Menneskekroppen reagerer å fjerne eventuelle endringer i seg selv. Og feber - det første tegn på sykdommen. Ingen liker å være syk, men spesielt farlig "rozkleyitysya" under svangerskapet. Vordende mødre bør ikke bare ta vare på helsen sin, men også om barnet, som fortsatt er uløselig knyttet sammen med henne navlestreng.

Hvor å redusere temperaturen på graviditet


 Når hormonelle endringer i kroppen litt varme i fravær av hoste, rennende nese, er sår hals og tett nese ikke så sjelden. Fordi panikk når du har et termometer i morgen til 375 ° C, og etter middag all right, ikke - det er ikke farlig for barnet. Noen gravide kvinner om 374 ° C kan holde hele første trimester, mens kroppen tilpasser seg sin nye tilstand, og det regnes som normen.
 Faren er nervøs med forkjølelse og temperaturer over 38 ° C, noe som kan føre til spontanabort eller alvorlige misdannelser hos fosteret.

 Trusselen for helsen til den gravide kvinnen og hennes baby


 Som et resultat, skjer temperaturøkning forgiftning, noe som kan føre til svikt i det kardiovaskulære systemet for moren og barnet.

 Varmen kan bidra til tidlig aldring av morkaken eller morkake som ofte føre til for tidlig fødsel, svangerskaps helseproblemer og overdreven blødning.

 Kroppstemperatur over 38 ° C, noe som ikke kommer i lang tid, i stand til å påvirke dannelsen av nervesystemet og føre til barnets mentale abnormiteter.


 Dine handlinger i temperatur forårsaket av forkjølelse

 Først ringe en lege, han nøyaktig diagnostisere sykdom og foreskrive den nødvendige medisiner. Ikke i noe tilfelle ikke drikker febernedsettende du brukte før graviditeten, så mange av dem kan forårsake uopprettelig skade på helsen til barnet ditt. I klinikken med en temperatur ikke råde gang. Sitter i kø, kan du likevel plukke opp noen videre smitte, og du føler dette ikke blir bedre.
 Og mens du venter på legen, begynner å skyte ned varmen hjemme rettsmidler.
Hvor å redusere temperaturen på graviditet


 Folk rettsmidler som bidrar til å redusere temperaturen på graviditet


 Dreven drikking. Det viktigste er ikke å overdrive det, fordi i andre og tredje trimester av svangerskapet tendensen av kroppen til det ytterste for å bli observert ødem væskeinntak per dag (maks 1-15 liter). Du kan drikke fruktdrikker, særlig tranebær hjelper at bortsett febernedsettende effekt er i stand til å øke kroppens immunforsvar. Tranebær kan ta en frisk, mashed med sukker og tranebær syltetøy (2 ts helle et glass med kokende vann, blidgjøre og gi en liten brygge). Jeg anbefaler for slike tilfeller alltid ha en fryser pose med frosne bær. Du må heller ikke glemme melk og honning. De har en virkelig helbredende egenskaper, og hjelper ikke bare med temperatur. Tilsett honning i en kopp melk og varm opp.

 I Morse god kaster temperatur te med sitron (du kan presse sitronsaft) eller bringebær, kamille eller lime kjøttkraft (som også er antiseptisk). Med bringebær kan også presse saften og legge tilbake et par skjeer av sukker, drikk et brygg febernedsettende eller tørkede bær i 2-3 kopper kokende vann.

 Som kjøttkraft kan også være brygget urtete, som består av blader mor og stemor, oregano og tranebær eller bringebær (bokstavelig 5-6 ting). Etter at han nastoyitsya riktig måte, må det til en spiseskje 5 ganger om dagen.

 Kjente midler, er slik som banker varme Geitvedslekten. 1 ss brygget sine grener i to kopper kokende vann, deretter har å koke igjen og likevel tilført buljong i 20 minutter og deretter dekket med et håndkle i 2 timer, deretter press og drikke små slurker om natten.

 Rubdown med kaldt vann og kaldt komprimerer på pannen og håndledd. Du kan bryte en våt ark. Kaldt vann i kontakt med svett kropp fordamper raskt og kjøler den samme kroppen, og hva du prøver å oppnå. Ikke i noe tilfelle bør ikke kutatysya eller sveve føtter og ta et varmt bad. Dette vil føre til enda mer alvorlig feber og i noen tilfeller kan forårsake anfall. Bedre å stå under en kald dusj, og sette på bomull undertøy.

 Kan bidra til å redusere temperaturen klyster i andelen 2 ts salt i et glass kaldt vann. Du kan legge til en liten bete juice der, men ikke mer enn 20 dråper. Ganske 75-100 g av denne oppløsningen.

 Hvis alle disse verktøyene har hjulpet, men legen eller annen grunn har ennå ikke kommet en drink febernedsettende, trygt i svangerskapet. De er ikke så mye.
Hvor å redusere temperaturen på graviditet


 Kuren temperatur


 Viburkol, homeopatisk urte febernedsettende. Instruksjonene han tillot under svangerskapet. Vanligvis, når det brukes riktig er det ingen konsekvenser.

 Febernedsettende basert på paracetamol (Efferalgan, Panadol, Tylenol, etc.). Jeg likte under graviditet stearinlys Tsefekon for barn, er det en liten dose, og en del av ham - ren paracetamol.

 Det bør understrekes at ikke i noe tilfelle ikke kan få ned feber aspirin, fordi bruken av dette stoffet kan føre til spontanabort i tidlig og for tidlig fødsel i tredje trimester, og alvorlige misdannelser i det ufødte barnet.
 Hvis temperaturen falt likevel, ikke forsinkelse samråd med distriktet lege eller gynekolog. Du må kanskje passere flere tester og helt kurere forkjølelse eller at sykdom, hvor resultatet var din smertefull tilstand.
 Husk at tids tatt tiltakene vil ikke bare beseire sykdommen, men vil bidra til å roe din følelsesmessige tilstand og fødselen av en sunn og sterk baby.
 Tenn din graviditet og levering! Ikke bli syk!  
 Problemer med å se foregår hver tredje person på jorden. Den mest vanlige av dem som oppstår fra endringer i form, posisjon og størrelse av øyeeplet. På grunn av disse grunner, er øyets evne til å fokusere på netthinnen bildet merkbart forvrengt. Trenger jeg å si hvor mange problemer å levere øyeproblemer?

Enkle øvelser for å forbedre synet


 Gjenopprette visjon er ikke bare mulig, men nødvendig. Returnere synsskarphet kan ikke bare gjennom kirurgi eller kontakt korreksjon og laser, men ved hjelp av naturlige metoder. Systematisk utføre spesielle øvelser for øynene krever bruk av tid og krefter, men det vil bære frukter, bedre syn.
 Et par tusen år siden først hadde folk ideen til å gjenopprette forverret syn gjennom egnede øvelser for øynene. Indisk yoga, arbeider for å harmonisere funksjon av alle kroppens systemer, inkludert syn, utviklet øvelser for øynene. Det Yogis ble tilbudt en kombinasjon av regelmessig mosjon øyemusklene og god hvile. Ved full kapasitet kan bare fungere uthvilte øyne, noe som gir et klart og presist syn.
Enkle øvelser for å forbedre synet


 Tre sett med øvelser for øynene

 På skolen øyne begynne å jobbe hardt. Studentene har å vise og behandle store mengder forskjellig informasjon. Den første "vert" legeme av informasjon er i de fleste tilfeller øyet. De lider også i første omgang, det skjer ofte at en person som ikke har nådd puberteten, har problemer med synet. I voksenlivet belastning hverdagen øyet er bare økende, takket være TV, datamaskiner og bøker. Derfor, en tredel av alle voksne med nedsatt syn.
 Spesiell oppmerksomhet bør vies øye problem. Men øynene med absolutt visjon trenger øvelser for å bidra til å unngå ulike problemer som rødhet og tørrhet i øyne. Øyne ødelegge i alle aldre, men mye vanskeligere å gjenopprette visjon.
 Mange moderne leger og forskere har jobbet for å skape effektive øvelser for øynene. Tidlig i århundret William Bates ble opprettet et spesielt system av øvelser for øynene, i henhold til deres behov systematisk trening og hvile. Moderne skaperen øvelser som lindrer iført briller Myrzakarym Norbekov hensyn dette behovet øyne. Han er forfatter av en teknikk for forbedring basert på en kombinasjon av spenning og avspenning av øynene. Forfatterens metode for å betale med regelmessig bruk det.
 Den foreslåtte sett med øvelser er viktige nyanser: ordet "intens" og "greit" skal tas bokstavelig. Tips puste er også viktig, øynene trenger oksygen, spesielt under trening. Trenger å øve to ganger om dagen minst. Tiden går er ikke mer enn fem minutter, men du kan få en stor fordel. Komplekset kan byttes, men du kan velge en av dem.
Enkle øvelser for å forbedre synet


 Komplekse 1. Forbedre blodsirkulasjonen.

 Gjennomføringstid - 5 minutter.
 Dårlig blodsirkulasjon i øyet muskler provoserer ganske tåkesyn. For å bedre situasjonen kan de grunnleggende teknikker for massasje, som elting, vibrasjon, trykk og slag. Du må "male" Åtte midten og pekefingeren i den nedre kanten av øyet, flytte til nesen og i øvre kant av bryn. Bevegelsen bør gjentas 8 til 15 ganger. Massasje bør kombineres med følgende øvelser, gjenta dem over seks ganger:

 Øyebevegelser venstre og høyre på en horisontal rett linje.

 De samme øyebevegelser på den vertikale linjen.

 Den sirkulære bevegelser av øynene med klokken og mot den.

 Rask og intense øyne zazhmurivannya og avslapping.

 Eye Movement diagonalt, fra nederst til venstre, deretter til høyre på toppen.

 Finger, sette på nesen, bør du se to øyne samtidig.

 Rapid blinking.

 På vindusglass er limt sirkel. Det skal bemerkes at hele kretsen utenfor stort objekt: et tre, en fjerntliggende hus. Står bare noen meter fra vinduet, må du oversette utsikten fra vinduet klistremerke etikett på objektet og tilbake vindu merket.


 Komplekse 2. Fighting nærsynthet.

 Gjennomføringstid - 3-5 minutter.
 Hvis du ønsker å stoppe forverring av syn og redusere sjansen for å utvikle nærsynthet utføre godt over 5 ganger om dagen følgende øvelser for øynene. Hvis du finner en datamaskin hele dagen, er øvelsen best gjøres hver time. Utfør øvelsene bør bli sittende på en stol med ryggen, eller i en stol, slappe av.

 Gjøre et dypt pust, merkelig tilbake. Pust ut, lener seg fremover.

 Lukke øynene, len deg tilbake, mye prymruzhytysya. Deretter åpner øynene dine og rette ryggen.

 Hands satt på beltet, hodet tilbake til høyre. Du må prøve å se albuen på sin høyre hånd. Gjenta alle øvelsene i venstre side.

 Ser opp øynene rotere med klokken, deretter mot klokken.

 Armene utvidet foran ham, øyne fikse på fingertuppene. Pust inn, løfter hendene opp, exhaling gi opp. Hodet kan ikke flytte.


 3. Complex forviser tretthet.

 Tid i 5-7 minutter.
 Slappe øyemusklene og tretthet i øynene hjelpe overvinne noen enkle øvelser. Fortjent hvile øynene dine trenger jevnlig basis.

 Å være med åpne øyne, tegne dem "åtte" i luften jevnt og sakte bevege øynene i forskjellige retninger. Det trenger ikke noen brå bevegelser, må åndedrett være i takt.

 Trekk ut foran sin høyre hånd hevet til øyehøyde. Se 5 sekunder tommel. Deretter sakte og forsiktig til side til høyre side, visning av fingeren ikke løsner, ikke hodet flytter ikke. Det samme gjentar med venstre hånd.

 Se noen sekunder før en ekstern objekt. Heve hånden til fingeren var på trydtsatysantymetrovom avstand fra øynene til å se på ham. Deretter lavere arm, overføring visning av fjerne objekter.

 Heve en hånd å sette en tommel på trydtsatysantymetrovom leseavstand. 5 sekunder ser på fingertuppene. Deretter lukker høyre øye og se etter en annen fem sekunder finger. Åpne øyne, fem sekunder for å lukke venstre øye, fortsetter å se på fingeren.

Яндекс.Метрика