, ikke krøllete hår. Kjøp én gang og lett hjemme lage bølgete hår. Før du bruker pinsett hår anbefales det motsatte prosessen styling, helst motstandsdyktig mot varme. De holder håret struktur og vil holde formen.
strykejern, rettetang
Ikke bli overrasket, i dyktige hender vil det gjøre det bedre Curlers Hair ønsket form. Følg håret var tørt, eller etter bruk av rettetang de kan bli sprø. Sett temperaturen til 160 grader - dette vil være nok. Starter fra røttene, hold enheten innen utgangen av strengene, tre centimeter snu på sin akse ved 180 grader. Etter første tråd vil fjerne prinsippet om å skape bølgete hår på denne måten. Og du kan raskt og uten mye arbeid å gjøre chic styling.
hårføner med munnstykke diffuse
Dette er den "magiske fingre" som er satt på hårføneren og er i stand til å skape effekten av våt stabling. For et hjem fantastisk hår, påfør i fuktig hår noen av styling hår, litt tilt hodet sidelengs (eller hvis du ønsker et ekstra beløp på hårrøttene) og starte en fange munnstykket låser. Hair signert mellom "fingre" tørketrommel bisarr måte og under påvirkning av varm luft rampete ta form.
Som du kan se, hjemme, også kan gjøre en rekke "bølge" styling, med minimal traumatiserende hår. Ikke vær redd for å endre sitt image, være annerledes og unik, og noen ganger til og med sine ektemenn fangenskap fin bølgete hår.  
Яндекс.Метрика