Hvor å soveUten søvn en person kan gjøre, fordi det er en drøm brukt all makt restaurert og folk forbereder seg på en ny dag. For å maksimere restaurert under søvn bør være skikkelig søvn. Skikkelig søvn har sine egne regler, bør gjennomføringen av som følge.
Som seng i det hele tatt behagelig å ligge? Selvfølgelig, det myke! Legene sier at hvis du ønsker å sove ordentlig, må du gi opp myke dyner. Det beste er å venne seg til å sove på en hard seng, som det bidrar til riktig posisjon i ryggraden. I tillegg må vi avvise bruken av puter. I stedet pute er best å bruke en berg, som er plassert under halsen. Det er viktig at tykkelsen av ryggen var omtrent det samme som tykkelsen av hånden. På grunn av denne avhengigheten halsen under søvn ryggraden vil være den mest avslappet og du vil være i stand til å sove.
Korrigere oss ofte hindrer søvn slitasje. Det er best hvis du sove uten klær - dette vil la huden puste. Hvis du trenger å sove i klær, velge pyjamas, nightgowns uten stramme strikker. Hvis du lider av hyppige forkjølelse eller bihulebetennelse, ikke glem hatten for natten. Siden søvn vår kroppstemperatur reduseres, til cap eller lue for å beskytte hodet fra hypotermi, som i betydelig grad redusere risikoen for slike sykdommer.
Søvn spiller også en viktig rolle i kroppens posisjon. Selvfølgelig, du alltid drømme vri og med jevne mellomrom endre posisjon, men det beste for å fylle i riktig posisjon. Leger anbefaler å sovne, liggende på magen, som denne bestemmelsen hjelper rette ut ryggraden. Med denne kan du raskt slappe av og hvile bedre om natten. Videre ut på magen hans fremmer intensivt arbeid i nyrene, slik at kroppen vil være bedre vises slagg. Til dette brakt ut maksimalt utbytte, ikke spise før sengetid.
Generelt vanskelig å sove ordentlig hvis du spiser rett før sengetid. Best av alt, når er siste måltid minst tre timer før sengetid.
Det viktigste i en drøm om natten - nok tid. Alle vet at den fysiologiske rate av søvn - minst åtte timer i døgnet. Det er så mye må sove ordentlig for en full gjenoppretting av organismen. Hvis du ikke får sove om natten nok tid, få litt søvn en liten ettermiddag.
Det er noen enkle teknikker som vil hjelpe deg å sove ordentlig, og få mest mulig ut av søvnen:
- Evening nekte slike drikker som kaffe, te og appelsinjuice. De stimulerer kroppen, så etter det vil være vanskelig å sovne og drømmen er urovekkende.
- Gi en godnatt gode følelser. For eksempel kan du se en film eller lytte til beroligende musikk. Sover i godt humør, pleier du å våkne opp mer moro og avslappet.
- Hvis en eller annen grunn ikke er i stand til å sove før 22:00, vil det være best om du sovner mellom 2 og 4 am. Denne perioden leger tror gunstig å hvile og sove.
- For å maksimere slappe av før sengetid, ta et varmt bad. Dusj - ikke det beste valget før leggetid, som det toner kroppen, og du kan ikke sove ordentlig.
- Riktig søvn hjelper også kveldstur. Takket være frisk luft kan du slappe av og sovne raskere.
- Hvis det er mulig, gi opp fysisk og mentalt arbeid før du går til sengs, som det fører til overstimulering av kroppen, og du kan ikke sove.
- Bed - er ikke et sted for arbeid, lese eller se på TV. Soverommet bør være assosiert med du bare sove fordi alle andre ting er ikke bedre avtale.
- Bedtime lufte på soverommet - i et kjølig rom å sove lettere og du vil være i stand til å sove.  
Hvordan å sove for en kort tidHvordan å sove for en kort tid (4, 5 timer). Disse reglene er egnet for alle kort søvntid - 4, 5, 6 timer. For eksempel, du går i dvale for en time eller to netter, og du må stå opp kl 7 om morgenen. I drømmen i dette tilfellet er 5,6 timer. Hvis du er vant til å sove minst åtte timer, så mest sannsynlig at du vyspytesya og vil gjespe hele dagen. Men det finnes måter å føle seg mer munter etter en kort periode med søvn.
1. Før du går til sengs, ta en varm dusj, vil det hjelpe deg å slappe av. Ta hensyn til føttene, vil varmt vann fjerne akkumulert tretthet i bena.
2. Ikke spise om natten stramt, vil tett middag forstyrre søvnen.
3. sengetid lufte og deretter sove i varmen. I den kalde kan du ikke sove godt på kort sikt.
4. Bruk ullsokker, hånd-strikket til fots. De gir en spektakulær effekt. Testet på seg selv. Men sokker skal være laget av naturlig ull og alltid hånd-strikket. Og midt på natten, ikke fjerne dem. Hvis du fjerner sokker, vil vыsыpaemosty effekt på kort tid gå tapt. Med ull sokker kan sove i 4-5 timer, som om du sov 7-8 timer. Ullen gir varme i beina og hånd-strikket aktiverer punkter på føttene. Dette bidrar til å slappe helt av.
5. Før du går til sengs, slappe av, strekke og forestill deg at du ikke sove fire timer, og deretter få opp til mye. For eksempel, ikke at du sover i 4 timer. Og du får opp etter sopp i skogen eller å reise til Finland på 4 eller 5 am. Ikke anta at klokken for 12 netter. Tenk deg tallene på vekkerklokken tidlig utvinning. Pozihnit først kunstig og deretter virkelig fungerer. Strekk og sovner.
6. Hvis du har sjansen, gå til sengs før 12 om natten. En time søvn før midnatt er to timer etter 00 timer. Det vil si, hvis for noen turer du må stå opp klokken 3-4 om morgenen, gå til sengs minst 22-23 timer, så du vyspitsya bedre enn samme antall timer etter midnatt.
7. Hvis du hadde sovet i flere dager, prøv ved første anledning til å gå til sengs senest 22 timer og 9-10 timers søvn. Få nok hvile om natten er svært nyttig for hele kroppen. Spesielt for å miste vekt og for de som ønsker god og se bra ut. Dersom dette ikke er mulig, kan produksjonen gå til sengs på en eller to timer på ettermiddagen. Dette vil hjelpe deg å slappe av og samle krefter fra mangel på søvn.
Komfortabel pute er svært viktig for en hel natts søvn
Komfortabel pute er svært viktig for en hel natts søvn
8. For en god hvile er veldig viktig å velge en komfortabel pute og relevant for deg. Og du kan bruke spesielle poser med søvnig gress.  
Hvordan å sovne raskt selv om du har søvnløshet. 20 virkelig hjelpe tipsHvor ofte du ønsker å gå til sengs og sovner raskt. Bare for å ta på og av for å sove. Spesielt hvis en hard dag i morgen. En god hvile i en slik situasjon er et must. Men de lumske tanker og klatre til hodet, slik at hjernen til å tenke. Øynene ønsker ikke å lukke. Løgn er vanskelig, den ønsker å gå tilbake til den andre siden eller den andre ... Dette er allerede en time eller to, og du kan ikke engang sove.
Høres det kjent ut? Hvis ja, les denne artikkelen du trenger. Den inneholder alle eksisterende og effektive måter som vil gjøre deg vyrubatysya som om på baksiden du hadde en knapp på "OFF".
1. Det første punktet - trivielt. Men likevel viktig! Forbered deg selv og din seng. Luft ut rommet. Få mest mulig komfortabel seng. Ta et varmt bad. Ikke spise på kvelden.
2. Drikk et glass varm melk eller urtete 15 minutter før sengetid. Melk inneholder kalsium, som har en beroligende effekt på nervene. Urtete er så beroligende effekt.
3. Lytt til beroligende musikk. For eksempel dette:
Anbefalt lytting med hodetelefoner.
4. Mash sine muskler før sengetid. Men ikke for mye. Hvis en peretrudyvsya - vil bli verre. Bare trekke hånden i ulike retninger, gjør "mill", strekke musklene i fingrene, massere føttene. Et svært viktig poeng - slapp kjeft! Kjevemusklene er mye sterkere alle andre muskler. Dessuten er det alltid vanskelig! Ellers munnen din bli åpnet i ettermiddag. Husk å slappe av kjeven når ligge i sengen.
5. Povorochaytes i sengen. Gjør det en gang, ønsker ikke å senere.
6. Pozihnit. Force holde deg gjesp. Dette vil signalisere hjernen at det er på tide å sove.
7. Kast bort alle tanker ut av hodet mitt. Så snart ideen, forestille seg at det kommer fra deg og går gjennom skyen taket.
8. "Off" indre dialog. Det stoppe å snakke om tanken.
9. Stopp å bevege øynene. Du vil merke at det er vanskelig å gjøre fordi micromotions forbli - dine øyne er som en liten splint. Men prøv å stoppe disse micromotions. Det samme kan rulle øynene opp litt. Men ikke mye, se etter en stilling overdrevne øyne, hvor du vil bo.
10. Sleepy puste. Når en person sover, er pusten hans i endring - blir dypere og langsommere. Hvis puste helt søvnig igjen, vil resultatet ikke ta lang tid. Problemet er at hver person er unik puste. Hvis pusten er galt, det bare komplisere søvn. For å finne ut hva slags søvnig puste med deg - sette opptakeren over natten. Hvis du puster veldig stille, er situasjonen komplisert. Vi må be noen å liksom fange pusten om natten. Eller velg eksperimentelt søvnig puste til du føler at resultatet.
11. Sørg for at hjerteslagene dine. Tenk å treffe "en, to, en, to, en, to ...".
De ovennevnte punktene er tips fra serien "MAST hev". Hvis det gjøres riktig, er du garantert å sovne. Og gjøre det raskt. Neste vil bli gitt andre tips som du kan gjøre på vilje. Noen av disse alternativene.
12. Antall sau. Banalt, ikke sant? Ja, er det. Videre ineffektiv. Men det er en liten oppgradering dette lenge kjente teknikker. Telle sauer bør ikke hoppe over gjerdet og sove sauer. Tenk deg en lang, går til uendelig eng. Du går gjennom det hver noen skritt og se den sovende sauer.
13. sove på ryggen. I denne posisjonen, alle dine organer mest avslappet og rettet. Hvis du foretrekker å sove på din side, deretter sove på høyre side, slik at organer ikke vil legge press på hjertet, hva skjer når du sover på din venstre side. Aldri sove på magen. I denne stilling, kan belastningen på organer og forårsake ryggproblemer.
14. magen gni. Det beroliger fordøyelsessystemet, som har en positiv effekt på søvn.
15. Tenk deg at du nå ikke trenger å gå i dvale og våkne opp. Tenk deg hvor ekkelt ringing alarm, som mange kjedelige tilfeller må du gjøre, hvordan du ikke ønsker å stå opp fra den varme sengen. Jo mer vil du motvilje mot å få opp, jo mer du ønsker å sove.
16. Engasjere seg i sex. Fra noen eller noe ...
17. Dag fungerer godt å bli lei. Du skal øvelse til kvelden du hadde lett tretthet.
18. Få opp tidligere om morgenen. Selv om du hater å stå opp tidlig, og du trenger ikke, stå minst en halv time før. Da vil du være mer trøtt om natten når det er på tide å sove.
19. Ligge i sengen flytte tærne opp og ned 12 ganger. Denne teknikken er ganske gammel og kom fra yoga eller noe lignende. Det antas at tærne - kontrollpanelet for å slappe kroppen din. Nemlig avslapning fremmer rask med å sovne.
20. Kan ikke sove - stå opp. Hvis du ikke engang kan sovne i 30 minutter - stå opp og komme ned til noe rolig og uinteressant. Når du er trøtt - gå i dvale.  
Яндекс.Метрика